Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Onnistuneet

Ryhmämatkat

TERVETULOA!

Haetko uusia ajatuksia ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen ja vapaa-ajanmatkasi ryhmällesi? Mietitkö mitä elämyksiä naapurimaamme voisivat tarjota lyhytlomalla?

Soita meille
010 2323 440
Pyydä
tarjous tästä >

VIIHTYMÄÄN RISTEILYLLE

Risteilyitä moneen makuun - meiltä useita vaihtoehtoja ryhmille! Kysy lisää!

Baltic Princess pikkujouluristeilyt

TARJOUS! Baltic Princessin viihderisteilyt Turusta täynnä herkuttelua ja rentoutumista. Mukana seilaavat Suomen suosituimmat tanssiartistit. Meneviä rytmejä ja edullisia ostoksia -lähde viihtymään!
Baltic Princess Turusta. Pikkujoululähdöt ti 10.12., ke 11.12., 18.12., to 12.12., pe 13.12., la 14.12. sekä TAPANINTANSSIT 26.12. alk./hlö kuljetuksin 10€

Parhaat pikkujoulut vietetään laivalla

Parhaat pikkujoulut vietetään laivalla yhdessä porukan kanssa! EUROPALLA to 12.12. Torstai Live: Teflon Brothers ja Remix pe 13.12. ja la 14.12. Remix sekä BALTIC PRINCESS to 12.12. ja pe 13.12. Blaster, la 14.12. La-Stara, Gasellit ja Blaster
Europa ja Baltic Princess, alk/koko hytti 15€

Viking Grace viihderisteilyt Turusta

Viking Gracen vuorokauden risteilyllä upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Risteilyt ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Vietä ainutlaatuinen ilta tanssin ja viihteen pyörteissä. Muista myös rentouttava spa-osasto. Lähde nauttimaan!
Viking Grace Turusta. Tarjouslähdöt joka päivä 12.12. asti, alk. I2/hlö kuljetuksin 15€.

Päivä Tukholmassa-risteilyt Helsingistä

Viking Linen alukset Gabriella ja Mariella vievät sinut lomalle suoraan Tukholman keskustaan. Koska laivat odottavat päivällä satamassa, voit jättää perillä tavarasi rauhassa laivalle ja palata takaisin omassa tahdissasi. Merimatkalla Tukholmaan on enemmän tunnelmaa.
Viking Mariella/Gabriella Helsingistä Tukholmaan. Syksyn tarjouslähdöt 20.12. asti, alk./hlö kuljetuksin 42€.

Viking XPRS päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilylle lähdetään mukavasti lounasaikaan. Varaa ryhmällesi brunssi buffetpöydästä ja nauttikaa merimaisemista muutama tunti herkkuja syöden. Muistathan tuliaisten ennakko-ostomahdollisuuden jo bussissa. Tallinnassa on aikaa muutama tunti ja tilausajobussi on mukana Tallinnan satamassa.
Viking XPRS Helsingistä Tallinnaan. Syksyn tarjouslähdöt 20.12. asti, alk./hlö kuljetuksin 16,90€.

Tanssiristeilyt Gracella 2020

Tanssien kevääseen - punaiset laivat täynnä tähtiä! Lähde laineille tanssimaan ja nauttimaan hyvästä musiikista. Itämeren upein risteilyalus Viking Grace starttaa Turusta iltalähtönä. Näitä risteilyjä ei voi jättää väliin! 26.-31.1.2010 TANSSIVIIKKO, esiintyjinä mm. Arja Koriseva • Lasse Hoikka & Souvarit • Pekkaniskan Pojat • Finlanders • Eini ja Frederik • Pepe Willberg • Markku Aro 
Viking Grace Turusta Tanssiviikko 26.-31.1.2020 sekä kevään Tanssilähdöt 11.3., 8.4., 26.4. alk./hlö kuljetuksin 18€

Europan risteilyt jo 10 hlön ryhmille 2020

Risteilylle edullisin ryhmähinnoin jo 10 henkilön ryhmille! Meritansseissa pyörittävät parhaat kotimaiset artistit. Muistathan tuliaisostosten pre-order ennakko-ostomahdollisuuden tilausajobussissa.
Europa Helsingistä Tallinnaan. Useita tarjouspäiviä 12.1.-18.6.2020, alk./hlö kuljetuksin 31€.

Viking Gracen viihderisteilyt kevät 2020

Viking Gracen vuorokauden risteilyt Turusta. Vietä ainutlaatuinen ilta tanssin ja viihteen parissa. Esim. 26.-31.1. Tanssiviikko • 5.2. A. Aalto • 19.2. Diandra • 22.2. Antti Ketonen • 1.-3.3. Kyösti Mäkimattila ja Varjokuva • 10.-11.3. Pekkaniskan Pojat • 15.-17.3. Teemu Roivainen • 28.3. Paula Koivuniemi • 6.-7.4. Finlanders
Viking Grace Turusta. Tarjouslähdöt joka päivä 1.1.-17.6., alk. I2/hlö kuljetuksin 15€.

Päivä Tukholmassa-risteilyt Helsingistä kevät 2020

Viking Linella matka Helsingistä Tukholmaan ja takaisin sujuu tähtisateessa tanssien! Monipuolisesta viihdekattauksesta löytävät omansa niin iskelmien, ikivihreiden kuin keikkaelämysten ystävät. Alkuviikosta hemmotellaan tanssikansaa.
Viking Mariella/Gabriella Helsingistä Tukholmaan. Kevään tarjouslähdöt 7.1.-21.6., alk./hlö kuljetuksin 44€.

Viking XPRS päiväristeilyt Tallinnaan 2020

Viking XPRS vie sinut nopeasti ja mukavasti Helsingistä Tallinnaan. Käytä päivä shoppaillen tai nauti herkullisesta ruoasta ja kauniista Tallinnasta. Aikaa maissa n. 3,5 tuntia. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista.
Viking XPRS Helsingistä Tallinnaan. Alkuvuoden tarjouslähdöt 20.12. asti, alk./hlö kuljetuksin 24€.

Artistit laivoilla

VIRON MATKAT

Tallinna ja muut Viron kaupungit ovat täynnä tapahtumia ja niihin on helppoa ja edullista matkustaa. Ryhmille useita hotellivaihtoehtoja ja lähtöpäiviä, oma bussi mukana Tallinnassa. Valitse yhden tai useamman yön hotellipaketti, aina viehättävästä vanhastakaupungista tai sataman läheisyyden moderneimmista hotelleista.

Laiva-hotellimatka Tallinnaan 2020

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Europalla, yöpyminen Hestia hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Tarjouslähdöt su-to ja la ajalla 10.1.-21.6.2020
Hestia Hotel Europa****, Hestia Hotel Ilmarine***, Hestia Hotel Seaport*** tai Hestia Hotel Susi*** alk./hlö 2hh 47€

Hotellimatka Tallinnaan 2020

Lähdöt Tallinkin Megastar/Star, yöpyminen Tallink Spa & Conference Hotel tai Tallink City Hotel Tallinnassa. Tallinnan vanhankaupungin ja A-terminaalin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Tallink Spa & Conference -hotellia on uudistettu vuonna 2019. Tallink City Hotel sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista. Tarjouslähdöt su-to 5.1.-21.6.2020
Tallink Spa & Conference Hotel**** alk./hlö 2hh 74€ tai Tallink City Hotel**** alk./hlö 2hh 69€

Hotellimatka Tallinnaan 2020

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Original Sokos Hotel Viru tai Solo Sokos Hotel Estoria. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Original Sokos Hotel Viru**** alk./hlö 2hh 59€ tai Solo Sokos Hotel Estoria****+ alk./hlö 2hh 72€

Hotellimatka Tallinnaan 2020

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Unique Hotels Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Kreutzwald Hotel Tallinn****alk./hlö 2hh 59€, Centennial Hotel**** alk./hlö 2hh 64€, Von Stackelberg Hotel Tallinn**** alk./hlö 2hh 74€

