Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Onnistuneet

Ryhmämatkat

TERVETULOA!

Haetko uusia ajatuksia ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen ja vapaa-ajanmatkasi ryhmällesi? Mietitkö mitä elämyksiä naapurimaamme voisivat tarjota lyhytlomalla?

Soita meille
010 2323 440
Pyydä
tarjous tästä >

VIIHTYMÄÄN RISTEILYLLE

Risteilyitä moneen makuun - meiltä useita vaihtoehtoja ryhmille! Kysy lisää!

Siljan Syysmarkkinat

Syksyn ihanimmat muistot huippuedullisesti Siljan Syysmarkkinoilta! 23 h VIIHDERISTEILYT TURUSTA Baltic Princess. Lähdöt elo-lokakuu 2019 (varaukset ajalla 8.-30.8.). Varaa syysmarkkinalähtöihin väh. 40 hlön ryhmä, saat lisäetuna 50€ ostossetelin muiden mainittujen etujen lisäksi!
Baltic Princess Turusta, lähdöt elo-lokakuu, alk./hytti 10€

Tallinkin Syysmarkkinat

Parasta hauskaa Tallinkin Syysmarkkinoilta! OSTOS- ja VIIHDERISTEILYT Tallinnaan Europalla. Lähdöt elo-lokakuu 2019 (varaukset ajalla 8.-30.8.). Varaa syysmarkkinalähtöihin väh. 40 hlön ryhmä, saat lisäetuna 50€ ostossetelin muiden mainittujen etujen lisäksi!
Europa Helsingistä Tallinnaan, lähdöt elo-lokakuu, alk./hytti 8€

Teemalähdöt Siljan Tukholman risteilyillä

Suomalaista tanssimusiikkia Siljan Tukholman risteilyillä! Esim. 3.9. Markku Aro • 18.9. Tomi Markkola • 22.9. Lasse Hoikka & Souvarit • 1.10. Kyösti Mäkimattila • 2.10. Pekkaniskan Pojat • 9.10. Finlanders
Silja Symphony/Serenade Helsingistä. Suositut teemalähdöt, alk./hlö kuljetuksin 45€.

Parhaat pikkujoulut vietetään laivalla

Parhaat pikkujoulut vietetään laivalla yhdessä porukan kanssa! EUROPALLA to 12.12. Torstai Live: Teflon Brothers ja Remix pe 13.12. ja la 14.12. Remix sekä BALTIC PRINCESS to 12.12. ja pe 13.12. Blaster, la 14.12. La-Stara, Gasellit ja Blaster
Europa ja Baltic Princess, alk/koko hytti 15€

Viking Grace viihderisteilyt Turusta

Viking Gracen vuorokauden risteilyllä upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Risteilyt ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Vietä ainutlaatuinen ilta tanssin ja viihteen pyörteissä. Muista myös rentouttava spa-osasto. Lähde nauttimaan!
Viking Grace Turusta. Tarjouslähdöt joka päivä 5.8.-12.12., alk. I2/hlö kuljetuksin 15€.

Päivä Tukholmassa-risteilyt Helsingistä

Viking Linen uusitut alukset Gabriella ja Mariella vievät sinut lomalle suoraan Tukholman keskustaan. Koska laivat odottavat päivällä satamassa, voit jättää perillä tavarasi rauhassa laivalle ja palata takaisin omassa tahdissasi. Merimatkalla Tukholmaan on enemmän tunnelmaa.
Viking Mariella/Gabriella Helsingistä Tukholmaan. Syksyn tarjouslähdöt 10.8.-20.12., alk./hlö kuljetuksin 42€.

Viking XPRS päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilylle lähdetään mukavasti lounasaikaan. Varaa ryhmällesi brunssi buffetpöydästä ja nauttikaa merimaisemista muutama tunti herkkuja syöden. Muistathan tuliaisten ennakko-ostomahdollisuuden jo bussissa. Tallinnassa on aikaa muutama tunti ja tilausajobussi on mukana Tallinnan satamassa.
Viking XPRS Helsingistä Tallinnaan. Syksyn tarjouslähdöt 13.8.-20.12., alk./hlö kuljetuksin 16,90€.

Europan 22h viihderisteily Tallinnaan

Iloa ja hauskanpitoa aamutunneille saakka valovoimaisten artistien tahdissa. Muistathan myös tuliaisten ennakko-ostomahdollisuuden jo bussissa. Ehdit piipahtaa myös Tallinnassa ostoksilla ja viedä ostoksesi tilausajobussiin Tallinnan satamassa.
Ryhmän omalla bussilla! Europa Helsingistä Tallinnaan. Syksyn tarjouslähdöt 14.8.-22.12., alk./hlö kuljetuksin 42€.

Baltic Princess 23h viihderisteily Turusta

Syystarjoukset ryhmille omalla bussilla! Baltic Princessillä viihde koostuu huippuesiintyjistä, musiikista ja tanssista. Mukana seilaavat luonnollisesti Meritanssien suositut tanssiartistit.
Baltic Princess Turusta. Syksyn tarjouslähdöt 11.8.-30.12., alk./hlö kuljetuksin 22€.

Europan risteilyt jo 10 hlön ryhmille

Risteilylle edullisin ryhmähinnoin jo 10 henkilön ryhmille! Meritansseissa pyörittävät parhaat kotimaiset artistit. Muistathan tuliaisostosten pre-order ennakko-ostomahdollisuuden tilausajobussissa.
Europa Helsingistä Tallinnaan. Syksyllä useita tarjouspäiviä, alk./hlö kuljetuksin 27€.

Tanssiristeilyt Gracella

Lähde laineille tanssimaan ja nauttimaan hyvästä musiikista. Itämeren upein risteilyalus Grace starttaa Turusta iltalähtönä. Näitä tanssiristeilyjä ei voi jättää väliin! su 29.-30.9. SUURI TANSSIRISTEILY, esiintyjinä Finlanders sekä Hurma Mikael Konttinen toimii tanssiristeilyn isäntänä. su 3.-4.11. TANSSIN TÄHDET LAVATANSSIRISTEILY, esiintyjänä Leif Lindeman & Amore
Viking Grace Turusta, alk./hlö kuljetuksin 25€

Artistit laivoilla

KOKOUSMATKAT

Kokousmatkamme on tarkoitettu kaikenkokoisille ryhmille. Me hoidamme puolestanne järjestelyt niin maissa kuin laivalla, jotta sinä ja ryhmäsi voitte keskittyä olennaiseen.

2 päivän kokouspaketti Tallinnassa

Välittömästi Tallinnan sataman läheisyydessä sijaitseva Hestia Hotel Europa tarjoaa 8 erikokoista ja monimuotoista kokoushuonetta käyttöönne. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, valitun kokouspaketin mukaiset kahvit/ruokailut sekä hotellin aamusaunan ja kuntosalin käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hestia Hotel Europa**** alk./hlö 107€

Kokous- ja virkistyspäivä Laulasmaalle

Lähde ryhmäsi kanssa erilaiseen kokoukseen virkistävään ympäristöön meren rannalle. Laulasmaan kokous- ja kylpyläkeskus sijaitsee merenrannalla n. 40 min Tallinnasta länteen. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, kahvit ja kylpylän käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hestia Hotel Laulasmaa Spa***+ alk./hlö 145€

Kokous- ja virkistysmatka Pärnuun

Hedon Spa & Hotel sijaitsee Pärnun rannalla, n .1 km Pärnun keskustasta. Spa-hotellikokonaisuus on rakennettu Pärnun tunnetuimman maamerkin, vanhan Mutakylpylän yhteyteen. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, kuohuviini buffet-aamiainen hotellissa, kolmen ruokalajin illallisen hotellissa ja hotellin allasosaston käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hedon Spa & Hotel**** alk./hlö 180€

