Kioto, Japani

Sää tänään

24°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

27.9.

25°C

28.9.

27°C

29.9.

29°C

30.9.

30°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Osaka, Japani

Sää tänään

18°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

27.9.

21°C

28.9.

23°C

29.9.

18°C

30.9.

22°C

1.10.

19°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Golfmatka Japaniin

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiselle golfmatkalle Japaniin! Tällä matkalla nautit upeista golfkentistä, ystävällisestä ja korkealuokkaisesta palvelusta, herkullisesta ruuasta ja henkeäsalpaavista maisemista.

Golfmatka täysihoidolla

Tämän golfmatkan hintaan sisältyy täysihoito. Jokaisena matkapäivänä nautimme aamiaisen, lounaan ja illallisen. Osa ruokailuista on länsimaisia ja osa japanilaisia. Aamiaisella on aina tarjolla länsimainen vaihtoehto.

Golfia pelataan viisi kertaa ja neljällä eri kentällä

Kentät Japanissa ovat erinomaisessa kunnossa ja häikäisevissä maisemissa. Ne antavat pelaajalle täydellisen golfkokemuksen. Japanissa kierroksen hintaan sisältyy aina maittava lounasruoka. Niinä matkapäivinä, kun ei golfata tehdään retkiä lähiseudun nähtävyyksiin. Tutustumme mm. Kiotoon, joka on Japanin kaupungeista kauneimpia ja ruokakulttuuristaan tunnettuun entiseen pääkaupunkiin Osakaan. Japanin kevään kohokohta, kirsikkapuiden kukinta-aika, on vaikeasti ennustettavissa, mutta osuu usein juuri matkan ajankohtaan.

Tasokkaat majoitukset ja suomenkielinen matkanjohtaja

Matkalla majoitutaan korkealuokkaisissa hotelleissa. Matkanjohtajana toimii monelle tuttu maailmanmatkaaja ja golfmatkojen vetäjä Antero Paalanen. Anteron ja paikallisoppaan avulla pääsette nauttimaan Japanin upeista golfkentistä ja nähtävyyksistä.

Golfmatka Japani
Matkan ajankohta Matkan kesto Matkan hinta Matkan varaukset:
1.-12.4.2019 10 pv alk. 5890€ 010 2323 411
Tutustu esitteeseen /Minna Lehtonen
Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display