Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Onnistuneet

Ryhmämatkat

TERVETULOA!

Haetko uusia ajatuksia ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen ja vapaa-ajanmatkasi ryhmällesi? Mietitkö mitä elämyksiä naapurimaamme voisivat tarjota lyhytlomalla?

Soita meille
010 2323 440
Pyydä
tarjous tästä >

NYT VALOKEILASSA!

Teemavinkit kevät 2023

Matkapoikien teemamatkaesitteestä löydät tuoreimmat vinkit tulevan kauden ryhmämatkoille! Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä ryhmämyyntiimme 010 2323 440 (ma-pe klo 10-16).

LISÄETU kevään 2023 matkoista!

Ryhmänkerääjien mahtava lisäetu alkuvuodelle 2023 on nyt alkanut! Kun keräät 12 hengen ryhmä ja saat 100€ lahjakortin! Kampanja-aika: 17.11.2022-31.1.2023 ja koskee uusia varauksia Lähdöt: 1.1.-31.3.2023 Ryhmän koko: min. 12 maksavaa matkustajaa Lisäetu: 100€ lahjakortti Matkapoikien matkoihin, voimassa 6kk luovutuksesta Lahjakortin luovutus: matkan toteuduttua
🍀 Ota yhteyttä ryhmämyyntiimme ja hyödynnä lisäetu! Soita ryhmien omaan palvelulinjaan 010 2323 440 tai jätä ryhmätarjouspyyntö!

Pikkujoulut alkuvuonna!

Ryhmäsi on juhlansa ansainnut! Itämeren viihderisteilyt ovat myös keväisin huippuartisteja täynnä ja tarjoavat mahtavat puitteet onnistuneisiin pikkujouluihin. Samalla hoituvat antoisat kokoukset ja tiimipalaverit laivojen monipuolisilla kokousosastoilla.
Tutustu ehdotelmiin ja ota yhteyttä! Ryhmämyyntimme auttaa ideoinnissa ja kaikki järjestelyt hoituvat kauttamme. Soita ryhmien omaan palvelulinjaan 010 2323 440 tai jätä tarjouspyyntö.

Varmista että saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi!

Varmista että sinä ja tiimisi saatte parhaat tarjoukset heti ensimmäisenä!
Tilaa ryhmäuutiskirje täältä!

Henkilökohtaista palvelua kaikissa ryhmäasioissasi!

Haetko uusia ideoita ryhmämatkustukseen? Haluatko varmistaa parhaan tarjouksen kokousmatkallesi tai vapaa-ajan matkallesi? Meiltä saat avaimet onnistuneeseen ryhmämatkaan. Lisäksi nimeämme ryhmällesi oman yhteyshenkilön eli saat henkilökohtaista palvelua!
Lue lisää ryhmäpalveluistamme! RYHMÄASIAT YHDELLÄ SOITOLLA! Ryhmien oma palvelulinja 010 2323 440 • ma-pe klo 10-16

KONSERTIT JA TAPAHTUMAT

Teemamatkoilla tapaat uusia tuttavuuksia ja koet mielenkiintoisia tapahtumia, kulttuuria, hyvinvointia ja konsertteja. Tutustu alla oleviin poimintoihin ja ota yhteyttä!

Kyösti Mäkimattilan joulukonsertti Haikossa 8.12.2022

Upeaääninen Kyösti Mäkimattila esiintyy tunnelmallisessa joulukonsertissa Haikon Kartanossa 8.12.2022. Vaihtoehtoina päivämatka tai 2 päivän hotellimatka. Päivämatkan hintaan sisältyy alkoholiton jouluglögi, kolmen ruokalajin Konserttimenu ja kahvi sekä lippu Kyösti Mäkimattilan joulukonserttiin.
PÄIVÄMATKA noin/hlö 79€ 2 PÄIVÄN HOTELLIMATKA noin/hlö 145€ Hotellimatkan hintaan sisältyy yllä mainitun lisäksi majoitus Haikon Kartanon kylpylähotellin standard-huoneessa, kartanoaamiainen, kylpylän vapaa käyttö.

Teemu Roivainen Haikossa 14.2.

Lähde oman ryhmän kanssa keväiselle matkalle Teemu Roivaisen Rakkauslaulut-konserttiin. Konsertti järjestetään Haikon Kartanossa 14.2.2023.
Teemu Roivaisen Rakkauslaulut-konsertti Haikossa Päivämatka konserttiin 14.2.2023. Hinta alk/hlö 99€ Kahden päivän hotellimatka 14.-15.2.2023. Hinta alk/hlö 174€

Jussi Makkosen & Nazig Azezianin konsertti Haikossa 10.3.

Tervetuloa upeaan konserttiin Haikon Romanov saliin! Jussi Makkosen ja Nazig Azezianin konsertti perjantaina 10.3.2023. Sadoille tuhansille kuulijoille Suomessa ja ulkomailla esiintyneet sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esiintyvät nyt asiakkaiden toivomuksesta uudelleen Haikon Kartanossa.
Päivämatka konserttiin 10.3.2023, hinta alk/hlö 88€   2 päivän hotellimatka 9.-10.3.2023, hinta alk/hlö 175€ 

Haikon kevätkimara 18.-19.5.

Lähde ryhmäsi kanssa viettämään kevään raikkainta tapahtumaa Haikon kartanoon 18.-19.5.2023. Luvassa iloista musiikkia, mielenkiintoinen hyvinvointiluento sekä uusi piristävä Seniorisoppa. Vaihtoehtoina päivämatka tai kahden päivän hotellimatka. Räätälöimme ryhmällesi sopivan matkapaketin.
Hinnat noin/hlö: Päivämatka, hinta alk./hlö 115€ Hotellimatka, hinta alk./hlö 209€

Armi -ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla 2023

Ilmajoen musiikkijuhlilla Ooppera ARMI - VAHVAN NAISEN MUOTOKUVA Armi Ratian tarina on täynnä legendaarisia Marimekko-kaskuja, juhlia, menestyksen aallonharjaa ja vastapainona suurta epätoivoa, pettymyksiä, vihaa sekä taistelua rakkauden saamisesta ja antamisesta.
HINTA alk./hlö kuljetuksin 125€ Matkapoikien matkapaketti sisältää: • bussikuljetukset n. 2-3 tunnin ajomatkan päästä • B-kategorian pääsylippu ja väliajan tarjoilu (kahvi/tee ja leivos/suolainen) Ooppera-alueella on myös ruokailumahdollisuus ryhmille. Kysy lisää.

RISTEILYT

Risteilyitä moneen makuun - meiltä useita vaihtoehtoja ryhmille! Kysy lisää!

Viking Glory vuorokauden risteilyt

Viking Glory vuorokauden risteilyt ryhmille ovat varattavissa ryhmille Matkapoikien kautta! Vietä ainutlaatuinen vuorokausi uuden upean laivan palveluista, ostoksista ja merinäköaloista nauttien. Lähdöt joka aamu.
Kevään 2023 hinnat ryhmille alk. aamulähtö 36€/hytti, ilman kuljetusta iltalähtö 40€/hytti, ilman kuljetusta 44€/hlö, kuljetuksen kanssa Tutustu lisää ja pyydä tarjous!

Viking Grace viihderisteilyt Turusta

Viking Gracen vuorokauden risteilyllä upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Risteilyt ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Vietä ainutlaatuinen ilta tanssin ja viihteen pyörteissä. Muista myös rentouttava spa-osasto. Lähde nauttimaan!
Kevään 2023 hinnat ryhmille alk. 40€/hytti, ilman kuljetusta 44€/hlö, kuljetuksen kanssa Tutustu tarkemmin ja pyydä tarjous ryhmällesi!

Pikkujouluristeily Viking Gracella 14.12.

Tervetuloa ohjelmalliselle pikkujouluristeilylle Viking Gracelle sekä Matkailun Minimessuille 14.12.2022! Laivalla tanssittaa Kyösti Mäkimattila. Mukana myös hulvattomat Mummot sekä hanuristi Seppo Soittilan retrotanssit. Lisäksi paluumatkalla Kyösti Mäkimattilan tunnelmallinen joulukonsertti. Matkapoikien asiakkaille ilmainen joulupukin JouluBingo!
Hinnat alk/hlö KULJETUKSIN ilman aterioita kahden hengen Inside-hytissä 27€ (katso reittikohtaiset alk. hinnat tarkemmin). Hinnat alk/hytti Turun satamasta ILMAN KULJETUSTA Inside-hytti 30€.

Viking XPRS päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilylle lähdetään mukavasti lounasaikaan. Varaa ryhmällesi brunssi buffetpöydästä ja nauttikaa merimaisemista muutama tunti herkkuja syöden. Muistathan tuliaisten pre-order ennakko-ostomahdollisuuden jo bussissa. Tallinnassa on aikaa muutama tunti ja tilausajobussi on mukana Tallinnan satamassa.
Hinta noin/hlö KULJETUKSIN 44€. Tarkempi hinta lasketaan ryhmäkohtaisesti riippuen lähtöpaikkakunnasta. Hinta alk./hlö SATAMASTA ilman kuljetusta keskiviikkoisin 14€

Päivä Tukholmassa -risteilyt Helsingistä

Viking Gabriella vie sinut lomalle suoraan Tukholman keskustaan. Koska laiva odottaa päivällä satamassa, voit jättää perillä tavarasi rauhassa laivalle ja palata takaisin omassa tahdissasi. Risteilyllä Helsingistä Tukholmaan ehdit nauttia kauniista saaristomaisemista, laivan ravintolatarjonnasta ja edullisista ostoksista. Laiva saapuu Tukholmassa keskustan läheisyyteen ja terminaalista on lyhyt matka kaikkialle. Merimatkalla Tukholmaan on enemmän tunnelmaa!
Viking Gabriella Helsingistä Tukholmaan. Lähdöt kuljetuksin joka toinen päivä 22.12.2022 asti. Hinnat alk./hlö kuljetuksin 57 € • alk. koko hytti satamasta 40€

Baltic Princess viihderisteilyt Turusta

Vie ryhmäsi laivalle viettämään iltaa tanssin ja huippuviihteen parissa. Lähdöt joka ilta Turusta. Tähtiesiintyjät viihdyttävät taas tanssikansaa!
TARJOUSLÄHDÖT su-to 21.5.2023 asti. Hinta alk. kuljetuksin 38 €/hlö Hinta alk. satamasta 32 €/E-hytti

Naantalista Ahvenanmaalle Finnlinesilla

Suosittu Ahvenanmaa kutsuu ryhmämatkalle. Lähde bussilla kätevästi Naantalista Ahvenanmaalle Finnlinesin laivalla. Aikataulut ovat mainiot myös kauempaa Suomesta tuleville. Perillä Ahvenanmaalla 1-2 päivää. Räätälöimme ryhmän ohjelman toiveidenne mukaisesti. LAIVA-HOTELLIMATKA - lähdöt Naantalista Ahvenanmaalle Långnäsin kautta.
MATKAN HINTA noin/hlö 31.5.2023 asti 1 yö / 2 yötä hotelli Savoy *** 154€ / 234€ hotelli Pommern**** 174€ / 264€ Katso hinnat tarkemmin ryhmäesitteestä!

Matkapoikien Kevättempaus 2023

MATKAPOIKIEN KEVÄTTEMPAUS 2023 BALTIC PRINCESSILLA! Olet Matkapoikien asiakkaana tervetullut keväiselle Baltic Princessin 22 tunnin risteilylle Turusta. Laivalla Marion Rungin ikivihreät päiväkonsertti sekä ilmainen Matkabingo. Lisäksi laivalla tanssittaa Prostyles.
Ajankohta ti-ke 28.-29.3.2023 Baltic Princessillä Hinta alk. 44€/hytti ilman kuljetusta. Matkaan edullisesti myös 6 eri reitiltä! Hinta kuljetuksin alk. 43€/hlö. Tutustu lisää ja katso ryhmäedut!

Ahvenanmaan ihmeet

Näe maailman kaunein saaristo ja koe valitsemasi Ahvenanmaan nähtävyydet tai tapahtumat tällä kahden päivän matkalla. Ahvenanmaalla on vuoden mittaan useita mielenkiintoisia tapahtumia. Saari on sopivan kokoinen, joten ryhmäsi niin halutessa ehditte samalla matkalla tutustua useampaankin kohteeseen.
HINTA noin/hlö Savoy*** 160€ Pommern**** 200€

Risteily ja hotellimatka Maarianhaminaan

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää lomaa. Meri on aina lähellä ja se houkuttelee myös melomaan ja veneilemään. Myös golfin pelaamiseen on hyvät mahdollisuudet. Yhdistä risteily ja hotelliloma, lähde minilomalle Ahvenanmaalle!
Laivamatkat Viking Grace, alk. noin/hlö hotelli Savoy 174€ Katso ryhmäedut ja retkivinkit!

VIRON MATKAT

Tallinna ja muut Viron kaupungit ovat täynnä tapahtumia ja niihin on helppoa ja edullista matkustaa. Ryhmille useita hotellivaihtoehtoja ja lähtöpäiviä, oma bussi mukana Tallinnassa. Valitse yhden tai useamman yön hotellipaketti, aina viehättävästä vanhastakaupungista tai sataman läheisyyden moderneimmista hotelleista.

Hotellimatkat Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan 6 kertaa päivässä Tallink Shuttlella, yöpyminen Tallink Spa tai Tallink Express hotelleissa.
Tallink Express*** alk./hlö 2hh 62€ Tallink Express*** • Tallink Spa & Conference Hotel**** alk./hlö 2hh 86€ • Tallink City Hotel**** alk./hlö 2hh 84€ (hinnat voimassa 30.12.2022 asti). Katso vuoden 2023 hinnat tarkemmin esitteestä.

Hotellimatkat Tallinnaan

Lähdöt Tallinnaan kätevästi Viking Xprs:llä, yöpyminen Original Sokos Hotel Virussa. Hyödynnä edulliset liityntäkuljetukset ympäri Suomea. Lähdöt joka päivä.
HINNAT noin/hlö 2hh, ajalla 8.1.-15.6.2023 su-ke 81€, to 97€, pe 101€, la 114€ Katso vuoden 2023 hinnat tarkemmin esitteestä.

Hotellimatka Tallinnaan Tallink Hotellit ja Viking XPRS

Lähdöt Tallinnaan joka aamu Viking XPRS:llä, laivamatka 2,5 tuntia. Yöpyminen Tallink Spa, Tallink City tai Tallink Express. Lähdöt Helsingistä klo 10.30, paluu Tallinnasta klo 17.00
Hinnat alk/hlö 69€. Katso hinnat tarkemmin esitteestä.

Laiva-hotellimatka Tarttoon

Lähde tutustumaan mielenkiintoiseen Tarttoon, Viron toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Tämä elämää sykkivä yliopistokaupunki tarjoaa monipuoliset puitteet ryhmämatkaan Etelä-Viroon. Matkapojilla myös laaja retkiohjelma Tarton ympäristöön.
4 pv hotellimatka, majoitus Dorbat Hotel*** alk./hlö 220€ tai Hotelli Lydia**** alk. 270€/hlö.

Laiva-hotellimatka Rakvere-Lahemaa-Vihula

Vie ryhmäsi Rakveren ja Lahemaan kansallispuiston tärkeimpiin nähtävyyksiin. Majoitu tunnelmalliseen ja korkeatasoiseen Vihulan kartanohotelliin, jossa on myös pieni EcoSpa-osasto. Tutustu matkaehdotelmaan. Räätälöimme ryhmällesi sopivan kokonaisuuden.
2 pv laiva-hotellimatka, majoitus Vihulan kartanohotellissa**** Hinta alk. 175€/hlö pääkaupunkiseutu, 195€/kuljetuksella.

Itä-Viron kierros

Itä-Virumaa sijaitsee Koillis-Virossa Suomenlahden ja Peipsijärven välissä. Maakuntaa pidetään yhtenä Viron kauneimmista alueista merimaisemineen, jokineen ja vesiputouksineen. Alueen suurin ja merkittävin kaupunki on Venäjän rajalla sijaitseva Narva. Narvan linna on yksi alueen tunnetuimmista historiallisista muistomerkeistä.
4 pv hotellimatka, majoitus Toila Spa*** alk./hlö 255€

Hotellimatkat Tallinnaan Eckerö Linella

Vie ryhmäsi hotellimatkalle Tallinnaan Eckerö Linen M/S Finlandialla! Perillä Tallinnassa voit olla 1 tai esim. 2 yötä. Majoitus esim. suositussa Hestia Hotel Europassa. Matkaan voi lähteä aamulla tai iltapäivällä. Lähdöt joka päivä Helsingistä. Hyödynnä ryhmäedut!
Hinta ryhmille alk. 1 yö: Su-To 74 €/hlö Pe 85 €/hlö La 94 €/hlö

MENUT

VIRON KYLPYLÄLOMAT

Spa-loma on erinomainen tapa hengähtää ja kokea kylpylähoitojen ihmeitä tekevä vaikutus. Pääset irtaantumaan arjen kiireistä ja nauttimaan rentouttavista kylpylähoidoista. Rentouttavien hoitojen oheen Tallinnan kaupunki tarjoaa hyvät ostosmahdollisuudet.

Tallinna / Kalev SPA Hotel

Kalev Spa sopii lomailuun hyvän sijaintinsa ja monipuolisten mahdollisuuksiensa vuoksi yhtälailla pareille, ystäväporukoille, yksinään matkustaville kuin liikuntarajoitteisillekin. Kalev Span yhteydessä on vesipuisto, jossa on allasosasto sekä saunaosasto. Lisäksi kylpylässä on oma terveyskeskus, kauneudenhoito- ja wellness-osastot. Uusittu Kalev Span sauna- ja uima-allasosasto käytössä huhtikuusta alkaen.
Lähdöt Helsingistä Viking Xprs. alk./hlö 2hh 189€

Pärnu / Viiking SPA Hotel

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella tarjonnalla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla. Pärnu on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun. Viiking SPA Hotell sijaitsee ranta-alueella historiallisen Vallikraavin vieressä, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta ja rannasta. Viiking Saaga vesi-ja saunakeskuksessa on useita mm. saunoja, iso uima-allas ja porealtaita.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 285€

Rakvere / Aqva Hotel & SPA

Aqva Hotel & Spa on viihtyisä ja tasokas kylpylähotelli kiireetöntä lomaa haluaville. Hotelli sijaitsee historiallisen Rakveren kaupungin keskustassa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Vieressä oleva vanha linnoitus yhdistettynä moderniin hotelliin tarjoavat ainutlaatuiset puitteet rentouttavalle lomalle.
Lähdöt Helsingistä joka päivä / Viking Xprs. Esimerkkipaketti ajalla 31.5.22 asti sekä 1.9.-30.11.2022., kun tulo hotelliin su-to 2 YÖTÄ, noin/hlö, 2hh 220€ 3 YÖTÄ, noin/hlö, 2hh 265€

Viimsi / Tallinn Viimsi SPA

Viimsissä järjestetään ympäri vuoden tapahtumia ja konsertteja, jotka ovat oiva tapa viettää aikaa kylpylässä rentoutumisen jälkeen. Tallinn Viimsi SPA Hotelli on täyden palvelun medical- ja wellness-kylpylähotelli vain 10 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Luonnonkauniin Viimsinniemen suojaisat uimarannat sekä metsä- ja retkipolut tarjoavat hyvät puitteet rentoutumiseen.
Lähdöt Helsingistä / Viking Xprs. Hinta noin/hlö 2hh 164€

Saarenmaa / Grand Rose SPA

Grand Rose SPA Hotelli Saarenmaalla on design-kylpylähotelli, jossa on yhdistetty vanhaa ja uutta tyyliä. Koko hotellin yhdistävänä symbolina on ruusu. Hotellista ei löydy kahta samanlaista hotellihuonetta. Jokaisessa huoneessa on unikki, toisista huoneista hieman erinevä sisustus. Ylellisyydestä pitäville on hotellissa kymmenen Rose Deluxe huonetta ja kaksi sviittiä, jotka on nimetty ruusulajikkeiden mukaan.
Lähdöt Helsingistä / Viking Xprs. alk./hlö 2hh 214€

MENUT TALLINNASSA

KOTIMAAN MATKAT

Kiehtovat kotimaan kohteet, Ahvenanmaa, Haikon kartanon lumous tai idyllinen Porvoo - lähde itse toteamaan!

Teatterimatkat Riihimäelle

Teatterihotelli Riihimäki ja Riihimäen Teatteri ovat saman katon alla toimiva loistava kokonaisuus teatteriryhmille. Kevään 2023 ohjelmistossa on mukana mm. ”Kaikki ystäväni" teatteriesitys sekä Menopaussi musikaaliesitys.
Hinnat noin/hlö: PÄIVÄMATKA 104€ HOTELLIMATKA 2 pv 159€ (aamiaisella) / 189€ (puolihoidolla)

Yyteri ja satakuntalaiset ruukit

Tutustu upeaan Yyterin merenrantaan ja sen monipuoliseen kylpylähotelliin sekä taiteeseen ja arkkitehtuuriin Noormarkun ruukissa ja iloisen patruunan ruukkiin Leineperissä. Virkistyshotelli Yyteri - lähempänä merta kuin uskotkaan!
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 185€

Hemmotteluloma Ruissalon Kylpylässä

Ruissalon Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla Ruissalon saarella aivan meren rannalla. Kylpylän hemmottelevat hoidot, ravintola ja kahvila  terasseineen sekä virkistävät altaat tuovat lomaan ripauksen ylellisyyttä.
2 pv hotellimatka, noin/hlö 180€

Hyvänolon matkat Naantalin Kylpylään

Irrottaudu arjesta ja koe nautinnollisia hetkiä hemmottelevissa spa-hoidoissa. Rentouttavat ja virkistävät hieronnat, kylvyt, savi- ja turvehoidot sekä erilaiset hoitopaketit vievät sinut arkisten kiireiden keskeltä kohti rentoutumisen ja hyvän olon tyyssijaa.
2 päivän hotellimatka, hinta noin/hlö 195€

Päivämatka Naantalin Kultarantaan ja Askaisiin

Inspiroiva retki Naantalissa on tulvillaan lähiruokaa, aitoutta, idylliä, merihenkeä ja mystisen kiehtovia tarinoita Mannerheimin kotikartanosta Kultarannan kukkaloistoon. Ikimuistoinen tapa tutustua Naantaliin ja sen hienoon lähialueeseen on retki, johon sisältyvät opastetut kierrokset Kultarannan puutarhassa ja Louhisaaren kartanossa.
Päivämatka, hinta noin/hlö 112€

Saaristoretki Naantaliin ja Herrankukkaroon

Naantali on maailman kauneimman saariston sydämessä. Ainutlaatuiset retket raikkaassa meri-ilmassa, lumoavissa maisemissa ja kiehtovissa saaristokohteissa tuottavat hurjasti energiaa ja muistoja kotiin viemisiksi.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 99€

Päiväretki Naantaliin ja Kultarannan puutarhaan

Pittoreskejä puutaloja ja presidentillinen puutarha. Naantalin kaunis pieni kaupunki sijaitsee lähellä Turkua, aivan saariston syleilyssä. Naantalin tunnetuimmat nähtävyydet ovat loistelias Kultarannan puutarha ja meren rannalla sijaitseva charmantti vanha kaupunki värikkäine puutaloineen.
Matka toteutettavissa kevät-syksy, hinta noin/hlö 99€

Kolmen puutarhan kierros

Naantalin Kultarannan muotopuutarhan kukkaloistosta luostarin yrttitarhaan. Retki yhdistelee vehreitä puutarhoja ja kulttuurisesti mielenkiintoisia käyntikohteita.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 112€

Satumainen Brändö

Brändötä voidaan kutsua Ahvenanmaan portiksi -huikeita maisemia, kiehtovia tarinoita ja historiaa. Se sijaitsee noin 2 tunnin ajomatkan päässä Turusta, lähellä Kustavia. Brändölle tunnusomaista on siltojen, pengerteiden ja lauttojen yhdistämä saarien muodostama helminauha.
Matka toteutettavissa kevät-syksy, hinta noin/hlö 109€

Turunmaan saariston laaja rengastie

Matkalla liikutaan saarelta saarelle sekä lautoilla että siltoja pitkin. Maisemat joka puolella ovat ainutlaatuisen upeat. Reitti vie Kustavista Iniöön, Houtskäriin, Korppooseen, Nauvoon ja päättyy Paraisille.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 100€

Turunmaan saariston pieni rengastie

Vietä ryhmäsi kanssa mielenkiintoinen päivä länsirannikolla. Saman päivän aikana tutustut Turkuun, Naantaliin ja maailman kauneimpaan Turunmaan saaristoon Nauvo-Parainen. Ammattitaitoinen opas on mukana perilläoloajan.
Matka toteutettavissa kesällä, hinta noin/hlö 125€

Hotellimatka Kuopioon

Kuopion kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja tunnelma on lämmin ja kodikas. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämää ja vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.
hinta noin/hlö, 3 pv puolihoito 284€

1 yön matka Utön majakkasaarelle

Luonnonläheistä eksotiikkaa Saaristomeren laidalla Suomen eteläisimmässä ympärivuotisesti asutussa saaressa. Matkalla näet Paraisten suuret saaret sekä noin 4,5 – 5 tunnin merimatkan aikana Turun kauniin saariston pikkusatamia yhteysaluksen poiketessa niissä. Matkanne ajankohdasta riippuen tällä matkalla voi nauttia myös raikkaasta meri – ilmasta tai porottavasta auringosta laivan ulkokansilla.
hinta alk./hlö, 2 pv (2 lounasta ja 1 päivällinen) 210€

2 yön matka Utön majakkasaarelle

Luonnonläheistä eksotiikkaa Saaristomeren laidalla Suomen eteläisimmässä ympärivuotisesti asutussa saaressa. Matkalla näet Paraisten suuret saaret sekä noin 4,5 – 5 tunnin merimatkan aikana Turun kauniin saariston pikkusatamia yhteysaluksen poiketessa niissä. Matkanne ajankohdasta riippuen tällä matkalla voi nauttia myös raikkaasta meri – ilmasta tai porottavasta auringosta laivan ulkokansilla.
hinta alk./hlö, 3 pv (3 lounasta ja 1 päivällinen) 315€

Päiväretki Turkuun

Keskustaa halkova Aurajoki, arvokkaat kulttuurihistorialliset miljööt sekä historialliset kohteet aina Turun linnasta Tuomiokirkkoon ovat kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Turku on taiteen, historian ja kulttuurin kaupunki!
Hinta noin/hlö 94€

Turun parhaat yhres päiväs

Nyt on mahdollisuus kokea Turun herkkupalat yhdellä reissulla. Aluksi testataan turkulaisia menopelejä eli kuuluisaa funikulaaria sekä kaupunkilautta Föriä. Seuraavaksi suunnataan merelle tunnelmallisen höyrylaiva S/S Ukkopekan matkassa hauskalla risteilyllä, jonka vetää Turun murteella Förin äijä.
PÄIVÄMATKA Hinta noin/hlö 109€

Geokätköilyn salat Ahvenanmaalla

Suomalainen geokätköilyyn erikoistunut yritys Kiven Alla Oy ja Matkapojat Oy järjestävät yhdessä kurssi- ja geokätköilymatkoja Ahvenanmaalle. Matkan aikana käydään läpi sekä geokätköilyn teoriaa että etsitään todellisia geokätköjä Maarianhaminassa ja Ahvenanmaan maaseudulle tehtävän retken aikana. Mikäli olet geokätköilyn uusi tai jo hieman asiaan perehtynyt harrastaja, on tämä kurssimatka juuri Sinua varten.
Hinta noin/hlö 169€ Matkan kesto 2 pv

Kotimaanloma GreenStar-hotellissa yöpyen

Kotimaan matkailu on nyt suosittua. Lähde ryhmäsi kanssa nauttimaan kotimaan elämyksistä ja Suomen 1. hiilineutraalissa hotelliketjussa yöpyen. Anna Matkapoikien hoitaa pakettijärjestelyt vastuullisena matkanjärjestäjänä.
Majoituspaketit alk. noin/hlö 88 € ilman aamiaista 99 € aamiaisen kanssa Hintaan sisältyy bussimatkat n. 3-5 tunnin ajomatkan säteeltä, majoitus valitussa GreenStar-hotellissa 1 yö 2 hengen huoneessa, kuljettajan ja matkanjohtajan majoitus yhden hengen huoneessa. Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia.

KOKOUS- JA TYÖHYVINVOINTIMATKAT

Kokousmatkamme on tarkoitettu kaikenkokoisille ryhmille. Me hoidamme puolestanne järjestelyt niin maissa kuin laivalla, jotta sinä ja ryhmäsi voitte keskittyä olennaiseen. Räätälöimme työyhteisöllesi myös erilaiset työhyvinvointimatkat omien toiveidenne mukaisesti.

Kokousristeilyt Viking Linella

Vaihda kokoushuoneen seinät merellisiin maisemiin Punaisilla laivoilla! Kokouspaketteihin sisältyvät kokoustilat ja ateriat. Kerro, kuinka paljon haluatte käyttää aikaa, niin tarjoamme ryhmällesi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.
Esimerkkipaketteja: * Helsinki-Tallinna -päiväkokous * Perjantaipalaveri aamulähdöllä * Perjantaipalaveri & after-work iltapäivälähdöllä * Piknik-kokous * Vuorokauden kokousristeily Turusta * Helsinki-Tukholma -merikokous Lue lisää >

Kokousmatkat Tallink Siljalla

Merellä syntyy helpommin uusia ideoita kuin työpöydällä tai toimistolla. Inspiroidu ympäristössä, jossa on tilaa luovuudelle ja kokoustilaa ajatuksille. Mereltä löytyy työn ilo, ja kun työ on hauskaa, on se myös tuottavaa. Varaa kokoustamiseen puitteet, jossa yhdistyvät huvi ja hyöty. Kaikki tämä on kohdallaan Tallink Siljan laivoilla - ideoidaan yhdessä!
Esimerkkipaketteja: * 23h kokousristeily Turusta * 22h kokousristeily Tallinnaan * 11h saaristoristeily Turusta * Helsinki-Tukholma -merikokous * Päiväristeily Tallinnaan * Hotellikokousmatka Tallinnaan Lue lisää >

Kokousmatkat Baltiaan

Matkapoikien kautta onnistuneet kokousmatkat Baltiaan. Järjestä yhteistyökumppaneillesi, asiakkaillesi tai omalle henkilöstöllesi mieleenpainuva kokous- tai virkistysmatka Baltian kohteisiin. Lähde ryhmäsi kanssa erilaiseen kokoukseen virkistävään ympäristöön meren rannalle. Laulasmaa Span ja Pärnun Hedon Span kokouspaketteihin sisältyvät myös kylpylän käyttö.
Esimerkkipaketteja: * Kokousmatka Tallinnaan, Hestia Hotel * Kokousmatka Tallinnan, Original Sokos Hotel Viru * Kokousmatkat Pärnuun, Hedon Spa * Kokous- ja virkistysmatka Pärnuun, Estonia Spa * Kokouspaketti Vihulan kartanoon * Kokousmatka Laulasmaalle Lue lisää >

Työhyvinvointimatkat

Matka – vaikka lyhyempikin – on oiva yhteishengen nostattaja. Irtautuminen rutiineista ja inspiroiva ympäristö saa ajatukset liikkeelle uudella tavalla. Sujuvat järjestelyt vapauttavat keskittymään olennaiseen. Asialistalle on hyvä mahtua myös huvia. Keinoja työhyvinvoinnin parantamiseksi ja ylläpitämiseksi on useita. Matkapoikien kautta saat räätälöityjä matkaehdotuksia yritysten hyvinvointimatkoille. Teemme helpoksi kaikki matkajärjestelyt - olipa ryhmäsi pieni tai suuri!
Esimerkkipaketteja: * Jäämeren kuningasrapusafari * Vaellusmatkat Sloveniassa * Työhyvinvointimatka Tarttoon * Virkistysmatka Maarianhaminaan * Työhyvinvointipäivä Haikossa Lue lisää >

OPISKELIJAT JA KAVERIPORUKAT

Opiskelijaporukat, polttarit laivalla, kavereiden kanssa risteilylle... Keksi idea - meiltä tarjous!

RETKET

Matkapoikien opastetuilla retkillä näet ja koet enemmän. Matkojen yhteyteen on helppo varata ryhmällesi valmis retkipaketti.

Retket Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa on matkailijan saaristokeidas, jossa on pieneen kokoonsa nähden paljon nähtävää. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Maarianhamina sekä museolaiva Pommern ja Merenkulkumuseo, Kastelholman alue, Eckerö vanha Posti- ja tullitalo tai vierailu viehättävässä Metsästys- ja Kalastusmuseossa.

Retket Laulasmaan ympäristössä

Laulasmaan ja ympäristön luonnonkauniit maisemat ja mielenkiintoiset kohteet odottavat. Valitse ryhmällesi yksi tai useampi retkivaihtoehto!
Esimerkiksi Ihastuttava päiväretki Haapsalun kaupunkiin, kaunis Sauen kartano ja Keila - Joan vesiputous tai uutuutena retki Arvo Pärt keskukseen Lohusalussa. Lähde tutustumaan ja ihastumaan!

Retket Pärnussa ja ympäristössä

Tutustu Pärnun suosituimpiin nähtävyyksiin. Kaikilla Pärnun retkillä on mukana suomea puhuva opas. Tervetuloa tutustumaan!
Esimerkiksi Kihnun saari, Liivinlahden rantakylät ja -kaupungit tai Pärnun maakunnan helmet Tõstamaan kartano ja Villa Andropoff.

Retket Riiassa ja ympäristössä

Koe enemmän tästä kauniista Baltian helmestä, hansakaupunki Riiasta! Retkellä mukana suomea puhuvan oppaan johdolla.
Esimerkiksi Rundalen linna, Sigulda, Jurmalan rantakaupunki tai Riian kaupunkikierros -nähtävää ja koettavaa!

Retket Tukholmassa ja ympäristössä

Ruotsin kuninkaallinen pääkaupunki tarjoaa paljon nähtävää.
Esimerkiksi puutarhat ja linnat Tukholman ympäristössä, Abba-museo tai vesibussikierros.

Retket Tallinnassa ja ympäristössä

Tallinnan retkillä mukana suomea puhuva opas.
Esimerkiksi Kadriorgin palatsi tai retki Lahemaan kartanoihin ja Rakveren linnaan.

Retket Tartossa

Mielenkiintoiset koko päivän tai puolen päivän retket.
Esimerkiksi opastettu jokiretki tai vierailu Paavalin kirkolla ja kaupunkiretket.

RETKET

KAUPUNKI- JA KIERTOMATKAT

Matkapoikien laadukkailla kaupunki- ja kiertomatkoilla näet & koet enemmän - 40 vuoden kokemuksella! Tutustu matkoihin, tee oma valintasi ja lähde nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä ja uskomattomia kohteita!

Kaupunkilomat Eurooppaan

Matkapoikien laadukkailla kaupunkimatkoilla näet ja koet enemmän! Kaupunkilomiimme sisältyy kätevät suorat lennot, hyvätasoiset keskustahotellit, lentokenttäkuljetukset kohdekaupungissa sekä opastetut kaupunkikierrokset. Tutustu kaupunkeihin ja lähde ryhmäsi kanssa nauttimaan tuulahdus kansainvälistä henkeä!
Suurkaupungin sykettä ja historian havinaa pääset aistimaan mm. Roomassa, Lontoossa ja Wienissä.

Kiertomatkat Eurooppaan

Matkapoikien kiertomatkojen upeat ja huolella valitut kohteet sekä ohjelmalliset matkaohjelmat takaavat unohtumattomia elämyksiä. Tasokkaat hotellit ja opaspalvelut sisältyvät matkan hintaan ja ovat laadukkaan loman perusasioita. Laaja kiertomatkavalikoimamme vie sinut Euroopan kiehtovimpien nähtävyyksien äärelle. Toteuta unelmiesi loma nyt ja lähde Matkapoikien kiertomatkalle!
Hyvän ruoan ja juoman ystäville esim. Alcase, Toscana ja Loiren laakso, jotka ovat tunnettuja herkullisesta ruoasta.

Ryhmämatkapalvelu

Pyydä Matkapoikien edustaja yhdistyksenne, järjestönne tai yrityksenne kokoukseen kertomaan lisää! Matkapoikien ammattitaitoiset ryhmämyyjät palvelevat sinua kaikissa ryhmämyyntiasioissa! Kerro toiveesi, niin ideoidaan ja luodaan yhdessä juuri teille sopiva ryhmämatka! Tee matkustamisestasi helpompaa ja anna meidän auttaa käytännön järjestelyissä niin laiva-, lento- kuin hotelli- ja kokoustilojen valinnassa sekä varauksissa. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimella tai sähköpostilla tai poikkea toimistossamme!

Palvelun
yhteystiedot >