Italian GP 1.-5.9.2017

Italian GP, Monzan klassikkoradalla ajetaan syyskuussa. Ferrari -fanit täyttävät katsomot, lähde sinäkin kannustamaan Kimi Räikkönen ja Ferrari voittoon!

F1 Italian GP 1.-5.9.2017

Italian GP ajetaan Milanon lähellä sijaitsevalla Monzan radalla. "La Pista Magica", taianomainen rata, on kisanäyttämön nopein ajettava ja se ajetaankin suurimmaksi osaksi kaasu pohjassa. Monzan katsomot hohtavat Ferrarin punaista. Ferrari onkin ottanut monta voittoa kotikatsomonsa edessä. Suomalaisvoittoa ei tällä legendaarisella radalla ole vielä nähty, mutta katsotaan tekisivätkö Kimi Räikkönen ja Ferrari sen vuonna 2017.

Liput

Tilaa liput lisämaksusta etukäteen kauttamme. Voit valita joko aluelipun tai istumapaikkalipun. Huomaathan, että lippuja voidaan tarjota saatavuuden mukaan. Tilauksen jälkeen lipuilla ei ole vaihto/palautusoikeutta eikä niitä korvata varkaus- tai katoamistapauksissa. Lipputilaukset myynnistämme p. 0102323200.

Milano

Formula 1, muoti ja La Scalan ooppera, kaikki sulassa sovussa tässä miljoonakaupungissa. Milano on moderni kaupan, teollisuuden ja muodin keskus. Kaupungin ydinkeskusta on pieni ja tärkeimmät nähtävyydet lähellä toisiaan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Saarikoski Travels.

Loppuunmyyty!

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display