sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Onnistuneet

Ryhmämatkat

TERVETULOA!

Haetko uusia ajatuksia ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen ja vapaa-ajanmatkasi ryhmällesi? Mietitkö mitä elämyksiä naapurimaamme voisivat tarjota lyhytlomalla?

Soita meille
010 2323 440
Pyydä
tarjous tästä >

VAPAA-AJAN RYHMÄMATKAT

Risteilyt ja hotellimatkat - meiltä useita vaihtoehtoja ryhmille! Kysy lisää!

Baltic Princess 23h viihderisteily Turusta

Kevättarjoukset ryhmille omalla bussilla! Baltic Princessillä viihde koostuu huippuesiintyjistä, musiikista ja tanssista viikon jokaisena päivänä. Mukana seilaavat luonnollisesti Suomen suosituimmat tanssiartistit Meritansseissa.
Baltic Princess Turusta. Kevään tarjouslähdöt 6.1.-30.5., alk./hlö kuljetuksin 25€.

Viking Grace viihderisteilyt Turusta

Viking Gracen vuorokauden risteilyt Turusta ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Vietä ainutlaatuinen ilta tanssin ja viihteen pyörteissä. Muista myös spa-osasto ja sen upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Lähde nauttimaan!
Viking Grace Turusta. Tarjouslähdöt joka päivä 6.1.-19.6.2019, alk. I2/hlö kuljetuksin 17€.

Viking XPRS päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilylle lähdetään mukavasti lounasaikaan. Varaa ryhmällesi brunssi buffetpöydästä ja nauttikaa merimaisemista muutama tunti herkkuja syöden. Muistathan tuliaisten ennakko-ostomahdollisuuden jo bussissa. Tallinnassa on aikaa muutama tunti ja tilausajobussi on mukana Tallinnan satamassa.
Viking XPRS Helsingistä Tallinnaan. Kevään tarjouslähdöt 10.1.-23.6.2019, alk./hlö kuljetuksin 15,90€.

Silja Europa 22h viihderisteily Tallinnaan

Yhdistä risteilyn huvit ja herkuttelut sekä Tallinnan nähtävyydet ja shoppailumahdollisuudet! Iloa ja hauskanpitoa aamutunneille saakka valovoimaisten artistien tahdissa. Muistathan myös tuliaisten ennakko-ostomahdollisuuden jo bussissa. Ehdit piipahtaa myös Tallinnassa ostoksilla ja viedä ostoksesi tilausajobussiin Tallinnan satamassa.
Silja Europa Helsingistä Tallinnaan. Kevään tarjouslähdöt 6.1.-14.6.2019, alk./hlö kuljetuksin 42€.

Päivä Tukholmassa-risteilyt Helsingistä

Viking Linen uusitut alukset Gabriella ja Mariella vievät sinut lomalle suoraan Tukholman keskustaan. Koska laivat odottavat päivällä satamassa, voit jättää perillä tavarasi rauhassa laivalle ja palata takaisin omassa tahdissasi. Merimatkalla Tukholmaan on enemmän tunnelmaa.
Viking Mariella/Gabriella Helsingistä Tukholmaan. Kevään tarjouslähdöt 15.2.-23.6.2019, alk./hlö kuljetuksin 40€.

Silja Europan erikoisristeilyt 2019

Silja Europan kolme erikoisristeilyä kevät-kesä. Uutuutena kesäristeily Helsingistä Maarianhaminaan, kiireetöntä aikaa meren rannalla, lumoavia paikallisia makuja ja tunnelmallinen Maarianhamina. Paluumatkalla mahdollisuus piipahtaa Tallinnassa. Muista myös suosikit ruusujen Visby ja Riian risteilyt!
Maarianhamina, lähtö 8.7. Ruusujen Visby, lähdöt 14.7., 21.7., 28.7., 4.8. Risteilyt Riikaan, lähdöt 30.4., 12.8.

OPISKELIJAT JA KAVERIPORUKAT

Opiskelijaporukat, polttarit laivalla, kavereiden kanssa risteilylle... Keksi idea - meiltä tarjous!

Bileristeilyt Viking Gracella

Lähde bilettämään Vikingillä Turusta ja aloita samalla viikonloppu rennoissa merkeissä. Ota vauhtia viikonloppuun parhaiden bilebändien voimin. Shoppailua, herkuttelua ja huvittelua!
Viking Grace Turusta, to-lähdöt alk. B4/hlö 39€.

Torstain bilebändit Silja Europalla

Torstai on täynnä laadukasta viihdettä! Menoa vauhdittavat parhaat bilebändit ja meininkiä riittää pikkutunneille asti. Risteilyllä on aina lyhyt matka nukkumaan ja seuraavana päivänä voit piipahtaa Tallinnassa laivan maissaoloaikana klo 8-12.
Silja Europa Helsingistä Tallinnaan, torstai-lähdöt 30.5.2019 asti, alk.B2/hlö kuljetuksin 29€.

