Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Italia

Gardajärvi

Gardajärvi

Matkapoikien rantalomavalikoima laajentui! Lähde lepolomalle Italian suositulle Gardajärvelle. AirBalticin suorat lennot torstaisin Tampereelta vievät sinut edullisesti ja mukavasti nauttimaan viikon mittaisesta lomasta. Gardajärvellä nautit leppoisasta lomasta kaikilla aisteilla. Alue kuuluu Italian suosituimpien lomakohteiden joukkoon, jossa yhdistät samaan matkaan rentouttavan omatoimiloman ja mielenkiintoiset nähtävyydet sekä mahdolisuudet opastetuille retkille. Matkapoikien hotellivaihtoehdot sijaitsevat Gardan kaupungissa.

Gardajärvelle on helppo lähteä!

Matkapoikien matkassa lennät Italian Milanoon sujuvasti ja joustavasti Tampere-Pirkkalan kentältä. Uudet airBalticin koneet vievät sinut suorin lennoin ja ihanteellisin aikatauluin perille. Valikoimassa löytyvät viikon matkapaketit. Löydä monta hyvää syytä lähteä Gardajärven maisemiin! 

✈️ Suorat lennot Tampereelta airBalticin uusilla koneilla
⛱ Viikon loma sis. hotelli+lennot+laukut+kuljetus hotellille
📅 Ihanteelliset lento-ajat
😊 Täydellinen yhdistelmä leppoisaa lomaa, nähtävää, aktiviteetteja
🏨 Viihtyisät hotellivaihtoehdot
🙋‍♀️ Opas kohteessa ja lentokenttäkuljetusten aikana

Hotellimme Gardajärvellä


Näe ja koe Gardajärvellä!

Pohjois-Italian kauneimmat maisemat löytyvät ehdottomasti Gardajärven ympäriltä. Kristallinkirkas vesi ja järven ympärillä kohoavat upeat vuoret saavat mielen rauhoittumaan. Lago di Garda – Gardajärvi – hurmaa monipuolisuudellaan; Gardajärven rantaviivan kalastajakylät, vehreät viinirinteet, huikaiseva Monte Baldo -vuoristo ja historialliset kaupungit kutsuvat tutustumaan tähän ihastuttavaan järvialueeseen.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

*  *  *   RYHMÄETU   *  *  *


Kerää min. 20 hengen ryhmä ja saat matkan yhdelle hengelle ilmaiseksi. Matkaan sisältyy lennot ja majoitus siinä hotellissa, jossa ryhmäsi enemmistö yöpyy. Etu on voimassa Kanariansaarten, Gardajärven, Fuengirolan ja Rodoksen rantalomilla. Pyydä tarjous ja hyödynnä ryhmäetu! (Huom! Etu ei ole voimassa elokuun lähdöillä.)Lennot airBaltic lentoyhtiöllä

Uudet airBalticin yhteydet Tampereelta Italiaan Milanoon avautuivat keväällä 2023. Matkapoikien matkat Gardajärvelle lennetään airBalticin koneilla ja uusilla suorilla reittiyhteyksillä Tampereelta Milanoon. AirBaltic on Baltian suurin lentoyhtiö ja lentää Riiasta yli 70 kohteeseen. Lennot Tampereelta operoidaan uudella Airbus A220-300 koneella, joka on yksi maailman nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentokoneista.


Milanon lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Kentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.

Tutustu myös muihin suoriin lentoihin Tampereelta airBalticilla >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA