Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Onnistuneet

Ryhmämatkat

TERVETULOA!

Haetko uusia ajatuksia ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen ja vapaa-ajanmatkasi ryhmällesi? Mietitkö mitä elämyksiä naapurimaamme voisivat tarjota lyhytlomalla?

Soita meille
010 2323 440
Pyydä
tarjous tästä >

KOTIMAAN RYHMÄMATKUSTAJILLE

Kiehtovat kotimaan kohteet, Haikon kartanon lumous tai jouluinen Porvoo -lähde itse toteamaan!

Päivä- ja hotellimatka Riihimäelle

Teatterihotelli Riihimäki on hieno kokonaisuus kaikille ryhmille. Teatterin lisäksi saman katon alla ovat kokoustilat, ravintola, viihtyisä aulabaari ja saunat. Riihimäellä on myös paljon nähtävää ja koettavaa. Ryhmille soveltuu hyvin Riihimäen kiertoajelun lisäksi monet käyntikohteet mm. Suomen Lasimuseo, Metsästysmuseo, ja taidemuseo. Matkaan kannattaa sisällyttää myös käynnit Havin, Joutsenen ja Flow Cosmeticsin tehtaanmyymälöissä.
Päivämatka alk./hlö noin 74€ 2 päivän hotellimatka Riihimäelle alk./hlö noin 159€

Idyllinen Porvoo ja Haikon Kartano 2020

Retkellä tutustutaan Porvoon idyllisiin kohteisiin; Noarkin pienoismallimaailmaan, Brunbergin tehtaanmyymälään ja J.L. Runebergin kotiin. Iltapäivällä kierros Haikon Kartanossa, jossa voi myös yöpyä.
Päivämatka, hinta noin/hlö 100€. Kahden päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 180€

Yyteri ja satakuntalaiset ruukit

Tutustu upeaan Yyterin merenrantaan ja sen monipuoliseen kylpylähotelliin sekä taiteeseen ja arkkitehtuuriin Noormarkun ruukissa ja iloisen patruunan ruukkiin Leineperissä. Virkistyshotelli Yyteri - lähempänä merta kuin uskotkaan!
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 185€

Joulumarkkinat Porvoossa 2020

Lähde tutustumaan viehättävään Porvooseen ja kokemaan tunnelmallinen, vanhan ajan keskieurooppalainen markkinatunnelma Porvoon Taidetehtaalla. Sisätiloissa järjestettävillä joulumarkkinoilla laadukas ja runsas valikoima käsitöitä ja itse valmistettua lähiruokaa. Matkan aikana käydään Porvoossa Taidetehtaan joulumarkkinoilla sekä majoitutaan idyllisesti Haikon Kartanossa.
PÄIVÄMATKA 11.12., 12.12., 13.12., hinta noin/hlö 69€  HOTELLIMATKA 10.12., 11.12., 12.12. hinta noin/hlö 159€ 

Hemmotteluloma Ruissalon Kylpylään 2020

Ruissalon Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella aivan meren rannalla. Kylpylän hemmottelevat hoidot, ravintola ja kahvila  terasseineen sekä virkistävät altaat tuovat lomaan ripauksen ylellisyyttä.
2 pv matka, noin/hlö 170€

Hyvänolon matkat Naantalin Kylpylään 2020

Irrottaudu arjesta ja koe nautinnollisia hetkiä hemmottelevissa spa-hoidoissa. Rentouttavat ja virkistävät hieronnat, kylvyt, savi- ja turvehoidot sekä erilaiset hoitopaketit vievät sinut arkisten kiireiden keskeltä kohti rentoutumisen ja hyvän olon tyyssijaa.
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 183€

Presidenttien jalanjäljillä -päivämatka Naantaliin 2020

Retken aikana tutustutaan Marsalkka Mannerheimin syntymäkotiin Louhisaaren kartanolinnaan sekä Tasavallan Presidentin kesäasunnon Kultarannan puutarhaan Naantalissa. Inspiroiva retki tulvillaan idylliä, merihenkeä ja mystisen kiehtovia tarinoita.
Päivämatka, hinta noin/hlö 99€

Saaristoretki Naantaliin ja Herrankukkaroon 2020

Naantali on maailman kauneimman saariston sydämessä. Ainutlaatuiset retket raikkaassa meri-ilmassa, lumoavissa maisemissa ja kiehtovissa saaristokohteissa tuottavat hurjasti energiaa ja muistoja kotiin viemisiksi.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 99€

Päiväretki Naantaliin ja Kultarannan puutarhaan 2020

Pittoreskejä puutaloja ja presidentillinen puutarha. Naantalin kaunis pieni kaupunki sijaitsee lähellä Turkua, aivan saariston syleilyssä. Naantalin tunnetuimmat nähtävyydet ovat loistelias Kultarannan puutarha ja meren rannalla sijaitseva charmantti vanha kaupunki värikkäine puutaloineen.
Matka toteutettavissa kevät-syksy, hinta noin/hlö 99€

Kolmen puutarhan kierros 2020

Naantalin Kultarannan muotopuutarhan kukkaloistosta luostarin yrttitarhaan. Retki yhdistelee vehreitä puutarhoja ja kulttuurisesti mielenkiintoisia käyntikohteita.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 99€

Satumainen Brändö 2020

Brändötä voidaan kutsua Ahvenanmaan portiksi -huikeita maisemia, kiehtovia tarinoita ja historiaa. Se sijaitsee noin 2 tunnin ajomatkan päässä Turusta, lähellä Kustavia. Brändölle tunnusomaista on siltojen, pengerteiden ja lauttojen yhdistämä saarien muodostama helminauha.
Matka toteutettavissa kevät-syksy, hinta noin/hlö 109€

Pohjoinen saaristotie ja Ahvenanmaa 2020

Näe maailman kaunein saaristo ja koe valitsemasi Ahvenanmaan nähtävyydet, ehditte samalla matkalla tutustua useampaankin kohteeseen. Ahvenanmaalla on vuoden mittaan myös useita mielenkiintoisia tapahtumia.
3 pv matka, alk./hlö 295€

Turunmaan saariston laaja rengastie 2020

Matkalla liikutaan saarelta saarelle sekä lautoilla että siltoja pitkin. Maisemat joka puolella ovat ainutlaatuisen upeat. Reitti vie Kustavista Iniöön, Houtskäriin, Korppooseen, Nauvoon ja päättyy Paraisille.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 117€

Turunmaan saariston pieni rengastie 2020

Vietä ryhmäsi kanssa mielenkiintoinen päivä länsirannikolla. Saman päivän aikana tutustut Turkuun, Naantaliin ja maailman kauneimpaan Turunmaan saaristoon Nauvo-Parainen. Ammattitaitoinen opas on mukana perilläoloajan.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 117€

Hotellimatka Kuopioon 2020

Kuopion kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja tunnelma on lämmin ja kodikas. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämää ja vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.
hinta noin/hlö, 3 pv puolihoito 284€

1 yön matka Utön majakkasaarelle

Luonnonläheistä eksotiikkaa Saaristomeren laidalla Suomen eteläisimmässä ympärivuotisesti asutussa saaressa. Matkalla näet Paraisten suuret saaret sekä noin 4,5 – 5 tunnin merimatkan aikana Turun kauniin saariston pikkusatamia yhteysaluksen poiketessa niissä. Matkanne ajankohdasta riippuen tällä matkalla voi nauttia myös raikkaasta meri – ilmasta tai porottavasta auringosta laivan ulkokansilla.
hinta alk./hlö, 2 pv (2 lounasta ja 1 päivällinen) 210€

2 yön matka Utön majakkasaarelle

Luonnonläheistä eksotiikkaa Saaristomeren laidalla Suomen eteläisimmässä ympärivuotisesti asutussa saaressa. Matkalla näet Paraisten suuret saaret sekä noin 4,5 – 5 tunnin merimatkan aikana Turun kauniin saariston pikkusatamia yhteysaluksen poiketessa niissä. Matkanne ajankohdasta riippuen tällä matkalla voi nauttia myös raikkaasta meri – ilmasta tai porottavasta auringosta laivan ulkokansilla.
hinta alk./hlö, 3 pv (3 lounasta ja 1 päivällinen) 315€

TEEMAMATKAT

Teemamatkoilla uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia tapahtumia -kulttuuria, hyvinvointia, konsertteja... Syksyn 2020 teemamatkakoosteen löydät tästä >>

Teatteri-, konsertti-, musikaalimatka Riihimäelle

Teatterihotelli Riihimäki ja Riihimäen Teatteri ovat saman katon alla toimiva loistava kokonaisuus teatteriryhmille. Kevään viihdyttävä ohjelmisto jatkaa syksyllä 2020 samoilla linjoilla. Teatteripakettiin voi yhdistää myös käynnit Havin, Joutsenen ja Flow Cosmeticsin tehtaanmyymälöissä.
Päivämatka noin/hlö kuljetuksin 104€ tai 2 pv hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 160€.

Tanssimatkat Tallinnaan

Pyörähdä parketilla -Kochi Aidad-ravintolan tanssi-illat jatkuvat! Kerää oma porukka ja lähtekää nauttimaan tanssin pyörteistä. Aikaa puolitoista päivää Tallinnassa. Ensimmäinen yö Europalla ja toinen yö hotellissa. Oma bussi mukana Tallinnassa. Suosittu Essi Leppäkoski esiintyy säestäjänsä Jussi Henttosen kanssa Kochi Aidad-ravintolan tanssi-illoissa.
su 18.10., su 15.11., su 6.12. laiva-hotellimatka Europa/Hestia Hotels alk./hlö 70€

Hiljaiset perivät maan -ooppera Ilmajoen musiikkijuhlilla

Hiljaiset perivät maan – ooppera lapuanliikkeestä on vavahduttava kertomus rakkaudesta aikana, jolloin mustat autot herättivät pelkoa lakeudella, oikeus otettiin omiin käsiin ja lapuanliike repi erilleen pohjalaisen kyläyhteisön. Tarinan keskiössä ovat Olavin ja Reginan, työläisen ja porvaristytön rakkaustarina, sekä aatteen rikkoma Turakan perhe.
12.6.2021 alk./hlö kuljetuksin 129€

Rakkaudesta musiikkiin

Marion Rungin konsertti Haikon Kartanossa 23.10.2020. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, buffetpäivällisen ja lipun Marion Rungin konserttiin.
Päivämatka 23.10. noin/hlö kuljetuksin 99€ tai 2 päivän hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 189€.

Pikkujoulut Europalla

Matkapoikien ja Iskelmän pikkujoulut ke 2.12. Silja Europalla Tallinnaan! Laivalla Iskelmäkeskiviikko: Vesterinen Yhtyeineen sekä Lea Laven & Omega. Lisäksi Suomitanssit, Essi Leppäkosken tunnelmallinen joulukonsertti sekä ilmainen Matkabingo.
Silja Europa 2.12., kuljetuksin alk./hlö 32€.

Jouluista tunnelmaa Haikossa 10.12.2020

Kyösti Mäkimattilan tunnelmallinen joulukonsertti Haikon Kartanossa 10.12.2020. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, jouluisen buffetin ja lipun Kyösti Mäkimattilan joulukonserttiin.
Päivämatka 10.12. noin/hlö kuljetuksin 98€ tai 2 päivän hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 180€.

Joulukonsertti Haikossa 9.12.2020

Arja Korisevan ihana joulukonsertti Haikon kartanossa 9.12.2020. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka, jotka sisältävät mm. kuljetuksen, jouluglögin ja -buffetin sekä lipun Arja Korisevan joulukonserttiin.
Päivämatka 9.12.20 noin/hlö kuljetuksin 97€ tai 2 pv hotellimatka alk./hlö kuljetuksin 179€.

Syksyn 2020 teemalähdöt

Tempaudu mukaan mielenkiintoisten teemamatkojen vietäväksi! Valikoima on nyt parhaimmillan, yli kymmenen kiinostavaa lähtöä tanssin, musiikin ja konserttien parissa. Tutustu ja pyydä ryhmällesi tarjous!
Tulosta kooste itsellesi alla olevasta Lue lisää -linkistä!

VIIHTYMÄÄN RISTEILYLLE

Risteilyitä moneen makuun - meiltä useita vaihtoehtoja ryhmille! Kysy lisää!

Europan 22h viihderisteilyt Tallinnaan SYKSY 2020

Iloa ja hauskanpitoa aamutunneille saakka valovoimaisten artistien tahdissa. Muistathan myös tuliaisten ennakko-ostomahdollisuuden jo bussissa. Ehdit piipahtaa myös Tallinnassa ostoksilla ja viedä ostoksesi tilausajobussiin Tallinnan satamassa.
Europa 22h risteily Helsingistä Tallinnaan. Hinta alk./hlö 15€/hytti.

Tanssiristeilyt Gracella 2020

Tanssiristeilyillä on luvassa tanssia laivan täydeltä – tuplasti verrattuna tavalliseen sunnuntaihin! Vietä ainutlaatuinen ilta tanssin ja viihteen pyörteissä. Parketti kutsuu! SYKSYN TANSSILÄHDÖT! su 27.9. Suuri Tanssiristeily: Lasse Hoikka & Souvarit sekä Nina Åkerman su 1.11. Tanssin tähdet risteily: Finlanders sekä Marko Maunuksela, Jukka Hallikainen
Viking Grace Turusta 27.9., 1.11. alk./hlö kuljetuksin 26€

Päivä Tukholmassa Silja Linella syksy 2020

Päivä Tukholmassa risteily Helsingistä Silja Linella. Vietä kaksi iltaa laivan viihteestä ja herkuttelusta nauttien sekä hurmaava päivä Tukholmassa. Muista myös Tukholman ihastuttavat joulumarkkinat.
Silja Serenade/Symphony Helsingistä. Paljon tarjouslähtöjä elo-joulukuu 2020, satamalähdöt alk. 55€/B-hytti, 65€/Promende-hytti ja 75€/A-hytti.

