Singaporen GP 12.-18.9.2018

Formulamatkalle Singaporeen

Singaporen GP ajetaan myöhään illalla Marina Bayn ympärillä olevilla katuradalla. Lisäjännityksen kilpailuun tuovat ohituspaikat, jotka poikkeavat perinteisestä formularadasta. Jännittävän kilpailun lisäksi Singapore on myös kiehtova kaupunkilomakohde monipuolisen kulttuuri-, ostos- ja ravintotarjonnan vuoksi. Matkapoikien formulamatkalla majoitut hyvätasoiseen hotelliin, kävelymatkan päähän radalta.

Singapore

Lukuisat kulttuurit elävät rinnakkain ja Singaporen tasavalta onkin sekoitus itää ja länttä sekä uutta ja vanhaa. Singapore kaupunkilomakohteena mitä loistavin! Siellä on hyvät ostosmahdollisuudet, useita kiehtovia nähtävyyksiä ja lukuisia ravintoloita jokaisen kukkarolle sopivassa hintaluokassa. Singapore on yksi maailman tiheimmin asutuista kaupungeista, mutta runsaslukuisesta väkimäärästä huolimatta Singapore on matkakohteena yksi maailman turvallisimmista. Maas pidetään tekokasta järjestystä ja esimerkiksi purukumin syönti on maassa kiellettyä tiukan lainsäädännön nojalla.

Singaporen GP

Marina Bayn katuradalla ajettavassa Singaporen GP:ssa on oma lisäjännityksestä, koska kilpailu ajetaan myöhään illalla. Radalla olevat nopeat ja hitaat ohituspaikat sekä pitkä loppusuora testaavat kuljettajien todelliset ajotaidot. Hotellimme sijaitsee lähellä rataa, johon pääset kätevästi joko kävellen tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen.
Matkan hintaan sisältyy lentojen ja majoituksen lisäksi lentokenttäkuljetukset englanninkielisen paikallisoppaan johdolla sekä aluelippu radalle. 

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display