Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Palautteet

Auta meitä kehittämään palveluitamme ja tuotteitamme!

Arvoisat asiakkaamme!

Palautteet kanavamme on väliaikaisesti poissa käytöstä koronaviruksen aiheuttaman ruuhkan vuoksi. Olemme sinuun yhteydessä, jos varaamaasi matkaan tulee muutoksia. Toimimme matkavarausten peruuttamisissa aikajärjestyksessä ja pyydämmekin ystävällisesti työrauhaa toimia asiassa.

Huomioithan myös, että koronavirustilanteen vuoksi palvelemme maanantaista 16.3.2020 lähtien ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Päivitämme verkkosivumme Ajankohtaista sivulle viimeisimmät tiedot koronaviruksen aiheuttamista muutoksista matkustamiseen.  https://www.matkapojat.fi/ajankohtaista


Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme ymmärryksestä!

--------


Ruusut ja risut

Matkapojat Oy:lle on tärkeää, että jokainen asiakaskokemus on onnistunut. Voidaksemme kehittää asiakastyytyväisyyttä ja palveluamme sekä arvioida yhteistyökumppaniemme toimintaa, kuulemme mielellämme kokemuksistasi matkoillamme. Kerro meille mitä pidit palvelustamme ja tuotteistamme Anna palautetta -lomakkeella.


Reklamaatio

Ilmenikö matkallasi ongelma, josta kerroit matkan aikana ja jota ei pystytty korjaamaan? Voit tehdä meille virheilmoituksen / korvausvaatimuksen täyttämällä tarkasti Reklamaatio -lomakkeen kohtuullisessa ajassa matkasi päättymisestä. Käsittelemme reklamaatiot saapumisjärjestyksessä ja palaamme asiaan käsittelyn valmistuttua (keskimäärin viimeistään 8 viikon kuluessa, tällä hetkellä koronapandemiasta johtuen poikkeuksellisesti noin 12 viikon kuluessa, reklamaation saapumisesta). Halutessasi voit lähettää myös liitteitä (esim. kuvia tai kuitteja).

Jos haluat lähettää reklamaation kirjeitse pyydämme lähettämään ne osoitteeseen:


Matkapojat Oy / Reklamaatiot

Hämeenkatu 8
33100 Tampere


Kerrothan myös postitse lähetettävässä kirjeessä pakolliset tiedot (matkan varausnumero, matkakohde, nimi, yhteystiedot sekä korvausvaatimus).


Kiitämme antamastasi palautteesta. Sen avulla voimme kehittyä entistä paremmiksi.