Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Onnistuneet

Ryhmämatkat

TERVETULOA!

Haetko uusia ajatuksia ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen ja vapaa-ajanmatkasi ryhmällesi? Mietitkö mitä elämyksiä naapurimaamme voisivat tarjota lyhytlomalla?

Soita meille
010 2323 440
Pyydä
tarjous tästä >

TEEMAMATKAT

Teemamatkoilla tapaat uusia tuttavuuksia ja koet mielenkiintoisia tapahtumia, kulttuuria, hyvinvointia ja konsertteja. Tutustu alla oleviin poimintoihin ja ota yhteyttä!

Matkapoikien Kevättempaus 2021!

Matkapoikien kevättempaus Europalla! Olet Matkapoikien asiakkaana tervetullut keväiselle risteilylle Silja Europalle Helsingistä Tallinnaan. Laivalla Lea Laven & Omega. Lisäksi Suomitanssit, Essi Leppäkosken vauhdikkaat kevättanssit sekä ilmainen Matkabingo. Palkintona täyden ruudun pelaaja voittaja 200€ Matkapoikien lahjakortin!
7.-8.4.2021. Europa alk./hlö kuljetuksin 42€ tai alk./hytti satamasta 28€

Anne Mattilan ystävänpäiväkonsertti Naantalissa

Anne Mattilan konsertti Naantalin kylpylässä Ystävänpäivänä su 14.2.2021. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, buffetlounaan ja tervetuliaisjuoman sekä lipun Anne Mattilan ystävänpäiväkonserttiin.
Päivämatka 14.2. noin/hlö kuljetuksin 94€ tai 2 päivän hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 165€.

Teatteri-, konsertti-, musikaalimatka Riihimäelle

Teatterihotelli Riihimäki ja Riihimäen Teatteri ovat saman katon alla toimiva loistava kokonaisuus teatteriryhmille. Kevään viihdyttävä ohjelmisto jatkaa syksyllä 2020 ja talvikaudella 2021 samoilla linjoilla. Teatteripakettiin voi yhdistää myös käynnit Havin, Joutsenen ja Flow Cosmeticsin tehtaanmyymälöissä.
Päivämatka noin/hlö kuljetuksin 104€ tai 2 pv hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 160€.

Rakkaudesta musiikkiin

Marion Rungin ystävänpäiväkonsertti Haikon Kartanossa 14.2.2021. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, buffetpäivällisen, lasillisen kuohuviiniä ja lipun Marion Rungin konserttiin.
Päivämatka 14.2. noin/hlö kuljetuksin 99€ tai 2 päivän hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 189€.

Pikkujoulut & matkailun minimessut

Tervetuloa mukaan pikkujouluihin ja Matkailun Minimessuille Viking Gracelle! Laivan tähtiesiintyjänä Antti Ketonen. Paluumatkalla myös Antin joulukonsertti. 23h VIIHDERISTEILY RYHMILLE Viking Gracella ke 16.12. Matkapoikien asiakkaille myös ilmainen JouluBingo!
16.12. Viking Grace alk./hlö kuljetuksin 17€

Syksyn 2020/alkuvuosi 2021 teemalähdöt

Tempaudu mukaan mielenkiintoisten teemamatkojen vietäväksi! Valikoima on nyt parhaimmillan, yli kymmenen kiinostavaa lähtöä tanssin, musiikin ja konserttien parissa. Tutustu ja pyydä ryhmällesi tarjous!
Tulosta kooste itsellesi alla olevasta Lue lisää -linkistä!

Tanssimatkat Tallinnaan 2021

Pyörähdä parketilla -Kochi Aidad-ravintolan tanssi-illat jatkuvat! Kerää oma porukka ja lähtekää nauttimaan tanssin pyörteistä. Aikaa puolitoista päivää Tallinnassa. Ensimmäinen yö Europalla ja toinen yö hotellissa. Oma bussi mukana Tallinnassa. Suosittu Essi Leppäkoski esiintyy säestäjänsä Jussi Henttosen kanssa Kochi Aidad-ravintolan tanssi-illoissa.
su 25.4.2021 laiva-hotellimatka Europa/Hestia Hotels alk./hlö 70€

Hiljaiset perivät maan -ooppera Ilmajoen musiikkijuhlilla

Hiljaiset perivät maan – ooppera lapuanliikkeestä on vavahduttava kertomus rakkaudesta aikana, jolloin mustat autot herättivät pelkoa lakeudella, oikeus otettiin omiin käsiin ja lapuanliike repi erilleen pohjalaisen kyläyhteisön. Tarinan keskiössä ovat Olavin ja Reginan, työläisen ja porvaristytön rakkaustarina, sekä aatteen rikkoma Turakan perhe.
12.6.2021 alk./hlö kuljetuksin 129€

Kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä 2021

Taidekeskus Salmelassa Waltteri Torikka ja Maria Ylipää. Ensi kesänä tulossa ihastuttava ”Kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä”, esiintyjinä Waltteri Torikka ja Maria Ylipää sekä Salmela Festival Orchestra, kapellimestarina Arto Paju.
la 24.7.2021 alk./hlö kuljetuksin 135€ sis. konserttilipun ja näyttelylipun Taidekeskus Salmelaan

Victorian viihderisteilyt itämerellä

Lähde ryhmäsi kanssa viihtymään merelle ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja viihteestä Itämerelle viikonloppuisin. Laiva seisoo yön Tallinnan satamassa, mutta risteily ei sisällä maissa käyntiä. Risteily on tarkoitettu vain Suomesta lähteville, eikä Tallinnasta oteta uusia matkustajia. Suomalainen risteilyisäntä Timo Nieminen huolehtii matkustajien viihtyvyydestä.
perjantaisin ja lauantaisin 27.3.2021 asti B2-B4 -hytti 69, € A2-A4 -hytti 119 €

KOTIMAAN RYHMÄMATKUSTAJILLE

Kiehtovat kotimaan kohteet, Haikon kartanon lumous tai jouluinen Porvoo -lähde itse toteamaan!

Päivä- ja hotellimatka Riihimäelle

Teatterihotelli Riihimäki on hieno kokonaisuus kaikille ryhmille. Teatterin lisäksi saman katon alla ovat kokoustilat, ravintola, viihtyisä aulabaari ja saunat. Riihimäellä on myös paljon nähtävää ja koettavaa. Ryhmille soveltuu hyvin Riihimäen kiertoajelun lisäksi monet käyntikohteet mm. Suomen Lasimuseo, Metsästysmuseo, ja taidemuseo. Matkaan kannattaa sisällyttää myös käynnit Havin, Joutsenen ja Flow Cosmeticsin tehtaanmyymälöissä.
Päivämatka alk./hlö noin 74€ 2 päivän hotellimatka Riihimäelle alk./hlö noin 159€

Idyllinen Porvoo ja Haikon Kartano

Retkellä tutustutaan Porvoon idyllisiin kohteisiin; Noarkin pienoismallimaailmaan, Brunbergin tehtaanmyymälään ja J.L. Runebergin kotiin. Iltapäivällä kierros Haikon Kartanossa, jossa voi myös yöpyä.
Päivämatka, hinta noin/hlö 100€. Kahden päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 180€

Yyteri ja satakuntalaiset ruukit

Tutustu upeaan Yyterin merenrantaan ja sen monipuoliseen kylpylähotelliin sekä taiteeseen ja arkkitehtuuriin Noormarkun ruukissa ja iloisen patruunan ruukkiin Leineperissä. Virkistyshotelli Yyteri - lähempänä merta kuin uskotkaan!
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 185€

Hemmotteluloma Ruissalon Kylpylään

Ruissalon Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella aivan meren rannalla. Kylpylän hemmottelevat hoidot, ravintola ja kahvila  terasseineen sekä virkistävät altaat tuovat lomaan ripauksen ylellisyyttä.
2 pv matka, noin/hlö 170€

