Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Lennot Tampereelta

Rantalomat Fuengirolaan airBalticilla

Rantalomat Fuengirolaan lentäen Tampereelta

Lähtöpäivät:

Lähdöt lauantaisin 6.4. - 9.11.2024

Matkan kesto:

8 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Vuoden 2024 lähdöt avataan syksyn aikana.

* * *

Matkalle Espanjan aurinkorannikolle! 


Lennot Malagaan suoraan Tampereelta airBalticilla

Matkapoikien uudet rantalomat Espanjan upealle Costa de Solin aurinkorannalle ovat nyt myynnissä! Suomalaisten suosimassa Fuengirolassa nautit lepolomasta aivan meren äärellä. Matkaan on helppo yhdistää aktiviteetteja sekä kaupunkilomailua mm. Málagassa ja Marbellassa. airBalticin suorat lennot Tampereelta Málagaan vievät sinut edullisesti ja mukavasti nauttimaan viikon mittaisesta rantalomasta. Varaa ja lähde unelmalomalle!


Helppo ja turvallinen matkapaketti

Matkapoikien kautta varaat helpon ja turvallisen matkapaketin Málagaan. Lentojen lisäksi hintaan sisältyy majoitus hyvätasoisessa hotellissa tai huoneistohotellissa, lentokenttäkuljetukset suomenkielisen oppaan johdolla ja matkatavarat lennolla.  Matkojen kesto on yksi viiikko. 


Tutustu hotellivalikoimaamme Fuengirolassa >


Ihanteelliset lentoaikataulut!

Málagan matkapaketit lennetään mukavin aikatauluin. Lähdöt Tampereelta sunnuntaisin iltapäivällä ja perille Fuengirolaan saavutaan illalla. Ehdit vielä iltauinnille tai illalliselle ! Vastaavasti paluupäivänä on mukavasti vielä aikaa nauttia rannalla tai tehdä tuliaisostoksia, sillä paluulento lähtee vasta sunnuntaina illalla. Takaisin Tampereelle saavutaan puolen yön jälkeen. Näillä pakettimatkoilla voit keskittyä nauttimaan lomasta joka tavalla!


Costa del Sol

Eteläisen Espanjan Costa del Sol eli Aurinkorannikko on yksi suomalaisten ja pohjoismaalaisten matkailijoiden suosituimmista matkailukohteista. Aurinkorannikko houkuttelee kävijöitä miellyttävällä ilmastollaan ja upeilla hiekkarannoillaan. Alueelta löytyy runsaasti nähtävää myös kulttuuria, historiaa ja nähtävyyksiä arvostaville matkailijoille.


Fuengirola

Fuengirola kuuluu ehdottomasti Costa del Solin suosituimpiin lomakohteisiin. Tämän rantakaupungin pitkä rantapromendi, kaunis hiekkaranta sekä rento ja kansainvälinen tunnelma, luovat täydelliset puitteet onnistuneelle lomalle. Fuengirola tarjoaa valtavasti hyviä ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja erilaisia aktiviteetteja. Perheen kanssa matkaaville Fuengirolassa riittää mukavaa tekemistä ja käyntikohteita, kuten esim. vesipuisto, eläintarha ja erilaiset vesiurheilulajit. 

 

airBalticin uudet yhteydet Tampereelta Malagaan

Matkapoikien matkat Espanjan Málagaan lennetään airBalticin koneilla ja uusilla suorilla reittiyhteyksillä Tampereelta. airBaltic on Baltian suurin lentoyhtiö ja lentää Riiasta yli 70 kohteeseen. Lennot Tampereelta operoidaan uudella Airbus A220-300 koneella, joka on yksi maailman nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentokoneista.


Lennot Tampere-Pirkkalan kentältä

Málagan lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Kentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.* * *    RYHMÄETU    * * *

Kerää min. 20 hengen ryhmä ja saat matkan yhdelle hengelle ilmaiseksi. Matkaan sisältyy lennot ja majoitus
siinä hotellissa, jossa ryhmäsi enemmistö yöpyy. Hyödynnä etu ja varaa pian! Huom, etu ei ole voimassa elokuun 2023 lähdöillä.

* * * * * * * * * * * * * * * * *PYYDÄ RYHMÄTARJOUS  >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ  >KATSO KAIKKI RANTALOMAT >

Hintaan sisältyy

  • Lennot aikataulun mukaisesti turistiluokassa
  • Matkatavarat lennoilla
  • Kohteessa kuljetukset lentoasema-hotelli-lentoasema
  • Suomenkielisen oppaan palvelut lentokenttäkuljetusten aikana
  • Majoitus hotellissa aamiaisella tai puolihoidolla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu lähdöillä 15.10. 2023 asti

airBaltic
Lähtö ja paluu lauantaisin
Tampere - Malaga 06:00 - 09:45

Malaga - Tampere 10:25 - 15:55

Lisämaksulliset palvelut

Puolihoito, Hotel Angela, 105 €/hlö

Puolihoito, El Puerto, 207 €/hlö

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä

airBalticin lento BT525 lähtee Tampereelta klo 06:00 ja saapuu Malagaan klo 09:45. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.

matkapäivät 2. - 7.

Koko viikko aikaa nauttia auringosta, kohteen monipuolisista palveluista ja herkullisista aterioista. Monarque Cendrillon -hotelliin sisältyy puolihoito, eli aamiaisen lisäksi myös illallinen. Hotel Angelaan ja Hotel El Puertoon on mahdollisuus saada lisämaksusta puolihoito (illallinen päivittäin) .

8. matkapäivä

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus suomenkielisen oppaan johdolla johdolla lentokentälle. airBalticin lento BT526 lähtee Malagasta klo 10:25 paikallista aikaa ja saapuu Tampereelle klo 15:55.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.