Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Viking Linella tai Tallinkilla

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilyt Tallinnaan ovat yksi suomalaisten suosituimmista tavoista irtaantua arjen aallokoista. Suosittuun Viron pääkaupunkiin liikennöi päivittäin useita laivavuoroja ja lyhyelläkin päiväristeilyllä ehdit mainiosti rentoutumaan. Tutustu valikoimaan ja varaa!


Päiväristeilyt Tallinkilla tai Viking Linella

Päiväristeilyt Tallinnaan (ei maissakäyntiä Tallinnassa)

5 h ostosristeily Tallink Megastarilla

Päiväristeilyt Tallinnaan (maissakäynti)

Megastar/Star päiväristeily Tallinnaan
Päiväristeilyt Viking XPRS:llä


Helposti liityntäbussilla satamaan!

Näin se on - bussilla matka taittuu helpommin! Hyppää kyytiin ja jätä oma auto kotiin. Liityntäbussissa hermo lepää ja vältät ruuhkat sekä parkkihuolet ja kalliit parkkimaksut. Menomatkan ennakkotilaus-palvelulla tilaat tuliaiset kätevästi suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan! Klikkaa ja katso 7 hyvää valita liityntäbussi!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

PALAA KAIKKI TALLINNAN RISTEILYT >

Turvallisuus on ykkösasia

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja busseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi.
Mikäli turvallisuusasiat mietityttävät, myyntipalveluumme auttaa sinua kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä.

Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>


Suosittelemme, että tutustut ennen risteilymatkaasi laivayhtiöiden turvallisuustoimenpiteisiin.


* Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >
* Turvallisuus Viking Linen laivoilla >

Matkustukseen vaikuttaa tällä hetkellä sekä Suomen että kohdemaan viranomaisten ohjeistukset.

Jos risteilymatkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi seuraaviin viranomaisohjeistuksiin:


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille >
* Rajavartiolaitoksen ohjeet >
* Ohjeita Viroon saapuvalle matkailijalle >


Matkustajan oma vastuu

Pyydämme ystävällisesti jokaista matkustajaa muistamaan ja huomioimaan myös oman vastuun tärkeiden turvaohjeden noudattamisessa. Näitä ovat mm. jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin, kasvomaskin käyttö suositusten mukaisesti ja vain terveenä kotoa poistuminen. Jokaisen toimiessa vastuullisesti, luomme turvallisuutta matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Päiväristeily piristää!