Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Silja Europa 2022

Teollisuusliitto

Teollisuusliiton jäsenristeily Silja Europalla

Lähtöpäivät:

7.5.2022

Matkan kesto:

22h

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Teollisuusliiton jäsenristeily seilataan 7. – 8.5.2022.


Teollisuusliiton jäsenristeily Silja Europalla Helsingistä Länsiterminaalista  Tallinnaan 7. – 8.5.2022.

Laivaan noustaan lauantaina kello 17.30–18.00 (laiva lähtee kello 18.30) ja takaisin palataan sunnuntaina kello 16.00


Risteily on tarkoitettu ainoastaan jäsenille.
Varaushetkellä sinun tulee ilmoittaa ammattiosasto johon kuulut. Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana oma voimassa oleva passi tai virallinen EU-henkilökortti.

Risteilyllä tähtiartistina Maija Vilkkumaa. 


Pete Parkkonen esiintyy sunnuntaina 8.5. äitienpäiväkonsertissa.


Tutustu tarkempaan ohjelmaan tästä.

Yksittäisvaraukset

Jos olet tekemässä varausta enintään 8 hengelle ja sinulla on tiedossa kaikkien lähtijöiden nimi ja syntymäaika, voit tehdä varauksen sivun alareunassa olevasta valikosta.

Ryhmävaraukset

Jos olet tekemässä varausta enemmän kuin 8 hengelle tai sinulla ei ole vielä tiedossa kaikkien lähtijöiden nimiä ja syntymäaikoja, voit tehdä varauksen tästä varauslinkistä,  tai sähköpostitse osoitteessa ryhmat.tampere@matkapojat.fi.

HUOM! Varaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.Kun lähetät sähköpostivarauksen, saat automaattisen kuittausviestin siitä, että sähköposti on toimitettu perille Matkapojille.Kun varauksesi on käsitelty, saat vahvistuksen ja tiedot varauksestasi sähköpostiisi.

Maksu- ja peruutusehdot

Uusissa varauksissa 1.2.2022 jälkeen tehdyissä; Ennakkomaksu 25 % varauksen kokonaishinnasta erääntyy seitsemän (7) vuorokautta varauksesta. Loppumaksu erääntyy 23.3.2022. 

23.3.2022 jälkeen tehdyissä varauksissa varauksen kokonaissumma erääntyy varaushetkellä.


Matkan erityisluonteen vuoksi ovat voimassa seuraavat peruutusehdot, koskien varauksia 1.2.22 jälkeen tehtyihin varauksiin:


Varauksen voi perua täysin kuluttomasti pois 7.3.2022 mennessä.

Jos matka perutaan 8.3. - 6.4.2022, veloitetaan asiakkaalta peruutuskuluina  50% varauksen kokonaishinnasta.

7.4.2022 ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutuskuluina 100 % varauksen kokonaishinnasta.


Muutoskulut matkustajan muuttaessa matkavarausta:

Matkan erityisluonteen vuoksi ovat voimassa seuraavat muutosehdot:
Matkan lähtöpäivää ja kohdetta ei voi muuttaa. Teollisuusliiton -risteilybussien osalta bussiin nousupaikkaa, risteilyn osalta hyttiluokkaa tai illalliskattausta sekä matkustajan nimeä voi muuttaa kuluitta 7.4.2022  asti varaustilanteen sen salliessa. Tämän jälkeen perimme edellä mainituista muutoksista 12 € / henkilö / muutos.

Hinnat

Laivaan mahtuu yli 2 500 matkustajaa. Jotta mahdollisimman moni pääsee matkaan mukaan, myydään hytit täyteen, eli hytin jokainen vuodepaikka tulee täyttää. Hintaan sisältyy risteily valitussa hyttiluokassa, Teollisuusliiton ja laivan risteilyohjelma, Buffet-illallinen ruokajuomineen sekä meriaamiainen.


Deluxe 2 henkilöä 93 € / hlö

A2-hytti 2 henkilöä 80 € / hlö

A4-hytti 4 henkilöä 80 € / hlö

Perhehytti 6 henkilöä 80 € / hlö

B4-hytti 4 henkilöä 65 € / hlö

B2S-hytti yhdelle 1 henkilöä 65 € / hlö

B2S-hytti kahdelle 2 henkilöä 48 € / hlö

C4-hytti 4 henkilöä 48 € / hlö


Lisäpalvelut

Lisäpalveluina on tilattavissa Matkapoikien bussireittien mukaiset kuljetukset sekä lounas sunnuntaille.

Katso bussireitit >>


Tallink Silja Club One-kortti:

Club One – kortin numero tulee ilmoittaa toimistoomme viimeistään 5 vrk ennen matkan alkua. Asiakas vastaa itse ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta.


Ajankohtaista Korona-infoa tarvittavista todistuksista löytyy myös Tallink Siljan sivuilta osoitteesta https://fi.tallink.com/koronavirus

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

  • Risteily valitussa hyttiluokassa
  • Buffet -päivällinen 7.5.
  • Buffet -aamiainen 8.5.

