Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Upea Ahvenanmaa kutsuu!

Maarianhamina

Maarianhamina ja Ahvenanmaan saaristo

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää leppoisaa kotimaan lomaa. Pieneen kokoonsa nähden siellä on paljon nähtävää. Maarianhaminaan voit tutustua helposti kävellen, pyöräillen tai bussilla. Kaupungin pienessä keskustassa ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat aina lähellä. Meren läheisyys houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään.

Syyskesän sadonkorjuuristeilyt

Syyskesän ainutlaatuiset sadonkorjuuristeilyt Ahvenanmaalle ovat nyt myynnissä! Tarjolla on kaksi risteilyvaihtoehtoa, toinen Tallink Siljan Victoria-laivalla ja toinen Viking Linen Gabriella-laivalla. Molemmat sadonkorjuulähdöt risteillään 18.9.2020 suoraan Helsingistä Maarianhaminaan. Ensimmäinen yö vietetään laivalla ja Maarianhaminaan saavutaan seuraavana aamuna. Maissa on aikaa noin 6-8 tuntia tutustua Ahvenamaan nähtävyyksiin ja osallistua saaristossa vietettäviin sadonkorjuun tapahtumiin. Takaisin kohti Helsinkiä lähdetään alkuillasta ja perille saavutaan seuraavana päivänä. Varaa paikkasi sadonkorjuuristeilylle nyt, joko Viking Linen Ahvenanmaan risteily tai TallinkSiljan erikoisristeily Victorialla. Lähde nauttimaan syyskesän tunnelmasta ja sadonkorjuun antimista Ahvenanmaalle!

Ahvenanmaalla vietetään sadonkorjuujuhlaa 18.–20.9.2020, joka on syksyn kohokohta. Matkapoikien kautta sinun on mahdollista lähteä kokemaan saariston ainutlaatuinen syyskesän tunnelma ja tutustua Ahvenanmaahan sadonkorjuujuhliin. Nauti paikallisesta lähiruoasta ja -juomasta, vieraile avoimilla tiloilla ja osta paikallisia artesaaniruokia sekä käsintehtyjä tuotteita.

Matkapoikien opastetulla sadonkorjuu-teemaisella päiväretkellä tutustutaan mm. laivan- ja veneenrakentamisesta tunnettuun Merikortteliin, Lemlandissa sijaitsevaan Amalian limsatehtaaseen sekä omaperäiseen Mercedes Chocolaterie & Open Water Brewery panimoon, joka on Ahvenanmaan uusin pienpanimo. Lumparlandin kauniissa Ollaksessa ihastelemme maalaistalon miljöötä ja tilalla pääsemme nauttimaan herkullisia kotileivonnaisia. Tutuksi tulevat myös Taffel Chipsin tehdas Godbyssä sekä Kastelholman linnan kupeessa sijaitseva Jan Karlsgårdenin ulkoilmamuseo myyntikojuineen ja tarjoiluineen. Päiväretkelle voit osallistua, lähditpä matkaan kummalla laivalla tahansa. Retkiohjelmaan voit tutustua alla olevasta linkistä!

Minilomalle Maarianhaminaan

Matkapojat vie sinut lomailemaan lähelle iki-ihanaan Maarianhaminaan! Ahvenanmaa on luonnonkaunis saaristokohde pienellä ripauksella Ruotsia. Raikas meri-ilma ja kauniit maisemat luovat täydelliset puitteet kotimaan lomamatkalle. Risteily-hotellimatkalla Maarianhaminaan yövyt yhden yön hotellissa ja kaupunkilomalla Maarianhaminaan yövyt kaksi yötä hotellissa. Vuoden 2020 uutuusmatkoja ovat Ahvenanmaan risteily Viking Linella sekä Päivä Maariahaminassa risteily Baltic Queenillä, joissa yövytään kaksi yötä laivalla ja vietetään yksi päivä perillä idyllisessä Maarianhaminassa.

Päiväristeilylle saaristomaisemiin

Lähde päiväksi upeisiin saaristomaisemiin Itämerelle! Päivän aikana nautit niin maisemista, herkuttelusta, tanssista, leikeistä kuin kahdesta eri laivastakin! Valittavanasi on Piknik-risteily Viking Linella ja Saaristoristeily TallinkSiljalla.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan hotellin laivamatkoineen sekä kaikki matkaan liittyvät seikat kuntoon.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA