Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Unkarin Grand Prix

Formulamatka Budapestiin

Unkarin GP

Lähtöpäivät:

21.7.2023

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lähde Matkapoikien mukaan katsomaan Formula 1 -osakilpailuja paikan päälle ja koe kokonaisvaltainen formulaelämys. Matkapoikien formulamatkoilla pääset kokemaan formulakisojen huuman paikan päällä helposti ja turvallisesti. Formulamatkoillamme on aina mukana suomalainen matkanjohtaja, joten vaikka et olisi koskaan ennen ollut F1-kisoissa, paikat löytyvät helposti ja sinun tehtäväksesi jää ainoastaan nauttia kisatunnelmasta. Matkanjohtajamme on teitä vastassa lentokentällä. 


Kisakuljetukset

Matkapoikien kisakuljetukset radalle lähtevät hotellista lauantaina ja sunnuntaina aamulla ja palaavat takaisin aika-ajojen ja kisan jälkeen. Bussiparkista on vain noin 300 metrin kävelymatka kisa-alueen pääportille. Kuljetusten avulla vältät pitkät taksijonot etkä joudu ahtautumaan julkisiin busseihin.

Kisaliput

BRONZE 1
Matkan hintaan sisältyy numeroitu istumapaikka Bronze 1 katsomossa.
Lisämaksusta voit ostaa myös lipun alla oleviin katsomoihin
SILVER 2 +140 €
Erinomainen katsomovaihtoehto pääsuoran alkupäässä, ennen pääkatsomoa. Tästä katsomosta voit nähdä tallien valmistautumista kisaan, sillä osa lähtöruuduista on Silver 2-katsomon edessä. Numeroidut istumapaikat.
GOLD 4 +300 €
Yksi kisan suosituimmista katsomoista pääsuoran loppupäässä ykkösmutkan kohdalla. Pääsuoran kiihdytyksen jälkeen vauhdin hidastuessa voi nähdä kisan mielenkiintoisimpia tapahtumia. Numeroidut istumapaikat.

Liput tulee varata matkavarauksen yhteydessä (myös hintaan sisältyvä Bronze 1).

Hotelli

Neljän tähden hotellimme sijaitsee aivan Budapestin ydinkeskustassa keskellä kaikkia palveluita.

Unkarin GP

Palavan kumin katku, moottorien väsymätön ulina, vauhtia ja jännitystä, voittajan samppanjasuihku palkintokorokkeella. Unkarin formulamatkalla koet autourheilun huumaa parhaimmillaan!

Unkarin GP:n Hungaroring sijaitsee lähellä Budapestia ja on jo vuosia ollut suomalaisten formulafanien suosikkirata. Radan on suunnitellut arkkitehti Istvan Papp ja se on ollut F1-ohjelmistossa vuodesta 1986 lähtien. Rata on haastavan kapea, mutkat hitaita ja ohitukset vaikeita. Tämä lisää kilpailun jännitystä. Rataan on tehty muutoksia muutamaan otteeseen ja nykyiseen muotoonsa rata tehtiin vuonna 2003.

Suomalaisista Mika Häkkinen nousi vuosina 1999 ja 2000 korkeimmalle korokkeelle suuren suomalaisyleisön edessä. Kimi Räikkönen teki saman vuonna 2005 ja Heikki Kovalainen otti ensimmäisen GP-voittonsa vuonna 2008.


Budapest

Unkarin pääkaupunki Budapest on yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista, joka on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan, kylpylöistään ja vilkkaasta yöelämästään. Kaupungin läpi virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan: vehreään Budaan ja moderniin ja eläväiseen Pestiin.
Kaupungista löytyy loputtomasti nähtävää ja koettavaa eivätkä shoppailijoidenkaan ostosvalikoimat lopu ihan heti kesken. Ethän ohita myöskään viehättäviä kahviloita, puistoja tai kaupungin yllä kohoavaa linnavuorta. Lähes kahden miljoonan asukkaan kaupunki elää aamusta yöhön.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Wien-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Tilausajokuljetus Wienin lentokentältä Budapestiin ja takaisin
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Bussikuljetukset Hungaroringin radalle ja takaisin hotelliin kahtena päivänä
  • Lippu Bronze 1 katsomoon
  • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu/Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Unkarissa ja Itävallassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Wien 08:30 - 09:55

Wien - Helsinki 19:15 - 22:35

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 300 €

Lippu Silver 2 katsomoon 140 €

Lippu Gold 4 katsomoon 300 €

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Wien - Budapest

Finnairin aamulento Helsingistä Wieniin. Tilausajokuljetus Wienin lentokentältä Budapestiin (225 km) ja majoittuminen hotelliin iltapäivällä.

2. matkapäivä, Budapest - Hungaroring

Aamiainen hotellissa. Formulahuuma voi alkaa! Kuljetus Hungaroringille aamulla ja aika-ajojen jälkeen kuljetus takaisin hotelliin.

3. matkapäivä, Budapest - Hungaroring

Aamiainen hotellissa. Tänään on tarjolla jännittävä GP-kisa. Kuljetus Hungaroringille aamulla ja kisan jälkeen kuljetus takaisin hotelliin.

4. matkapäivä, Budapest - Wien - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Tilausajokuljetus päivällä Wienin lentokentälle (225 km),  mistä Finnairin iltalento Helsinkiin.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.