Lukijamatkat; Tukholmaan, Tallinnaan ja Berliiniin

Nyt joukolla perinteiselle syyslomasteilylle Viking Linen m/s Mariellalla Tukholmaan ! Syksyllä 2 yöksi Tallinnaan  ja joulukuussa laitetaan tanssiksi laiva-hotellimatkalla Tallinnaan !
2018 keväällä teemme Läntisen Välimeren risteilyn Roomasta !

Päivä Tukholmassa-risteily Helsingistä Viking Linellä, 3 pv

Bussi on mukana Tukholmassa ja järjestämme kuljetuksen Djurgårdenille sekä keskustaan. Vaihtoehtona on vierailu pohjoismaiden suurimmassa katetussa Mall of Scandinavian kauppakeskuksessa.

 2 yön Hotellimatka Tallinnaan, 3 pv

Tallinna on suomalaisten rakastama lähimatkakohde, joka hemmottelee, tarjoaa elämyksiä ja on myös mainio aktiivimatkan kohde. Tallinnan ostosmaailmassa kaikki on keskittynyt suhteellisen pienelle alueelle, joten shoppailukierroksilla juokseminen on helppoa.

Joulutorimatka Berliiniin, 7pv

Lähde jouluiselle matkalle Lyypekkiin ja Berliiniin. Koe sakasalainen joulun tunnelma ja tutustu lahjaideoita ja herkkuja pursuaviin joulutoreihin. Matka taituu mukavasti laivalla ja suomalaisella bussilla.

Tanssimatka Tallinnaan, 3pv

Vietä ensimmäinen ilta ja yö nauttien laivan palveluista ja ohjelmatarjonnasta ja toinen yö Tallinnassa hotellissa. Tallinnassa nautitaan aamiainen Kochi Aidad ravintolassa maanantaina ja illalla nautitaan buffet-illallinen jonka jälkeen laitetaan jalalla koreasti tansseissa.

Läntisen Välimeren risteily, 8 pv

Välimeren maat ovat tunnettuja pitkästä historiastaan, romanttisista kaupungeistaan ja kuvauksellisista satamistaan. Oli kiinnostuksen kohteena sitten shoppailu, hyvä ruoka ja viini, kulttuuri tai kultaiset hiekkarannat, jokaiselle löytyy jotakin. Lähde mukaan tutustumaan
Välimeren kohteisiin Costa Diadema -loistoristeilijällä!

Tarjoushintaisia paikkoja rajoitetusti !

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satama- tai lento...
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display