Viinimatka Rüdesheimiin 4pv

Lähde Matkapoikien viinimatkalle parhaaseen viininkorjuuaikaan. Matkalla pääset tutustumaan eurooppalaiseen vuosisatojen mittaiseen viinikulttuuriin ja nauttimaan maistiaisia aivan tuoreeltaan.

Viinimatka Rüdesheimiin 

Vajaan 10 000 asukkaan Rüdesheim on Rheingaun viinialueen keskus ja yksi Saksan suosituimmista matkailukohteista asukaslukuunsa nähden. Kaupunki elää viinistä ja matkailusta. Rüdesheimin alueella on noin 30 viininviljelijää sekä runsaasti alan harrastajia. Alueella viljellään eniten Rieslingiä ja Pinot Noiria.

Rüdesheimin keskustan kujilla on vieri vieressä pieniä viinitupia ja sieviä ravintoloita, joissa tynnyrit ovat täynnä viiniä ja pöydät notkuvat herkkuja. Tutustumme mm. kapean vilkkaaseen Drosselgassen ostoskujaan. Reininvarren viinirinteiden kauneuden hahmotamme parhaiten nousemalla köysirataa pitkin keskustan yläpuolelle ihailemaan maisemia ja jättimäistä Niederwald-muistomerkkiä. Vierailemme myös Hildegard Bingeniläisen yhä toiminnassa olevassa, omavaraisessa benediktiiniläisluostarissa ja tutustumme heidän viinitilaansa.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display