Kokous- ja virkistysmatka Vihulan kartanoon

Vain 90 km matkan päässä Tallinnasta sijaitsee tämä idyllinen kartano keskellä Lahemaan luonnonpuistoa. Perillä voit pitää kokousta ja käydä vaikka Ecospan hoidoissa. Kartanon voi varata myös omaan käyttöön (min 100 henkilöä). Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi aamiaisen ja buffet-päivällisen kartanossa.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Vihula Manor Country Club & SPA**** alk./hlö 150€

Kokousristeilyt Viking Linellä

Matka – vaikka lyhyempikin – on oiva yhteishengen nostattaja. Irtautuminen rutiineista ja inspiroiva ympäristö saa ajatukset liikkeelle uudella tavalla. Sujuvat järjestelyt vapauttavat keskittymään olennaiseen. Asialistalle on hyvä mahtua myös huvia. Kaikki tämä on kohdallaan Punaisilla laivoilla -olipa ryhmäsi pieni tai suuri järjestelyt hoituvat kauttamme! Yksi soitto riittää!
Useita inspiroivia kokousvaihtoehtoja, alk./hlö 27€

Kokousristeilyt TallinkSilja

Kokousmatkoilla on helppo verkostoitua, työrauha on taattu, osallistujat keskittyvät ohjelmaan ja myös yhteiselle vapaa-ajalle jää aikaa. Paras tapa kokoustaa ja virkistyä, järjestä tapahtumasi loistavissa puitteissa TallinkSiljan laivoilla!
Kokousryhmätarjous Baltic Princessille ja Europalle: Matkusta ja maksa vain nimellinen hinta hytistä! Matkapojat tarjoaa 4h kokoustilan su-ke -lähdöillä. alk./hlö 20€

VIRON MATKAT

Tallinna ja muut Viron kaupungit ovat täynnä tapahtumia ja niihin on helppoa ja edullista matkustaa. Ryhmille useita hotellivaihtoehtoja ja lähtöpäiviä, oma bussi mukana Tallinnassa. Valitse yhden tai useamman yön hotellipaketti, aina viehättävästä vanhastakaupungista tai sataman läheisyyden moderneimmista hotelleista.

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Hestia hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Tarjouslähdöt su-to ja la ajalla 1.10.-20.12.
Hestia Hotel Europa****, Hestia Hotel Ilmarine***, Hestia Hotel Seaport*** tai Hestia Hotel Susi*** alk./hlö 2hh 48€

Hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinkin Megastar/Star, yöpyminen Tallink City Hotel Tallinnassa. Tallink City Hotel sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista. Tarjouslähdöt su-to 1.9.-19.12. sekä pe-su 27.-29.9., 4.-6.10.2019
Tallink City Hotel**** alk./hlö 2hh 72€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Metropol hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Hotell Metropol*** alk./hlö 2hh (arkena) 57€ tai Metropol Hotel & Spa**** alk./hlö 2hh (arkena) 88€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Original Sokos Hotel Viru tai Solo Sokos Hotel Estoria. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Original Sokos Hotel Viru**** alk./hlö 2hh 68€ tai Solo Sokos Hotel Estoria****+ alk./hlö 2hh 89€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen L´Ermitage Hotel Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
L´Ermitage Hotel**** alk./hlö 2hh 68€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Unique Hotels Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Kreutzwald Hotel Tallinn****alk./hlö 2hh 59€, Centennial Hotel**** alk./hlö 2hh 64€, Von Stackelberg Hotel Tallinn**** alk./hlö 2hh 74€

Laiva-hotellimatka Riikaan

Koe Riika ja sen nähtävyydet kätevällä laiva-hotellimatkalla. Matkapoikien Riian retkillä näet ja koet enemmän. Majoitus keskustassa Hestia Hotel Jugendissa. Lähdöt su-to.
Hestia Hotel Jugend**** alk./hlö 2hh 170€

Menut

KYLPYLÄMATKAT

Spa-loma on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Pääset irtaantumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavista kylpylähoidoista. Rentouttavien hoitojen oheen Tallinnan kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet.

