Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Viking Linella tai Tallinkilla

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilyt Tallinnaan ovat edelleen yksi suomalaisten suosituimmista tavoista irtaantua arjen aallokoista. Suosittuun Viron pääkaupunkiin liikennöi päivittäin useita laivavuoroja ja lyhyelläkin päiväristeilyllä ehdit mainiosti rentoutumaan, kiertelemään ostoksilla, herkuttelemaan ravintoloissa ja nauttimaan Tallinnan parhaista puolista. Voit valita matkasi joko Viking Linella tai Tallink Siljalla. Matka Helsingistä Tallinnaan taittuu mukavasti ja joutuisasti, Tallinkilla kahdessa tunnissa ja Viking Linella kahdessa ja puolessa tunnissa. Maissaoloaikaa jää matkavalintasi mukaan muutamasta tunnista aina seitsemän tunnin visiittiin asti.


Päiväristeily on myös helppo ja edullinen tapa viettää lomaa ja käydä Tallinnassa.


Päiväristeilyt Viking Linella tai Tallinkilla

Valitse suosituista päiväristeilyistä joko Viking Linen päiväristeily tai Tallink Shuttle päiväristeily. Viking Linen päiväristeily Helsingistä Tallinnaan liikennöidään Viking XPRS laivalla ja Tallinkin päiväristeily Tallink Megastar ja Tallink Star laivoilla. Viking Linen päiväristeilyt lähtevät Katajanokan laiturista aamupäivällä ja paluu takaisin Tallinnasta myöhään iltapäivällä. Aikaa maissaoloon jää Viking Linen päiväristeilyllä noin 3,5 tuntia. Tallinkin päiväristeilylle voit lähteä jo aamutuimaan Tallink Starilla tai hivenen myöhemmällä aamupäivävuorolla Tallink Megastarilla. Aikaa maissaoloon jää Tallinkin päiväristeilyissä 7 tuntia.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

PALAA KAIKKI TALLINNAN RISTEILYT >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Päiväristeily piristää!