Laiva-hotellimatka Riikaan 2020

Koe Riika ja sen nähtävyydet kätevällä laiva-hotellimatkalla. Matkapoikien Riian retkillä näet ja koet enemmän. Majoitus keskustassa Hestia Hotel Jugendissa. Lähdöt su-to.
Hestia Hotel Jugend**** alk./hlö 2hh 190€

Laiva-hotellimatka Rakvere-Lahemaa-Vihula 2020

Vie ryhmäsi Rakveren ja Lahemaan kansallispuiston tärkeimpiin nähtävyyksiin. Majoitu tunnelmalliseen ja korkeatasoiseen Vihulan kartanohotelliin, jossa on myös pieni EcoSpa-osasto. Rakvere-Lahemaa-Vihula-Tallinna, lähdöt 1.3.-15.12.2020.
3 pv laiva-hotellimatka, majoitus Vihulan kartanohotellissa**** alk./hlö 255€

Menut

KYLPYLÄMATKAT

Spa-loma on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Pääset irtaantumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavista kylpylähoidoista. Rentouttavien hoitojen oheen Tallinnan kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet.

Tallinna / Kalev SPA Hotel

Kalev Spa sopii lomailuun hyvän sijaintinsa ja monipuolisten mahdollisuuksiensa vuoksi yhtälailla pareille, ystäväporukoille, yksinään matkustaville kuin liikuntarajoitteisillekin. Kalev Span yhteydessä on vesipuisto, jossa on allasosasto sekä saunaosasto. Lisäksi kylpylässä on oma terveyskeskus, kauneudenhoito- ja wellness-osastot. Uusittu Kalev Span sauna- ja uima-allasosasto käytössä huhtikuusta alkaen.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 155€

Tallinna / Pirita Marina Hotel & SPA

Pirita Marina Hotel & SPA sijaitsee meren rannalla lähellä Tallinnaa. Hotellin viidennessä kerroksessa sijaitseva ravintola Regatta tarjoaa monta ruokailuvaihtoehtoa sekä upeat näkymät Tallinnanlahdelle. Pirita Marinassa on mahdollisuus käyttää 25-metristä uima-allasta, jossa on kuusi rataa sekä höyrysauna ja suomalainen sauna. MediSPA-keskus tarjoaa vieraalle hyvinvointia edistäviä ja terveyshoitoja, mm. rentouttavia yrttikylpyjä.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 80€

Laulasmaa / Hestia Hotel Laulasmaa SPA

Laulasmaalla nautit luonnonläheisen kylpyläloman. Kylpylän ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot, allas- ja saunaosastolla rentoudut, kylpylähoidoissa hemmottelet kehoa ja mieltä. Hotellin lähellä on mäntymetsän reunustama hienohiekkainen ranta. Aktiivilomalaisille ja lapsiperheille hotelli ja sen ympäristö tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia: uintia, pyöräilyä, kävelyä, tennistä.
Lähdöt Helsingistä joka päivä pikalaivalla. alk./hlö 2hh 235€

Rakvere / Aqva Hotel & SPA

Aqva Hotel & Spa on viihtyisä ja tasokas kylpylähotelli kiireetöntä lomaa haluaville. Hotelli sijaitsee historiallisen Rakveren kaupungin keskustassa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Vieressä oleva vanha linnoitus yhdistettynä moderniin hotelliin tarjoavat ainutlaatuiset puitteet rentouttavalle lomalle. Hotellissa on kahvila, ravintola, kuntosali, kauneuskeskus, wellness hoito-osasto, vesipuisto (5 poreallasta ja 25 m uima-allas) ja saunaosasto.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 210€

Pärnu / Viiking SPA Hotel

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella tarjonnalla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla. Pärnu on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Viiking SPA Hotell sijaitsee ranta-alueella historiallisen Vallikraavin vieressä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta. Viiking Saaga vesi-ja saunakeskuksessa on useita mm. saunoja, iso uima-allas ja porealtaita.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 300€

