Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Joulutorien tunnelmaa

Saksan kauneimmat joulutorit

Saksan kauneimmat joulutorit

Lähtöpäivät:

2.12. ja 9.12.2022

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 849€

Saksan kauneimmat joulutorit

alk. 849 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Saksan kauneimmat joulutorit

Baijerin alueen perinteisiä joulutoreja pidetään Saksan kauneimpina – eikä suotta. Täällä rakastetaan perinteitä ja joulumarkkinoille tullaan paitsi viihtymään ja herkuttelemaan, myös tekemään ilahduttavia ostoksia. Kuorojen ja puhallinpumppujen sulosoinnut sekä piparkakkujen ja marsipaanien tuoksut saavat hymyn karehtimaan ja posket punoittamaan – viimeistään hehkuviinistä. Virittäydy joulun tunnelmaan ja koe kolme upeaa historiallista kaupunkia suomenkielisen matkanjohtajan opastuksella.

 

Nürnberg

Maailman kuuluisimmaksi kutsuttu joulutori on Nürnbergin Christkindlmarkt, jonka historia ulottuu vuoteen 1530. Toria reunustavat kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja illansuussa syttyvät yli 20 0000 lamppua ja noin kymmenen kilometriä valoköynnöksiä valaisemaan joulutorin ohella vanhankaupungin katuja, kujia ja toreja.

 

München

Baijerin pääkaupungin suurin ja tunnetuin joulutori, sekä kaupungin sydän, löytyy Marienplatzilta. Sitä reunustava uusgoottinen raatihuone ja muut historialliset rakennukset luovat upeat puitteet joulutorille. Kaupungista löytyy myös useita muita tunnelmallisia ja pienempiä joulutoreja.


Regensburg

Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva vanhakaupunki omaa yli kaksituhattavuotisen historian ja siellä on satoja suojeltuja rakennuksia. Regensburg on yksi Baijerin kuvauksellisimmista kaupungeista ja adventtiaikaan se muuttuu ”joulukaupungiksi” valoineen, kojuineen ja koristeineen.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-München-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Regensburgin kävelykierros ja vierailu joulutorilla
  • Nürnbergin kävelykierros ja vierailu joulutorilla
  • Münchenin kaupunkikierros ja vierailu joulutorilla
  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisesti
  • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 2.12. lähdöllä

Lennot Lufthansalla. Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - München 06:05 - 07:45

München - Helsinki 19:35 - 23:10

Lentoaikataulu 9.12. lähdöllä

Lennot Finnairilla. Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - München 07:50 - 09:30

München - Helsinki 18:45 - 22:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 120€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - München - Regensburg - Nürnberg

Finnairin aamulento Helsingistä Müncheniin. Jatkamme matkaa Tonavan rannalla sijaitsevaan Regensburgin kaupunkiin. Sen yli kaksituhattavuotisessa ja Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvassa vanhassa kaupungissa on satoja suojeltuja rakennuksia. Tonavan ylittävä kaarisilta on kahdeksansadan vuoden takaa ja vanhimmalla bratwurst-ravintolallakin on ikää yli viisisataa vuotta. Kaupunki on yksi Baijerin kuvauksellisimmista ja adventtiaikaan se muuttuu ”joulukaupungiksi” valoineen, kojuineen ja koristeineen. Tutustumme kaupunkiin kävelykierroksella ja vierailemme joulutorilla. Iltapäivällä ajamme edelleen Nürnbergin kaupunkiin ja majoitumme hotelliin. Illalla vierailemme kävellen vanhankaupungin viisisataa vuotta täyttävälle joulutorille, jota reunustavat kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Schöne Brunnen -vanha kaivo, sekä seitsemänsataa vuotta vanha Frauenkirche-kirkko. (Päivän ajomatka noin 240 km.)

2. matkapäivä, Nürnberg

Aamiainen hotellissa. Nürnbergin historia ulottuu aina Rooman valtakunnan aikoihin ja se koki kukoistuksensa keskiajalla, jolloin kauppiaat, keksijät ja oppineet tekivät siitä yhden maailman loisteliaimmista kaupungeista. Kaupunki levittäytyy Pegnitz-joen molemmin puolin ja on nykyään Baijerin toiseksi suurin kaupunki. Tutustumme kävelykierroksen aikana historialliseen vanhaankaupunkiin. Illansuussa syttyvät taas yli kaksikymmentätuhatta lamppua ja kymmenen kilometriä valoköynnöksiä valaisemaan joulutorin ohella katuja, kujia ja toreja. Maistaa kannattaa kuuluisia Nürnberger Bratwursteja sekä piparkakkuja, ja juoda vaikkapa mukillinen paikallista erikoisuutta Feuerzangen Bowlea, joka on sokeritopan läpi kuumennettua rommin ja punaviinin sekoitusta.

3. matkapäivä, Nürnberg - München

Aamiainen hotellissa. Jatkamme matkaa edelleen Baijerin pääkaupunkiin Müncheniin, joka uhkuu vaurautta sekä historiallista loistoa, ja on Saksan kolmanneksi suurin kaupunki. Tämä Isar-joen rannalla sijaitseva kaupunki täytti muutama vuosi sitten 850-vuotta. Kaupungin lukuisista nähtävyyksistä kenties tunnetuin on Frauenkirche -kirkko, jonka tornit kohoavat sadan metrin korkeuteen vanhan kaupungin kattojen ylle. Tutustumme kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin lyhyellä kiertoajelulla, jonka jälkeen majoitumme hotelliin. Illalla kävelemme tutustumaan kaupungin tunnelmaan Marienplatzin joulutorille, joka on kaupungin suurin ja tunnetuin aukio, sekä kaupungin sydän. Sitä reunustava uusgoottinen raatihuone ja muut kauniisti valaistut historialliset rakennukset luovat upeat puitteet hämärtyvään iltaan.

4. matkapäivä, München - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Päivällä on vielä hyvää aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin ja vaikkapa tuliaisostoksille. Kaupungista löytyy Marienplatzin lisäksi myös useita muita tunnelmallisia ja pienempiä joulutoreja.  Iltapäivällä kuljetus Münchenin lentokentälle, josta Finnairin iltalento takaisin Helsinkiin.  

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.