Matkaohjelma -pdf

Laulasmaa, Viro

Sää tänään

15°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

23.9.

15°C

24.9.

15°C

25.9.

15°C

26.9.

15°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Joogamatka Laulasmaalle

Liikunnaniloa ja rentoutumista Laulasmaalla!
Matka sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Asiantuntevana joogaopettaja toimii Tiina Vainio.

Joogamatka Laulasmaalle

Meren rannalla, luonnon keskellä Tallinnan läheisyydessä sijaitseva Laulasmaa Spa tarjoaa oivalliset puitteet rentouttavaan ja palauttavaan viikonlopun kestävään jooga- ja hyvinvointimatkaan. Jos kaipaat pientä irtiottoa arjen pyörityksestä, ohjattuja joogatunteja, hyvää ruokaa, luonnon rauhaa ja hetken omaa aikaa, niin tämä matka on valintasi. Spa tarjoa lisäksi ihania hemmotteluhoitoja, joiden varaamista suosittelemme etukäteen.

Saunajooga

Saunayogan liikkeet pohjautuvat eri joogalajeihin ja ne tehdään noin 50 asteen lämmössä lauteilla istuen. Osa liikkeistä poistaa kireyksiä niska-hartiaseutua, selkärankaa ja lonkkia ympäröivistä lihaksista. Toiset liikkeet taas vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia. Saunan lempeä lämpö sulattaa tehokkaasti jännityksiä. Huomaat harjoituksen suotuisat vaikutukset jo yhden kerran jälkeen.

Joogaopettaja Tiina Vainio

Tiina Vainio on RYT200 joopaopettaja, pilatesohjaaja ja Saunayogan kehittäjä. Opettajana Tiina haluaa innostaa muita kohti tasapainoa, elinvoimaa ja iloa. Tiinan opetuksen perusajatuksena on luoda turvallinen perusta joogaharjoitukselle asanoiden oikeilla linjauksilla ja aikaansaada ilmapiiri, jossa jokainen voi tulla tunnille omana itsenään, rentouta ja voimaantua.

 

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display