Matkalle mukaan

Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Pohjoismaissa matkustettaessa ...
Lue lisää

Kaikkien matkustajien on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Pohjoismaissa matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla mukana matkalla joku alla mainituista asiakirjoista. (ajokortti, kuvallinen kelakortti, passi tai EU-henkilökortti) Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Suuri Lavatanssiristeily 4.3. Viking Grace

Suuri Lavatanssiristeily starttaa Turusta 4.3. Lähde laineille tanssimaan ja nauttimaan hyvästä musiikista ja tanssivien ihmisten seurasta. Risteilyllä esiintymässä tangokuningas Aki Samuli sekä tanssikansan kestosuosikki FBI Beat. Mukaan lähtee myös Suomen suosituimpia tanssiopettajia: Sari ja Jari Aaltonen, Hanna Ojanaho ja Joonas Kainulainen.

TANSSIKURSSIT
Risteilyllä tanssitaan kursseilla tämän päivän suosikkitanssilajeja mm. Bachataa, Fuskua, Rumba (Boleroa) ja Salsaa sekä Buggia. Risteilyn hintaan sisältyy kaksi vapaavalintaista tanssikurssia. Voit valita aikatauluusi parhaiten sopivat tunnit kurssiohjelmasta. Lisäksi voit halutessasi valita lisäpakettina yhdestä kolmeen tanssituntia lisää ohjelmaasi.

KURSSITASOT
Tanssiristeilyn kurssitasot ovat perusteet ja keskitaso, jotka tarjoavat haasteita pitempäänkin tanssineille.
Voit vapaasti valita kummalle tasolle osallistut.
PERUSTEET -et tarvitse ennakkotaitoja. Opetus alkaa tanssilajin alkeista ja etenee ryhmän mukaan.
KESKITASO -olet jo tanssinut opetettavaa lajia jonkin aikaa, perusteet ovat sinulla hyvin hallussa ja osaat jo tanssia sujuvasti eri parien kanssa.

VIDEOSTREAM
Tanssitaan tuplaparketilla! Aki Samulin ja FBI Beatin esiintymisten aikana meillä on käytössä peräti kaksi parkettia! Club Vogue, jossa esiintyjät kuullaan livenä sekä Retro Bar, jonne saamme tanssitunnelmat Voguesta kuvan ja äänen myötä. Todella mahtava juttu - tanssitila on tuplakokoinen, joten kaikille riittää tilaa! Myös tanssitunnit järjestetään tuplaparketilla. Perusteet/keskitason tunnit tanssitaan Retro Barissa ja keskitaso pyörähtelee Club Voguen parketilla.

Näiden huippuesiintyjien ja tanssikurssien lisäksi risteilyllä on luvassa muutakin tanssillista ohjelmaa karaoketanssien, levytanssien sekä yllätysohjelmien myötä.

Varaa matkasi Matkapoikien kautta ja varmistat pääsysi tanssikursseille sekä muihin erikoisohjelmiin!

 Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display