Viinimatka Pohjois-Italiaan 5pv

Viinimatkamme vie Sinut Pohjois-Italian Alppimaisemista sinisen Gardajärven rannalle. Tutustumme mitä erilaisimpiin viinitiloihin, viineihin ja rypälelajeihin. Mausteinen upea valkoviini Gewürztraminer pohjoisessa aukaisee meille nautinnon ovet, Trentinon kuningas punaviini Teroldego on upea kokemus, Valpolicellan tunnetuin Amarone saa sielun lepäämään ja lempeä Recioto hymyn huulille. Franciacortan kuohuviinit lähtöpäivänä kruunaavat koko matkan!

Riva del Garda

Rivan vanhakaupunki levittäytyy Piazza 3. Novembre -aukion ympärille Gardajärven rantamaisemiin. Lähes kokonaan autoilta suljettu vanhakaupunki on täynnä ravintoloita, kahviloita ja erilaisia liikkeitä. Vanhassakaupungissa ja sen läheisyydessä sijaitsevat myös monet Rivan tärkeimmät nähtävyydet. Esimerkiksi 34 metriä korkea kellotorni, joka on peräisin 1300-luvulta. Torniin on mahdollista nousta ihailemaan sieltä avautuvia upeita maisemia. 

Verona

Veronan kaupunkiin tutustumme päiväretkellä. Opastetun kaupunkikierroksen aikana tutustumme mm. Piazza Bra -aukioon, joka on kaupungin sydän ja jolla sijaitsee roomalaisten rakentama amfiteatteri Arena. Keskiaikaiset kauniit palatsit Piazza Erbellä, Scala-suvun palatsit ja tunnelmallinen kotikirkko sekä Rooman valtakunnan ajan nähtävyydet kertovat Veronan pitkästä historiasta. Shakespeare sijoitti Romeon ja Julian tapahtumat Veronaan, niinpä kierroksella näemme myös Julian parvekkeen ja Romeon kotitalon.

Tällä matkalla oppaana Eliisa Niinimäki.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display