Ainutlaatunen Golfmatka Japaniin

Tervetuloa mukaan nauttimaan Japanin upeista golfkentistä, ystävällisestä ja korkealuokkaisesta palvelusta, herkullisesta ruuasta ja
henkeäsalpaavista maisemista.

Korkealuokkaiset hotellimme sijaitsevat upeassa Nemu Resortissa Mien prefektuurissa sekä Osakassa ja viimeinen yö kätevästi Osakan lentokenttähotellissa.
Golfia pelataan viidellä eri kentällä. Kentät Japanissa ovat erinomaisessa kunnossa ja häikäisevissä maisemissa ja antavat pelaajalle täydellisen golfkokemuksen. Japanissa kierroksen hintaan sisältyy aina maittava lounasruoka. Niinä päivinä, kun ei golfata tehdään retkiä lähiseudun nähtävyyksiin. Vieraillaan mm. Sake panimossa, Mikimoton maailmankuululla helmienkasvatussaarella, Nabono no Saton puutarhassa kirsikkapuineen ja miljoonien led-valojen valoesityksineen, Aqua Ignis Onsen -kylpylässä, paikallisella torilla ja risteilyllä Osakassa ja paljon muuta. Japanin kevään kohokohta, kirsikkapuiden kukinta-aika on vaikeasti ennustettavissa mutta osuu usein juuri äihin aikoihin. Retkipäiviin kuulu aina lounas.
Kannattaa huomioida, että matkan hintaa sisältyy myös kuusi illallista joista osa paikallisissa ravintoloissa, jolloin tarjoutuu oiva mahdollisuus tutusta Japanin monipuoliseen ruokakulttuuriin.
Matkanjohtajana toimii monelle tuttu maailman matkaaja ja golf matkojen vetäjä Antero Paalanen. Anteron ja paikallisoppaan avulla pääsette nauttimaan Japanin upeista golfkentistä ja nähtävyyksistä.

Tervetuloa mukaan mukaville golfmatkoille!

Tutustu esitteeseen ja varmista paikkasi jo tänään!

MATKA ON TÄLLÄ HETKELLÄ LOPPUUNMYYTY !

Lisätiedot ja paikkatiedustelu puhelimitse 010 2323 861 /Taina Kalliola

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display