Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Finnlines

Maarianhaminaan omalla autolla

Maarianhaminaan omalla autolla ja Finnlinesilla

Lähtöpäivät:

ti-to tai pe-su alk. 2.5.2023

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 239€

Hotellimatka Maarianhaminaan

alk. 239 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Hotelliloma Maarianhaminaan

Finnlines vie sinut ja ajoneuvosi Naantalista Ahvenanmaalle saaristomaisemareittiä pitkin. Naantali-Långnäs-reitillä ateriat ja henkilöautopaikka kuuluvat lipun hintaan! Tällä matkalla on oltava oma henkilöauto mukana, laivaannousu auton kyydissä. Auton korkeus max 2,1m ja pituus max 6m.


Maarianhamina on Ahvenanmaan saariryhmän ainoa kaupunki, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa matkailijalle. Lähde siis rentouttavalle kahden yön kaupunkilomalle Maarianhaminaan, yöpyminen  Pommernissa, Adlonissa tai Park Alandiassa.

Nähtävää ja koettavaa Maarianhaminassa

Katso tästä lisää vinkkejä mitä kaikkea nähdä ja minne mennä Ahvenanmaalla.
Tekemistä Maariahaminassa >>


Finnlinesin laivat Finnswan ja Europalink

Ateriat

Tällä matkalla ei nälkä vaivaa, nimittäin ateriat sisältyvät aina lipun hintaan. Maistuvien buffetaterioiden lisäksi voit nauttia pienempiä herkkuja ja virvokkeita Bar & Bistro Navigaressa. Panorama Lounge kutsuu sinut viettämään aikaa laivan olohuoneessa, josta avautuu upeat saaristomaisemat.

Ostokset

Shoppaile laivalla edullisin tax-free-hinnoin. Sailor’s Shopista saat kotiinviemisiksi kosmetiikkaa, karkkeja, matkamuistoja, vaatteita, sekä alkoholia. Tervetuloa ostoksille!

Lapsille

Hokkus pokkus! Tänä kesänä Ruotsin reitin laivoilla näkyy kaikenmoista viipottajaa, kun lapsia viihdyttävät taikurit, pellet ja muusikot ovat astelleet kyytiin. Muuta puuhaa lapsille löytyy pallomerestä. Pallomeressä melskaaminen ei väsytä koskaan. Rauhallisempaa tekemistä löytyy myös pelien parista.

Kesän uutuutena lasten juomaranneke, jolla voi kuitata niin paljon limsaa kuin jaksaa juoda.


Myyntipalvelumme auttaa!

Soita 010 2323 200Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma porukka, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.
PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >KAIKKI MATKAT MAARIANHAMINAAN >


Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin Finnswan / Europalink
  • Autopaikka ja buffet-ateriat laivalla
  • 2 yötä hotellissa Maarianhaminassa
  • Aamiainen hotellissa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Naantalin satama
Långnäsin satama
Naantali Långnäs Laiva
11:45 16:35 Finnswan
19:40 14:50 Europalink

Lisämaksulliset palvelut

Hytti laivamatkalle

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Turku - Maarianhamina

Finnswan lähtee klo 11:45 Naantalista kohti Långnäsiä, olethan auton kanssa lähtöselvityksessä ajoissa. Lähtöselvitys avautuu kaksi tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuu tunti ennen lähtöä. Buffet-ateria laivalla kuuluu hintaan. Laiva saapuu Långnäsiin klo 16:35. Hotellihuoneen saa käyttöön osanottajatodistusta näyttämällä. Omatoiminen päivä Maarianhaminassa.

2. Matkapäivä, Maarianhamina

Aamiainen hotellissa, mikä jälkeen omatoiminen päivä Maarianhaminassa.

3. Matkapäivä, Maarianhamina - Turku

Aamiainen hotellissa. Huoneen luovutus viimeistään klo 12:00. Omatoiminen päivä Maarianhaminassa. Europalink lähteen Långnäsin satamasta klo 14:50.  Lähtöselvitys avautuu kaksi tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuu tunti ennen lähtöä. Buffet-ateria laivalla kuuluu hintaan. Laiva saapuu Naantaliin klo 19:40.

Hotellit

Laivan esittely

Finnswan/Europalink

Laivat

Finnswan ja Europalink


Ateriat

Tällä matkalla ei nälkä vaivaa, nimittäin ateriat sisältyvät aina lipun hintaan. Maistuvien buffetaterioiden lisäksi voit nauttia pienempiä herkkuja ja virvokkeita Bar & Bistro Navigaressa. Panorama Lounge kutsuu sinut viettämään aikaa laivan olohuoneessa, josta avautuu upeat saaristomaisemat.

Ostokset

Shoppaile laivalla edullisin tax-free-hinnoin. Sailor’s Shopista saat kotiinviemisiksi kosmetiikkaa, karkkeja, matkamuistoja, vaatteita, sekä alkoholia. Tervetuloa ostoksille!

