Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kiertomatkat 2019

Uutuudet

Uutuudet myynnissä!

Kiertomatkauutuudet ovat nyt myynnissä

Tulevan vuoden 2019 upeat kiertomatkauutuudet ovat nyt myynnissä. Laadukkaat ja huolella suunnitellut matkaohjelmat tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä. Tutustu ja ihastu!


Färsaaret

Färsaaret – tuo koskemattoman luonnon ja jylhien vuorten saariryhmä elää omaa elämäänsä Atlantin aaltojen pauhatessa ympärillä. Tanskalle kuuluvat Färsaaret ovat 18 saaren ryhmittymä Atlantin valtamerellä. Saarten asukkaat ovat rentoja, ystävällisiä ja vaalivat vanhanaikaista elämänmenoa. Hektinen elämä on täällä tuntematon käsite. Tämä matka vie sinut sisälle färsaartelaisten elämään ja saaren kauniiseen luontoon.


Lähdöt 26.5., 11.7. ja 2.8.2019

Hinta alk. 1699€/hlö

Tutustu ja varaa >>Gardajärven lumoa

Pohjois-Italian kauneimmat maisemat löytyvät ehdottomasti Gardajärven ympäriltä. Kristallinkirkas vesi ja järven ympärillä kohoavat upeat vuoret saa mielen rauhoittumaan. Lähde Gardajärven kauniisiin maisemiin ja täydennä lomasi osallistumalla lisämaksullisille  Venetsian ja/tai Bolzanon ja Renon retkille.


Lähdöt 1.4. ja 23.9.2019

Hinta alk. 1099€/hlö

Tutustu ja varaa >>Toscanan maaseutu

Kauniin Toscanan vehreillä kukkuloilla kasvaa upeita viinitarhoja, oliivilehtoja ja kauniita sypressipensaita. Alue kiehtoo niin taiteilijoita, kulinaristeja kuin kulttuurinnälkäisiäkin. Tällä matkalla näet kauneinta Toscanaa ja pääset tutustumaan taiteenystävien aarreaittaan, Firenzeen.


Lähdöt 18.5., 24.9. ja 19.10.2019

Hinta alk. 1299€/hlö

Tutustu ja varaa >>Luonnonkaunis Slovenia

Pieni maa on yhdistelmä upeaa luontoa; järvi-, meri- ja vuoristomaisemia, pieniä historiallisia kaupunkeja ja kaunista vanhaa arkkitehtuuria. Tällä matkalla vierailemme mm. Postojnan tippukiviluolissa, Bled-järven upeissa maisemissa sekä tutustumme viehättävään pääkaupunki Ljubljanaan, rannikkokaupunkiin Piraniin sekä kauniiseen Mariboriin.


Lähdöt 8.4., 10.6. ja 9.9.2019

Hinta alk. 1539€/hlö

Tutustu ja varaa >>Albania ja Makedonia

Tällä matkalla ihastuttavat henkeäsalpaavat metsä-, vuoristo- ja järvimaisemat, omaleimaiset kaupungit ja kylät sekä lämpimän ystävälliset paikalliset asukkaat. Reitin varrella on myös upeita Unescon maailmanperintökohteita kuten tuhansien ikkunoiden ja valkoisten talojen kaupunki Berat sekä kristallinkirkas Ohrid-järvi ja Ohridin kaupunki.


Lähdöt 23.4., 11.6. ja 17.9.2019

Hinta alk. 1379€/hlö

Tutustu ja varaa >>Amalfin rannikko

Amalfin rannikko on tunnettu upeista maisemistaan, idyllisistä pikkukylistä sekä Limoncello -sitruslikööristään. Tällä matkalla pääset tutustumaan Unescon maailmaperintökohteisiin kuuluva rannikon idyllisiin pikkukyliin ja niitä ympäröiviin maisemiin. Näe etelä-italialaista vilkasta elämänmenoa Napolissa, tutustu kristallinkirkkaan veden ympäröimään kauniiseen Caprin saareen, Pompein rauniokaupunkiin ja Amalfin rannikon viehättäviin pikkukyliin.


