sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Tietosuoja

Tietosuoja

Tietosuoja

Matkapojat Oy:n asiakastiedot tallennetaan asiakas- ja markkinointirekisteriimme henkilötietolainsäädännön puitteissa. Tiedot säilytetään järjestelmässämme ja henkilötietoja käytetään asiakkaan informoimiseksi varattuun matkaan liittyvissä asioissa sekä markkinoinnissa. Yhteistyökumppaneillemme (laiva-, lentoyhtiöt, hotellit, bussiyhtiöt) luovutetaan vain kunkin tahon tarvitsemat tiedot. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, muutoin kuin edellä sanotussa tarkoituksessa ja Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisesti.


Tietosuojapolitiikka

Tutustu Matkapoikien tietosuojapolitiikkaan tästä.

Tietosuojaselosteet

• Matkapojat asiakasrekisteri
• Matkapojat markkinointirekisteri
• Matkapojat markkinointirekisteri 25.5.2018 alkaen

Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Rekisteröidyn oikeudet

• Oikeus pyynnöstä saada tietää mitä tietoja minusta on Matkapojat Oy:n henkilörekistereissä
• Oikeus pyynnöstä saada oikaista omat henkilörekisteritietoni
• Oikeus pyynnöstä saada poistaa markkinointi- sekä asiakasrekisteritietoni lainsäädännön sallimissa rajoissa
• Oikeus pyynnöstä saada estää markkinointiprofiloinnin käsittely henkilötiedoissani
• Oikeus saada ilmoitus henkilötietoihini liittyvästä tietoturvaloukkauksesta

Henkilötietoja koskevat pyynnöt voit lähettää tällä yhteydenottolomakkeella.


Kolmannen osapuolen mainokset

Käytämme evästeitä käyttäjäryhmien keräämisessä ja mainosten näyttämisessä käyttäjän aiempien sivustokäyntien perusteella. Käyttäjät voivat poistaa Googlen evästeet käytöstä Googlen mainonnan käytöstä poistamisen sivulla
Cxense Display