Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kaukomatkat

Kaukomatkalle eksoottisten elämysten äärelle

Lähde kaukomatkalle Aasiaan, Amerikkaan tai Afrikkaan keskelle kiehtovia elämyksiä. Matkapoikien laadukkaat ja huolella suunnitellut matkaohjelmat tarjoavat ainutlaatuista nähtävää ja koettavaa. Jokaisella kaukomatkallamme on tasokkaat opaspalvelut ja majoitukset. Tervetuloa Matkapoikien kaukomatkoille!  

Nyt suosittelemme

Aasia

Aidon Aasian voit kokea vain Aasiassa. Kaukomatkoillamme Aasiassa tulet näkemään autenttista elämänmenoa, historiaa, makuelämyksiä ja upeita maisemia. Lähde Kambodžaan hämmästelemään viidakon kätköissä piilottelevaa Angkor Watia, tai perinteitä sykkivään ja luonnonihmeitä tarjoilevaan Vietnamiin. Kaakkois-Aasian moderni ostos- ja ruokaparatiisiin Singapore hurmaa kokeneemmankin shoppailijan sekä kulinaristin.

Amerikka

Kaukomatka Amerikkaan tarjoaa elämyksiä ääripäistä toiseen. Metropolien ykköspaikassa, New Yorkissa, fiilistelet suurkaupungin sykettä ja toinen toistaan kiinnostavampia nähtävyyksiä. Niagaran putoukset taas tarjoavat pysäyttävän luontokokemuksen. Todellisen aikamatkan menneeseen elät Kuubassa, jossa ainutlaatuisen tunnelman luovat siirtomaatyyliset rakennukset, kapeat kadut, 50-luvun värikkäät amerikanraudat, rumban ja salsan rytmit sekä paikallisten iloinen elämänasenne.

Afrikka

Afrikka hurmaa monimuotoisuudellaan ja omaleimaisella kulttuurillaan. Etelä-Afrikan kauniit maisemat, värikäs elämänmeno, hiekkarannat ja eksoottinen luonto elävät kaikki sulassa sovussa. Kapin niemimaan eteläisimmässä kärjessä Atlantin ja Intian valtameren huokuva yhtymäkohta esittäytyy kaikessa komeudessaan. Maailmankuulu maisemareitti Garden Route tarjoilee Etelä-Afrikan parhaat palat samalla matkalla. Lähde ihastelemaan vehreää rannikkoa, viinitiloja, upeita maisemareittejä ja tietenkin villieläimiä safarilla.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Jätä soittopyyntö >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat kaukomatkatarjoukset!

TILAA

Matkapoikien kaukomatkat

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Cxense Display