Lähdöt 27.4., 18.5. ja 21.9.2019

Hinta alk. 1299€/hlö

Tutustu ja varaa >>Pohjois-Irlanti

Pohjois-Irlanti valloittaa matkailijan vieraanvaraisuudellaan ja vaihtelevalla luonnollaan. Koe Giant's Causewayn rannikko jyrkkine kallioineen ja Belfastin mielenkiintoinen kaupunki, Titanic-näyttelyä unohtamatta!

Lähdöt 22.7. ja 23.9.2019
Hinta alk. 1299€/hlö
Tutustu ja varaa >>Dresden ja Praha

Tällä matkalla sukellamme molempien kaupunkien mielenkiintoiseen historiaan, risteilemme Elbe-joen vartta upeissa maisemissa, nautimme paikallisia makuelämyksiä ja yövymme mukavasti neljän tähden hotelleissa.


Lähdöt 10.4., 5.6. ja 16.10.2019

Hinta alk. 1179€/hlö

Tutustu ja varaa >>Bratislava ja Slovakian maaseutu

Tällä matkalla pääset tutustumaan Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan, maaseudun pikkukaupunkeihin sekä kokemaan Tatra-vuoriston upeat maisemat. Vierailemme myös Cerveny Kamen -renessanssilinnassa

sekä Hacaj-kuohuviinitilalla. Lähde mukaan kattavalle kiertomatkalle Slovakiaan!


Lähdöt 26.4., 7.6., 30.8., 4.10.2019

Hinta alk. 1079€/hlö

Tutustu ja varaa >>Sympaattinen Hollanti

Näemme suurkaupunkien Amsterdamin ja Rotterdamin lisäksi ihastuttavan Hollannin maaseudun. Vierailemme Zaanse Schansin ulkoilmamuseossa ja näemme sen vanhat tuulimyllyt. Tutustumme myös Delftin idylliseen pikkukaupunkiin sekä Goudan ja Edamin sympaattisiin juustokaupunkeihin.

Lähdöt 18.5., 12.7. ja 14.9.2019

Hinta alk. 1349€/hlö

Tutustu ja varaa >>Bodenjärvi

Turkoosinsininen Bodenjärvi on Sveitsin, Saksan ja Itävallan rajalla sijaitseva lomaparatiisi, jonka kautta myös Rein-joki virtaa. Bodenjärvi tarjoaa kukkaloistoa, ritarilinnoja, omaleimaisia järvenrantakaupunkeja ja upeita alppimaisemia puhdasvetisen järven rannalla.


Lähdöt 25.4., 27.6. ja 15.8.2019

Hinta alk. 1259€/hlö

Tutustu ja varaa >>Galicia - Espanjan vehreä rannikko

Ainutlaatuinen kiertomatkamme vie sinut Pohjois-Espanjaan Atlantin rannikolle. Alue tarjoaa vierailijalle vehreää luontoa, kauniita rannikoita ja historiallisia kaupunkeja. Useat vierailukohteistamme ovat Unescon maailmanperintökohteiden listalla, joten matkan kulttuurihistoriallinen anti on rikas.

Lähtö 24.6.2019
Hinta alk. 1449€/hlöMerellinen Bretagne

Kiehtova Bretagne ihastuttaa maalauksellisilla maisemillaan, monituhatvuotisella historiallaan ja rikkaalla kulttuuriperinnöllään. Upea rantaviiva, jylhät kalliot ja kaunis luonto sekä keskiaikaiset kylät ja kaupungit kivitaloineen tekevät Bretagnesta mitä mielenkiintoisimman matkakohteen.

Lähdöt 9.6. ja 1.9.2019
Hinta alk. 1599€/hlö


Bordeaux

Bordeaux'n kaupunki Ranskan lounaisrannikolla tarjoaa matkailijalle upeita maisemia, historian havinaa sekä ruokaa ja viinikulttuuria. Port of the Moon, eli Garonne-joen ranta yhdessä tyylikkään Place de la Boursen aukion kanssa kuuluvat Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Päiväretki viinitilalle kruunaa matkan.

Lähdöt 2.7. ja 6.8.2019
Hinta alk. 1299€/hlö

Cxense Display