Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Turvallisesti matkalle Tallinnaan!

Turvalliselle matkalle Tallinnaan!

19.8.2020


Tallinnaan voi edelleen matkustaa turvallisin mielin

Tallinna kuuluu suomalaisten suosituimpiin matkakohteisiin. Korona-aika on kuitenkin pakottanut jokaisen pohtimaan lomasuunnitelmiaan ja seuraamaan tiiviisti, mihin on nyt turvallista matkustaa. Meille suomalaisille on iloinen asia se, että Viron pääkaupunki on ollut myös korona-aikana turvallinen matkakohde. Matkustusrajoituksia ei tällä hetkellä ole ja me suomalaiset voimme myös palata Virosta kotimaahan ilman karanteenivaatimuksia.

Tallinnasta on miljoonakaupungin syke ja meiniki kaukana - tilaa ja avaruutta riittää kaikille. Asukaslukuunsa peilaten Tallinna on pirteä ja uudistuva kaupunki, samalla kuitenkin sopivan rauhallinen ja rentouttava. Tallinasta löytyy kaupunkiluontoa, rauhallisia kävely- ja pyöräteitä sekä tunnelmallisia ranta- ja puistokatuja. Turvavälejä riittää kaikille, olitpa sitten tutustumassa historialliseen vanhaankaupunkiin, moderniin Kalamajaan tai vehreisiin kaupunginosiin Kadriorgiin tai Nõmmeen. Viro otti keväällä käyttöön 2+2 mallin, jossa liikkumista suositellaan kahden henkilön ryhmissä ja 2 metrin turvaväliä noudattaen. Tämän mallin suosituksia sovelletaan pitkälti edelleenkin, mm. hotellien hisseissä.

Visit Tallinnan julkaisusta löydät mm. viisi hyvää syytä lähteä turvalliselle matkalle Tallinnaan.
Lisäksi kannattaa lukea myös Visit Estonian julkaisu koronatilanteesta Viron matkailuun liittyen.


Luottavaisin mielin laivalle ja hotelliin 

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia ja tarjoamme asiakkaillemme lomavalikoimaa aina turvallisuustilanne huomioiden. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja busseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi. Korona-aikana laivoilla toimitaan mm. rajatuin asiakasmäärin. Alla lisää esimerkkejä:

• Kaikkia kosketuspintoja puhdistetaan perusteellisesti ja säännöllisesti.

• Desinfiointiainetta on saatavilla useissa pisteissä.

• Automaattiset käsien kuivaimet on poistettu käytöstä ja käytössä on paperipyyhkeitä.

• Laivojen asiakaspalvelupisteet on varustettu suojaplekseillä lähikontaktin välttämiseksi.

• Asiakkaita opastetaan ympäri laivaa infonäytöillä, kuulutuksilla ja julisteilla oikeaoppisesta käsienpesusta ja yhteisen hyvinvointimme varmistamisesta.

• Lääkintähenkilökuntaa on kaikilla laivoilla.


Kasvomaskit ovat tällä hetkellä hyvä matkavaruste ja niiden käyttöä suositellaan yleisesti sellaisissa tilanteissa, joissa turvavälien noudattaminen saattaa olla hankalaa. Varustamot ovat antaneet yhteisen suosituksen kasvomaskien käytöstä laivamatkalla ja lisää aiheesta voit lukea täältä >>.    
Mikäli turvallisuusasiat mietityttävät, toivomme että perhetyisit alla esiteltyihin turvallisuustoimenpiteisiin.

Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >Turvallisuus Viking Linen laivoilla >Varustamojen yhteinen suositus kasvomaskien käytöstä laivamatkalla 14.8.2020 >Arjen turvakäytänteet jokaisella

On tärkeää muistaa myös oma vastuu arjen tärkeiden turvaohjeiden noudattamisessa. Näitä ovat mm.
jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin ja vain terveenä kotoa poistuminen. Kun jokainen toimimme vastuullisesti, luomme turvallisuutta ympäristöömme ja matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.Matkan peruuntuessa

Voit huoletta suunnitella tulevaa matkaasi ja tehdä varauksen, sillä jos matkavarauksesi peruuntuu Covid-19 aiheuttamien matkustusrajoitusten vuoksi, voit valita seuraavista juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

•  Matkavarauksen suuruinen rahapalautus
•  Matkavarauksen siirto uudelle lähtöpäivälle, jos kyseiselle matkalle on tarjolla lisälähtöjä
•  Matkavarauksen vaihto peruuntuneen matkan arvosta toiseen matkaan.•  Matkavarauksen arvoisen lahjakortti, joka on voimassa 24kk.**

** Poikkeusajan lahjakortti: Matkapojat Oy suosittelee asiakkailleen poikkeusajan lahjakorttia, jonka voimassaoloaika on Covid-19 tapauksissa poikkeuksellisesti 24 kk. (Normaali voimassaolo 12kk). Lisäksi poikkeusajan lahjakortti on mahdollista vaihtaa rahaksi kahden kuukauden kuluessa voimassaoloajan päätyttyä, mikäli sitä ei ole hyödynnetty kahden vuoden aikana Matkapojat Oy:n tuottamaan matkaan. Lahjakortti on myös turvallinen vaihtoehto, koska se kuuluu Matkapojat Oy:n Kilpailu- ja kuluttajavirastolle antaman vakuuden piiriin.


Tallinnan hintataso on nyt houkuttelevan edullinen

Tallinnan hintataso on tullut huomattavasti alaspäin. Esimerkiksi kaupungin ravintoloissa syöt ja herkuttelet pikkurahalla. Myös laivojen merimyymälöissä on mukava tehdä löytöjä aina edulliseen hintaan. Ja itse matkakaan ei maksa paljoa. Klikkaa tästä Tallinnan matkoihin >


Myyntipalvelumme auttaa

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323 200 (ma-pe 8-16). Vaihtoehtoisesti voit jättää soittopyynnön. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.