Joogamatka Espanjaan

Rentoutumista ja liikunnaniloa joogamatkalla Espanjaan!
Matka sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Asiantuntevana ohjaajina toimivat joogaopettaja Tiina Vainio sekä saunajoogaohjaaja Liisa Pietarinen.

Alicante

Alicante on ihana rantakaupunki, jossa rantalomailun lisäksi ihastella komeaa arkkitehtuuria sekä nauttia hyvästä ruoasta ja shoppailla. Paras aika matkustaa Alicanteen onkin keväällä ja syksyllä, jolloin auringonpaisto ei vielä ole liian paahtavaa. Tällä matkalla majoitumme Alicanten alueella sijaitsevaan La Nuciaan, noin 50km päähän Alicanten kaupungista.

Hotelli Akinon Resort****

La Nuciassa sijaitseva Akinon Resort on viihtyisä lomanviettopaikka. Akinon Resort tarjoaa rauhallisen ympäristön ja hyvät puitteet lomailulle ja joogaharjoittelulle. Hotellissa on myös Wellness- ja spa-osasto, jossa mahdollisuus ottaa erilaisia hoitoja. Joogamatkalle lähtevät saavat 10% alennuksen hotellilla tarjolla olevista hoidoista. Tarjolla on myös ulkoilma-aktiviteetteja.

Matkan aikana tarjoiltavat illalliset nautimme hotellin korkeatasoisessa ravintolassa. Ravintola on suosittu niin paikallisten kuin hotellin asukkaidenkin keskuudessa. Ravintolassa tarjoiltavat annokset hivelevät niin maku- kuin näköaistijakin. Ravintolassa käytettävät raaka-aineet ja ruokalista vaihtelevat sesongin mukaan.

Vinyasa Flow ja Yin Jooga

Vinyasa on vapaasti virtaavaa joogaa, joissa tunnit ovat vaihtelevia. Tuntien vaihtelevuus sopii varsinkin niille, jotka haluavat vaihtelevuuttaa sekä henkisiin että fyysisiin haasteisiin. Vinyasa joogassa hengitys ja liike yhdistetään dynaamiseksi "virraksi". Tunnit kehittävät voimaa, joustavuutta ja kestävyyttä.
Yin jooga taas ns. yksinkertaisempaa, kehon syvempiin osiin keskittyvää joogaa. Keho pysähtyy ja rauhoittuu harjoituksissa ja asentojen vaikutukset ulottuvat syvemmälle lihaksiin. Yin jooga auttaa energiaa kiertämään kehossa ja poistaa näin ollen tukoksia. Iso osa tämän joogan asennoista keskittyy lonkkien, alaselän ja lantion alueelle.

Saunajooga

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Osa liikkeistä poistaa kireyksiä niska-hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista. Toiset liikkeet taas vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen.

Joogaopettaja Tiina Vainio ja saunajoogaohjaaja Liisa Pietarinen

Tiina Vainio on RYT200 joopaopettaja, pilatesohjaaja ja saunayogan kehittäjä. Opettajana Tiina haluaa innostaa muita kohti tasapainoa, elinvoimaa ja iloa. Tiinan opetuksen perusajatuksena on luoda turvallinen perusta joogaharjoitukselle asanoiden oikeilla linjauksilla ja aikaansaada ilmapiiri, jossa jokainen voi tulla tunnille omana itsenään, rentouta ja voimaantua.
Liisa Pietarinen on personal trainer, urheiluhieroja, saunajoogaohjaaja, ravintovalmentaja ja RYT 200 Joogaohjaaja opiskelija (valmistuminen 5/2018).

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display