Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
MSC Cruises

Itäisen Välimeren risteily Venetsiasta

Itäisen Välimeren risteily Venetsiasta

Lähtöpäivät:

EI myynnissä tällä hetkellä

Matkan kesto:

9 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Elämysristeily Itäiselle Välimerelle

Lähde täysihoidolliselle elämysristeilylle nauttimaan matkasta upeisiin Välimeren maisemiin!  Viikon mittainen risteily MSC varustamon MSC Armonialla! Lennämme Finnairilla Helsingistä Venetsiaan, mistä kuljetus lähellä olevaan Padovan kaupunkiin, missä yövymme ennen risteilyä. Syksyn risteilyn kohteet ovat: Venetsia - Dubrovnik - Kotor - Korfu - Zakynthos - Bari - Venetsia.

MSC:n risteilijöillä tutustut tyylikkäästi Itäisen Välimeren upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin, aikaa jää hyvin tutustua maissa kohteisiin. Välimeren upeiden maisemien ohella nautit risteilijän monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkalla mukana suomenkielinen matkajohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Välimeren risteilylle!

Suomenkielinen matkanjohtaja

Suomenkielinen matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Matkanjohtajamme on asiakkaitamme vastassa Venetsian lentokentällä. Laivalla palvelukielenä on englanti. 


Täysihoito laivalla

Täysihoito laivalla: aamiainen, lounas, välipalat, illallinen. Juomapaketit lisämaksusta.


Itäinen Välimeri tyylikkäästi risteillen 

MSC Armonialla tutustut tyylikkäästi Itäisen Välimeren upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin. Suomalainen matkanjohtaja on risteilyillä mukana varmistamassa lomasi onnistumisen. Vierailukohteisiin tutustut kätevästi laivayhtiön järjestämillä retkillä tai voit suunnistaa omatoimisille retkille.


Vierailukohteet syksyllä 2024

Lähtö- ja paluusatama Venetsia  (Italia) • Dubrovnik (Kroatia) • Kotor (Montenegro) • Korfu (Kreikka) • Zakynthos (Kreikka) • Bari (Italia)

Syksyn 2024 risteilyillä viivytään useamman tunnin ajan jokaisessa satamassa.  Katso isompi kuva kartasta tästä >>


Venetsia

Kullattu Pyhän Markuksen kirkko, Dogen palatsi ja romanttiset gondoliajelut. Salli itsesi eksyä yli 100 saaren, 150 kanavan ja 400 sillan kaupunkiin.


Dubrovnik

Dubrovnikin kaupunkia kutsutaan Kroatian kruununjalokiveksi ja sen vanhakaupunki on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. 


Kotor

Vaella viehättävissä vanhoissa kaupunkikortteleissa ja suuntaa sen jälkeen ylös St John’s Castleen, jossa nautit Kotorin kauniista vuonomaisemista.


Korfu

Korfu on Kreikalle kuuluva saari Joonianmerellä ja sen pääkaupunki (Korfu) on kiehtova sekoitus kreikkalaisia, brittiläisiä ja bysanttilaisia vaikutteita.


Zakynthos

Zakynthos tunnetaan Joonianmeren upeimmista hienohiekkaisista rannoista ja uskomattoman sinisistä vesistä.


Bari

Bari sijaitsee Etelä-Italian Apulian alueella, Adrianmeren rannikolla, ja se on yksi alueen suurimmista kaupungeista.


Retket

Laivalla on myynnissä monipuolinen valikoima lisämaksullisia retkiä. Padovan ja Venetsian/Veronan opastetut kävelykierrokset sisältyvät hintaan.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Lennämme Finnairilla 

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä. Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Helsinki-Venetsia/Verona-Helsinki
 • Kuljetukset Venetsia/Verona tulo- ja lähtöpäivänä (lentokenttä-hotelli-satama-keskusta-lentokenttä)
 • Hotelliyöpyminen Padovassa 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa 2 hengen hytissä
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset ja kaikki välipalat)
 • Laivan monipuolinen viihdeohjelma
 • Kuntosalin ja liikuntatilojen käyttö
 • Uima- ja porealtaiden käyttö
 • Lastenohjelma ja klubit lapsille
 • Henkilökunnan palvelupalkkiot laivalla
 • Satamamaksut ja verot
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
 • Kävelykierrokset Padovassa ja Venetsiassa/Veronassa.

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Venetsia 07:05 - 09:05

Venetsia - Helsinki 19:20 - 23:10
Verona - Helsinki 19:05 - 23:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen hytti

Yhden hengen huone

Juomapaketit

Varustamon retket

Internetyhteys risteilyllä

Matkaohjelma

1. päivä, Helsinki-Venetsia

Finnairin aamulento Helsingistä Venetsiaan. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä, mistä kuljetus Padovan kaupunkiin. Opastettu kävelykierros Padovassa.

2. päivä, Venetsia-Dubrovnik

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus hotellista Venetsian satamaan, mistä MSC Armonia lähtee klo 20:00 kohti Kroatiaa ja Dubrovnikin kaupunkia. Unelmien risteilyloma voi alkaa!

3. päivä, meripäivä

Koko päivä aikaa rentoutua ja nauttia laivan palveluista.

4. päivä, Dubrovnik

Laiva saapuu Dubrovnikiin aikaisin aamulla klo 07:00 ja viipyy satamassa klo 19:00 asti. Dubrovnikin vanhakaupunki on täynnä upeaa barokkiarkkitehtuuria, kapeita kujia ja historiallisia aukioita. Dubrovnikin muuri ympäröi vanhaa kaupunkia, tarjoten mahtavat näkymät. Arkkitehtoniset aarteet kertovat loisteliaasta menneisyydestä: keskiajalla Dubrovnik oli kauppalaivastonsa ansiosta itäisen Välimeren vahvin kaupunkivaltio, joka veti vertoja jopa Venetsialle. Nykypäivänä Dubrovnik on tunnettu Game of Thrones sarjan kuvauspaikkana.

5. päivä Kotor

MSC Armonia saapuu Kotoriin aamulla klo 08:00 ja jatkaa matkaa illalla klo 18:00. Kotorinlahden poukamassa sijaitseva keskiaikainen Kotor on muurien ympäröimä, Unescon suojelema kaupunki, joka on yksi Montenegron suosituimpia nähtävyyksiä. Korkeiden vuorien heijastuma syväsinisen veden pinnasta luo lumoavaa tunnelmaa. Kotorin kaupunki kätkee sisäänsä mukulakivikujien labyrintin, venetsialaisia palatseja, kirkkoja ja ravintoloita terasseineen. Heti kaupungin takana kohoavat Dinaarisiin Alppeihin kuuluvat vuoret. Vanhaa kaupunkia ympäröi 4,5 km pitkä kaupunginmuuri, joka aikoinaan suojasi kaupunkia vihollisilta. Kannattaa kiivetä muuria pitkin kaupungin korkeimmalle paikalle. Portaita on 1350 ja matka varsin rasittava, mutta maisema on taatusti kaiken vaivan arvoinen!

6. päivä Korfu

MSC Armonia saapuu Korfulle aamulla klo 09:00 ja jatkaa matkaa illalla klo 19:00. Korfun vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja sen edustalla sijaitseva Venetsialainen linnake on saaren tärkeimpiä nähtävyyksiä. Korfun saari hurmaa vehreällä maastollaan, oliivilehtoineen ja kukkivine puutarhoineen. Saari tarjoaa upeat rannat, joilla voit nauttia kristallinkirkkaasta vedestä ja aurinkoisista päivistä. Korfun kulttuurinen monimuotoisuus näkyy myös saaren ravintolatarjonnassa. Saarelta saa herkullista perinteistä kreikkalaista ruokaa, mutta vaikuttaita löytyy myös muualta Euroopasta ja erityisesti Italiasta ja Turkista.

7. päivä Zakynthos

MSC Armonia saapuu Zakynthokselle aamulla aikaisin klo 07:00 ja jatkaa matkaa klo 16:00. Zakynthoksen kaupunki tarjoaa viehättävän sekoituksen perinteistä arkkitehtuuria, kapeita kujia ja elävää tunnelmaa. Vierailemisen arvoisia paikkoja ovat mm. Agios Dionysioksen kirkko ja Solomos-aukio. Zakynthoksen vesien alla avautuva merenalainen maailma ja lumoava sininen luola tarjoavat sukeltajille ja snorklaajille runsaasti nähtävää. Saaren vuoristoalueen monipuolinen kasvusto puolestaan houkuttelee ulkoilijoita. Zakynthos on Kreikan merkittävin valekarettikilpikonnien pesimisalue, erityisesti Laganaksen lahden rannat ovat tärkeitä munintapaikkoja. Saari onkin omaksunut kilpikonnat maskotikseen.

8. päivä Bari

Laiva saapuu Bariin klo 08:00 ja jatkaa matkaa klo 13:00. Kauniita aukioita, mukulakivikatuja, kulinaarisia elämyksiä ja monipuolinen kulttuurielämä. Barin kaupunki yhdistää tyylikkäästi perinteen ja modernin elämän. Basilica di San Nicola ja vanha kaupunki, Bari Vecchio, tarjoavat historiallisia aarteita. Bari tarjoaa vilkkaan kulttuurikattauksen, jossa on musiikkia, teatteria ja perinteisiä festivaaleja ympäri vuoden. Alberobellon trullikaupunki on erittäin suosittu retkikohde risteilymatkustajien keskuudessa.