Tallinna / Kalev SPA Hotel

Kalev Spa sopii lomailuun hyvän sijaintinsa ja monipuolisten mahdollisuuksiensa vuoksi yhtälailla pareille, ystäväporukoille, yksinään matkustaville kuin liikuntarajoitteisillekin. Kalev Span yhteydessä on vesipuisto, jossa on allasosasto sekä saunaosasto. Lisäksi kylpylässä on oma terveyskeskus, kauneudenhoito- ja wellness-osastot. Uusittu Kalev Span sauna- ja uima-allasosasto käytössä huhtikuusta alkaen.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 155€

Tallinna / Pirita Marina Hotel & SPA

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee meren rannalla lähellä Tallinnaa. Hotellin viidennessä kerroksessa sijaitseva ravintola Regatta tarjoaa monta ruokailuvaihtoehtoa sekä upeat näkymät Tallinnanlahdelle. Pirita Marinassa on mahdollisuus käyttää 25-metristä uima-allasta, jossa on kuusi rataa sekä höyrysauna ja suomalainen sauna. MediSPA-keskus tarjoaa vieraalle hyvinvointia edistäviä ja terveyshoitoja, mm. rentouttavia yrttikylpyjä.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 80€

Laulasmaa / Hestia Hotel Laulasmaa SPA

Laulasmaalla nautit luonnonläheisen kylpyläloman. Kylpylän ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot, allas- ja saunaosastolla rentoudut, kylpylähoidoissa hemmottelet kehoa ja mieltä. Hotellin lähellä on mäntymetsän reunustama hienohiekkainen ranta. Aktiivilomalaisille ja lapsiperheille hotelli ja sen ympäristö tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia: uintia, pyöräilyä, kävelyä, tennistä.
Lähdöt Helsingistä joka päivä pikalaivalla. alk./hlö 2hh 235€

Rakvere / Aqva Hotel & SPA

Aqva Hotel & Spa on viihtyisä ja tasokas kylpylähotelli kiireetöntä lomaa haluaville. Hotelli sijaitsee historiallisen Rakveren kaupungin keskustassa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Vieressä oleva vanha linnoitus yhdistettynä moderniin hotelliin tarjoavat ainutlaatuiset puitteet rentouttavalle lomalle. Hotellissa on kahvila, ravintola, kuntosali, kauneuskeskus, wellness hoito-osasto, vesipuisto (5 poreallasta ja 25 m uima-allas) ja saunaosasto.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 210€

Pärnu / Viiking SPA Hotel

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella tarjonnalla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla. Pärnu on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Viiking SPA Hotell sijaitsee ranta-alueella historiallisen Vallikraavin vieressä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta. Viiking Saaga vesi-ja saunakeskuksessa on useita mm. saunoja, iso uima-allas ja porealtaita.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 300€

Pärnu / Tervis Medical Spa Hotel

Tervis kylpylähotelli on Viron suurin kylpylä, jossa 7 rakennusta on yhdistetty toisiinsa lasikäytävin. Kylpylä sijaitsee ranta-alueen läheisyydessä, kuitenkin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Osasta hotellihuoneita avautuu näkymä hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan huvisatamaan sekä historialliselle Pärnun aallonmurtajalle. Allas- ja saunaosastolla uima-allas, useita erilaisia saunoja, japanilainen kylpy ja uima-allas.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 320€

ETUSETELIT

TEEMAMATKAT

Teemamatkoilla uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia tapahtumia -kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja...

