Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tallinnan kaupunkilomat

Kiehtova Tallinna monella tavalla

Kaunis Tallinna on kestosuosikki, jonka suomalaiset haluavat kokea yhä uudelleen. Matkapojat tarjoaa Tallinnaan useita erilaisia kaupunkilomavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Lähde 1-3 yön hotellimatkalle tai vaikkapa risteily-hotellimatkalle, jossa vietät ensimmäisen yön laivalla viihteestä nauttien. Kaikkiin hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisineen.

Monipuolinen Tallinna

Viron pääkaupunki Tallinna on ihanteellinen lomakohde halutessasi yhdistää nykymaailman mukavuudet, monipuolisen yöelämän ja ylelliset seikkailut rikkaaseen kulttuurielämään ja historialliseen ympäristöön. Varhaisella keskiajalla perustettu Tallinna on nykyisin jännittävä sekoitus uutta ja vanhaa. Koska pääkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, ennätät nähdä paljon jo yhden viikonlopun aikana ja nauttia kaupungista lyhyilläkin kävelyretkillä. Tallinnan vanhakaupunki on maailman parhaiten säilyneitä hansakaupunkeja. Vain kivenheiton päässä sijaitsee monta liikekeskusta nykyaikaisine tornirakennuksineen ja ylellisine hotelleineen, ympärillä trendikkäät lähiöt ja avarat ostoskeskukset. 

Suositut hotellit Tallinnassa

Kun haluat onnistua hotellivalinnassasi, kannattaa tutustua asiakkaidemme suosikkihotelleihin Tallinnassa. Tutustu kuuteen asiakkaidemme suosikkihotelliin sekä näiden huonevalikoimiin ja palveluihin. Koko hotellivalikoimaa pääset selaamaan varaamosta valitsemalla kaupunkilomat Tallinnaan ja Hotellit-välilehdykkä.

Nähtävää ja koettavaa Tallinnassa

Tallinna on yksi suomalaisten suosikkikohteista vuosi toisensa jälkeen. Kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää, koettavaa sekä ajankohtaisia tapahtumia kaikkina vuodenaikoina. Monelle Tallinnan matka tarkoittaa ihanan pitkää viikonloppua kaupungista nautiskellen pikaisen päivämatkan sijaan. Suunnittele Tallinnan matkasi etukäteen ja nappaa vinkit parhaisiin kohteisiin.


Lue lisää mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa Tallinnasta löytyy >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Turvallisuus on ykkösasia

Meille Matkapojissa turvallisuus on ykkösasia. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pyrimme tekemään matkustamisen puitteet mahdollisimman turvallisiksi. Laivoilla, hotelleissa ja busseissa on tehty paljon toimenpiteitä entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi.
Mikäli turvallisuusasiat mietityttävät, myyntipalveluumme auttaa sinua kaikissa matkaasi liittyvissä kysymyksissä.

Ohjeita matkustukseen

Olemme koonneet yhdelle sivulle tärkeimpiä ohjeita, jotka on hyvä huomioida ennen matkalle lähtöä ja erityisesti matkan jälkeen Suomeen palattaessa. Tutustu koosteeseen tästä >>

Suosittelemme, että tutustut ennen risteilymatkaasi laivayhtiöiden turvallisuustoimenpiteisiin.


* Turvallisuus Tallink Siljan laivoilla >
* Turvallisuus Viking Linen laivoilla >

Matkustukseen vaikuttaa tällä hetkellä sekä Suomen että kohdemaan viranomaisten ohjeistukset.

Jos risteilymatkasi aikana vierailet toisessa maassa, on tärkeää että tutustut ennen matkaasi seuraaviin viranomaisohjeistuksiin:


* THL:n ohjeistus Suomeen palaaville matkustajille >
* Rajavartiolaitoksen ohjeet >
* Ohjeita Viroon saapuvalle matkailijalle >


Matkustajan oma vastuu

Pyydämme ystävällisesti jokaista matkustajaa muistamaan ja huomioimaan myös oman vastuun tärkeiden turvaohjeden noudattamisessa. Näitä ovat mm. jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin, kasvomaskin käyttö suositusten mukaisesti ja vain terveenä kotoa poistuminen. Jokaisen toimiessa vastuullisesti, luomme turvallisuutta matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA