Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Urheilumatkat

Unkarin GP

Unkarin GP

Lähtöpäivät:

1.8.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Unkarin GP 1.-4.8.2019

Palavan kumin katku, moottorien väsymätön ulina, vauhtia ja jännitystä, voittajan samppanjasuihku palkintokorokkeella. Unkarin formulamatkalla koet autourheilun huumaa parhaimmillaan!

Unkarin GP:n Hungaroring sijaitsee lähellä Budapestia ja on jo vuosia ollut suomalaisten formulafanien suosikkirata. Radan on suunnitellut arkkitehti Istvan Papp ja se on ollut F1-ohjelmistossa vuodesta 1986 lähtien. Rata on haastavan kapea, mutkat hitaita ja ohitukset vaikeita. Tämä lisää kilpailun jännitystä. Rataan on tehty muutoksia muutamaan otteeseen ja nykyiseen muotoonsa rata tehtiin vuonna 2003.

Suomalaisista Mika Häkkinen nousi vuosina 1999 ja 2000 korkeimmalle korokkeelle suuren suomalaisyleisön edessä. Kimi Räikkönen teki saman vuonna 2005 ja Heikki Kovalainen otti ensimmäisen GP-voittonsa vuonna 2008.


Budapest

Unkarin pääkaupunki Budapest on yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista, joka on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan, kylpylöistään ja vilkkaasta yöelämästään. Kaupungin läpi virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan: vehreään Budaan ja moderniin ja eläväiseen Pestiin.
Kaupungista löytyy loputtomasti nähtävää ja koettavaa eivätkä shoppailijoidenkaan ostosvalikoimat lopu ihan heti kesken. Ethän ohita myöskään viehättäviä kahviloita, puistoja tai kaupungin yllä kohoavaa linnavuorta. Lähes kahden miljoonan asukkaan kaupunki elää aamusta yöhön.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Budapeset-Helsinki Norwegianin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Bussikuljetukset Hungaroringille kolmena päivänä (ilman opasta)
  • Sisäänpääsy Hungaroringin katsomoalueelle

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu/Norwegian
Ajat ovat paikallista aikaa. Unkarissa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Budapest 18:30 - 19:45

Budapest - Helsinki 20:15 - 23:30

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Istumapaikkalippu Hungaroringilla

Lisämaksulliset retket

Kuva retkestä

Istumapaikkalippu Hungaroringilla

Lipputilaukset myyntipalvelustamme p. 010 2323 200.
Lipputilaukset heti sitovia. Tilauskulut 30 eur/lippu.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Budapest

Norwegianin lento lähtee Helsingistä klo 18.30 kohti Budapestia, jonne saavumme klo 19.45 paikallista aikaa. Bussi ja opas ovat vastassa kentällä. Opas kertoo käytännön järjestelyistä ja jakaa kilpailuliput. Majoittuminen hotelliin.

2. matkapäivä, Budapest - Hungaroring

Aamiainen hotellissa. Formulahuuma voi alkaa! Lähdemme Hungaroringille oppaan johdolla seuraamaan harjoituksia. Päivä Hungaroringilla omatoiminen. Ajojen jälkeen kuljetus hotellille (ilman opasta).

3. matkapäivä, Budapest - Hungaroring

Hotelliaamiainen, jonka jälkeen lähtö Hungaroringille seuraamaan aika-ajoja. Päivä Hungaroringilla omatoiminen. Ajojen jälkeen kuljetus hotellille. Kuljetukset ilman opasta.

4. matkapäivä, Budapest - Hungaroring - Helsinki

Hotelliaamiaisen jälkeen pakkaamme matkatavarat mukaan ja lähdemme Hungaroringille viettämään jännittävää kilpailupäivää. Päivä Hungaroringilla omatoiminen. Kilpailujen jälkeen lähdemme kohti lentokenttää (kuljetukset ilman opasta). Norwegianin lento lähtee klo 20.15 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 23.30.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display