KOTIMAAN RYHMÄMATKUSTAJILLE

Kiehtovat kotimaan kohteet, saariston silmiähivelevät maisemat tai Haikon kartanon lumous -lähde itse toteamaan!

Päiväretki Turkuun

Keskustaa halkova Aurajoki, arvokkaat kulttuurihistorialliset miljööt sekä historialliset kohteet aina Turun linnasta Tuomiokirkkoon ovat kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Turku on taiteen, historian ja kulttuurin kaupunki!
Hinta noin/hlö 95€.

Turunmaan saaristo

Nähdään pian! liikutaan saarelta saarelle sekä lautoilla että siltoja pitkin. Maisemat joka puolella ovat ainutlaatuisen upeat. Reitti vie Kustavista Iniöön, Houtskäriin, Korppooseen, Nauvoon ja päättyy Paraisille.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 115€.

Idyllinen Porvoo ja Haikon Kartano

Retkellä tutustutaan Porvoon idyllisiin kohteisiin; Noarkin pienoismallimaailmaan, Brunbergin tehtaanmyymälään ja J.L. Runebergin kotiin. Iltapäivällä kierros Haikon Kartanossa, jossa voi myös yöpyä.
Päivämatka, hinta noin/hlö 120€. Kahden päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 180€.

Yyteri ja satakuntalaiset ruukit

Tutustu upeaan Yyterin merenrantaan ja sen monipuoliseen kylpylähotelliin sekä taiteeseen ja arkkitehtuuriin Noormarkun ruukissa ja iloisen patruunan ruukkiin Leineperissä.
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 195€.

Saaristoseikkailu ja vanhan Naantalin ihmeet

Naantali on maailman kauneimman saariston sydämessä. Ainutlaatuiset retket raikkaassa meri-ilmassa, lumoavissa maisemissa ja kiehtovissa saaristokohteissa tuottavat hurjasti energiaa ja muistoja kotiin viemisiksi.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 104€.

Hyvänolon matkat Naantalin Kylpylään

Irrottaudu arjesta ja koe nautinnollisia hetkiä hemmottelevissa spa-hoidoissa. Rentouttavat ja virkistävät hieronnat, kylvyt, savi- ja turvehoidot sekä erilaiset hoitopaketit vievät sinut arkisten kiireiden keskeltä kohti rentoutumisen ja hyvän olon tyyssijaa.
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 1983€.

TEEMAMATKAT

Teemamatkoilla uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia tapahtumia -kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja...

Haikon kevätkimara

Kevään pirtein tapahtuma Haikon kevätkimara. Tapahtuman teemana hyvinvointi, kauneus, ruoka ja puutarha. pe 3.5. Seppo Hovi ja Hannu Lehtonen Villassa, ”Sellaista elämä on” tarinallinen musiikki-iltama / la 4.5. Mikko Kuustonen –lauluja ja tarinoita luentoja, näytteilleasettajia, puutarhakierros, liikuntatunteja, arpajaiset
3.-4.5.2019 Päivämatka, hinta noin/hlö 79€. Hotellimatka, hinta alk./hlö 180€.

Jukka Kuoppamäen 60-vuotisjuhlakonsertti Salmelassa

Konsertissa esiintyvät myös Katri Helena, Danny, Kuoppamäen tyttäret Anna, Inka ja Taika. Lisäksi Arto Paju Big Band vahvistettuna jousilla. Salmelan puistonäyttämölle astuu sinivalkoinen ääni Jukka Kuoppamäki 60-vuotistaiteilijajuhlakonsertissaan. Kuoppamäen laajan tuotannon helmiä esittää hänen itsensä lisäksi Suomen rakastetuimmat artistit.
25.7.2019 Taidekeskus Salmela, hinta alk./hlö 119€.

Aino Ackté ooppera Ilmajoen musiikkijuhlilla

Aino Ackté –ooppera on muotokuva naisesta, äidistä, oopperalaulajasta ja ennen kaikkea tinkimättömästä taiteilijasta ja taiteen suurnaisesta, joka saavutti kansainvälisen menestyksen ja perusti suomalaisen oopperan. Tapahtumat kulkevat sulavasti Pariisin laulukilpailujen voitosta Helsingin Aleksanterinteatteriin ja Lontoon Covent Gardenista Tuurholman kesähuvilalle.
14.6.2019 Hinta alk./hlö 119€.

UIT ja Tuhansien Ämpärien Maa

Uusi Iloinen Teatteri nousee jälleen Viking Gracelle! Luvassa on ämpärikaupalla huumoria, kun 40 vuotta täyttänyt UIT luotaa omaperäistä kansakuntaamme nauruhermoja kutkuttavaan tyyliinsä. Riemukkaassa revyyssä lavalle nousee joukko Suomen viihdekentän ykkösnimiä: Sari Siikander, Leena Uotila, Sami Hintsanen, Sami Hokkanen, Jussi Lampi ja Mikael Saari. Tässä show’ssa mukaan liittyvät myös Erika Vikman sekä Viivi Pumpanen.
Teatteriliput Viking Gracen Club Voguessa 14.-25.1.2019 alk./hlö 15€.

VIRON MATKAT

Tallinna ja muut Viron kaupungit ovat täynnä tapahtumia ja niihin on helppoa ja edullista matkustaa. Ryhmille useita hotellivaihtoehtoja ja lähtöpäiviä, oma bussi mukana Tallinnassa. Valitse yhden tai useamman yön hotellipaketti, aina viehättävästä vanhastakaupungista tai sataman läheisyyden moderneimmista hotelleista.

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Tallink hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Tallink Spa & Conference Hotel**** tai Tallink City Hotel**** alk./hlö 2hh (arkena) 72€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Puolitoista päivää Tallinnassa. Ensimmäinen yö SIlja Europalla ja toinen yö Meriton Spa hotellissa. Lähdöt 7.1.-19.6.2019
Park Inn by Radisson Meriton C & Spa Tallinn**** alk./hlö 2hh 58€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Metropol hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Hotell Metropol*** alk./hlö 2hh (arkena) 57€ tai Metropol Hotel & Spa**** alk./hlö 2hh (arkena) 88€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Puolitoista päivää Tallinnassa. Ensimmäinen yö SIlja Europalla ja Original Sokos Hotel Viru tai Solo Sokos Hotel Estoria. Lähdöt su-to 30.4.2019 asti
Original Sokos Hotel Viru**** tai Solo Sokos Hotel Estoria****+ alk./hlö 2hh 57€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Hestia hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Hestia Hotel Europa****, Hestia Hotel Ilmarine***, Hestia Hotel Seaport*** tai Hestia Hotel Susi*** alk./hlö 2hh 49€

Laiva-hotellimatka Riikaan

Koe Riika ja sen nähtävyydet kätevällä laiva-hotellimatkalla. Matkapoikien Riian retkillä näet ja koet enemmän. Majoitus keskustassa Hestia Hotel Jugendissa. Lähdöt su-to.
Hestia Hotel Jugend**** alk./hlö 2hh 170€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen L´Ermitage Hotel Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
L´Ermitage Hotel**** alk./hlö 2hh 68€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Unique Hotels Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Kreutzwald Hotel Tallinn****alk./hlö 2hh 59€, Centennial Hotel**** alk./hlö 2hh 64€, Von Stackelberg Hotel Tallinn**** alk./hlö 2hh 74€

MIELENKIINTOISET RETKET

Matkapoikien opastetuilla retkillä näet ja koet enemmän. Matkojen yhteyteen on helppo varata ryhmällesi valmis retkipaketti.

Retket Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa on matkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Maarianhamina sekä museolaiva Pommern ja Merenkulkumuseo, Kastelholman alue, Eckerö vanha Posti- ja tullitalo tai vierailu viehättävässä Metsästys- ja Kalastusmuseossa.

Retket Laulasmaan ympäristössä

Laulasmaan ja ympäristön luonnonkauniit maisemat ja mielenkiintoiset kohteet odottavat. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Ihastuttava päiväretki Haapsalun kaupunkiin, kaunis Sauen kartano ja Keila - Joan vesiputous tai uutuutena retki Arvo Pärt keskukseen Lohusalussa. Lähde tutustumaan ja ihastumaan!

Retket Pärnussa ja ympäristössä

Tutustu Pärnun suosituimpiin nähtävyyksiin. Kaikilla Pärnun retkillä on mukana suomea puhuva opas. Tervetuloa tutustumaan!
Esimerkiksi Kihnun saari, Liivinlahden rantakylät ja -kaupungit tai Pärnun maakunnan helmet Tõstamaan kartano ja Villa Andropoff.

Retket Riiassa ja ympäristössä

Koe enemmän tästä kauniista Baltian helmestä, hansakaupunki Riiasta! Retkellä mukana suomea puhuvan oppaan johdolla.
Esimerkiksi Rundalen linna, Sigulda, Jurmalan rantakaupunki tai Riian kaupunkikierros -nähtävää ja koettavaa!

Ryhmämatkapalvelu

Pyydä Matkapoikien edustaja yhdistyksenne, järjestönne tai yrityksenne kokoukseen kertomaan lisää! Matkapoikien ammattitaitoiset ryhmämyyjät palvelevat sinua kaikissa ryhmämyyntiasioissa! Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Palvelun
yhteystiedot >
Cxense Display