Hyvinvointi

Voit rentouttaa reissusta väsyneitä lihaksia laivan saunassa ja vaihtaa reissukokemuksia löylyjen lomassa. Saunomisen jälkeen on virkistävää vilvoitella laivan kannella ja ihailla ohi lipuvia saaristomaisemia. Sauna on maksuton kaikille matkustajille.


Hytit

Finnlinesin laivoilla on useita erilaisia hyttiluokkia 10 m²–38 m² koossa.

Lapsiperheille löytyy tilavia hyttejä, joissa on parivuoteen lisäksi kerrossänky. 


Lapset

Päästä lapset polskimaan pallomereen ja löytämään uusia kavereita muista pikku piraateista. Laivan pelihuoneessa lapset ja aikuiset voivat ottaa mittaa toisistaan ja testata kuka on perheen hurjin kuski.Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Paikat ja ravintolat

KASTELHOLMAN LINNA

Sundissa sijaitseva Kastelholman linna on ollut osa Ahvenanmaan kulttuurimaisemaa jo 1300-luvulta lähtien. Suurin rakennustyö tehtiin 1300-luvun lopulla, ja aikanaan Kastelholma oli koko Ahvenanmaan hallintokeskus. Linnassa ovat viihtyneet monet historian merkkihahmoista kuten Kustaa Vaasa!

www


AHVENANMAAN KULTTUURIHISTORIALLINEN MUSEO

Museossa voi tutustua Ahvenanmaan ensimmäisiin asukkaisiin 7 500 vuoden takaa sekä saarten historiaan aina nykypäivään asti.
www


LILLA HOLMEN

Lilla Holmen Maarianhaminan keskustan tuntumassa on lasten oma saari, jossa voi uida, leikkiä rantahiekalla, kiipeillä merirosvolaivassa tai tutustua lintutalon asukkaisiin.
www


SMART PARK

Kiehtovia elämyksiä ja leikkejä Smart Parkissa, Eckerössä. Smart Park tarjoaa kiehtovia elämyksiä koko perheelle. Kuten nimikin sen kertoo, Smart Parkissa tiedot ja taidot karttuvat leikin ja puuhastelun lomassa.

​Smartpark on perhepuisto, jonka pääajatuksena on leikkimällä oppiminen. Tarkoituksena on, että oppiminen on aina osana leikkiä ja toimintaa. Pyrimme jatkuvasti yhdistämään hauskuuden, oppimisen ja turvallisuuden aktiviteetteihimme. Puistossa yhdistyy vanha ja uusi, minkä kautta muodostuu jännittävä ja hauska seikkailu koko perheelle!

AHVENANMAAN MERENKULKUMUSEO

Ahvenanmaan merenkulkumuseolla on vaikuttava kokoelma pienoismalleja, joista suurin osa purjealuksista. Osa ovat merimiehien tekemiä harrastustöitä laivalla, ja osa ammattitaitoisien pienoismallirakentajien tekemiä.

PURJEHDUSALUS POMMERN

Pommern on ainut nelimastoinen rahtipurjealus maailmassa joka on säilynyt alkuperäisessä kunnossa. Se on tyypillinen rahtialus, joka rakennettiin Skotlannissa 1903 ja jonka ahvenanmaalainen laivanvarustaja Gustaf Erikson osti 1923. Pommern on kuljettanut puutavaraa Skandinaviasta, salpietaria Chilestä ja vehnää Australiasta. Viimeisen rahtipurjehduksensa Pommern teki 1939 ja vuodesta 1952 se on ollut museoaluksena. Uudistunut Pommern aukeaa vieraille 1.5.2019!

BOMARSUNDIN LINNOITUS

Ahvenanmaan kautta aikojen suurin sotilaallinen rakennus, joka kukosti aina Krimin sotaan asti. Leiki raunioilla ja tähystele merelle vartiotornien raunioilta: Notvikstornet, Brännklintstornet, Djävulsberget. Löydätkö myös kaikki kanuunat?

AHVENANMAAN PALOKUNTAMUSEO

Hammarlandissa on sammutusvälineistöä ja 20 ihka-aitoa punaista paloautoa, joiden rattiin saa jopa istua. Elämys perheen pienille ja isoille, jotka ovat joskus haaveilleet palomiehen ammatista.
www

MAARIANHAMINAN MERIKORTTELI

Maarianhaminan Merikortteli sijaitsee Slemmernin rannalla, aivan Itäsataman pohjoispuolella. Kortteli on kappale elävää merillistä historiaa. Siellä voi tutustua veneenveistoon, raudantaontaan ja muihin perinteisiin käsityötaitoihin sekä museoihin. Alueella kulkiessa voit tutustua myös perinteiseen ahvenanmaalaiseen venerantaan venevajoineen ja ranta-aittoineen. 

BROBACKA KAFÉ

Kahvila tarjoilee kotitekoisia makeita ja suolaisia herkkuja, mm. vastaleivottuja pullia ja ahvenanmaan pannukakkua.
www

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.