Pärnu / Tervis Medical Spa Hotel

Tervis kylpylähotelli on Viron suurin kylpylä, jossa 7 rakennusta on yhdistetty toisiinsa lasikäytävin. Kylpylä sijaitsee ranta-alueen läheisyydessä, kuitenkin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Osasta hotellihuoneita avautuu näkymä hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan huvisatamaan sekä historialliselle Pärnun aallonmurtajalle. Allas- ja saunaosastolla uima-allas, useita erilaisia saunoja, japanilainen kylpy ja uima-allas.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 320€

ETUSETELIT

TEEMAMATKAT

Teemamatkoilla uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia tapahtumia -kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja...

Syksyn BINGOristeilyt Europalla

Bingoristeilyt & parhaat esiintyjät laivalla! PARASTA VIIHDETTÄ SAMALLA MATKALLA: su 8.12. Bingofinaali: Sinitaivas
Varaa paikkasi syksyn Europan risteilylle ja huuda: BINGO! 8.12., alk./hlö kuljetuksin 29€ tai alk./hytti satamasta 12€

Tanssimatkat Tallinnaan

Pyörähdä parketilla -Kochi Aidad-ravintolan tanssi-illat jatkuvat! Kerää oma porukka ja lähtekää nauttimaan syksystä ja tanssin pyörteistä. Aikaa puolitoista päivää Tallinnassa. Ensimmäinen yö Europalla ja toinen yö hotellissa. Oma bussi mukana Tallinnassa.
9.12. laiva-hotellimatka Europa/Hestia Hotels alk./hlö 60€

Jouluista tunnelmaa Haikossa

Arja Korisevan tunnelmallinen joulukonsertti Haikon Kartanossa 16.12.2019. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, jouluisen buffetin ja lipun Arja Korisevan joulukonserttiin.
Päivämatka 16.12. noin/hlö kuljetuksin 94€ tai 2 päivän hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 174€.

Kauneimmat laulut Haikossa

Anneli Saariston konsertti Haikossa Ystävänpäivänä 14.2.2020. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, buffetpäivällisen ja lipun Anneli Saariston ystävänpäiväkonserttiin.
Päivämatka 14.2. noin/hlö kuljetuksin 97€ tai 2 päivän hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 189€.

Matkapoikien Kevättempaus 2020!

Matkapoikien kevättempaus Europalla! Olet Matkapoikien asiakkaana tervetullut suositulle asiakasristeilylle Europalle. Esiintyjinä 22 h -huviristeilyllä mm. Leif Lindeman & Amore sekä Heikki Koskelo & Taivaankaari. Matkapoikien asiakkaille myös retrotanssit sekä Raili Hulkkosen kauneusluento. Laivalla myös ilmaiset Matkabingo ja Matkahuutokauppa!
8.-9.3.2020. Europa alk./hlö kuljetuksin 32€ tai alk./hytti satamasta 18€

Haikon kevätkimara

Seppo Hovin ja Hannu Lehtosen konsertti Villa Haikossa “Sellaista elämä on! - suomalaisten suosikit”. Musiikkia Merikannosta Malmsteniin, Helismaasta Junnuun, tangosta sambaan ja jenkasta jazziin. Ilta skanssissa, Hopeinen kuu, Sinua, sinua rakastan, Sellaista elämä on jne. Samettista laulua, saksofonin lumoa ja pianon sykettä. Muotinäytös, puutarhakierroksia ja Tapani Kiminkisen luennot!
21.-22.5. Päivämatka, hinta noin/hlö 90€ Hotellimatka, hinta alk./hlö 185€

Hiljaiset perivät maan -ooppera Ilmajoen musiikkijuhlilla

Hiljaiset perivät maan – ooppera lapuanliikkeestä on vavahduttava kertomus rakkaudesta aikana, jolloin mustat autot herättivät pelkoa lakeudella, oikeus otettiin omiin käsiin ja lapuanliike repi erilleen pohjalaisen kyläyhteisön. Tarinan keskiössä ovat Olavin ja Reginan, työläisen ja porvaristytön rakkaustarina, sekä aatteen rikkoma Turakan perhe.
6.6.2020 alk./hlö kuljetuksin 129€

Georg Ots 100 -oopperagaala

Maaliskuussa 2020 tulee kuluneeksi 100 vuotta Viron rakastetun ja monipuolisesti lahjakkaan ooppera- ja operettisolistin, ohjaajan ja näyttelijän Georg Otsin syntymästä. Juhlavuotta juhlistetaan torstaina 19.3. Pärnun konserttitalossa Georg Ots 100 –oopperagaalan merkeissä.
ke-pe 18.-20.3.2020 alk./hlö 2hh (Hotelli Pärnu) 265€ hintaan sis. monipuolinen matkapaketti

Kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä

Taidekeskus Salmelassa Waltteri Torikka ja Maria Ylipää. Ensi kesänä tulossa ihastuttava ”Kauneimpia elokuva- ja musikaalisävelmiä”, esiintyjinä Waltteri Torikka ja Maria Ylipää sekä Salmela Festival Orchestra, kapellimestarina Arto Paju.
ke 29.7.2020 alk./hlö kuljetuksin 119€ sis. konserttilipun ja näyttelylipun Taidekeskus Salmelaan

Rakkaudesta musiikkiin

Marion Rungin konsertti Haikon Kartanossa 23.10.2020. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, buffetpäivällisen ja lipun Marion Rungin konserttiin.
Päivämatka 23.10. noin/hlö kuljetuksin 99€ tai 2 päivän hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 189€.

KAUPUNKI- JA KIERTOMATKAT

Matkapoikien laadukkailla kaupunki- ja kiertomatkoilla näet & koet enemmän - 40 vuoden kokemuksella! Tutustu matkoihin, tee oma valintasi ja lähde nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä ja uskomattomia kohteita!

Kaupunkilomat Eurooppaan

Matkapoikien laadukkailla kaupunkimatkoilla näet ja koet enemmän! Kaupunkilomiimme sisältyy kätevät suorat lennot, hyvätasoiset keskustahotellit, lentokenttäkuljetukset kohdekaupungissa sekä opastetut kaupunkikierrokset. Tutustu kaupunkeihin ja lähde ryhmäsi kanssa nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä!
Suurkaupungin sykettä ja historian havinaa pääset aistimaan mm. Roomassa, Lontoossa ja Wienissä.

Kiertomatkat Eurooppaan

Matkapoikien kiertomatkojen upeat ja huolella valitut kohteet sekä ohjelmalliset matkaohjelmat takaavat unohtumattomia elämyksiä. Tasokkaat hotellit ja opaspalvelut sisältyvät matkan hintaan ja ovat laadukkaan loman perusasioita. Laaja kiertomatkavalikoimamme vie sinut Euroopan kiehtovimpien nähtävyyksien äärelle. Toteuta unelmiesi loma nyt ja lähde Matkapoikien kiertomatkalle!
Hyvän ruoan ja juoman ystäville esim. Alcase, Toscana ja Loiren laakso, jotka ovat tunnettuja herkullisesta ruoasta.

Syksyn kiertomatkat Eurooppaan 2020

Matkat kohteessa suomalaisella bussilla! Suomenkielinen matkanjohtaja mukana matkalla, kohteina Italia, Kreikka, Itävallat... Rüdesheimin klassiselta viinimatkalta tuliaiset bussilla kotiin.
Esim. Iseojärvi, Pohjois-Italia, 7 pv 18.-24.9.2020, alk./hlö 1399€ • Liguria-Toscana, italia 7 pv, 28.9.-4.10.2020, alk./hlö 1549€ • Klassinen viinimatka Rüdesheimiin, 6 pv – tuliaiset bussilla kotiin! 27.10.-1.11.2020, alk./hlö 1199€

ETUSETELI

KOTIMAAN RYHMÄMATKUSTAJILLE

Kiehtovat kotimaan kohteet, Haikon kartanon lumous tai jouluinen Porvoo -lähde itse toteamaan!

Idyllinen Porvoo ja Haikon Kartano

Retkellä tutustutaan Porvoon idyllisiin kohteisiin; Noarkin pienoismallimaailmaan, Brunbergin tehtaanmyymälään ja J.L. Runebergin kotiin. Iltapäivällä kierros Haikon Kartanossa, jossa voi myös yöpyä.
Päivämatka, hinta noin/hlö 120€. Kahden päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 180€

Joulumarkkinat Porvoossa

Matkan aikana käydään Porvoossa Taidetehtaan joulumarkkinoilla sekä majoitutaan idyllisesti Haikon Kartanossa.
PÄIVÄMATKA 13.12., 14.12., 15.12., hinta noin/hlö 65€  HOTELLIMATKA 12.12., 13.12., 14.12. hinta noin/hlö 159€ 

Hemmotteluloma Ruissalon Kylpylään 2020

Ruissalon Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella aivan meren rannalla. Kylpylän hemmottelevat hoidot, ravintola ja kahvila  terasseineen sekä virkistävät altaat tuovat lomaan ripauksen ylellisyyttä.
2 pv matka, noin/hlö 170€

Hyvänolon matkat Naantalin Kylpylään 2020

Irrottaudu arjesta ja koe nautinnollisia hetkiä hemmottelevissa spa-hoidoissa. Rentouttavat ja virkistävät hieronnat, kylvyt, savi- ja turvehoidot sekä erilaiset hoitopaketit vievät sinut arkisten kiireiden keskeltä kohti rentoutumisen ja hyvän olon tyyssijaa.
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 183€

Presidenttien jalanjäljillä -päivämatka Naantaliin 2020

Retken aikana tutustutaan Marsalkka Mannerheimin syntymäkotiin Louhisaaren kartanolinnaan sekä Tasavallan Presidentin kesäasunnon Kultarannan puutarhaan Naantalissa. Inspiroiva retki tulvillaan idylliä, merihenkeä ja mystisen kiehtovia tarinoita.
Päivämatka, hinta noin/hlö 99€

Saaristoretki Naantaliin ja Herrankukkaroon 2020

Naantali on maailman kauneimman saariston sydämessä. Ainutlaatuiset retket raikkaassa meri-ilmassa, lumoavissa maisemissa ja kiehtovissa saaristokohteissa tuottavat hurjasti energiaa ja muistoja kotiin viemisiksi.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 99€

Päiväretki Naantaliin ja Kultarannan puutarhaan 2020

Pittoreskejä puutaloja ja presidentillinen puutarha. Naantalin kaunis pieni kaupunki sijaitsee lähellä Turkua, aivan saariston syleilyssä. Naantalin tunnetuimmat nähtävyydet ovat loistelias Kultarannan puutarha ja meren rannalla sijaitseva charmantti vanha kaupunki värikkäine puutaloineen.
Matka toteutettavissa kevät-syksy, hinta noin/hlö 99€

Kolmen puutarhan kierros 2020

Naantalin Kultarannan muotopuutarhan kukkaloistosta luostarin yrttitarhaan. Retki yhdistelee vehreitä puutarhoja ja kulttuurisesti mielenkiintoisia käyntikohteita.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 99€

Satumainen Brändö 2020

Brändötä voidaan kutsua Ahvenanmaan portiksi -huikeita maisemia, kiehtovia tarinoita ja historiaa. Se sijaitsee noin 2 tunnin ajomatkan päässä Turusta, lähellä Kustavia. Brändölle tunnusomaista on siltojen, pengerteiden ja lauttojen yhdistämä saarien muodostama helminauha.
Matka toteutettavissa kevät-syksy, hinta noin/hlö 109€

Pohjoinen saaristotie ja Ahvenanmaa 2020

Näe maailman kaunein saaristo ja koe valitsemasi Ahvenanmaan nähtävyydet, ehditte samalla matkalla tutustua useampaankin kohteeseen. Ahvenanmaalla on vuoden mittaan myös useita mielenkiintoisia tapahtumia.
3 pv matka, alk./hlö 295€

Turunmaan saariston laaja rengastie 2020

Matkalla liikutaan saarelta saarelle sekä lautoilla että siltoja pitkin. Maisemat joka puolella ovat ainutlaatuisen upeat. Reitti vie Kustavista Iniöön, Houtskäriin, Korppooseen, Nauvoon ja päättyy Paraisille.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 117€

Turunmaan saariston pieni rengastie 2020

Vietä ryhmäsi kanssa mielenkiintoinen päivä länsirannikolla. Saman päivän aikana tutustut Turkuun, Naantaliin ja maailman kauneimpaan Turunmaan saaristoon Nauvo-Parainen. Ammattitaitoinen opas on mukana perilläoloajan.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 117€

OPISKELIJAT JA KAVERIPORUKAT

Opiskelijaporukat, polttarit laivalla, kavereiden kanssa risteilylle... Keksi idea - meiltä tarjous!

Bilebändit & torstai LIVE Europalla

Menoa vauhdittavat Suomen parhaat esiintyjät & bilebändit ja meininkiä riittää pikkutunneille asti. Risteilyllä on aina lyhyt matka nukkumaan ja seuraavana päivänä on vielä aikaa shoppailla merihintaan.
Europa Helsingistä Tallinnaan, lähdöt 1.9.-22.12.2019, alk./koko hytti 18€

Bilebändit & tähtiartistit Baltic Princessillä

Baltic Princess täynnä laadukasta viihdettä! Parhaat bilebändit ja säihkyvimmät artistit saavat hymyn huulille ja pitävät juhlatunnelman katossa aamuun saakka.
Baltic Princess Turusta, lähdöt 1.9.-22.12.2019, alk./koko hytti 18€

Bileristeilyt Viking Gracella

Lähde bilettämään Vikingillä Turusta ja aloita samalla viikonloppu rennoissa merkeissä. Ota vauhtia viikonloppuun parhaiden bilebändien voimin. Shoppailua, herkuttelua ja huvittelua!
Viking Grace Turusta, to-lähdöt alk. Inside4/hlö 46€.

MIELENKIINTOISET RETKET

Matkapoikien opastetuilla retkillä näet ja koet enemmän. Matkojen yhteyteen on helppo varata ryhmällesi valmis retkipaketti.

Retket Ahvenanmaalla 2020

Ahvenanmaa on matkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Maarianhamina sekä museolaiva Pommern ja Merenkulkumuseo, Kastelholman alue, Eckerö vanha Posti- ja tullitalo tai vierailu viehättävässä Metsästys- ja Kalastusmuseossa.

Retket Laulasmaan ympäristössä 2020

Laulasmaan ja ympäristön luonnonkauniit maisemat ja mielenkiintoiset kohteet odottavat. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Ihastuttava päiväretki Haapsalun kaupunkiin, kaunis Sauen kartano ja Keila - Joan vesiputous tai uutuutena retki Arvo Pärt keskukseen Lohusalussa. Lähde tutustumaan ja ihastumaan!

Retket Pärnussa ja ympäristössä 2020

Tutustu Pärnun suosituimpiin nähtävyyksiin. Kaikilla Pärnun retkillä on mukana suomea puhuva opas. Tervetuloa tutustumaan!
Esimerkiksi Kihnun saari, Liivinlahden rantakylät ja -kaupungit tai Pärnun maakunnan helmet Tõstamaan kartano ja Villa Andropoff.

Retket Riiassa ja ympäristössä 2020

Koe enemmän tästä kauniista Baltian helmestä, hansakaupunki Riiasta! Retkellä mukana suomea puhuvan oppaan johdolla.
Esimerkiksi Rundalen linna, Sigulda, Jurmalan rantakaupunki tai Riian kaupunkikierros -nähtävää ja koettavaa!

RETKET

KOKOUSMATKAT

Kokousmatkamme on tarkoitettu kaikenkokoisille ryhmille. Me hoidamme puolestanne järjestelyt niin maissa kuin laivalla, jotta sinä ja ryhmäsi voitte keskittyä olennaiseen.

2 päivän kokouspaketti Tallinnassa

Välittömästi Tallinnan sataman läheisyydessä sijaitseva Hestia Hotel Europa tarjoaa 8 erikokoista ja monimuotoista kokoushuonetta käyttöönne. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, valitun kokouspaketin mukaiset kahvit/ruokailut sekä hotellin aamusaunan ja kuntosalin käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hestia Hotel Europa**** alk./hlö 107€

Kokous- ja virkistyspäivä Laulasmaalle

Lähde ryhmäsi kanssa erilaiseen kokoukseen virkistävään ympäristöön meren rannalle. Laulasmaan kokous- ja kylpyläkeskus sijaitsee merenrannalla n. 40 min Tallinnasta länteen. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, kahvit ja kylpylän käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hestia Hotel Laulasmaa Spa***+ alk./hlö 145€

Kokous- ja virkistysmatka Pärnuun

Hedon Spa & Hotel sijaitsee Pärnun rannalla, n .1 km Pärnun keskustasta. Spa-hotellikokonaisuus on rakennettu Pärnun tunnetuimman maamerkin, vanhan Mutakylpylän yhteyteen. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, kuohuviini buffet-aamiainen hotellissa, kolmen ruokalajin illallisen hotellissa ja hotellin allasosaston käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hedon Spa & Hotel**** alk./hlö 180€

Kokous- ja virkistysmatka Vihulan kartanoon

Vain 90 km matkan päässä Tallinnasta sijaitsee tämä idyllinen kartano keskellä Lahemaan luonnonpuistoa. Perillä voit pitää kokousta ja käydä vaikka Ecospan hoidoissa. Kartanon voi varata myös omaan käyttöön (min 100 henkilöä). Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi aamiaisen ja buffet-päivällisen kartanossa.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Vihula Manor Country Club & SPA**** alk./hlö 150€

Kokousristeilyt Viking Linellä

Matka – vaikka lyhyempikin – on oiva yhteishengen nostattaja. Irtautuminen rutiineista ja inspiroiva ympäristö saa ajatukset liikkeelle uudella tavalla. Sujuvat järjestelyt vapauttavat keskittymään olennaiseen. Asialistalle on hyvä mahtua myös huvia. Kaikki tämä on kohdallaan Punaisilla laivoilla -olipa ryhmäsi pieni tai suuri järjestelyt hoituvat kauttamme! Yksi soitto riittää!
Useita inspiroivia kokousvaihtoehtoja, alk./hlö 27€

Kokousristeilyt TallinkSilja

Kokousmatkoilla on helppo verkostoitua, työrauha on taattu, osallistujat keskittyvät ohjelmaan ja myös yhteiselle vapaa-ajalle jää aikaa. Paras tapa kokoustaa ja virkistyä, järjestä tapahtumasi loistavissa puitteissa TallinkSiljan laivoilla!
Kokousryhmätarjous Baltic Princessille ja Europalle: Matkusta ja maksa vain nimellinen hinta hytistä! Matkapojat tarjoaa 4h kokoustilan su-ke -lähdöillä. alk./hlö 20€

Kokous- ja virkistysmatka Pärnuun

Uudenlainen, moderni kokouskeskus ja Spa&Wellness sijaitsee Pärnun keskustan alueella puistomaisessa ympäristössä. Hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.
Lähdöt Helsingistä sunnuntai-torstai, Estonia Resort Hotel & Spa**** alk./hlö 215€

Ryhmämatkapalvelu

Pyydä Matkapoikien edustaja yhdistyksenne, järjestönne tai yrityksenne kokoukseen kertomaan lisää! Matkapoikien ammattitaitoiset ryhmämyyjät palvelevat sinua kaikissa ryhmämyyntiasioissa! Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Palvelun
yhteystiedot >