Patikkamatka Irlantiin 5pv

Lähde patikkamatkalle nauttimaan vihreän saaren upeista maisemista! Tällä matkalla patikoimme Wicklown alueen rehevissä laaksoissa sekä Knockmealdown ja Slievenamon mahtavilla vuorilla. Matka sopii hyvin myös ensikertalaisille, mukanamme on kokenut vaellusopas!

Patikkamatkalle

Patikointi on mukava tapa nauttia urheilusta ja luonnosta samalla kertaa. Irlannissa on upeat patikkamahdollisuudet, mutta ennen vuorille lähtemistä kannattaa varautua sopivilla varusteilla. Irlannissa saattaa syksyllä yllättää myrsky, sumu tai jopa lumisade, joten vaellusvaatetus kannattaa pakata sen mukaan. Mahdollisia sadekuuroja varten tarvitaan sadevarusteet tai vettä pitävä tuulitakki. Vuorilla saattaa olla joinakin päivinäkin todella tuulista ja pidemmän pysähdyksen aikana kannattaa olla varalla lämmintä vaatetta, esim. ylimääräinen fleecepusero.

Päivävaellusten pituus on noin 8-10 km ja kesto 3-4 tuntia. Reiteillä on erilaista maastoa; metsäteitä, kivisiä polkuja, heinikkoa ja kallioita. Vaellukset kulkevat pääasiassa poluilla tai teitä pitkin. Vaellusreiteillä on jonkin verran nousuja, mutta ei kuitenkaan varsinaista kiipeämistä. Vaellusretkellä pidetään tarpeen mukaan pieniä levähdystaukoja sekä pidempi lounastauko. Patikointivauhti määräytyy ryhmän koon ja kunnon mukaan.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display