Tallinna, Viro

Sää tänään

0°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

22.11.

0°C

23.11.

2°C

24.11.

6°C

25.11.

3°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

The Goblin-baletti Tallinnassa

The Goblin on tarina rahan ahneudesta, rakkauden rajoista ja nykypäivän materialistisesta maailmasta. Yhdistä leppoisa kaupunkiloma kauniissa Tallinnassa ja ihastuttava kulttuurielämys baletin parissa.

The Goblin -baletti

The Goblin on ensimmäinen virolainen balettiesitys sekä Eduard Tubinin ensimmäinen sävellys teatterille. Esitys perustuu myyttiseen virolaiseen kansanperinnehahmoon, Gobliniin, jonka ainoa tarkoitus on palvella ahnetta isäntäänsä, maanviljelijää, rikkauksien saavuttamisessa. Tarina ylittää kansakunnan kansanperinteen rajoja, Goblin on kuin ääni ihmisten päässä löytää tekosyitä siihen, miksi rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. Mutta rahalla ei osteta onnea ja mässäily johtaa turmioon. Ihmisten ahneuteen kyllästynyt Goblin tuhoaa luojansa ja kuolee myös itse.

Tarina ahneesta maanviljelijästä ja Goblinista on kontrastissa maanviljelijän tyttären ja köyhän talonpojan rakkaudelle, jota maanviljelijä paheksuu. Esitys herättääkin kysymyksen; mikä on tärkeää nykypäivän materialistisessa maailmassa? Onko rakkaudelle vielä tilaa?

Huom! Balettilippu tulee valittavaksi varaamon kohdassa 4 palvelut. Valinnan jälkeen myös matkan lopullinen hinta tulee näkyviin.

The Goblin -balettimatka, Hotellimatka Tallinnaan
The Goblin -baletti 18.2.2018 Varaa
The Goblin -baletti 22.2.2018 Varaa
Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display