Monacon GP 24.-27.5.2018

Lähde Monacoon jännittämään suomalaisten menestystä! 
Tunnelma Monacossa on ainutlaatuinen: tiukkoja kurveja, jännittäviä ohituksia, upeita jahteja, julkisuuden henkilöitä ja luksuselämää. Monacon kilpailut ovat ehdottomasti formulakilpailujen aatelia!

Monacon GP

Monacon GP ajetaan Monte Carlossa, kapealla katuradalla. Tällä radalla ajettaessa kuljettajan ajotaidoilla ja paluupaikalla on normaalia suurempi merkitys radan kapeuden ja ohittamisen vaikeuden vuoksi. Rata on täynnä tiukkoja mutkia sekä ylä- ja alamäkiä, ehdottomasti formuloiden haastavin ajorata. Monacon GP ovat kilpailut, jossa et voi olla törmäämättä luksuselämään ja julkisuuden henkilöihin!

Nizza

Ranskan Rivieran pääkaupunki Nizza tarjoaa laadukkaita ravintoloita, hyvät ostosmahdollisuudet sekä vilkkan iltaelämän. Keväinen Nizza tarjoaa lämpöä, aurinkoa ja rantaelämää kirkkaan turkoosin meren äärellä. Monacon ajojen aikaan kaupungin elämä vilkastuu entisestään.
Tällä matkalla majoitumme Nizzaan, hyvätasoiseen neljän tähden hotelliin, aivan Promenade des Anglaisin läheisyyteen. Monacoon matkataan laivakuljetuksin. Matkan hintaan sisältyy aluelippu Rocher-alueelle, istumapaikkaliput lisämaksusta.


Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display