Madrid

Sää tänään

35°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

22.8.

35°C

23.8.

35°C

24.8.

35°C

25.8.

35°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Kotimaan Matkaklubi: Upea, kiehtova Madrid 6.-11.10.2017

Madrid - kaupunki täynnä elämää! Lähde Kotimaan Matkaklubin matkalle Espanjan pääkaupunkiin, joka tarjoaa välittömän ja rennon ilmapiirin lisäksi upeita taide-elämyksiä, viihtyisiä tapasbaareja, flamencoesityksiä, lumoavia aukioita ja puistoja sekä loistavat ostosmahdollisuudet.

 

Matkan myynti alkaa 13.4.

Tällä matkalla pääset tutustumaan madridilaisen elämänmenon lisäksi myös historialliseen Segovian kaupunkiin, joka sijaitsee lyhyehkön ajomatkan päässä Madridista. Kotimaan Matkaklubin matkanjohtajana on Kotimaa-leden toimittaja, rovasti Jussi Rytkönen.

Majoitumme hotelli Emperadoriin****, klassisessa hotellissa on upeat kaupunkinäkymät. Tyylikkäissä huoneissa on taulu-tv. Emperador on vain 10 min. kävelymatkan päässä Palacio Real de Madridista ja Puerta del Sol-pääaukiolta. Santo Domingon, Plaza se Españan ja Callaon metroasemat ovat 3 minuutin kävelymatkan päässä ja tarjoavat yhteydet kuuluisalle taidekolmiolle vain 5 minuutissa. Aulabaarista saa välipaloja, cocktaileja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Emperador on 5 minuutin kävelymatkan päässä useista ravintoloista. Hotellin muihin hyödyllisiin palveluihin kuuluvat kampaamo ja 24h-vastaanotto.

Katso tarkempi matkaohjelma tästä>>

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display