Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kyydillä mukavasti satamaan!

Hyppää liityntäbussiin!

Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussit kuljettavat sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetuksen voit varata Viking Linen ja Tallink Siljan risteilyihin sekä Baltian matkoille. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu lisää - tarkemmat laiva- ja reittikohtaiset tiedot löytyvät alta. Tervetuloa kyytiin!


Tilausajot laivoille

Tilausajoreittimme kattavat yli 400 pysäkkiä, joten matkaan on helppo lähteä kautta koko eteläisen Suomen. Lähditpä sitten laivalle kohti Tukholmaa tai Tallinnaa,  aloita lomasi jo omalta kotipaikkakunnaltasi.

Kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myyntipalveluumme 010 2323 200. 

Turvallisuus liityntäkuljetuksissa

Asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on Matkapojat Oy:lle ensiarvoisen tärkeää. Jotta liityntäkuljetusten käyttö laivasatamiin olisi mahdollisimman turvallista, olemme sopineet yhteistyökumppaneidemme kanssa seuraavat toimenpiteet käyttämissämme tilausajokuljetuksissa:


* Matkapoikien tilausajoja ajavat liikennöitsijät huolehtivat lähtökohtaisesti linja-autojen hyvästä siivouksesta, puhdistuksesta ja hygieniatasosta.

* Liikennöitsijä huolehtii, että linja-autoissa on saatavilla heti bussiin noustessa ja tarvittaessa matkan aikana käsien desinfiointiainetta. Käsien desinfiointi on ehdottoman suositeltavaa ennen bussiin nousua ja bussista lähdettäessä.

* Linja-auton kuljettaja muistuttaa turvallisuuskäytänteistä myös matkan aikana kuuluttamalla.

* Kasvomaskisuositus on voimassa linja-autoliikenteessä. Pyydämme matkustajia huolehtimaan omat maskit mukaan matkalle.

* Suosittelemme turvavälien käyttöä aina kun bussissa on tilaa. Saman seurueen matkustajat voivat asettua vierekkäin istumaan.

* Pyydämme ystävällisesti jokaista matkustajaa muistamaan myös oman vastuun arjen tärkeiden turvaohjeden noudattamisessa. Näitä ovat mm. jatkuva hyvä käsihygienia, turvavälit muihin ihmisiin ja vain terveenä kotoa poistuminen. Jokaisen toimiessa vastuullisesti, luomme turvallisuutta matkustamiseen, olipa määränpää sitten lähellä tai kaukana.

Ennakkotilaa tuliaiset bussiin!

Tiesithän, että kotimaan meno-paluu tilausajokuljetuksen varanneet asiakkaamme voivat hyödyntää tuliaisten ja juomien ennakkotilaus-palvelua lähtiessään päiväristeilylle Tallinnaan Viking XPRS:llä tai 22h viihderisteilylle Europalla. Saat menomatkalla bussissa ennakkotilauskaavakkeen, jonka täyttämällä tilaamasi tuotteet tulevat paluubussiin toimitettuna ilman kantamista ja valmiina paluumatkaan. Maksun ostoksista suoritat laivalla. Tervetuloa kyytiin palveltavaksi!

Tarkemmat ennakkotilausohjeet saat tilausbussissa pre-order kaavakkeesta ja kuljettajalta. Mukavaa matkaa!

Voit tutustua etukäteen Tallink Siljan ja Viking Linen tuotetarjouksiin alla olevista linkeistä. 

7 hyvää syytä valita liityntäbussi!

Näin se on - bussilla matka taittuu hauskemmin! Hyppää kyytiin ja jätä omalla autolla sompailu sikseen. Liityntäbussissa hermo lepää kun vältät ruuhkat ja parkkipaikan etsinnän. Matkakassaakaan ei nakerra kalliit parkkimaksut ja ikävät sakkoyllätykset voit unohtaa kokonaan. Menomatkan ennakkotilaus-palvelusta tilaat tuliaiset kätevästi suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan!

Klikkaa ja katso 7 hyvää valita liityntäbussi!