Hyvänolon matkat Naantalin Kylpylään

Irrottaudu arjesta ja koe nautinnollisia hetkiä hemmottelevissa spa-hoidoissa. Rentouttavat ja virkistävät hieronnat, kylvyt, savi- ja turvehoidot sekä erilaiset hoitopaketit vievät sinut arkisten kiireiden keskeltä kohti rentoutumisen ja hyvän olon tyyssijaa.
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 183€

Presidenttien jalanjäljillä -päivämatka Naantaliin

Retken aikana tutustutaan Marsalkka Mannerheimin syntymäkotiin Louhisaaren kartanolinnaan sekä Tasavallan Presidentin kesäasunnon Kultarannan puutarhaan Naantalissa. Inspiroiva retki tulvillaan idylliä, merihenkeä ja mystisen kiehtovia tarinoita.
Päivämatka, hinta noin/hlö 99€

Saaristoretki Naantaliin ja Herrankukkaroon

Naantali on maailman kauneimman saariston sydämessä. Ainutlaatuiset retket raikkaassa meri-ilmassa, lumoavissa maisemissa ja kiehtovissa saaristokohteissa tuottavat hurjasti energiaa ja muistoja kotiin viemisiksi.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 99€

Päiväretki Naantaliin ja Kultarannan puutarhaan

Pittoreskejä puutaloja ja presidentillinen puutarha. Naantalin kaunis pieni kaupunki sijaitsee lähellä Turkua, aivan saariston syleilyssä. Naantalin tunnetuimmat nähtävyydet ovat loistelias Kultarannan puutarha ja meren rannalla sijaitseva charmantti vanha kaupunki värikkäine puutaloineen.
Matka toteutettavissa kevät-syksy, hinta noin/hlö 99€

Kolmen puutarhan kierros

Naantalin Kultarannan muotopuutarhan kukkaloistosta luostarin yrttitarhaan. Retki yhdistelee vehreitä puutarhoja ja kulttuurisesti mielenkiintoisia käyntikohteita.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 99€

Satumainen Brändö

Brändötä voidaan kutsua Ahvenanmaan portiksi -huikeita maisemia, kiehtovia tarinoita ja historiaa. Se sijaitsee noin 2 tunnin ajomatkan päässä Turusta, lähellä Kustavia. Brändölle tunnusomaista on siltojen, pengerteiden ja lauttojen yhdistämä saarien muodostama helminauha.
Matka toteutettavissa kevät-syksy, hinta noin/hlö 109€

Pohjoinen saaristotie ja Ahvenanmaa 2021

Näe maailman kaunein saaristo ja koe valitsemasi Ahvenanmaan nähtävyydet, ehditte samalla matkalla tutustua useampaankin kohteeseen. Ahvenanmaalla on vuoden mittaan myös useita mielenkiintoisia tapahtumia.
3 pv matka, alk./hlö 295€

Turunmaan saariston laaja rengastie

Matkalla liikutaan saarelta saarelle sekä lautoilla että siltoja pitkin. Maisemat joka puolella ovat ainutlaatuisen upeat. Reitti vie Kustavista Iniöön, Houtskäriin, Korppooseen, Nauvoon ja päättyy Paraisille.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 117€

Turunmaan saariston pieni rengastie

Vietä ryhmäsi kanssa mielenkiintoinen päivä länsirannikolla. Saman päivän aikana tutustut Turkuun, Naantaliin ja maailman kauneimpaan Turunmaan saaristoon Nauvo-Parainen. Ammattitaitoinen opas on mukana perilläoloajan.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 117€

Hotellimatka Kuopioon

Kuopion kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja tunnelma on lämmin ja kodikas. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämää ja vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.
hinta noin/hlö, 3 pv puolihoito 284€

1 yön matka Utön majakkasaarelle

Luonnonläheistä eksotiikkaa Saaristomeren laidalla Suomen eteläisimmässä ympärivuotisesti asutussa saaressa. Matkalla näet Paraisten suuret saaret sekä noin 4,5 – 5 tunnin merimatkan aikana Turun kauniin saariston pikkusatamia yhteysaluksen poiketessa niissä. Matkanne ajankohdasta riippuen tällä matkalla voi nauttia myös raikkaasta meri – ilmasta tai porottavasta auringosta laivan ulkokansilla.
hinta alk./hlö, 2 pv (2 lounasta ja 1 päivällinen) 210€

2 yön matka Utön majakkasaarelle

Luonnonläheistä eksotiikkaa Saaristomeren laidalla Suomen eteläisimmässä ympärivuotisesti asutussa saaressa. Matkalla näet Paraisten suuret saaret sekä noin 4,5 – 5 tunnin merimatkan aikana Turun kauniin saariston pikkusatamia yhteysaluksen poiketessa niissä. Matkanne ajankohdasta riippuen tällä matkalla voi nauttia myös raikkaasta meri – ilmasta tai porottavasta auringosta laivan ulkokansilla.
hinta alk./hlö, 3 pv (3 lounasta ja 1 päivällinen) 315€

VIIHTYMÄÄN RISTEILYLLE

Risteilyitä moneen makuun - meiltä useita vaihtoehtoja ryhmille! Kysy lisää!

Päivä Riiassa -risteilyt Helsingistä

Isabellen uutuusristeilyllä ryhmäsi matkaa suoraan Helsingistä Riikaan. Perillä Riiassa on noin viisi tuntia aikaa nähdä ja kokea Baltian Pariisiksi tituleerattu upea Riika. Päivän aikana voitte osallistua retkille, vierailla museoissa, ihastella arkkitehtuuria ja fiilistellä Riian upean Vanhankau-pungin tunnelmaa. Isabellella nautit ravintoloista ja myymälöistä tehden edullisia ostok-sia.
Isabelle Helsingistä Riikaan, lähdöt 2021 joka toinen ilta vapusta elokuun loppuun. Hinta alk./hytti 60€

Arja Koriseva Viking Gracella

Viking Gracen vuorokauden risteilyt Turusta. Vietä ainutlaatuinen matka viihteen parissa. Arja Koriseva esiintyy menoillan laivatansseissa sekä tunnelmallisessa joulukonsertissa paluumatkalla.
ma 30.11. illalla laivatanssit, joulukonsertti päivällä paluumatkalla ti 1.12. • ti 1.12. illalla laivatanssit, joulukonsertti päivällä paluumatkalla ke 2.12. Viking Grace Turusta, alk./hlö kuljetuksin 18€.

Europan kesäristeilyt Visbyhyn 2021

Visbystä löydät auringon paistetta, meren kohinaa ja ruusujen tuoksua. Lähde tutustumaan saaren ainutlaatuiseen luontoon, moniin nähtävyyksiin ja lomanviettomahdollisuuksiin sekä tietysti itse Visbyn kaupunkiin! Mahdollisuus suomenkielisiin retkiin.
Europa Helsingistä Visbyhyn. lähdöt su 4.7., 11.7., 25.7., 8.8.2021, alk./hlö 40€

Kesäristeilyt Maarianhaminaan Victorialla

Kesäristeilyt Helsingistä Maarianhaminaan upealla Victoria laivalla. Lähde nauttimaan kotimaan saariston kesästä ainutlaatuisella Ahvenanmaalla. Vietä päivä perillä ja osallistu monipuolisille suomenkielisille retkille!
Victoria Helsingistä Maarianhaminaan. Lähdöt su 18.7. ja to 22.7.2021, alk./hlö 44€

Viking XPRS päiväristeilyt Tallinnaan syksy

Viking XPRS vie sinut nopeasti ja mukavasti Helsingistä Tallinnaan. Käytä päivä shoppaillen tai nauti herkullisesta ruoasta ja kauniista Tallinnasta. Aikaa maissa n. 3,5 tuntia. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista.
Viking XPRS Helsingistä Tallinnaan. Alkuvuoden tarjouslähdöt keskiviikkoisin 12.8.-16.12., alk./hlö kuljetuksin 35€.