Arja Koriseva Viking Gracella

Viking Gracen vuorokauden risteilyt Turusta. Vietä ainutlaatuinen matka viihteen parissa. Arja Koriseva esiintyy menoillan laivatansseissa sekä tunnelmallisessa joulukonsertissa paluumatkalla.
ma 30.11. illalla laivatanssit, joulukonsertti päivällä paluumatkalla ti 1.12. • ti 1.12. illalla laivatanssit, joulukonsertti päivällä paluumatkalla ke 2.12. Viking Grace Turusta, alk./hlö kuljetuksin 18€.

Baltic Princess 23h viihderisteily Turusta 2020

Kevään tarjoukset ryhmille omalla bussilla! Baltic Princessillä viihde koostuu huippuesiintyjistä, musiikista ja tanssista. Mukana seilaavat luonnollisesti Meritanssien suositut tanssiartistit.
Baltic Princess Turusta. Tarjouslähdöt 1.1.-18.6.2020, alk./hlö kuljetuksin 23€.

Europan risteilyt jo 10 hlön ryhmille syksy 2020

Risteilylle edullisin ryhmähinnoin jo 10 henkilön ryhmille! Meritansseissa pyörittävät parhaat kotimaiset artistit. Muistathan tuliaisostosten pre-order ennakko-ostomahdollisuuden tilausajobussissa.
Europa Helsingistä Tallinnaan. Useita tarjouspäiviä 16.8. - 22.12.2020, alk./hlö kuljetuksin 34€.

UUTUUS! Risteily Europalla Pietariin 2020

Pietarin kaupunki on tunnettu kauniista arkkitehtuurista ja kiinnostavista kulttuurikohteista. Pietari on saarten, kanaalien ja siltojen kaupunki, joka on säilyttänyt tsaarinaikaisen loistokkuutensa! Mahdollisuus suomenkielisiin retkiin. Pienryhmät huom! Hyödynnä seuramatkakuljetukset.
UUTUUS! Europa Helsingistä Pietariin. Lähtö ma 1.6., alk./hlö 140€

Europan kesäristeilyt Visbyhyn 2020

Visbystä löydät auringon paistetta, meren kohinaa ja ruusujen tuoksua. Lähde tutustumaan saaren ainutlaatuiseen luontoon, moniin nähtävyyksiin ja lomanviettomahdollisuuksiin sekä tietysti itse Visbyn kaupunkiin! Mahdollisuus suomenkielisiin retkiin. Pienryhmät huom! Hyödynnä seuramatkakuljetukset.
Europa Helsingistä Visbyhyn. Lähdöt su 5.7., 12.7., 26.7., 2.8., alk./hlö 154€

Europan kesäristeily Riikaan 2020

Kun kaipaat tunnelmallisia hetkiä ja vilkasta kaupunkielämään, suosittelemme matkaa Riikaan. Puistot, keskiaikaiset rakennukset, museot ja kirkot tarjoavat paljon mielenkiintoista nähtävää! Mahdollisuus suomenkielisiin retkiin. Pienryhmät huom! Hyödynnä seuramatkakuljetukset.
Europa Helsingistä Riikaan. Lähdöt su 28.6., ti 11.8., alk./hlö 149€

Risteily Europalla Maarianhaminaan 2020

Näe maailman kaunein saaristo! Kiireetöntä aikaa meren rannalla, lumoavia paikallisia makuja ja tunnelmallinen Maarianhamina. Mahdollisuus suomenkielisiin retkiin. Pienryhmät huom! Hyödynnä seuramatkakuljetukset.
Europa Helsingistä Maarianhaminaan. Lähtö su 19.7., alk./hlö 148€

Päivä Tukholmassa-risteilyt Helsingistä syksy 2020

Viking Linella matka Helsingistä Tukholmaan ja takaisin sujuu tähtisateessa tanssien! Monipuolisesta viihdekattauksesta löytävät omansa niin iskelmien, ikivihreiden kuin keikkaelämysten ystävät. Alkuviikosta hemmotellaan tanssikansaa.
Viking Mariella/Gabriella Helsingistä Tukholmaan. Syksyn 2020 tarjouslähdöt 13.8.-22.12.2020, alk./hlö kuljetuksin 44€.

Viking XPRS päiväristeilyt Tallinnaan 2020

Viking XPRS vie sinut nopeasti ja mukavasti Helsingistä Tallinnaan. Käytä päivä shoppaillen tai nauti herkullisesta ruoasta ja kauniista Tallinnasta. Aikaa maissa n. 3,5 tuntia. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista.
Viking XPRS Helsingistä Tallinnaan. Alkuvuoden tarjouslähdöt 17.6. asti, alk./hlö kuljetuksin 24€.

Saaristoristeilyt Turusta Siljalla 2020

Lähde nauttimaan ainutlaatuisesta saaristosta ryhmäsi kanssa. Lähtö Turusta Silja Galaxylla aamulla klo 8.15, laivanvaihto Maarianhaminassa ja paluu takaisin Turkuun Baltic Princessillä vielä samana iltana klo 19.15. Paluumatkalla pääset nauttimaan Baltic Princessin iskelmäviihteestä alkuviikon lähdöillä.
Galaxy / Baltic Princess. Lähdöt joka päivä 1.1.-31.12.2020, alk./hlö kuljetuksin 19€.

Referenssit

VIRON MATKAT

Tallinna ja muut Viron kaupungit ovat täynnä tapahtumia ja niihin on helppoa ja edullista matkustaa. Ryhmille useita hotellivaihtoehtoja ja lähtöpäiviä, oma bussi mukana Tallinnassa. Valitse yhden tai useamman yön hotellipaketti, aina viehättävästä vanhastakaupungista tai sataman läheisyyden moderneimmista hotelleista.

Laiva-hotellimatka Tallinnaan 2020

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Europalla, yöpyminen Hestia hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Tarjouslähdöt su-to ja la ajalla 10.1.-21.6.2020
Hestia Hotel Europa****, Hestia Hotel Ilmarine***, Hestia Hotel Seaport*** tai Hestia Hotel Susi*** alk./hlö 2hh 47€

Laiva-hotellimatka Tallinnaan syksy 2020

Ensimmäinen yö Europalla ja seuraava yö Tallinnassa Tallink Spa & Conference Hotel, Tallink City Hotel tai Tallink Express hotellissa. Tallinnan vanhankaupungin ja A-terminaalin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Tallink Spa & Conference -hotellia on uudistettu vuonna 2019. Tallink City Hotel sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhastakaupungista. Tarjouslähdöt su-ke 1.10.-20.12.2020.
Tallink Spa & Conference Hotel**** alk./hlö 2hh 53€, Tallink City Hotel**** alk./hlö 2hh 50€, Tallink Express Hotel*** alk./hlö 42€.

Hotellimatka Tallinnaan 2020

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Original Sokos Hotel Viru**** alk./hlö 2hh 59€

Hotellimatka Tallinnaan 2020

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Unique Hotels Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
Kreutzwald Hotel Tallinn****alk./hlö 2hh 59€, Centennial Hotel**** alk./hlö 2hh 64€, Von Stackelberg Hotel Tallinn**** alk./hlö 2hh 74€

Hotellimatka Tallinnaan 2020

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Tallink Spa hotelleissa Tallinnassa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Tarjouslähdöt 1.10.-20.12.2020
Tallink Spa & Conference Hotel**** tai Tallink City Hotel**** alk./hlö 2hh (su-to) 59€

Laiva-hotellimatka Riikaan 2020

Koe Riika ja sen nähtävyydet kätevällä laiva-hotellimatkalla. Matkapoikien Riian retkillä näet ja koet enemmän. Majoitus keskustassa Hestia Hotel Jugendissa. Lähdöt su-to.
Hestia Hotel Jugend**** alk./hlö 2hh 190€

Laiva-hotellimatka Rakvere-Lahemaa-Vihula 2020

Vie ryhmäsi Rakveren ja Lahemaan kansallispuiston tärkeimpiin nähtävyyksiin. Majoitu tunnelmalliseen ja korkeatasoiseen Vihulan kartanohotelliin, jossa on myös pieni EcoSpa-osasto. Rakvere-Lahemaa-Vihula-Tallinna, lähdöt 1.3.-15.12.2020.
3 pv laiva-hotellimatka, majoitus Vihulan kartanohotellissa**** alk./hlö 255€

Itä-Viron kierros 2020

Itä-Virumaa sijaitsee Koillis-Virossa Suomenlahden ja Peipsijärven välissä. Maakuntaa pidetään yhtenä Viron kauneimmista alueista merimaisemineen, jokineen ja vesiputouksineen. Alueen suurin ja merkittävin kaupunki on Venäjän rajalla sijaitseva Narva. Narvan linna on yksi alueen tunnetuimmista historiallisista muistomerkeistä. Lähdöt Helsingistä joka päivä.
4 pv hotellimatka, majoitus Toila Spa*** alk./hlö 255€

Menut

KYLPYLÄMATKAT

Spa-loma on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Pääset irtaantumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavista kylpylähoidoista. Rentouttavien hoitojen oheen Tallinnan kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet.

