Lukijamatkat; Riikaan, Visbyyn, Rodokselle sekä Kreetalle

Riian kesäristeily kutsuu matkaan kesäkuussa ja heinäkuussa risteillään kohti Visbytä ! Heinäkuun lopussa on myös 2 yön matka Riikaan! Ja syyskuussa kutsuu Kreikan kohde Rodos ja lokakuussa suoralento Savonlinnasta Kreetan Haniaan !

Kesäristeily Riikaan 10.6.

Risteily Europalla, 2 yötä laivalla ja päivä aikaa tutustua Riikan kaupunkiin.

Risteilyhinnat sisältävät ateriapaketin (2 x meriaamiainen, 2 x buffet-illallinen). Perillä Riikassa voit osallistua kaupunkikierrokselle joka tehdään sekä bussilla että kävellen, hinta 32 eur/aikuinen. Voit myös tutustua omatoimisesti kauniiseen kaupunkiin, bussikuljetus satama-keskusta-satama maksaa10 eur/aikuinen. Menopaluu kuljetuksen voi ostaa myös Jurmalan rantakaupunkiin hintaan 20eur/hlö.

Lähde Gotlantiin, Ruotsin aurinkoisimmalle alueelle nauttimaan kauniista auringonlaskusta, ruusujen tuoksusta ja vihreistä nummista.

Kesäristeily Visbyhyn 22.7.

Risteily Silja Europalla, 2 yötä laivalla ja päivä aikaa tutustua kauniiseen Visbyn kaupunkiin.

Risteilyhinnat sisältävät ateriapaketin (2 x meriaamiainen, 2 x buffet-illallinen). Perillä Visbyyssä voit nauttia monipuolisesta retkivalikoimasta. Voit valita upeista lisämaksullisista retkistä juuri sinulle sopivimman: Kaupunkikierros (27 eur/aikuinen), Historian muovaama Gotlanti (38 eur/aikuinen), Karun kaunis Gotlanti (31 eur/aikuinen) ja Visbyn Panorama kiertoajelu (28 eur/aikuinen).

Laiva-hotellimatka Riikaan 31.7. - 3.8., 1 yö laivassa ja 2 yötä Riiassa

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämää, suosittelemme sinulle matkaa Riikaan. Riika on kauniiden puistojen, museoiden ja kirkkojen kaupunki, sekä koko Baltian yöelämän keskus. Riika on sekä historiallinen nähtävyys että moderni ja dynaaminen Latvian pääkaupunki. Vilkas ja trendikäs pääkaupunki on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Upeat puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää.

Rodos, 1 viikon etelänmatak 12.9.18 MYYNNISSÄ NYT !

Rodokselta alkoi Kreikan lukijamatkat lähes 30 vuotta sitten. Jo tulloin Savotin-ryhmät majoittaui Africa-hotelliin, joka on uudistettuna edelleen ryhmän käytössä myös tällä kevään matkalla. Monet pitävät Africasta sen edullisen hinnan ja hyvän sijainnin asiosta. Vaihtoehtona on supersuorittu Cactus hotelli, jota ei suomalaisille tarvitse ismmin esitellä.Lähde Riikaan, Latvian pääkaupunkiin joka sijaitsee Itämeren rannalla Väinäjoen (Daugava) suulla. Riika on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja kansainvälistä tunnelmaa!

 

Suoraan Savonlinnasta syyslomalle Kreetalle 19.10.- 26.10.18

Kreeta ja Hania eivät juuri esittelyjä kaipaa. Tällä matkalla kohteina ovat Agii Apostoli ja Platanias. Näistä Agii Apostoli on lapsiperheiden suosikki! Rauhallinen lomatempo ja kauniit uimapoukamat mataline hiekkarantoineen muodostavat puitteet monille yhteisille hetkille perheen kesken. Plataniaksesta puolestaan löytyy kaikki mitä lomakohteelta voi toivoa – rantoja, yöelämää, tasokkaita ravintoloita ja upeita hotelleja. Hotelli Santa Helena Beachin hyvien palveluiden äärellä viihtyvät sekä perheet että aikuiset

Tarjoushintaisia paikkoja rajoitetusti !

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display