Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Kyydillä mukavasti satamaan!

Hyppää liityntäbussiin!

Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussit kuljettavat sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetuksen voit varata Viking Linen ja Tallink Siljan risteilyihin sekä Baltian matkoille. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu lisää - tarkemmat laiva- ja reittikohtaiset tiedot löytyvät alta. Tervetuloa kyytiin!

☀️ Nyt tarjouksessa!

❄️🩵 Talviloman parhaat tarjoukset!

Talvilomat myydään nyt! Pakkaa koko porukka mukaan ja varaa talviloman hauskin reissu! Parhaat viihderisteilyt ja helpot liityntäkuljetukset satamaan varaat huippuedulliseen hintaan!

Katso kaikki talvilomatarjoukset tästä >>

* * * *

Tilausajot laivoille

Tilausajoreittimme kattavat yli 500 pysäkkiä, joten matkaan on helppo lähteä kautta koko eteläisen Suomen. Lähditpä sitten laivalle kohti Tukholmaa tai Tallinnaa, aloita lomasi jo omalta kotipaikkakunnaltasi.

Kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myyntipalveluumme 010 2323 200. 

Kuljetukset reiteittäin


Ennakkotilaa ostokset bussiin!

Tiesithän, että kotimaan meno-paluu tilausajokuljetuksen varanneet asiakkaamme voivat hyödyntää tuliaisten ja juomien ennakkotilaus-palvelua lähtiessään päiväristeilylle Tallinnaan Viking Linella. Saat menomatkalla bussissa ennakkotilauskaavakkeen, jonka täyttämällä tilaamasi tuotteet tulevat paluubussiin toimitettuna ilman kantamista ja valmiina paluumatkaan. Maksun ostoksista suoritat laivalla. Tervetuloa kyytiin palveltavaksi!

Tarkemmat ennakkotilausohjeet saat tilausbussissa pre-order kaavakkeesta ja kuljettajalta. Mukavaa matkaa! Tutustu etukäteen Tallink Siljan ja Viking Linen tuotetarjouksiin alla olevista linkeistä. 

7 hyvää syytä valita liityntäbussi!

Näin se on - bussilla matka taittuu hauskemmin! Hyppää kyytiin ja jätä omalla autolla sompailu sikseen. Liityntäbussissa hermo lepää kun vältät ruuhkat ja parkkipaikan etsinnän. Matkakassaakaan ei nakerra kalliit parkkimaksut ja ikävät sakkoyllätykset voit unohtaa kokonaan. Menomatkan ennakkotilaus-palvelusta tilaat tuliaiset kätevästi suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan!

Klikkaa ja katso 7 hyvää valita liityntäbussi!

Pelkkä bussikyyti satamaan? Soita 010 2323200

Tiesithän, että voit ostaa myös pelkän bussiliitynnän satamaan. Ota yhteyttä myyntiplaveluumme 010 2323 200, niin katsotaan sinun lähtöpäivääsi ja reittiisi sopivin kyyti satamaan.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA