Patikkamatka Sveitsin Alpeille

Jungfraun alueelta löytyvät ehdottomasti Sveitsin Alppien huikeimmat maisemat. On jylhiä vuoria, vehreitä niittyjä, alppikyliä, vesiputouksia, korkeita lumihuippuja ja jäätiköitä. Uskomatonta rauhaa ja luonnonkauneutta. Tällä matkalla teemme suomeksi opastetut patikoinnit upeassa maisemissa, vierailemme Trümmelbachin maanalaisilla vesiputouksilla sekä teemme huikean junamatkan Jungfraujochille (Top of Europe) 3454 m korkeuteen, jossa huikea 360 asteen panoramamaisema Aletschjäätikölle sekä Mönchille, Jungfraulle ja muille Alppien lumihuipuille avautuu eteemme.

Tervetuloa patikoimaan Alpeille Jungfraun maisemiin!

Matkaamme Finnarin siivillä Zurichiin ja jatkamme junalla kauniiden maisemien halki kohti Bernin Alppeja Jungfraun alueelle. Alueella on lukuisia korkeita huippuja, joista tunnetuimmat ovat Jungfrau (4158 m), Eiger (3970 m) ja Mönch (4107) eli eli neitsyt, paholainen ja munkki. Alueen kylistä tunnetuimmat ovat pikkuruinen Mürren, hiihtokohde Wengen ja pittoreski Grindelwald, joista viimeksimainittu eli Grindelwaldin alppikylä toimii matkamme tukikohtana. Perinteiset puiset alppimajat, joiden parvekkeet kylpevät kesäisin kukkaloistossa, ja aluetta ympäröivät vuoret, antavat kylälle oman todella viehättävän tunnelmansa.

Opastetut vaellukset tapahtuvat kokeneen suomalaisen oppaan johdolla. Liikumme paikasta toiseen julkisia junia, kaapelihissejä ja kabiineja hyödyntäen, joiden verkosto toimii Sveitsiläisen tehokkaasti ja tarkasti. Matkalla on aikaa tutustua alueeseen omatoimisestikin, ja olemme tehneet sen hyvin helpoksi, sillä matkan hintaan sisältyy Jungfraun alueen junalippu, jolla voi kulkea ilmaiseksi lähes kaikissa alueen junissa ja hisseissä. Alueen ehdoton vierailukohde numero yksi on Top of Europe, Euroopan korkeimmalla sijaitseva juna-asema (3454 m), joka on Sveitsin Alppien tunnetuimpia nähtävyyksiä. Elämyksellinen junamatka Jungfraujochille kulkee Eiger -vuoren läpi, ja ylhäältä avautuvat huikeat näkymät ympäröiville lumihuipuille ja Aletschin jäätikölle. Huipulla sijaitsee myös mm. jääpalatsi, maailman korkein Lindtin suklaamyymälä sekä panoraamaravintola, jossa voit nauttia sveitsiläisiä herkkuja todellisella näköalapaikalla!

Vuoden 2019 lähdöt nyt myynnissä!

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display