Lukijamatkat Visbyhyn, Tarttoon ja Tukholmaan

Nyt joukolla perinteiselle kesäristeilylle Viking Linen m/s Mariellalla Tukholmaan sekä Tarttoon laiva-hotellimatkalle jossa 1 yö laivassa uudistetulla m/s Europa-laivalla ja 2 yötä perillä Tartossa sekä kesäristeily Visbyhyn Europalla ! 

Päivä Tukholmassa-risteily Helsingistä Viking Linellä, 3pv

Bussi on mukana Tukholmassa ja järjestämme kuljetuksen Djurgårdenille sekä keskustaan. Vaihtoehtona on vierailu pohjoismaiden suurimmassa katetussa Mall of Scandinavian kauppakeskuksessa. Varaa heti!

Laiva-hotellimatka Tarttoon, 4 pv

Laivalla 1 yö uudistetulla m/s Silja Europalla ja Tartossa 2 yö hotellissa.  Tartossa mahdollisuus osallistua lisämaksullisille retkille.

Tartto

Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys, romanttinen Toomemäen puistoalue on täynnä nähtävää ja idyllisellä Raatihuoneen torilla voit nauttia ulkoilmakahviloista katumuusikoiden säestäessä. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa, ja tarjoaa varmasti elämyksiä jokaiselle

Visbyn kesäristeily Europalla, 3pv

Risteily Silja Europalla, 2 yötä laivalla ja päivä aikaa tutustua kauniiseen Visbyn kaupunkiin.

Risteilyhinnat sisältävät ateriapaketin (2 x meriaamiainen, 2 x buffet-illallinen).

Gotlanti on kesäinen paratiisisaari koko perheelle

Vaikka Gotlannin maisemat vaihtelevat karun kallioisesta pohjoisesta vihreampään ja vehmaaseen etelään, saarella kaikki on todellisuudessa lähellä. Pituudeltaan saari on 176 km ja leveydeltään alle tunnin automatkan verran eli 50 km.

Gotlannin helmi on Unescon maailmanperintökohteeksi nimetty Visbyn vanhakaupunki. Entisen hansakaupungin ympäri kiertävä 3,5 km mittainen muuri kertoo 1200-luvun loistosta. Visby on yhtä aikaa sekä historiallinen että modernia elämää sykkivä rentotunnelmainen kaupunki. Se on myös Gotlannin suurin kaupunki ja hallinnollinen keskus.

Visby kukoistaa elokuun alussa, jolloin järjestetään keskiaikainen tapahtuma markkinoineen, turnauksineen ja ritareineen.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display