Saaristoristeilyt Turusta Siljalla

Lähde nauttimaan ainutlaatuisesta saaristosta ryhmäsi kanssa. Lähtö Turusta Silja Galaxylla aamulla klo 8.15, laivanvaihto Maarianhaminassa ja paluu takaisin Turkuun Baltic Princessillä vielä samana iltana klo 19.15. Paluumatkalla pääset nauttimaan Baltic Princessin iskelmäviihteestä alkuviikon lähdöillä.
Galaxy / Baltic Princess. Lähdöt joka päivä 31.12. asti, alk./hlö kuljetuksin 19€.

Referenssit

VIRON MATKAT

Tallinna ja muut Viron kaupungit ovat täynnä tapahtumia ja niihin on helppoa ja edullista matkustaa. Ryhmille useita hotellivaihtoehtoja ja lähtöpäiviä, oma bussi mukana Tallinnassa. Valitse yhden tai useamman yön hotellipaketti, aina viehättävästä vanhastakaupungista tai sataman läheisyyden moderneimmista hotelleista.

Hotellimatka Tallinnaan 2021

Lähdöt Tallinnaan 6 kertaa päivässä Tallink Shuttlella, yöpyminen Tallink Spa tai Tallink Express hotelleissa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Tarjouslähdöt 5.1.-30.4.2021 (ei 2.-4.4.)
Tallink Express*** alk./hlö 2hh 51€ • Tallink Spa & Conference Hotel*** alk./hlö 2hh 61€

Hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Original Sokos Hotel Viru**** alk./hlö 2hh 59€

Hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Unique Hotels Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Kreutzwald Hotel Tallinn****alk./hlö 2hh 59€, Centennial Hotel**** alk./hlö 2hh 64€, Von Stackelberg Hotel Tallinn**** alk./hlö 2hh 74€

Hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Tallink Spa hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Tarjouslähdöt 20.12. saakka.
Tallink Spa & Conference Hotel**** tai Tallink City Hotel**** alk./hlö 2hh (su-to) 59€

Saarenmaan risteilyt Victorialla

UUTUUS! Nyt suoraan Helsingistä Saarenmaalle upealla Victoria laivalla! Lähde kesäiselle risteilylle tutustumaan Viron omaleimaiseen Saarenmaahan. Vietä päivä perillä ja osallistu monipuolisille suomenkielisille retkille! Lähdöt ti 20.7. ja la 24.7.2021.
Victoria Helsingistä Saarenmaalle. Hinta alk./hlö 44€.

Laiva-hotellimatka Rakvere-Lahemaa-Vihula

Vie ryhmäsi Rakveren ja Lahemaan kansallispuiston tärkeimpiin nähtävyyksiin. Majoitu tunnelmalliseen ja korkeatasoiseen Vihulan kartanohotelliin, jossa on myös pieni EcoSpa-osasto. Rakvere-Lahemaa-Vihula-Tallinna, lähdöt 1.3.-15.12.
3 pv laiva-hotellimatka, majoitus Vihulan kartanohotellissa**** alk./hlö 255€

Itä-Viron kierros

Itä-Virumaa sijaitsee Koillis-Virossa Suomenlahden ja Peipsijärven välissä. Maakuntaa pidetään yhtenä Viron kauneimmista alueista merimaisemineen, jokineen ja vesiputouksineen. Alueen suurin ja merkittävin kaupunki on Venäjän rajalla sijaitseva Narva. Narvan linna on yksi alueen tunnetuimmista historiallisista muistomerkeistä. Lähdöt Helsingistä joka päivä.
4 pv hotellimatka, majoitus Toila Spa*** alk./hlö 255€

Laiva-hotellimatka Tarttoon 2021

Lähde tutustumaan mielenkiintoiseen Tarttoon, Viron toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Tämä elämää sykkivä yliopistokaupunki tarjoaa monipuoliset puitteet ryhmämatkaan Etelä-Viroon. Matkapojilla myös laaja retkiohjelma Tarton ympäristöön.
4 pv hotellimatka, majoitus Dorbat Hotel*** tai Hotelli Lydia**** alk./hlö 220€

Menut

KYLPYLÄMATKAT

Spa-loma on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Pääset irtaantumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavista kylpylähoidoista. Rentouttavien hoitojen oheen Tallinnan kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet.

Tallinna / Kalev SPA Hotel

Kalev Spa sopii lomailuun hyvän sijaintinsa ja monipuolisten mahdollisuuksiensa vuoksi yhtälailla pareille, ystäväporukoille, yksinään matkustaville kuin liikuntarajoitteisillekin. Kalev Span yhteydessä on vesipuisto, jossa on allasosasto sekä saunaosasto. Lisäksi kylpylässä on oma terveyskeskus, kauneudenhoito- ja wellness-osastot. Uusittu Kalev Span sauna- ja uima-allasosasto käytössä huhtikuusta alkaen.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 160€

Pärnu / Viiking SPA Hotel

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella tarjonnalla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla. Pärnu on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Viiking SPA Hotell sijaitsee ranta-alueella historiallisen Vallikraavin vieressä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta. Viiking Saaga vesi-ja saunakeskuksessa on useita mm. saunoja, iso uima-allas ja porealtaita.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 285€

Viimsi / Tallinn Viimsi SPA

Viimsissä järjestetään ympäri vuoden tapahtumia ja konsertteja, jotka ovat oiva tapa viettää aikaa kylpylässä rentoutumisen jälkeen. Tallinn Viimsi SPA Hotelli on täyden palvelun medical- ja wellness-kylpylähotelli vain 10 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Luonnonkauniin Viimsinniemen suojaisat uimarannat sekä metsä- ja retkipolut tarjoavat hyvät puitteet rentoutumiseen.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 129€

Saarenmaa / Grand Rose SPA

Grand Rose SPA Hotelli Saarenmaalla on design-kylpylähotelli, jossa on yhdistetty vanhaa ja uutta tyyliä. Koko hotellin yhdistävänä symbolina on ruusu. Hotellista ei löydy kahta samanlaista hotellihuonetta. Jokaisessa huoneessa on unikki, toisista huoneista hieman erinevä sisustus. Ylellisyydestä pitäville on hotellissa kymmenen Rose Deluxe huonetta ja kaksi sviittiä, jotka on nimetty ruusulajikkeiden mukaan.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 214€

ETUSETELIT

KAUPUNKI- JA KIERTOMATKAT

Matkapoikien laadukkailla kaupunki- ja kiertomatkoilla näet & koet enemmän - 40 vuoden kokemuksella! Tutustu matkoihin, tee oma valintasi ja lähde nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä ja uskomattomia kohteita!

Kaupunkilomat Eurooppaan

Matkapoikien laadukkailla kaupunkimatkoilla näet ja koet enemmän! Kaupunkilomiimme sisältyy kätevät suorat lennot, hyvätasoiset keskustahotellit, lentokenttäkuljetukset kohdekaupungissa sekä opastetut kaupunkikierrokset. Tutustu kaupunkeihin ja lähde ryhmäsi kanssa nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä!
Suurkaupungin sykettä ja historian havinaa pääset aistimaan mm. Roomassa, Lontoossa ja Wienissä.

Kiertomatkat Eurooppaan

Matkapoikien kiertomatkojen upeat ja huolella valitut kohteet sekä ohjelmalliset matkaohjelmat takaavat unohtumattomia elämyksiä. Tasokkaat hotellit ja opaspalvelut sisältyvät matkan hintaan ja ovat laadukkaan loman perusasioita. Laaja kiertomatkavalikoimamme vie sinut Euroopan kiehtovimpien nähtävyyksien äärelle. Toteuta unelmiesi loma nyt ja lähde Matkapoikien kiertomatkalle!
Hyvän ruoan ja juoman ystäville esim. Alcase, Toscana ja Loiren laakso, jotka ovat tunnettuja herkullisesta ruoasta.