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki Länsiterminaali 
Tallinnassa ei maihinnousua illalla.
Maihinnousu alkaa  8.5. klo 8.00.
Helsinki Tallinna
18:30 22:00
16:00 12:30

Lisämaksulliset palvelut

Buffet -lounas 8.5.

Linja-autokuljetukset satamaan

Matkaohjelma

1.matkapäivä

Laivaannousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa Länsiterminaalista klo 16.00 alkaen. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa.

Laivaannousu alkaa klo 17.30. Silja Europa lähtee Helsingistä klo 18.30.

Ensimmäinen päivälliskattaus on klo 17.45 ja toinen päivälliskattaus on klo 19.45. Tarkistathan osanottajatodistuksestasi mihin kattaukseen olet varannut paikan. Suosittelemme lisämaksullisten aterioiden varaamista etukäteen. Laivan risteilyohjelman saatte satamassa.

Yöpyminen laivalla, illalla ei ole maihinnousua Tallinnaan.

2.matkapäivä

Meriaamiainen tarjoillaan klo 8.00 - 11:00. (viimeinen sisäänpääsy on klo 10:30)

Maihinnousu ja laivaan nousu Tallinnassa klo 8.00 - 12.00. Silja Europa lähtee Tallinnasta klo 12.30.

Lisämaksullinen buffet -lounas tarjoillaan klo 12.30.

Klo 16.00 Silja Europa saapuu Helsinkiin.

Laivan esittely

Silja Europa


Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Ravintolat

Silja Europalla on Grande Buffetin lisäksi erilaisia tasokkaita ravintoloita: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Europan Fast Lane -ravintola palvelee sinua, joka et halua viettää laiva-aikaasi monen ruokalajin menun parissa tai valita suosikkimakuasi kymmenien eri ruokalajien joukosta. Tekeekö mielesi kuppi kahvia tai teetä? Coffee & Co. -kahvilasta noudat kätevästi virkistävän juoman ja niiden seuraksi löydät myös tuoreimmat kahvitteluherkut.

Ostokset

Tax Free Superstore on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet. Perfume&Fashion on yhdistetty miesten ja naisten asusteiden sekä tuoksujen ja kosmetiikan erikoismyymälä, josta löydät trendikkäitä tuotteita edulliseen merihintaan. Gifts -myymälästä löydät matkamuistojen lisäksi mm. Iittalan ja Marimekon tuotteita ja alati vaihtuvia tarjouksia. Kids & Toys - myymälästä löytyy kaikkea kivaa perheen pienimmille. Electronics-myymälästä ostat laadukasta pienelektroniikkaa ja oheistuotteita maahintoja huomattavasti edullisemmin.

Viihde

Europalla viihdyt joka päivä housebändin tahdittamana tanssilattialla tai Pubin trubaduurin laulujen parissa. Mikrofoniin voit tarttua itsekin karaokessa Windjammer baarissa Ocean Clubin takana.


Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Sisustukseltaan uudistetussa kulmabaarissa voit maistella erilaisia juomia, aperitiiveja sekä kahvia aveceineen ja haukata pientä suolaista ja makeaa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Yökerhot

Starlight yökerhossa tanssit bändien tai -artistien säestyksellä. Baarimestarit loihtivat toinen toistaan upeampia juomia myös erityistoivomustesi mukaan.  Starlightin takana sijaitsee Satelite Bar, jossa nautit live-esityksistä karaoken parissa. Moonlight Bar & Discossa tanssit uusimpien listahittien sekä vanhojen kestosuosikkien vauhdittamana.

Lapsille

Laivan leikkihuone Lottemaa on lasten valtakunta, jossa voit peuhata pallomeressä tai kivuta kiipeilyseinälle. Voit myös piirtää tai leikkiä leluilla. Koulujen loma-aikoina lasten ja nuorten puuhasteluja vauhdittavat Muumi sekä aktivaattorit. Toki lapset ovat leikkihuoneessakin aina vanhempiensa vastuulla.

Hyvän olon palvelut

Risteilyllä voit unohtaa stressin ja työkiireet! Europalla nautiskelet elämästä vaikkapa pintaremontoiduissa saunoissa ja porealtaissa ja jatkat matkaa uudistuneena ja virkistyneenä. Houkuttaisiko tasokas kauneushoito tai hellivä jalkahoito? Tallinkin kauneushoitolan palveluihin kuuluvat niin perushoidot kuin ylelliset hoitokokonaisuudetkin. Risteilyllä on aikaa rentoutua ja hieman hemmotella itseään, joten käy matkasi aikana kosmetologilla, meikissä, manikyyrissä tai hieronnassa! Kauneus- ja kampaamopalvelut varattavissa suoraan laivalta lisämaksusta.

Kokoustilat

Europan kokousosasto tarjoaa käyttöösi rauhallisen ja merellisen työympäristön laivan ylimmillä kansilla. Kannella 12 sijaitsee 20 viihtyisää kokoushuonetta sekä 72-paikkainen auditorio.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.