Syksyn BINGOristeilyt Europalla

Bingoristeilyt & parhaat esiintyjät laivalla! PARASTA VIIHDETTÄ SAMALLA MATKALLA: su 15.9. Suurtanssit: Pekkaniskan Pojat ja Kaija Lustila • su 3.11. Suurtanssit: Finlanders ja Nina Åkerman • su 8.12. Bingofinaali: Sinitaivas
Varaa paikkasi syksyn Europan risteilylle ja huuda: BINGO! 15.9., 3.11., 8.12., alk./hlö kuljetuksin 29€ tai alk./hytti satamasta 12€

Syksyn BINGOristeilyt Baltic Princessillä

Bingoristeilyt & parhaat esiintyjät laivalla! PARASTA VIIHDETTÄ SAMALLA MATKALLA: ke 9.10. Laivatanssit: Lasse Hoikka & Souvarit sekä Markku Aro & Diesel
Varaa paikkasi syksyn Baltic Princessin risteilylle ja huuda: BINGO! 9.10., alk./hlö kuljetuksin 11€ tai alk./hytti satamasta 14€

Tanssimatkat Tallinnaan

Pyörähdä parketilla -Kochi Aidad-ravintolan tanssi-illat jatkuvat! Kerää oma porukka ja lähtekää nauttimaan syksystä ja tanssin pyörteistä. Aikaa puolitoista päivää Tallinnassa. Ensimmäinen yö Europalla ja toinen yö hotellissa. Oma bussi mukana Tallinnassa.
13.10., 24.11., 1.12., 9.12. laiva-hotellimatka Europa/Hestia Hotels alk./hlö 60€

ElämänIloa Aalloilla

Syksyn suosittu ilon ja viihteen teemaristeily starttaa jälleen Turusta. Artisteina vuoden 2014 Tangokuningas Teemu Roivainen sekä Meiju Suvas yhtyeineen. Ohjelmaa koko risteilyn ajan. Laivalla ilmaiset Bingo ja Lomapeli!
17.-18.11. Baltic Princess alk./hlö kuljetuksin 40€

K50-messut laineilla

K50-risteily tarjoaa viihdettä ja messumeininkiä jälleen 26.-27.11.2019. Tervetuloa inspiroitumaan K50-messuille kokouskannelle, jossa paluupäivänä on noin 45 näytteilleasettajaa esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan. Lisäksi kokouskannella ohjelmassa mm. tietoiskuja hyvinvoinnista, terveydestä, kulttuurista ja matkailusta.Laivalla Kolmen kuninkaan tarina eli viihdyttämässä kolme tangokuningasta Marko Lämsä, Risto Nevala ja Jukka Hallikainen!
26.-27.11.2019 Europa alk./hlö kuljetuksin 29€ tai alk./hytti satamasta 28€

Jouluista tunnelmaa Haikossa

Arja Korisevan tunnelmallinen joulukonsertti Haikon Kartanossa 16.12.2019. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, jouluisen buffetin ja lipun Arja Korisevan joulukonserttiin.
Päivämatka 16.12. noin/hlö kuljetuksin 94€ tai 2 päivän hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 174€.

OPISKELIJAT JA KAVERIPORUKAT

Opiskelijaporukat, polttarit laivalla, kavereiden kanssa risteilylle... Keksi idea - meiltä tarjous!

Bilebändit & torstai LIVE Europalla

Menoa vauhdittavat Suomen parhaat esiintyjät & bilebändit ja meininkiä riittää pikkutunneille asti. Risteilyllä on aina lyhyt matka nukkumaan ja seuraavana päivänä on vielä aikaa shoppailla merihintaan.
Europa Helsingistä Tallinnaan, lähdöt 1.9.-22.12.2019, alk./koko hytti 18€

Bilebändit & tähtiartistit Baltic Princessillä

Baltic Princess täynnä laadukasta viihdettä! Parhaat bilebändit ja säihkyvimmät artistit saavat hymyn huulille ja pitävät juhlatunnelman katossa aamuun saakka.
Baltic Princess Turusta, lähdöt 1.9.-22.12.2019, alk./koko hytti 18€

Bileristeilyt Viking Gracella

Lähde bilettämään Vikingillä Turusta ja aloita samalla viikonloppu rennoissa merkeissä. Ota vauhtia viikonloppuun parhaiden bilebändien voimin. Shoppailua, herkuttelua ja huvittelua!
Viking Grace Turusta, to-lähdöt alk. Inside4/hlö 46€.

KOTIMAAN RYHMÄMATKUSTAJILLE

Kiehtovat kotimaan kohteet, saariston silmiähivelevät maisemat tai Haikon kartanon lumous -lähde itse toteamaan!

Hemmotteluloma Ruissalon Kylpylään

Ruissalon Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella aivan meren rannalla. Kylpylän hemmottelevat hoidot, ravintola ja kahvila  terasseineen sekä virkistävät altaat tuovat lomaan ripauksen ylellisyyttä.
2 pv matka, noin/hlö 163€

Päivämatka Mäntän Serlachius-museoihin

Serlachius-museot Gustaf ja Gösta tarjoavat Mäntässä kohtauspaikan taiteelle, tarinoille ja niiden korkeaa laatua arvostaville ystäville. Museokeskus upean järviluonnon keskellä täynnä taidetta, historiaa, hyvää ruokaa ja arkkitehtuuria.
Päivämatka, hinta noin/hlö 99€

Idyllinen Porvoo ja Haikon Kartano

Retkellä tutustutaan Porvoon idyllisiin kohteisiin; Noarkin pienoismallimaailmaan, Brunbergin tehtaanmyymälään ja J.L. Runebergin kotiin. Iltapäivällä kierros Haikon Kartanossa, jossa voi myös yöpyä.
Päivämatka, hinta noin/hlö 120€. Kahden päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 180€

Hyvänolon matkat Naantalin Kylpylään

Irrottaudu arjesta ja koe nautinnollisia hetkiä hemmottelevissa spa-hoidoissa. Rentouttavat ja virkistävät hieronnat, kylvyt, savi- ja turvehoidot sekä erilaiset hoitopaketit vievät sinut arkisten kiireiden keskeltä kohti rentoutumisen ja hyvän olon tyyssijaa.
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 183€

MIELENKIINTOISET RETKET

Matkapoikien opastetuilla retkillä näet ja koet enemmän. Matkojen yhteyteen on helppo varata ryhmällesi valmis retkipaketti.

Retket Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa on matkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Maarianhamina sekä museolaiva Pommern ja Merenkulkumuseo, Kastelholman alue, Eckerö vanha Posti- ja tullitalo tai vierailu viehättävässä Metsästys- ja Kalastusmuseossa.

Retket Laulasmaan ympäristössä

Laulasmaan ja ympäristön luonnonkauniit maisemat ja mielenkiintoiset kohteet odottavat. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Ihastuttava päiväretki Haapsalun kaupunkiin, kaunis Sauen kartano ja Keila - Joan vesiputous tai uutuutena retki Arvo Pärt keskukseen Lohusalussa. Lähde tutustumaan ja ihastumaan!

Retket Pärnussa ja ympäristössä

Tutustu Pärnun suosituimpiin nähtävyyksiin. Kaikilla Pärnun retkillä on mukana suomea puhuva opas. Tervetuloa tutustumaan!
Esimerkiksi Kihnun saari, Liivinlahden rantakylät ja -kaupungit tai Pärnun maakunnan helmet Tõstamaan kartano ja Villa Andropoff.

Retket Riiassa ja ympäristössä

Koe enemmän tästä kauniista Baltian helmestä, hansakaupunki Riiasta! Retkellä mukana suomea puhuvan oppaan johdolla.
Esimerkiksi Rundalen linna, Sigulda, Jurmalan rantakaupunki tai Riian kaupunkikierros -nähtävää ja koettavaa!

RETKET

Ryhmämatkapalvelu

Pyydä Matkapoikien edustaja yhdistyksenne, järjestönne tai yrityksenne kokoukseen kertomaan lisää! Matkapoikien ammattitaitoiset ryhmämyyjät palvelevat sinua kaikissa ryhmämyyntiasioissa! Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Palvelun
yhteystiedot >
Cxense Display