Lukijamatkat; Tallinnaan, Rodokselle sekä Kreetalle

Syyslomalla tarjolla hotellimatkaa Tallinnaan tai Savonlinnasta lentäen suoraan Kreetan Haniaan ! Tammikuussa 2019 kutsuu Gran Canarialla Puerto Rico!

1 yön hotellimatka Tallinnaan 24.10.

Syyslomalla 1 yön hotellimatkalle Tallinnaan. Laivamatkat taittuvat mukavasti Viking XPRS laivalla. Aikaa maissa omatoimsesti kaupunkiin tutustumiselle. Lisämaksusta mahdollisuus ostaa 25.10. päivälle retki Tallinnan Eläintarha Zoohon. Kuljetus ja eläintarhan sisäänpääsylippu aikuiselta 7e / aikuinen ja alle 17v. 5e / nuori. Retki ajoittautuu aikavälille klo 10:00 - 14:00. Tarkempi aikataulu matkalippujen mukana kuoressa.

Suoraan Savonlinnasta syyslomalla Kreetalle 19.-26.10.18

Kreeta ja Hania eivät juuri esittelyjä kaipaa. Tällä matkalla kohteina ovat Agii Apostoli ja Platanias. Näistä Agii Apostoli on lapsiperheiden suosikki! Rauhallinen lomatempo ja kauniit uimapoukamat mataline hiekkarantoineen muodostavat puitteet monille yhteisille hetkille perheen kesken. Plataniaksesta puolestaan löytyy kaikki mitä lomakohteelta voi toivoa – rantoja, yöelämää, tasokkaita ravintoloita ja upeita hotelleja. Hotelli Santa Helena Beachin hyvien palveluiden äärellä viihtyvät sekä perheet että aikuiset

Suurtanssi-risteilylle Silja Europalle 9.-10.12.2018

Nyt tanssitaan! Suurtansseissa laitetaan jalalla koreasti kahden suositun tanssiorkesterin voimin. Tanssikansaa saapuu viihdyttämään Teijo Lindström & Royal Sound ja Tomi Markkola & Fernet. Tansseja houstaa tuttu juontajapari Jari Peltomäki ja Eeva Malin.

Tiedot sitoumuksetta !

Gran Canaria, Puerto Rico 12.1.2019 

Jos kaipaat aurinkoa ja lämpöä, suuntaa Puerto Ricoon! Gran Canarian lounaisrannikolla sijaitseva kaupunki on nimittäin yksi saaren aurinkoisimmista paikoista. Rentoudu hienoilla matalapohjaisllla hiekkarannoilla ja syö hyvin viihtyisissä ravintoloissa.

Tarjoushintaisia paikkoja rajoitetusti !

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satama- tai lento...
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display