Senioritanssirsteily

Senioritanssiristeily m/s Silja Symphonylla

Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry järjestää yhteistyössä Ikäinstituutin kanssa syksyn perinteisen senioritanssiristeilyn Helsinki -  Tukholma - Helsinki. Senioritanssiliitto täyttää tänä vuonna 20 –vuotta ja juhlistaa merkkivuottaan juhlaristeilyn merkeissä m/s Silja Symphonylla.

Senioritanssiristeily

Senioritanssiristeily toteutuu jälleen elokuun lopussa. Tänä vuonna liitto täyttää 20 –vuotta ja juhlistaa merkkivuottaan juhlaristeilyn merkeissä Silja Line:n valkoisilla laivoilla. Senioritanssiristeilyllä kohtaavat tanssin ja iloisen yhdessäolon merkeissä sekä vanhat tutut että uudet harrastajat. Seisten – ja istuen tanssittavien senioritanssien lisäksi tutustutaan myös roundtansseihin, joita on tarjolla sekä vasta-alkajille että pidempään tanssineille. Juhlaristeilyn pääteemana on senioritanssin suosikkitanssit vuosien varrelta!

Ohjelma alkaa tiistaina puolen päivän jälkeen. Iltapäivän tanssirupeaman lomassa juomme iltapäiväkahvit ja päivällisen nautimme laivan seisovasta pöydästä. Päivällisen jälkeen voimme jatkaa iloista yhdessäoloa, vapaamuotoista seurustelua ja tietysti senioritanssia meille varatuissa tiloissa aina iltakymmeneen saakka. Toivottavasti mahdollisimman moni ohjaaja innostuu tänäkin vuonna ottamaan mielitanssiensa musiikit mukaan ja ohjaamaan yhteisissä ’iltamissamme’.  Jokainen voi tuoda oman ’jukeboxinsa’ mukaan! Kannustamme etenkin uusia ohjaajia tarttumaan tilaisuuteen ja ohjaamaan muutaman tanssin. Äänentoistolaitteet tulevat talon puolesta.

Keskiviikkona, laivan ollessa satamassa, tanssitaan koko päivä. Round-tansseja pidempään harrastaneille on päivällä varattu oma aikansa. Paluumatkalla syömme a la carte –päivällisen meille erikseen varatussa tilassa ja ohjelmallisen päivällisen jälkeen jatkamme taas vapaamuotoista seurustelua ja senioritanssia.

Senioritanssiristeily järjestään yhteistyössä  Ikäinstituutin ja Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liitto ry:n kanssaLisätietoa www.ikainstituutti.fi   ja http://www.senioritanssi.fi/etusivu/
Ohjaajina matkalla mukana mm. Maritta ja Sakari Haverila, Anneli Makkonen, Eeva Komulainen, Anja Friari, Anni-Sirkku Askola, Gun Svenlin sekä Arja Huovinen.

Matkan hinta / henkilö   alennettu normaalihinta
    jäsenhinta /hlö € (ei jäsen) €
       
De-Lux-luokka 1 hengen hytissä 480,- 510,-
(parivuode, erikoisaamiaiset) 2 hengen hytissä 330,- 360,-
       
A-luokka 1 hengen hytissä 310,- 340,-
(ikkuna merelle) 2 hengen hytissä 260,- 290,-
  3 hengen hytissä 240,- 270,-
  4 hengen hytissä 230,- 260,-
       
A-luokka Promenade 1 hengen hytissä 295,- 325,-
(ikkuna sisäkannelle) 2 hengen hytissä 250,- 280,-
  3 hengen hytissä 235,- 265,-
  4 hengen hytissä 225,- 255,-
       
B-luokka 1 hengen hytissä 285,- 315,-
(ikkunaton) 2 hengen hytissä  240,- 270,-
  3 hengen hytissä 230,- 260,-
  4 hengen hytissä 220,- 250,-

HUOM! Varauduthan ilmoittautumisen yhteydessä kertomaan jäsenyydestäsi.

* Näkyvillä oleva hyttihinta muuttuu sen mukaan, minkä hytin valitset. Loppusumma näkyy vahvistuksessa*

Ryhmävarauksien teossa voitte ottaa yhteyttä ryhmat.tampere@matkapojat.fi tai soittaa numeroon puh. 010 23 23 120.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display