Matkalle mukaan

Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Pohjoismaissa matkustettaessa ...
Lue lisää

Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Pohjoismaissa matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla mukana matkalla joku alla mainituista asiakirjoista. (ajokortti, kuvallinen kelakortti, passi tai EU-henkilökortti) Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Suuri Lavatanssiristeily 24.9. Viking Grace

Suuri Lavatanssiristeily starttaa Turusta 24.9. Lähde laineille tanssimaan ja nauttimaan hyvästä musiikista ja tanssivien ihmisten seurasta. Mukana tanssikansan suosimat huippuesiintyjät Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Hurma. Mukaan lähtee myös Suomen suosituimpia tanssiopettajia: Sari ja Jari Aaltonen, Antti Törmänen sekä Anne-Riina Hurskainen.

Risteilyllä tullaan tanssimaan kursseilla tämän päivän suosikkilajeja mm. Bachataa, Fuskua, Wanhaa Tangoa, Salsaa, Buggia ja Foksia. Lisäksi risteilyn aikana kuullaan upea tunteita herättävä ja tunnelmallinen runomatinea, jossa saamme nauttia Kyösti Mäkimattilan runoista ja lauluista.

Risteilyn hintaan sisältyy Kyöstin runomatinea sekä kaksi tanssikurssia, uusille harrastajille suunnatut Foksi ja Fusku sekä uusia lajeja kokeileville Bachata sekä pitkään tanssineille myös Fuskua.

Lisäksi voit halutessasi valita lisäpakettina yhdestä kolmeen tanssituntia lisää ohjelmaasi. Extra tanssikurssien lajit ovat Bugg, Wanha Tango ja Salsa. Näistä kaikista lajeista järjestetään sekä perusteet että keskitason tunnit, jotka tarjoavat haasteita pitempäänkin tanssineille. Voit vapaasti valita kummalle tasolle osallistut.

Aivan uutta! Tuplaparketti! Kyöstin ja Varjokuvan sekä Hurman esiintymisten aikana meillä on käytössä peräti kaksi parkettia. Club Vogue, jossa esiintyjät kuullaan livenä sekä Retro Bar, jonne saamme tanssitunnelmat Voguesta kuvan ja äänen myötä. Todella mahtava juttu - tanssitila on tuplakokoinen, joten kaikille riittää tilaa! Myös tanssitunnit järjestetään tuplaparketilla. Perusteet tunnit tanssitaan Retro Barissa ja keskitaso pyörähtelee Club Voguen parketilla.

Näiden huippuesiintyjien ja tanssikurssien lisäksi risteilyllä on luvassa muutakin tanssillista ohjelmaa karaoketanssien, levytanssien sekä yllätysohjelmien myötä.

Varaa matkasi Matkapoikien kautta ja varmistat pääsysi Kyöstin runomatineaan ja tanssikursseille sekä muihin erikoisohjelmiin! 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display