Matkaohjelma -pdf
Hungaroring ratakartta

Unkarin GP 26.-31.7.2018

Palavan kumin katku, moottorien väsymätön ulina, vauhtia ja jännitystä, voittajan samppanjasuihku palkintokorokkeella... Formulamatkoilla koet autourheilun huumaa parhaimmillaan.

F1 Unkarin GP

Unkarin GP:n Hungaroring sijaitsee lähellä Budapestin ja on jo vuosia ollut suomalaisten formulafanien suosikkirata. Radan on suunnitellut arkkitehti Istvan Papp radan ja rata on ollut F1 -ohjelmistossa vuodesta 1986 lähtien. Rata on haastavan kapea, mutkat hitaita ja ohitukset vaikeita. Tämä lisää kilpailun jännitystä. Rataan on tehty muutoksia muutamaan otteeseen ja nykyiseen muotoonsa rata tehtiin vuonna 2003.

Suomalaisista Mika Häkkinen nousi vuosina 1999 ja 2000 korkeimmalle korokkeelle suuren suomalaisyleisön edessä. Kimi Räikkönen teki saman vuonna 2005 ja Heikki Kovalainen otti ensimmäisen GP -voittonsa vuonna 2008.

Formulamatka ja kaupunkiloma yhdessä

Matkapoikien formulamatkoilla pääset paikan päälle kokemaan niin harjoitukset, aika-ajot kuin viikonlopun huipentuman, itse kilpailun. Tällä matkalla ehdit myös nauttia perinteisestä kaupunkilomasta, herkullisista ruoka- ja viinielämyksistä sekä Unkarin edullisesta hintatasosta.

 

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display