Matkalle mukaan

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. ...
Lue lisää

Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai virallinen EU-henkilökortti. Suosittelemme matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista.
Sulje

Suomen suurin yrittäjäristeily 14.-15.4.2018

MYYNTI ON SULKEUTUNUT ! 
 

Tule mukaan Suomen suurimmalle yrittäjäristeilylle 14.-15.4.2018!

Rakkaudesta yrittäjyyteen

Suomen suurin yrittäjäristeily on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tule mukaan yksin, puolison tai vaikka koko henkilökunnan kanssa!

Silja Europa kokoaa Itämeren aalloille lähes 2 000 yrittäjää ja yrittäjähenkistä. Tarjoamme idearikkaita ja elämyksellisiä puheenvuoroja liiketoimintasi ja hyvinvointisi tueksi, työpajoja sekä Yrittäjien Kysy mitä vaan yrittäjyydestä -neuvontapisteen, unohtamatta huippuluokan viihdettä.

Illan isäntänä toimii juontaja, viihdetaiteilija ja yrittäjä Janne Kataja. Musiikkiviihteestä vastaavat suositut Maija Vilkkumaa ja bilebändi Gebardi. Puhujina mm. Henrik Dettmann, Kim Väisänen, Anna Perho ja Andrei Koivumäki.

Nettisivuillamme www.yrittajaristeily.fi kerromme lisää ohjelmasta, muun muassa huippupuhujista. Löydät risteilyn myös Facebookista,www.facebook.com/yrittajaristeily.

Suomen suurimman yrittäjäristeilyn järjestää Suomen Yrittäjät

VARAA OMA MATKASI NYT!

Risteilyn varaukset myös puhelimitse: 010 2323 100 Lankaverkosta 8,35 snt/puh+3,2 snt/min, matkapuhelimesta 19,2 snt/min. Ulkomailta soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori.

Lisätiedot risteilystä ja ryhmävaraukset (yli 12 henkilöä)yrittajaristeily@matkapojat.fi

HINNAT     
Risteilyn hinnat alkaen 40 €/hlö. Risteilyn hinta sisältää risteilyn valitussa hyttiluokassa, koulutuksellisia puheenvuoroja,inspiroivia esityksiä,työpajoja sekä huippuviihdettä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

MYYNTI ON SULKEUTUNUT ! 
 

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display