Patikkamatka Sloveniaan 4pv **UUTUUS**

Lähde Matkapoikien mukana patikoimaan Slovenian upeimpiin maisemiin! Tällä matkalla patikoimme Smaragdinvihreän Bled -järven alueen postikorttimaisissa kohteissa ja Triglavin kansallispuistossa. Matka soveltuu hyvin myös ensikertalaiselle.

Tervetuloa patikointimatkalle Bled -järven alueelle!

Bled on yksi Slovenian suosituimmista luontoelämyskohteista tarjoten tyyntä järvimaisemaa, rauhallista pikkukaupungin tunnelmaa ja vehreitä vuorenrinteitä. Blediä ympäröivät Juliaaniset Alpit tarjoavat upeita patikointimahdollisuuksia. Tällä matkalla patikoimme mm. seuraavissa ympäristöissä:

Vintgarin kanjoni, jonne patikoidaan kauniiden maalaismaisemien halki ohi ihastuttavien pikkukylien. Vintgarin rotkolle vie 1600 metriä pitkä puinen kävelysilta, joka kulkee osan matkaa siksakkia Radovna-joen yllä. Kävelyreitti johdattaa myös 16 metriä korkean vesiputouksen luo.

Sava Dolinka joki -upea turkoosin sininen joki, jota pitkin patikoimme kohti Radovljican historiallista pikkukaupunkia. Matkalla ihastelemme kaunista jokimaisemaa ja ohitamme pieniä paikallisia kyliä. Tämä seutu on erityisen tunnettu perinteisen hunajan valmistuksesta.

Triglavin kansallispuisto on Slovenian ainoa kansallispuisto ja on nimetty samannimisen vuoren mukaan, jonka huippu kohoaa 2 864 metrin korkeuteen, tämä Slovenian korkein huippu on kuvattu myös maan lippuun ja vaakunaan. Vierailemme n. 80 m korkealla Savica vesiputouksella ja matkaamme gondolihissillä Vogelin huipulle, jossa saamme nauttia uskomattomista maisemista kohti Bohinj -järveä ja voimme bongata 2 864 metriä korkean lumipeitteisen Triglavin.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display