Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Kaukomatkat

Kaukomatkalle eksoottisten elämysten äärelle

Lähde kaukomatkalle Aasian ja Amerikan kiehtovien elämysten äärelle. Matkapoikien laadukkaat ja huolella suunnitellut matkaohjelmat tarjoavat ainutlaatuista nähtävää ja koettavaa. Jokaisella kaukomatkallamme on tasokkaat opaspalvelut ja majoitukset. Tervetuloa Matkapoikien kaukomatkoille!

Aasia

Aidon Aasian voit kokea vain Aasiassa. Kaukomatkoillamme Aasiassa tulet näkemään autenttista elämänmenoa, historiaa, makuelämyksiä ja upeita maisemia. Lähde perinteitä sykkivään Japaniin tai upeita nähtävyyksiä tarjoilevaan Kambodžaan ja Laosiin.

Afrikka

Afrikka hurmaa monimuotoisuudellaan ja omaleimaisella kulttuurillaan. Kauniit maisemat, värikäs elämänmeno ja villi luonto elävät kaikki sulassa sovussa. Uusi upea Tansanian safarimatkamme vie Afrikan parhaimpien luonnonpuistojen savanneille sekä kiehtovan maasai-kulttuurin ja ystävällisten ihmisten äärelle. Matka on yhdistelmä erilaisia kokemuksia ja elämyksiä viehättävässä Tansaniassa, tarjoten samalla mahdollisuuden kehonhuoltoon ja hyvinvointiin.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Jätä soittopyyntö >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat kaukomatkatarjoukset!

TILAA

Matkapoikien kaukomatkat

Kun haluat nähdä upeita, eksoottisia paikkoja, lähde kanssamme suomeksi opastetuille kaukomatkoille eri puolille maailmaa. 

Singapore tarjoilee monikulttuurisen ympäristön pienessä futuristisessa paketissa. Vehreä kaupunkivaltio on tunnettu säännöistä, siisteydestä ja pilvenpiirtäjistä. Modernin vastapainoksi löytyy myös Unescon maailmanperintökohde Singapore Botanic Gardens ja vanhoja siirtomaa-ajan hallintopalatseja sekä kaupunginosia kuten Chinatown, Arabiakorttelit ja Pikku-Intia. Maailman suurimmassa maailmanpyörässä istuessa pääset ihastelemaan Singaporen alati muuttuvaa ympäristöä. Tältä matkalta on helppoa tuoda tuliaisia, sen verran kattavat ovat shoppailumahdollisuudet. Kulinaristeille Singapore tarjoaa herkullisia, pieteetillä valmistettuja ruokia joissa on vaikutteita eri puolilta Aasiaa.

Kun haluat lähteä tutustumaan aitoon Aasiaan, matkaa kanssamme Kambodžaan ja Laosiin. Kambodža on maa jossa on paitsi upeat hiekkarannat, myös maailman huikein rauniokaupunki Angor monine temppeleineen. Phnom Penh, pääkaupunki, kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Ikävästä hirmuhallintomenneisyydestä huolimatta ystävälliset kambodžalaiset ovat menneet eteenpäin ja rakentavat maata yhdessä. Laosissa puolestaan pääset nauttimaan Ranskan kolonialismin aikaisesta arkkitehtuurista, upeista buddalaisista temppeleistä sekä rauhallisesta ilmapiiristä. Luang Prabangissa ranskalaishenkisiä katuja samoillessa voi hyvin uskoa olevansa Unescon maailmanperintökaupungissa. Ranskalainen henki näkyy sekä rakennuksissa että ruoassa.

Vietnamissa pääset samalla kertaa nauttimaan todella maistuvasta ruoasta ja erilaisista maisemista yhdellä matkalla. Käymme läpi vuoristoa, tutustumme ihananiin rantoihin ja trooppiseen viidakkoon. Kaupungeista vierailemme Ho Chi Mihnissä eli entisessä Saigonissa, Hoi Anissa ja Hanoissa. Halong Bayn merenlahti korkeine saarineen on James Bond elokuvasta tuttu kohde johon pääset tutustumaan yönyliristeilyllä! Myös Vietnamissa paikalliset ovat hyvin ystävällisiä joten palvelukulttuuri on lämmin.

Jos haaveenasi on ollut nähdä New York, Toronto tai Niagara, tällä kaukomatkalla nämä kaikki huippukohteet ovat vierailtavissa yhdellä matkakerralla. New York ei esittelyä kaipaa; pilvenpiirtäjät, Vapaudenpatsas, keskuspuisto, luonnontieteellinen museo, Metropolitan, Guggenheim, Empire State Building ja sata ja yksi muuta mielenkiintoista nähtävää asiaa. New Yorkissa ei aika käy pitkäksi. Jos et jaksa taivaltaa jalan koko Manhattanin saarta päästä päähän, ota kyyti metrolla tai nappaa kadulta keltainen taksi. Torontossa on paitsi huikaisevan korkea CN Tower, myös jääkiekkomuseo josta asiasta innostuneet löytävät paljon mielenkiintoista nähtävää. Toronto on Kanadan suurin kaupunki jonka kaupunginosissa voit nautiskella maailman eri keittiöiden erikoisuuksista. Niagaran kuuluisilla putouksilla on kuvattu elokuvia ja tv-sarjoja, mutta kolmen vesiputouksen pauhu on vaikuttavimmillaan koettuna paikan päällä.

Kuuba, tuo värikäs salsarytmien tyyssija ja ainutlaatuinen saari kannattaa nähdä nyt. Muutoksen tuulet puhaltavat Kuubassakin, mutta vielä ehdit nähdä Havannan Vanhankaupungin amerikanrautoineen, huojuvat palmut Varaderon valkoisilla hiekkarannoilla, Unescon suojeleman pastellinsävyisen Trinidadin ja Cienfuegosin siirtomaa-ajan rakennukset sekä Ernest Hemingwayn jalanjäljet, Vinalesin laakson sikarit ja Che Guevaran Santa Claran. Nämä kaikki antavat kattavan läpileikkauksen menneestä ja tulevasta Kuubasta. Lähde viettämään elämäsi rytmikkäin loma trooppisella saarella! 

Asuuko sinussa pieni seikkailija, haluatko lähteä paikkaan jossa Atlantti ja Intian valtameri yhdistyvät? Lähde Etelä-Afrikan niemimaan kärkeen, kauniiseen Kapkaupunkiin. Siellä pääset nauttimaan siirtomaa-ajan tunnelmasta upeissa maisemissa. Maamerkki ja näköalapaikka Pöytävuorelle pääset kaapelihissillä ihailemaan näkymiä ja jos hyvin käy, saatat nähdä vilauksen taitavista kiipeilijöistä, kalliotamaaneista.  Tällä kaukomatkalla annostelemme sinulle mm. valkoisia rantoja, viinitiloja maistajaisineen ja paikallista kulttuuria. Lisäksi pääset näkemään luontoa läheltä; paviaaneja, albatrosseja, hylkeitä ja pingviinejä. Tiesitkö muuten, että Kapkaupungissa on mm. loistavia kalaravintoloita ja että siellä pääset maistelemaan viimeisimpiä ruokatrendejä. 

Toinen Afrikan maanosaan suuntautuva matkamme vie Etelä-Afrikan kuuluisimmalle maisemareitille. Vehreä rannikko, viinitiloja ja villieläimiä – ja tietenkin viihtyisä Kapkaupunki. Tällä matkalla pääset nauttimaan erityisesti mahtavista maisemista. Kansallispuistoja, laguuneja, upeita rantoja, sademetsää ja kallioita. Jos koskaan olet halunnut kuvata kaiken ja vielä enemmän, tämä on se matka jonne haluat kamerasi kiikuttaa.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt