Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tukholman risteilyt

Tukholman risteilyt

Aina ei tarvitse lähteä Itämerta kauemmaksi kokeakseen leppoisia lomaelämyksiä. Tukholma ihastuttaa kävijöitään aina, olipa vuodenaika mikä tahansa. Matkapojista löydät sekä Päivä Tukholmassa -risteilyt Helsingistä että vuorokauden mittaiset risteilyt Turusta. Tutustu ja valitse juuri sinulle sopivin Tukholman risteily.

Nyt suosittelemme!

Risteilyt Turusta (ei maissakäyntiä)

Tukholman risteilylle voit lähteä Turusta sekä Silja Linen että Viking Linen laivoilla. Turun reitin laivat saapuvat Tukholman satamaan ja lähtevät takaisin kotimatkalle lyhyen satamassaolon jälkeen. Vaikka maissakäyntiä ei vuorokauden mittaisilla Turun reitin risteilyillä olekaan, Tukholman saaristoa ja kaupunkisiluettia on aina kiva ihastella myös laivalta käsin. Risteilymatka Turusta Tukholmaan on täydellinen pieni irtiotto arjen pyörteistä ja hetki hyvälle viihteelle, ruoalle ja ostoksille!      

Risteilyt Helsingistä Tukholmaan

Päivä Tukholmassa risteilyssä on aina oma viehätyksensä ja se antaa mahdollisuuden päästä pois arkisista ympyröistä nopeasti ja vaivattomasti. Helsingistä risteilet Tukholmaan mukavasti sekä valkoisilla että punaisilla laivoilla. Lähtöjä löytyy lähes päivittäin, joten loma voi alkaa juuri sinulle parhaimpaan ajankohtaan. Heittäydy siis risteilyn vietäväksi ja nauti risteilystä ja päivästä Tukholmassa.

Huomaathan, että jos käyt risteilyn aikana toisessa maassa, on tärkeää tutustua ennen matkaa sekä Suomen että kohdemaan viranomaisohjeistuksiin terveysturvallisesta matkustuksesta ja Suomeen palaamisesta sekä laivayhtiön antamiin ohjeisiin. Linkit löydät alempana tältä sivulta. 

Jouluristeilyt Tukholmaan

Lähde nauttimaan perinteikkäistä jouluristeilystä Tukholmaan ja nauttimaan jouluvietosta ilman stressiä ja kiirettä. Valmiit herkkupöydät ja laivan jouluohjelma saavat joulumielen heräämään. Tervetuloa jouluun!

Teemaristeilyt Tukholmaan

Monipuoliset teemaristeilyt tarjoavat iloa ja viihdettä moneen makuun! Tutustu vaihtuvaan tarjontaamme ja lähde nauttimaan teemaristeilyjen hurmasta samanhenkisessä seurassa! Viihdyt taatusti!

Tekemistä Tukholmassa

Tukholma on täynnä seikkailuja! Suunnittele Tukholman matkasi etukäteen ja nappaa tältä sivulta ajankohtaiset vinkit ja tutustu parhaisiin kohteisiin. Yhdistä lomalla saaristomaisemat, laivan herkut ja täynnä seikkailuja oleva Tukholma! Tukholmassa on monia tunnettuja ja ainutlaatuisia nähtävyyksiä Skansenista, Vasamuseetista ja vanhastakaupungista uusiin nähtävyyksiin, kuten Abba-museoon ja modernin valokuvataiteen Fotografiska-museoon. Hurvittele Gröna Lundissa tai vietä huvintäyteinen päivä Astrid Lindgrenin hahmoille omistetussa Junibackenissa. Lähde matkassamme Päivä Tukholmassa risteilylle Helsingistä Viking Linellä tai Silja Linellä. Varaa risteily ja koe monipuolinen Tukholma parhaimmillaan!

Turvallisuus on ykkösasia

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja busseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi.
Mikäli turvallisuusasiat mietityttävät, myyntipalveluumme auttaa sinua kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä.

Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>

Suosittelemme että tutustut ennen risteilymatkaasi laivayhtiöiden turvallisuustoimenpiteisiin.


* Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >
* Huomioitavaa Tallink Siljan laivamatkustajille Suomeen palaamisesta >
* Turvallisuus Viking Linen laivoilla >

Matkustukseen vaikuttaa tällä hetkellä sekä Suomen että kohdemaan viranomaisten ohjeistukset.

Jos risteilymatkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi seuraaviin viranomaisohjeistuksiin:


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille >
* Rajavartiolaitoksen ohjeet >
* Ohjeita Ruotsiin matkustaville >

Matkustajan oma vastuu

Pyydämme ystävällisesti jokaista matkustajaa muistamaan ja huomioimaan myös oman vastuun tärkeiden turvaohjeden noudattamisessa. Näitä ovat mm. jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin, kasvomaskin käyttö suositusten mukaisesti ja vain terveenä kotoa poistuminen. Jokaisen toimiessa vastuullisesti, luomme turvallisuutta matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.
Palaa kaikki risteilyt sivulle >

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset Tukholmaan!

TILAA

Vinkit Tukholmaan

Tukholma on suuri kaupunki, joten kaikkea ei kannata yrittää haukata samalla kerralla. Jos olet matkalla Tukholmassa ensimmäistä kertaa, kannattaa suunnata tutkimaan ensin kaikkein tunnetuimpia nähtävyyksiä ja erityisesti Gamla Stanin eli Vanhankaupungin ympäristöä. Vanhastakaupungista löydät Kuninkaanlinnan ja paljon pieniä paikallisten ja matkailijoiden suosimia putiikkeja. Alueella sijaitseva Järntorgetin aukio tarjoaa runsain määrin kahviloita ja terasseja kesäisin. Suositut Joulumarkkinat löydät taas Stortorgetin aukiolta.

Mikäli ilta risteilyllä vei puhdin pois, kannattaa viettää laiska päivä Södermalmilla kuljeskellen.
Tämä luovan luokan kaupunginosa sopii erinomaisesti pitkiin brunssiaamiaisiin ja buffet-tyylisiin
lounaisiin. Alkuun kannattaakin suunnata SOFO-alueelle, josta löytyy ruokapaikkojen lisäksi ihania
kahviloita ja baareja. Siellä sijaitsee myös suosittu Söderhallarnan kauppahalli, josta varmasti
tarttuu matkaan jotain pientä tuliaista Suomeen vietäväksi.

Joskus Tukholman matkalla on mukava ottaa myös rennommin ja hakeutua matkan aikana hieman
rauhallisempaan tunnelmaan. Tämä onnistuu erityisen helposti jopa Tukholman kokoisessa
kaupungissa, eikä keskusta-alueelta tarvitse edes poistua. Ota suunnaksi hienostokaupunginosa
Östermalm ja anna itsesi vain nautiskella tunnelmasta ja eksyä kauniiden rakennusten sekaan. Osta
kahvi mukaan ja istahda hetkeksi Humlegårdenin vehreään puistoon. Paluumatkalla laivalle voit
poiketa pikaisesti ostoksilla Sergelin torin ympäristössä NK Stockholm- tai Gallerian-tavarataloissa.

Lue lisää mitä kaikkea kivaa Tukholma tarjoaa >>