Tallinna / Kalev SPA Hotel 2020

Kalev Spa sopii lomailuun hyvän sijaintinsa ja monipuolisten mahdollisuuksiensa vuoksi yhtälailla pareille, ystäväporukoille, yksinään matkustaville kuin liikuntarajoitteisillekin. Kalev Span yhteydessä on vesipuisto, jossa on allasosasto sekä saunaosasto. Lisäksi kylpylässä on oma terveyskeskus, kauneudenhoito- ja wellness-osastot. Uusittu Kalev Span sauna- ja uima-allasosasto käytössä huhtikuusta alkaen.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 160€

Pärnu / Viiking SPA Hotel 2020

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella tarjonnalla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla. Pärnu on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Viiking SPA Hotell sijaitsee ranta-alueella historiallisen Vallikraavin vieressä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta. Viiking Saaga vesi-ja saunakeskuksessa on useita mm. saunoja, iso uima-allas ja porealtaita.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 285€

Viimsi / Tallinn Viimsi SPA 2020

Viimsissä järjestetään ympäri vuoden tapahtumia ja konsertteja, jotka ovat oiva tapa viettää aikaa kylpylässä rentoutumisen jälkeen. Tallinn Viimsi SPA Hotelli on täyden palvelun medical- ja wellness-kylpylähotelli vain 10 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Luonnonkauniin Viimsinniemen suojaisat uimarannat sekä metsä- ja retkipolut tarjoavat hyvät puitteet rentoutumiseen.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 129€

Saarenmaa / Grand Rose SPA 2020

Grand Rose SPA Hotelli Saarenmaalla on design-kylpylähotelli, jossa on yhdistetty vanhaa ja uutta tyyliä. Koko hotellin yhdistävänä symbolina on ruusu. Hotellista ei löydy kahta samanlaista hotellihuonetta. Jokaisessa huoneessa on unikki, toisista huoneista hieman erinevä sisustus. Ylellisyydestä pitäville on hotellissa kymmenen Rose Deluxe huonetta ja kaksi sviittiä, jotka on nimetty ruusulajikkeiden mukaan.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 214€

ETUSETELIT

KAUPUNKI- JA KIERTOMATKAT

Matkapoikien laadukkailla kaupunki- ja kiertomatkoilla näet & koet enemmän - 40 vuoden kokemuksella! Tutustu matkoihin, tee oma valintasi ja lähde nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä ja uskomattomia kohteita!

Tonavan risteilyt 2020

Tonavan risteilyt Kristina Cruisesin omalla laivalla! Tonavan risteilyillä idyllisissä jokimaisemissa pääset keisarilliseen Wieniin, näet Budapestin mahtipontiset rakennukset sekä Bratislavan ihastuttavan vanhankaupungin. Eteläisen Tonavan kierroksella pysähdytään myös Belgradiin. Kauneimmat jokimaisemat löytyvät Wachausta. Laaksoa kaunistavat vanhat linnat, rauniot ja kylät sekä vehreät kukkulat pengerrettyine viiniviljelmineen. 
Historian ja kulttuurin Tonava, 1 vko 21.9., 28.9., 5.10., 12.10. alk./hlö 1985€ •  Eteläisen Tonavan risteily, 1 vko 8.6., 21.8., 24.9., 28.10. alk./hlö 1865€ • Alennus -150€/hlö. Alennus voimassa uusiin varauksiin, jotka tehdään 28.2.2020 mennessä.

Kaupunkilomat Eurooppaan

Matkapoikien laadukkailla kaupunkimatkoilla näet ja koet enemmän! Kaupunkilomiimme sisältyy kätevät suorat lennot, hyvätasoiset keskustahotellit, lentokenttäkuljetukset kohdekaupungissa sekä opastetut kaupunkikierrokset. Tutustu kaupunkeihin ja lähde ryhmäsi kanssa nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä!
Suurkaupungin sykettä ja historian havinaa pääset aistimaan mm. Roomassa, Lontoossa ja Wienissä.

Kiertomatkat Eurooppaan

Matkapoikien kiertomatkojen upeat ja huolella valitut kohteet sekä ohjelmalliset matkaohjelmat takaavat unohtumattomia elämyksiä. Tasokkaat hotellit ja opaspalvelut sisältyvät matkan hintaan ja ovat laadukkaan loman perusasioita. Laaja kiertomatkavalikoimamme vie sinut Euroopan kiehtovimpien nähtävyyksien äärelle. Toteuta unelmiesi loma nyt ja lähde Matkapoikien kiertomatkalle!
Hyvän ruoan ja juoman ystäville esim. Alcase, Toscana ja Loiren laakso, jotka ovat tunnettuja herkullisesta ruoasta.

Syksyn kiertomatkat Eurooppaan 2020

Matkat kohteessa suomalaisella bussilla! Suomenkielinen matkanjohtaja mukana matkalla, kohteina Italia, Kreikka, Itävallat... Rüdesheimin klassiselta viinimatkalta tuliaiset bussilla kotiin.
Esim. Iseojärvi, Pohjois-Italia, 7 pv 18.-24.9.2020, alk./hlö 1399€ • Liguria-Toscana, italia 7 pv, 28.9.-4.10.2020, alk./hlö 1549€ • Klassinen viinimatka Rüdesheimiin, 6 pv – tuliaiset bussilla kotiin! 27.10.-1.11.2020, alk./hlö 1199€

ETUSETELI

OPISKELIJAT JA KAVERIPORUKAT

Opiskelijaporukat, polttarit laivalla, kavereiden kanssa risteilylle... Keksi idea - meiltä tarjous!

TorstaiBileet laivalla Viking Gracella

Lähde bilettämään Vikingillä Turusta ja aloita samalla viikonloppu rennoissa merkeissä. Ota vauhtia viikonloppuun parhaiden bilebändien voimin. Shoppailua, herkuttelua ja huvittelua!
Viking Grace Turusta, to-lähdöt alk. Inside4/hlö 45€.

MIELENKIINTOISET RETKET

Matkapoikien opastetuilla retkillä näet ja koet enemmän. Matkojen yhteyteen on helppo varata ryhmällesi valmis retkipaketti.

Retket Ahvenanmaalla 2020

Ahvenanmaa on matkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Maarianhamina sekä museolaiva Pommern ja Merenkulkumuseo, Kastelholman alue, Eckerö vanha Posti- ja tullitalo tai vierailu viehättävässä Metsästys- ja Kalastusmuseossa.

Retket Laulasmaan ympäristössä 2020

Laulasmaan ja ympäristön luonnonkauniit maisemat ja mielenkiintoiset kohteet odottavat. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Ihastuttava päiväretki Haapsalun kaupunkiin, kaunis Sauen kartano ja Keila - Joan vesiputous tai uutuutena retki Arvo Pärt keskukseen Lohusalussa. Lähde tutustumaan ja ihastumaan!

Retket Pärnussa ja ympäristössä 2020

Tutustu Pärnun suosituimpiin nähtävyyksiin. Kaikilla Pärnun retkillä on mukana suomea puhuva opas. Tervetuloa tutustumaan!
Esimerkiksi Kihnun saari, Liivinlahden rantakylät ja -kaupungit tai Pärnun maakunnan helmet Tõstamaan kartano ja Villa Andropoff.

Retket Riiassa ja ympäristössä 2020

Koe enemmän tästä kauniista Baltian helmestä, hansakaupunki Riiasta! Retkellä mukana suomea puhuvan oppaan johdolla.
Esimerkiksi Rundalen linna, Sigulda, Jurmalan rantakaupunki tai Riian kaupunkikierros -nähtävää ja koettavaa!

RETKET

PIETARIN MATKAT

Pietari on moderni ja tyylikäs kaupunkikohde. Upeiden taideaarteiden lisäksi kaupungista löytää aina uutta nähtävää. Junamatka Helsingistä kestää vain 3,5h. Yöpyminen esimerkiksi Sokos hotelleissa: Kodikas Original Sokos Hotel Olympia Garden sijaitsee tarinoita huokuvassa historiallisessa kaupunginosassa. Hotellia ympäröi vihreä, kaunis puistikko luoden rauhallisen tunnelman muuten aktiivisessa kaupungissa. • Solo Sokos Hotel Vasilievsky hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa lähellä taideyliopistoa ja Blagoveshcenskin siltaa Neva-joen välittömässä läheisyydessä. Vasilin saarella asuessasi voit aistia kaikessa taiteen, tyylin, kulttuurillisen perinnön sekä modernin osaamisen läsnäolon. • Solo Sokos Hotel Palace Bridge hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilinsaarella. Hotellilta on lyhyt matka Pietarin päänähtävyyksille: Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Amiraliteettiin, Iisakin kirkolle sekä Pietarin kuuluisimman kadun, Nevsky Prospektin alkuun.

Junamatkat Pietariin 2020

Pietari on maailman pohjoisin miljoonakaupunki ja yllättävän lähellä. Junamatka Helsingistä Pietariin kestää vain alle 3,5 tuntia, ja viikonloppuloman aikana ehdit tutustua suurkaupungin kulttuuritarjontaan ja ostosmahdollisuuksiin unohtamatta urheilun ystäviä; esimerkiksi Jokerit pelaavat KHL-liigassa Pietarin SKA:ta vastaan ja kesällä 2020 myös Suomi pelaa Pietarissa kaksi ottelua jalkapallon EM-kisoissa!
alk./hlö 2 pv matkat 155€ ja alk./hlö 3 pv matkat 220€

KOKOUSMATKAT

Kokousmatkamme on tarkoitettu kaikenkokoisille ryhmille. Me hoidamme puolestanne järjestelyt niin maissa kuin laivalla, jotta sinä ja ryhmäsi voitte keskittyä olennaiseen.

2 päivän kokouspaketti Tallinnassa

Välittömästi Tallinnan sataman läheisyydessä sijaitseva Hestia Hotel Europa tarjoaa 8 erikokoista ja monimuotoista kokoushuonetta käyttöönne. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, valitun kokouspaketin mukaiset kahvit/ruokailut sekä hotellin aamusaunan ja kuntosalin käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hestia Hotel Europa**** alk./hlö 107€

Kokous- ja virkistyspäivä Laulasmaalle

Lähde ryhmäsi kanssa erilaiseen kokoukseen virkistävään ympäristöön meren rannalle. Laulasmaan kokous- ja kylpyläkeskus sijaitsee merenrannalla n. 40 min Tallinnasta länteen. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, kahvit ja kylpylän käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hestia Hotel Laulasmaa Spa***+ alk./hlö 145€

Kokous- ja virkistysmatka Pärnuun

Hedon Spa & Hotel sijaitsee Pärnun rannalla, n .1 km Pärnun keskustasta. Spa-hotellikokonaisuus on rakennettu Pärnun tunnetuimman maamerkin, vanhan Mutakylpylän yhteyteen. Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi kokoustilan, kuohuviini buffet-aamiainen hotellissa, kolmen ruokalajin illallisen hotellissa ja hotellin allasosaston käyttö.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Hedon Spa & Hotel**** alk./hlö 180€

Kokous- ja virkistysmatka Vihulan kartanoon

Vain 90 km matkan päässä Tallinnasta sijaitsee tämä idyllinen kartano keskellä Lahemaan luonnonpuistoa. Perillä voit pitää kokousta ja käydä vaikka Ecospan hoidoissa. Kartanon voi varata myös omaan käyttöön (min 100 henkilöä). Kokouspaketti sis. laivamatkojen ja hotellimajoituksen lisäksi aamiaisen ja buffet-päivällisen kartanossa.
Lähdöt Helsingistä joka päivä, Vihula Manor Country Club & SPA**** alk./hlö 150€

Kokousristeilyt Viking Linellä

Matka – vaikka lyhyempikin – on oiva yhteishengen nostattaja. Irtautuminen rutiineista ja inspiroiva ympäristö saa ajatukset liikkeelle uudella tavalla. Sujuvat järjestelyt vapauttavat keskittymään olennaiseen. Asialistalle on hyvä mahtua myös huvia. Kaikki tämä on kohdallaan Punaisilla laivoilla -olipa ryhmäsi pieni tai suuri järjestelyt hoituvat kauttamme! Yksi soitto riittää!
Useita inspiroivia kokousvaihtoehtoja, alk./hlö 27€

Kokousristeilyt TallinkSilja

Kokousmatkoilla on helppo verkostoitua, työrauha on taattu, osallistujat keskittyvät ohjelmaan ja myös yhteiselle vapaa-ajalle jää aikaa. Paras tapa kokoustaa ja virkistyä, järjestä tapahtumasi loistavissa puitteissa TallinkSiljan laivoilla!
Kokousryhmätarjous Baltic Princessille ja Europalle: Matkusta ja maksa vain nimellinen hinta hytistä! Matkapojat tarjoaa 4h kokoustilan su-ke -lähdöillä. alk./hlö 20€

Kokous- ja virkistysmatka Pärnuun

Uudenlainen, moderni kokouskeskus ja Spa&Wellness sijaitsee Pärnun keskustan alueella puistomaisessa ympäristössä. Hotelli noudattaa sisäarkkitehtuuriltaan virolaista tyyliä – suunnittelussa on otettu vaikutteita niin Viron luonnosta, kansanperinteistä, tavoista kuin kulttuuristakin.
Lähdöt Helsingistä sunnuntai-torstai, Estonia Resort Hotel & Spa**** alk./hlö 215€

Ryhmämatkapalvelu

Pyydä Matkapoikien edustaja yhdistyksenne, järjestönne tai yrityksenne kokoukseen kertomaan lisää! Matkapoikien ammattitaitoiset ryhmämyyjät palvelevat sinua kaikissa ryhmämyyntiasioissa! Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Palvelun
yhteystiedot >