Lentopallon EM-kisat Gdanskissa

Lähde nauttimaan lentopallohuumasta paikan päälle ja jännitä Suomen puolesta Puolan Gdanskissa! Valmiilla matkapaketilla se on älyttömän helppoa.

Lentopallon EM-kisat Gdanskissa, 5pv

Miesten lentopallon EM-kisojen alkulohkon ottelut pelataan Gdanskissa. Suomi pelaa A-lohkossa, josta löytyy Suomen ja Viron lisäksi Puolan ja Serbian joukkueet. Puola on hallitseva maailmanmestari vuodelta 2014 ja joukkue varmasti janoaa myös tulevaa Euroopan mestaruutta. Gdanskissa olevat pelit pelataan ERGO-areenalla, jossa kisatunnelma on taattu mahtavalla 11 000 fania vetävällä katsomolla.

Gdansk 

Pohjois-Puolassa, Gdanskinlahden rannalla sijaitseva tärkeä satamakaupunki on nykyisin myös matkailijoiden suosima kaupunkilomakohde. Kaupunki tuhoutui toisen maailmansodan pommituksissa lähes täysin, mutta suuri osa hienoista nähtävyyksistä on rakennettu uudelleen. Vanhan loiston aikoja on helppo kuvitella kävelemällä pitkin vanhan kaupungin mukulakiviä ja ihailemalla punatiilikattoisia värikkäitä rakennuksia.

Gdanskin historiallisessa keskustassa on helppo liikkua kävellen ja alueella olevilla kapeilla kaduilla on mukava vaellella kiireettömästi. Välillä voi pysähtyä johonkin vanhankaupungin lukuisista kahviloista tai ravintoloista, jotka houkuttelevat kesäaikaan terasseilleen istuskelemaan. Gdansk on myös shoppailijan paratiisi! Hyviä ostospaikkoja löytyy vanhasta kaupungista sekä keskustan ostoskeskuksista.

Lippupaketti 

Lisämaksullinen lippupaketti sisältää liput kahteen Suomen peliin: 24.8. Suomi-Viro ja 26.8. Suomi-Puola.
Voit valita paketin joko 2- tai 3-kategorian paikoille. Lippupaketin hintaan sisältyy myös kuljetukset kisapaikalle.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display