Asiakkaat suosittelevat

28. tammikuuta 2020

Hei, olimme Matkapoikien matkalla Tallinnassa 24.-26.1.2020 ja matkaamme kuului kuljeltukset (lähtö Lappeenrannasta, autona Saimaa Express 6). Sekä meno- että paluumatkalla kuljettajanamme oli oli Petri-niminen mies, joka oli ystävällinen ja todellakin asiakaspalvelun ammattilainen! Paljon kiitoksia hänelle, siinä on mies oikeassa ammatissa!

13. tammikuuta 2020

" Matkanne ovat hyvin järjestettyjä, kuljetukset toimivat kiitettävästi, ystävällinen kuljettaja matkan aika ja hotellit ok."

27. joulukuuta 2019

" Olimme matkapoikien matkalla 27.12.19. Päiväristeily Hki tallinna. Hyppäsimme bussin kyytiin Riihimäeltä. Haluamme antaa kuskille erityisiä kiitokset erittäin ystävällisestä ja joustavasta toiminnasta ja palveluhenkisyydestä. "

16. joulukuuta 2019

"Hei! 14.-15.12.19 Satakunnan näkövammaisten retki Porvoon joulumarkkinoille ja majoitus Haikon kartanossa. 
Kuskina meillä oli Lamminmäki Oy:stä Tarmo Luht. Isot kiitokset hänelle kivasta ja turvallisesta matkasta. 
Osasi ajaa bussia mielyttävästi (se ei ole ollut itsestään selvyys kaikille kuskeille). Hänellä oli hyvä huumorintaju. Haluan, että palaute menee hänelle itselleen myös!!! Hyvä arvosana menee kokonaisuudessaan hänelle."

1. marraskuuta 2019

" Tässä positiivinen palaute Saimaa-Expressin kuljettaja Markkaselle, joka kuljetti meitä eilen 31.10. päiväristeilylle Tallinnaan. Hän kertoi tarkasti kaikki matkan vaiheet ja tulomatkalla piti huolen meistä ja varotteli liukkaasta kun astuu ulos bussista. Erittäin pätevä kuljettaja."


15. lokakuuta 2019

" Linja-autokuljetus Raumalta Turkuun. Linja-auton kuljettajalle mahdottoman paljon ruusuja.  Hyvä pelisilmä! "

3. lokakuuta 2019

" Täysi kymppi kuljettajalle matkalla 22 h risteilylle Tallinnaan 1.-2.10 reitillä 1 (Joensuu)-Imatra-Hki. Ensimmäinen kuski, joka kertoi tosi selkeästi aikataulut Tallinnan päässä sekä Pre order-ohjeet ja oli muutenkin ammattilainen"

7. elokuuta 2019

" Tänään 7.8.2019.taas kerran Tallinnan bussiostosmatkalla Viking XPRS;llä. Petri Markkanen, Saimaa Expressiltä, kuljettaja-matkanjohtajana. Parasta asiantuntevaa, kaikkien tarpeet huomioivaa palvelua. Kuskina ihan Paras. "

1. elokuuta 2019

" Matkamme oli Pärnu 27-30.7.2019 Tallinnan satamassa oli vastassa bussi ja kuljettaja Jarmo Karhu. Ystävällinen tervetulotoivotus, lähtiessämme liikkeeseen kuljettaja kertoi tärkeistä rakennuksista, ja koko matkan ajan rupatteli niitä näitä. Kyseli välillä onko ilmastointi sopivalla lämmöllä. Kertoi matkan kulusta ja aikataulusta sekä saavuttuamme perille ja lähtöpäivän aikatauluista. Harvoin tapaa näin ammattilaista ja joka itsekin nauttii työstään. Toivon että kiitokset menee Hänelle perille.  "

26. heinäkuuta 2019

" Oravaisten liikenteen kuljettaja Tommi oli todellinen alansa ammattilainen ja muutenkin kaikki toimi täydellisesti.
Reissusta jäi positiivinen fiilis ja uskallan kyllä suositella Matkapoikia muillekin. "

Pelkkä bussikyyti satamaan? Soita 010 2323200

Tiesithän, että voit ostaa myös pelkän bussiliitynnän satamaan. Ota yhteyttä myyntiplaveluumme 010 2323 200, niin katsotaan sinun lähtöpäivääsi ja reittiisi sopivin kyyti satamaan.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA