Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Viking Linella tai Tallinkilla

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilyt Tallinnaan ovat edelleen yksi suomalaisten suosituimmista tavoista irtaantua arjen aallokoista. Suosittuun Viron pääkaupunkiin liikennöi päivittäin useita laivavuoroja ja lyhyelläkin päiväristeilyllä ehdit mainiosti rentoutumaan, kiertelemään ostoksilla, herkuttelemaan ravintoloissa ja nauttimaan Tallinnan parhaista puolista. Voit valita matkasi joko Viking Linella tai Tallink Siljalla. Matka Helsingistä Tallinnaan taittuu mukavasti ja joutuisasti, Tallinkilla kahdessa tunnissa ja Viking Linella kahdessa ja puolessa tunnissa. Maissaoloaikaa jää matkavalintasi mukaan muutamasta tunnista aina seitsemän tunnin visiittiin asti.


Päiväristeily on myös helppo ja edullinen tapa viettää lomaa ja käydä Tallinnassa.


Päiväristeilyt Viking Linella tai Tallinkilla

Valitse suosituista päiväristeilyistä joko Viking Linen päiväristeily tai Tallink Shuttle päiväristeily. Viking Linen päiväristeily Helsingistä Tallinnaan liikennöidään Viking XPRS laivalla ja Tallinkin päiväristeily Tallink Megastar ja Tallink Star laivoilla. Viking Linen päiväristeilyt lähtevät Katajanokan laiturista aamupäivällä ja paluu takaisin Tallinnasta myöhään iltapäivällä. Aikaa maissaoloon jää Viking Linen päiväristeilyllä noin 3,5 tuntia. Tallinkin päiväristeilylle voit lähteä jo aamutuimaan Tallink Starilla tai hivenen myöhemmällä aamupäivävuorolla Tallink Megastarilla. Aikaa maissaoloon jää Tallinkin päiväristeilyissä 7 tuntia.

Helposti liityntäbussilla satamaan!

Näin se on - bussilla matka taittuu helpommin! Hyppää kyytiin ja jätä oma auto kotiin. Liityntäbussissa hermo lepää ja vältät ruuhkat sekä parkkihuolet ja kalliit parkkimaksut. Menomatkan ennakkotilaus-palvelulla tilaat tuliaiset kätevästi suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan! Klikkaa ja katso 7 hyvää valita liityntäbussi!

PALAA KAIKKI TALLINNAN RISTEILYT >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Päiväristeily piristää!