Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Verona-Venetsia-Bardolino

Veronan Oopperajuhlat

Veronan Oopperajuhlat

Lähtöpäivät:

4.7. (täynnä), 11.7. (täynnä), 18.7., 25.7. ja 1.8.2023 (täynnä)

Matkan kesto:

5 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Verona ja maailmakuulut oopperajuhlat

Shakespearen rakastavaisten kaupunki Verona ja maailmankuulut oopperajuhlat kruunaavat kesän juhlan ihanassa Italiassa. Lämmin ilta, tummeneva taivas, tuhansia kynttilöitä ja lähes kaksituhatta vuotta vanha roomalainen amfiteatteri - siinä ikimuistoisen oopperan kulissit. Matkan täydentää vierailu kanaalien Venetsiassa ja Gardajärven upeissa maisemissa.


Oopperat kesällä 2023

4.7. lähdöllä: Carmen 6.7. ja Rigoletto 7.7.

11.7. lähdöllä: Sevillan Parturi 13.7. ja La Traviata 14.7.

18.7. lähdöllä: Rigoletto 20.7. ja Aida 21.7.

25.7. lähdöllä: La Traviata 27.7. ja Nabucco 28.7.

1.8. lähdöllä: Nabucco 3.8. ja Rigoletto 4.8.


Majoitus viinitilalla tai keskustassa

Tällä matkalla on mahdollista valita majoituskohteeksi romanttinen viinitila Valpolicellassa tai keskustahotelli Veronasta.


Viinitila Valpolicellassa (lähdöt 4.7., 18.7. ja 1.8.2023)

Majoituskohde Valpolicellan vehreillä viinirinteillä on maaseutumajoitus, jonka kivinen päärakennus on rakennettu satoja vuosia sitten maatilan asuinrakennukseksi. Rakennuksia ympäröi laaja viheralue ja aurinkoisena päivänä näkymä yltää aina Veronan kaupunkiin saakka. Costa degli Ulivi sopii erinomaisesti rentouttavaksi majoituskohteeksi – varsinkin sinulle, joka rakastat aamukävelyä viiniköynnösten katveessa, pulahtamista uima-altaaseen iltapäivän auringossa tai maukasta paikallisateriaa maatilan ravintolassa. Maatila tuottaa viinin lisäksi oliiviöljyä, hunajaa ja erilaisia hedelmiä, joista emäntä valmistaa oivallisia hilloja aamiaiselle ja vaikkapa tuliaisiksi.


Hotelli Veronassa (lähdöt 11.7. ja 25.7.2023)

Hotellit sijaitsevat aivan Veronan keskustassa, vain noin kolmesataaa metriä (Mastino) ja noin kuusisataa metriä (Marco Polo) Ooppera-areenasta. Tämä majoitus sopii varsinkin sinulle, joka haluat nauttia kaupunkitunnelmasta, museoista, ostoskaduista ja ravintolakulttuurista.


Hintaan sisältyvät Oopperaliput

Hintaan sisältyvät liput molempiin näytöksiin ja ne ovat kuudennen sektorin numeroidut porraspaikat, joissa ei ole selkänojaa (VI Settore Gradinata Numerata). Ei suositella liikuntaesteisille.


Verona - sykähdyttävä kulttuurikaupunki

Verona tunnetaan Romeon ja Julian kotikaupunkina, sillä Shakespeare sijoitti tuon surullisen ja romanttisen rakkaustarinan tapahtumat juuri Veronaan. Verona on tunnelmallinen ja kaunis kaupunki, jonka läheisyydestä löytyy myös Valpolicellan viinialue. Veronaa kutsutaan Pohjois-Italian Roomaksi, ja Rooman valtakunnan ajasta muistuttavat mm. Arena-amfiteatteri ja Adige-joen yli kulkeva roomalaisten rakentama silta, Ponte Romana. Veronassa on monia historiallisesti ja arkkitehtoonisesti mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Piazza Signorian laidalla olevat Scaligheri-suvun asuin- ja hallintorakennukset sekä Piazza delle Erbeä ympäröivät kauppiaiden ja yksityisperheiden palatsit. Aukion ympäriltä löytyy monia mukavia baareja ja kahviloita, joissa on kiva pysähtyä kahville tai aperitiiville. Ostosten ystävät suuntaavat Arenalta lähtevälle Via Mazzini -ostoskadulle, josta löytyy vaate- ja kenkäkauppoja jokaiseen makuun.

 

Lennämme Finnairilla 

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Lisämaksulliset oopperaliput

Lisämaksulliset oopperaliput molempiin näytöksiin ovat hieman alempana ja lähempänä , ja niissä on selkänoja (II Settore Puccini)


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


 

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Milano-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa
  • Tervetuloillallinen viineineen
  • Veronan kävelykierros
  • Oopperaliput kahteen näytäntöön
  • Päiväretki Venetsiaan sisältäen lounaan ruokajuomineen ja kirkkokonsertin
  • Retki Gardajärvelle Bardolinoon
  • Kuljetukset matkaohjelman mukaisesti

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Helsinki - Milano 08:00 - 10:05

Milano - Helsinki 19:00 - 22:55

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, viinitila 220 €

Yhden hengen huone, hotelli 300 €

Lisämaksulliset opperaliput, 180 €

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Lähdöt 4.7., 18.7. ja 1.8. (Agriturismo Costa Degli Ulivi)

Lähdöt 11.7. ja 25.7. (Hotel Marco Polo ja Mastino)

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.