Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Keliakialiiton jäsenmatka

Saksaan ja Itävaltaan

Keliakialiiton jäsenmatka 2022

Lähtöpäivät:

26.6.2022

Matkan kesto:

8 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Nyt on taas aika lähteä Keliakialiiton perinteiselle matkalle Itävaltaan!

Tuttuun tapaan matkan pääkohde on Alppien ympäröimä Ischglin kylä, jossa majoitutaan Keliakialiiton aiemmilta jäsenmatkoilta tutussa Goldener Adler hotellissa, joka on tarjonnut gluteenittomia palveluita jo yli 35 vuoden ajan. Ennen Alppimaisemiin siirtymistä tutustutaan lyhyesti Baijerin ”pääkaupunkiin” Müncheniin. Ischgilissä ollessamme teemme päiväretkiä Itävallassa. Retkien aikana tutustumme mm. Innsbruckiin ja Silvretta Hoch Alpenstrasseen sekä nautimme Ischglin alppimaisemista myös patikoiden. Keliakialiiton jäsenmatkalla on mukana Keliakialiiton oma edustaja. Matkanjohtajana matkalla on Harri Paltila.

 

Matkan kaikki ennalta varatut ja hintaan sisältyvät ruokailut (puolihoitoruokailut hotelleissa sekä 3 lounasta matkapäivinä ja yhdet retkieväät) ovat gluteenittomia. Ilmoita kuitenkin erikoisruokavaliosi (myös gluteenittomuus) matkustajatietoja täyttäessäsi. Ilmoita samassa kohtaa myös se, jos Sinulla ei ole erikoisruokavaliota.

 

Mikäli Sinulla on joku sellainen erillinen ruoka-aine (esim. kala), joka aiheuttaa Sinulle allergisen reaktion, ole hyvä ja ilmoita siitä erikseen Matkapojat Oy:n myyntipalveluun mieluiten sähköpostitse myyntipalvelu@matkapojat.fi tai puhelimitse 010 2323 200. Ottaessasi yhteyttä Matkapojat Oy:n toimistoon, ilmoita myös matkasi varausnumero.

 

Mikäli joku aikuismatkustajista ei ole Keliakialiiton jäsen, häneltä peritään

150,- / henkilö lisämaksu.

Lapsista ei peritä kyseistä lisämaksua, vaikka he eivät olisikaan Keliakialiiton jäseniä.

Mikäli et ole jäsen, valitse ”ei jäsen”, jolloin kyseisen matkan hintaan lisätään 150,- / ei jäsen.

Mikäli liityt Keliakialiiton jäseneksi ennen loppumaksun erääntymistä, voidaan lisämaksu poistaa laskulta. Tätä varten Sinun tulee toimittaa Matkapojat Oy:lle kirjallinen todiste siitä, että olet Keliakialiiton jäsen.”

 

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Pidätämme oikeudet matkaohjelma- ja aikataulumuutoksiin.
Pääkuva ja oikean laidan ylin kuva: © Tourismusverband Paznaun-Ischgl


 Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Munchen-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa puolihoidolla
  • Bussimatkat Saksalaisella turistibussilla matkaohjelman mukaisesti
  • 3 x kevyt lounas ja yksi retkieväspaketti bussimatkojen aikana
  • Sisäänpääsymaksut Mainaun saarelle ja Bergisel mäkitorniin
  • Lauttamatkat Konstanz-Meersburg
  • kahvi ja makea Bergiselin näkötornin kahvilassa
  • Silvretta-kortti
  • Matkapojat Oy:n matkanjohtajapalvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.
Helsinki - Munchen 16:15 - 17:50

Munchen - Helsinki 18:50 - 22:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Klo 14.00 kokoontuminen Helsinki – Vantaan lentokentällä. Lähtöselvitys / matkatavaroiden luovutus lentoyhtiölle.
Finnairin lento Helsingistä lähtee klo 16.15 ja saapuu Müncheniin klo 17.50. Matka jatkuu Münchenin lentokentältä kaupungin keskustaan, jossa majoittuminen Hotel Europaan. Päivällinen hotellissa tai läheisessä ravintolassa.
 

2. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. 

Matka jatkuu lyhyen Müncheniin tutustumisen jälkeen Boden-järven rannalle aivan Itävallan rajalla sijaitsevaan Lindaun kauniiseen keskiaikaiseen kaupunkiin. Lindaussa nautitaan kevyt lounas ja tutustutaan lyhyesti kaupunkiin. Matka jatkuu edelleen Friedrichshafeniin, jossa majoittuminen PLAZA Hotel Buchhorner Hofiin. Päivällinen hotellissa.

3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Ajo bussilla Bodenseen rantaa pitkin Boden järven suurimpaan rantakaupunkiin Konstanziin ja edelleen Mainauhun, joka on ruotsalaisen Bernadotte – suvun omistuksessa oleva ”kukkaissaari”. Koko Saari on noin 45 hehtaarin kukoistava puisto barokkilinnan ympärillä. Kukkaparatiisin perusti ruotsalainen kreivi Lennart Bernadotte 1930-
luvun alussa ja hänen elämäntyötään jatkavat suvun perilliset. Mainaussa olon aikana nautitaan myös kevyt lounas. Paluu Bodenseen yli Konstanzista autolautalla Meersburgiin. Kaupunki on tunnettu kauniista historiallisista ja erittäin hyvin säilyneistä keskiaikaisista rakennuksistaan sekä viinistään. Meersburgista jatketaan edelleen Friedrichshafeniin. Hotelliin palattuamme päivällinen sen ravintolassa.

4. matkapäivä

Hotellissa nautitun aamiaisen jälkeen matka jatkuu Itävaltaan, jossa ensimmäisenä pysähdyspaikkana on Bregenzin kaupunkin Bodenseen rannalla. Lyhyen tutustumisen jälkeen matka jatkuu kohti Alppeja. Matkalla nautitaan myös hotellista mukaan saamamme kevyet retkieväät. Matkareitti kulkee vain kesäisin auki olevan, yli 22 km pitkän, Silvretta Hochalpenstrassen kautta. Säätilan salliessa täältä on huikeat näkymät alppimaisemiin. Saavumme alkuillasta Ischgliin, jossa majoittuminen pitkäaikaiseen Keliakialiiton yhteistyökumppanihotelliin Goldener Adleriin. Päivällinen hotellissa.

5. matkapäivä

Hotellissa nautitun aamiaisen jälkeen lähdemme retkelle Innsbruckiin. Tutustumista kaupunkiin ja käynti mm. kuuluisan Bergisel hyppyrimäen tornissa, jossa myös kahvitellaan. Mahdollisuus myös omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen sekä ostosten tekoon ennen paluumatkaa Ischgliin. Mikäli ei halua lähteä Innsbruckin retkelle voivat halukkaat omatoimisesti retkeillä Ischglissä. Päivällinen retkibussin palattua hotelliin.

6. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Tänään retkeilemme Alpeilla. Mahdollisuus käydä myös hisseillä vierailemassa Sveitsissä Samnaun kylässä. Sään salliessa on jälleen odotettavissa hienoja näkymiä. Hotelliin palattuamme päivällinen.

7. matkapäivä

Aamiainen ja päivällinen hotellissa. Muutoin patikointiretkipäivä Ischglin alppimaisemissa.

8.matkapäivä

Aamiaisen jälkeen alkaa paluumatkamme. Ajamme bussilla Saksan puolelle, jossa ohitamme Garmisch-Partenkirchenin kaupungin. Käymme ihastelemassa Ettalin tunnetun luostarin kirkkoa. Matka jatkuu edelleen kohti Müncheniä. Matkan varrella nautitaan vielä lounas. Matka jatkuu moottoriteitä pitkin Münchenin lentokentälle, jossa lähtöselvitys. Turvatarkastuksen kautta siirtyminen odottamaan Finnairin lennon lähtöä. Lento lähtee Münchenistä klo 18.50 ja saapuu Helsinki – Vantaan kentälle klo 22.15.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.