Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Kotimaan saaristo kutsuu

Maarianhamina

Maarianhamina ja Ahvenanmaan saaristo

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää leppoisaa kotimaan lomaa. Pieneen kokoonsa nähden siellä on paljon nähtävää. Maarianhaminaan voit tutustua helposti kävellen, pyöräillen tai bussilla. Kaupungin pienessä keskustassa ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat aina lähellä. Meren läheisyys houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään.

Nyt suosittelemme!

Mukavan lähelle Maarianhaminaan

Matkapojat vie sinut lomailemaan lähelle iki-ihanaan Maarianhaminaan! Ahvenanmaa on luonnonkaunis saaristokohde pienellä ripauksella Ruotsia. Raikas meri-ilma ja kauniit maisemat luovat täydelliset puitteet kotimaan lomamatkalle. Risteily-hotellimatkalla Maarianhaminaan yövyt yhden yön hotellissa ja kaupunkilomalla Maarianhaminaan yövyt kaksi yötä hotellissa. Päivä Maariahaminassa -risteilyillä Helsingistä vietät kaksi yötä laivalla ja päivän perillä Ahvenanmaasta nauttien. Kesän 2021 uutuus on Juhannusristeily Europalla Maariahaminaan.

Nähtävää ja koettavaa Ahvenanmaalla

Maarianhamina on vilkas, runsaan 11 500 asukkaan pikkukaupunki. Kaupungin keskusta tarjoaa pienellä alalla laajan valikoiman kauppoja ja muita palveluja. Täällä ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat lähellä. Maarianhamina sijaitsee kapealla niemellä kahden merenlahden sekä niiden satamien, itäsataman ja länsisataman, välissä.  Maarianhaminan palvelut ja ostostarjonta ovat yllättävän laajat verrattuna kaupungin kokoon ja asukaslukuun. Kaupungista löytyy runsaasti ravintoloita, hotelleja, baareja, museoita ja kauppoja.


The Tall Ships Races 2021 - isojen purjelaivojen tapahtuma Maarianhaminassa 22.-25.7.2021

Tulevana kesänä koittaa ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä tunnetun The Tall Ships Races tapahtuman isoja purjelaivoja Maarianhaminassa. The Tall Ships Races 2021, isojen purjelaivojen tapahtuma palaa jälleen Itämerelle ja Maarianhaminaan. Kilpailu alkaa Liettuan Klaipedasta 27.6. kohti Pietaria, josta laivat saapuvat Tallinnan kautta Maarianhaminan perinteikkääseeen merenkulkukaupunkiin 22.7. Laivat viipyvät Maarianhaminassa 22.-25.7. Lähtö Szczecinia kohti Puolaan on 25.7.Lisää kotimaan saaristomatkoja

Lähde upeisiin kotimaan saaristomaisemiin nauttimaan niin maisemista, herkuttelusta ja nähtävyyksistä!
Kaikki kotimaan matkat >

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA