Tallinna, Viro

Sää tänään

9°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

22.4.

7°C

23.4.

9°C

24.4.

7°C

25.4.

8°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje
Matkalle mukaan

Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen ...
Lue lisää

Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Türin puutarhamarkkinat, hotellimatka

Puutarhamarkkinat pienessä Türissa järjestetään nyt 40. kerran. Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsevat markkinat ovat vuosi vuodelta suositummat.

Matka Türin kukka- ja puutarhamarkkinoille

Kävijöitä on noin 32 000 ja myyjiä noin 800. Tunnelma on leppoisa ja aito. Markkinahengen mukaan tingitään ja pohditaan loputtomasti ostoksia ja valintoja. Markkinoilta löytyy myös harvinaisempia kasveja ja taimia. Markkinoiden monipuolisuuden ovat huomanneet lukuisat bussilasteittain ja omilla autoilla saapuvat vierailijat.

Markkinoille pääset matkassamme Tallinnasta suomea puhuvan oppaan kanssa ja ostaessasi liityntäkuljetukset tilausajossa kotimaassa, saat paluumatkalla ostoksesi bussin kyytiin jo Tallinnan satamassa! Retkibussi noutaa asiakkaat aamulla Hotell Euroopalta, Hotell Metropolilta sekä Sokos Hotel Virun edestä. Matkan hintaan sisältyy myös aamiaisboksi, jonka retkeläiset saavat menomatkalla bussissa.

Tule tekemään mukavia puutarhaostoksia, ja tutustumaan laajaan käsityövalikoimaan.

Kasvien ja taimien lisäksi markkinoilla myydään myös mm. puusta, huovasta ja raudasta tehtyjä kauniita käsitöitä.

Huom! Retkilippu (59€) tulee valittavaksi varaamon kohdassa 4 palvelut. Valinnan jälkeen myös matkan lopullinen hinta tulee näkyviin.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display