ETUSETELI

OPISKELIJAT JA KAVERIPORUKAT

Opiskelijaporukat, polttarit laivalla, kavereiden kanssa risteilylle... Keksi idea - meiltä tarjous!

TorstaiBileet laivalla Viking Gracella

Lähde bilettämään Vikingillä Turusta ja aloita samalla viikonloppu rennoissa merkeissä. Ota vauhtia viikonloppuun parhaiden bilebändien voimin. Shoppailua, herkuttelua ja huvittelua!
Viking Grace Turusta, to-lähdöt alk. Inside4/hlö 45€.

MIELENKIINTOISET RETKET

Matkapoikien opastetuilla retkillä näet ja koet enemmän. Matkojen yhteyteen on helppo varata ryhmällesi valmis retkipaketti.

Retket Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa on matkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Maarianhamina sekä museolaiva Pommern ja Merenkulkumuseo, Kastelholman alue, Eckerö vanha Posti- ja tullitalo tai vierailu viehättävässä Metsästys- ja Kalastusmuseossa.

Retket Laulasmaan ympäristössä

Laulasmaan ja ympäristön luonnonkauniit maisemat ja mielenkiintoiset kohteet odottavat. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Ihastuttava päiväretki Haapsalun kaupunkiin, kaunis Sauen kartano ja Keila - Joan vesiputous tai uutuutena retki Arvo Pärt keskukseen Lohusalussa. Lähde tutustumaan ja ihastumaan!

Retket Pärnussa ja ympäristössä

Tutustu Pärnun suosituimpiin nähtävyyksiin. Kaikilla Pärnun retkillä on mukana suomea puhuva opas. Tervetuloa tutustumaan!
Esimerkiksi Kihnun saari, Liivinlahden rantakylät ja -kaupungit tai Pärnun maakunnan helmet Tõstamaan kartano ja Villa Andropoff.

Retket Riiassa ja ympäristössä

Koe enemmän tästä kauniista Baltian helmestä, hansakaupunki Riiasta! Retkellä mukana suomea puhuvan oppaan johdolla.
Esimerkiksi Rundalen linna, Sigulda, Jurmalan rantakaupunki tai Riian kaupunkikierros -nähtävää ja koettavaa!

RETKET

PIETARIN MATKAT

Pietari on moderni ja tyylikäs kaupunkikohde. Upeiden taideaarteiden lisäksi kaupungista löytää aina uutta nähtävää. Junamatka Helsingistä kestää vain 3,5h. Yöpyminen esimerkiksi Sokos hotelleissa: Kodikas Original Sokos Hotel Olympia Garden sijaitsee tarinoita huokuvassa historiallisessa kaupunginosassa. Hotellia ympäröi vihreä, kaunis puistikko luoden rauhallisen tunnelman muuten aktiivisessa kaupungissa. • Solo Sokos Hotel Vasilievsky hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa lähellä taideyliopistoa ja Blagoveshcenskin siltaa Neva-joen välittömässä läheisyydessä. Vasilin saarella asuessasi voit aistia kaikessa taiteen, tyylin, kulttuurillisen perinnön sekä modernin osaamisen läsnäolon. • Solo Sokos Hotel Palace Bridge hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilinsaarella. Hotellilta on lyhyt matka Pietarin päänähtävyyksille: Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Amiraliteettiin, Iisakin kirkolle sekä Pietarin kuuluisimman kadun, Nevsky Prospektin alkuun. Kysy tarjousta ryhmällesi!

KOKOUSMATKAT

Kokousmatkamme on tarkoitettu kaikenkokoisille ryhmille. Me hoidamme puolestanne järjestelyt niin maissa kuin laivalla, jotta sinä ja ryhmäsi voitte keskittyä olennaiseen.

Ryhmämatkapalvelu

Pyydä Matkapoikien edustaja yhdistyksenne, järjestönne tai yrityksenne kokoukseen kertomaan lisää! Matkapoikien ammattitaitoiset ryhmämyyjät palvelevat sinua kaikissa ryhmämyyntiasioissa! Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Palvelun
yhteystiedot >