Tallinna, Viro

Sää tänään

-12°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

25.2.

-7°C

26.2.

-7°C

27.2.

-14°C

28.2.

-14°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Ball im Savoy-operetti Tallinnassa

Paul Abrahamin luoma kolmiosainen operetti Ball Im Savoy kertoo vasta avioituneesta avioparista, jonka uskollisuus on koetuksella. Se on myös tarina Nizzan aatelismiehistä, joilla ei ole muuta tekemistä kun tuhlata rahaa ja seikkailla. Näytelmä on kevyt ja ilmava niin kuin shampanja.

Ball Im Savoy-operetti

Uuden modernisoidun näytelmän libreton on kirjoittanut ohjaaja, Mart Sander. Hän on tehnyt vanhasta salonkitarinasta todella pikanttisen, täynnä odottamattomia yllätyksiä olevan nokkelan suhdekomedian. Operetti pitää sisällään hauskuutta, nokkelaa farssia ja draamaa.

"Ball im Savoy" on tarina kaipuusta uskollisuuteen ja onnellisuuteen. Lavalla on värikäs joukko hahmoja: nuoripari Madeleine ja aristokraattinen Aristide, mieletön playboy Mustafa, pinnallinen ja moderni amerikkalainen Daisy, pahamaineinen miestennielijä  Tangolita, vähän tyhmä nyrkkeilyn maailmanmestari Buonaventura, entinen kuuluisa tenori, puoli seniili hovimestari Archibald ja säälittävä byrokraatti Celestin.

Huom! Operettilippu tulee valittavaksi varaamon kohdassa 4 palvelut. Valinnan jälkeen myös matkan lopullinen hinta tulee näkyviin.

Ball im Savoy -operettimatka, Hotellimatka Tallinnaan
Ball im Savoy 22.3.2018 Varaa
Ball im Savoy 29.3.2018 Varaa
Ball im Savoy 22.4.2018 Varaa
Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display