9. päivä, Venetsia/Verona - Helsinki

MSC Lirica saapuu Venetsiaan aamulla klo 10:00. Syyskuussa kuljetus satamasta Veronan kaupunkiin, missä matkan hintaan sisältyvä opastettu kaupunkikierros. Aikaa jää myös omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Kuljetus Veronan lentokentälle, mistä Finnairin iltalento Helsinkiin.

Hotellit

Laivan esittely

MSC Armonia

MSC

Italialainen MSC on maailman suurin yksityisomisteinen risteilyvarustamo ja tunnettu Välimeren risteilyistään. MSC:llä on moderni ja ympäristöystävällinen 21 aluksen laivasto. Varustamo kompensoi kaikkien matkustajien risteilystä aiheutuneet hiilidioksipäästöt. Lisätietoa varustamosta löytyy täältä.

MSC Armonia

MSC Armonia on v. 2019 kunnostettu moderni risteilyalus. Pienikokoisempi risteilyalus tarjoaa mukavuutta elegantissa miljöössä. Tämä alus sopii sekä perheille että  nuorille ja aktiivisille matkustajille.


Laivatiedot


Neitsytmatka 2001 (kunnostettu 2019)
Matkustajia 2520
Henkilökuntaa 750
Kansia 13

Leveys 30 m
Pituus 275 m
Koko 65 540 BT

Nopeus 22 solmua

Ravintolat

Buffet-ravintoloissa voit nauttia aamiaisen ja lounaat. Koska laivayhtiö on italialainen, niin ruokavaihtoehtoina on tarjolla salaatteja, pastaa sekä tietenkin pitsaa. A la Carte-illallinen on pääravintolassa, jossa on kaksi eri kattausaikaa.


Viihde ja ajanviete

MSC Armonialla voit hemmotella itseäsi kylpyläosastolla, joka on varustettu merinäköalalla. Yläkansilla odottavat myös monet ihanat uima- ja porealtaat sekä kuntosali. Nuoremmille vieraille löytyy lasten- ja nuortenkerhoja yhteistyössä Legon kanssa. Iltaisin voi nauttia elävästä musiikista sekä tanssia yökerhossa. Aluksella on kasino, useita baareja sekä suuri teatteri jossa voi nauttia esim. Broadway-esityksestä.

Pukeutuminen risteilyllä

MSC -risteilyille voi pukeutua rennosti, myös illallisille. Risteilyllä on muutama juhlavampi illallinen, jolloin t-paidassa ja farkuissa ei ole suositeltavaa mennä a la carte -ravintolaan. Myös buffetissa voi syödä vaikka kaikki illalliset ja buffetiin rennompi pukeutuminen kelpaa. Mukaan kannattaa pakata juhlavammat vaatteet, mikäli haluaa illallistaa hienommin a la carte -ravintolassa.

Hytit

MSC Armonian hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Korkeaan palvelutasoon MSC Cruisen risteilyaluksilla sisältyy henkilökohtainen hyttiemäntä/-isäntä, joka huolehtii hytin siivouksesta ja varustelusta. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Hytin varustukseen sisältyy myös mm. interaktiivinen televisio, puhelin, langaton internetyhteys (lisämaksullinen), ilmastointi, hiustenkuivaaja, vaatekaappi, WC ja kylpyhuone, minibaari/jääkaappi, tallelokero ja vaatekomero. Lue lisää alempaa.


* Perushytit eli ikkunattomat hytit


* Ulkohytissä nautit maisemista myös hytissäsi


* Parvekehytissä nautit omasta yksityisestä parvekkeestasi 

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Sisähytti Bella

Sisähytti Bella on kooltaan n. 13 m² ja hytin tarkka sijainti selviää lähempänä lähtöä. Hytissä on mukava parivuode, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. puhelin, tallelokero, minibaari, ilmastointi, TV, hiustenkuivaaja ja peilipöytä.

Kuva hytistä

Junior ikkunallinen hytti

Ikkunalliset hytit ovat kooltaan 12–16 m², ja niissä on mukava parivuode, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. puhelin, tallelokero, minibaari, ilmastointi, TV, hiustenkuivaaja ja peilipöytä.

Kuva hytistä

Junior parvekehytti

Parvekkeelliset hytit ovat kuin hotellihuoneita. Hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. ilmastointi, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, televisio, minibaari sekä tallelokero. Hytin koko on 15-17 m² ja parveke on noin 3 m².

Kuva hytistä

Junior sisähytti

Junior sisähytit ovat kooltaan 16 m². Niissä on mukava parivuode, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. puhelin, tallelokero, minibaari, ilmastointi, TV, hiustenkuivaaja ja peilipöytä.

Kuva hytistä

Deluxe Aurea sviitti

Parvekkeelliset Aurea siivit ovat kuin tyylikkäitä hotellihuoneita. Sviiteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. sohva ja sohvapöytä, ilmastointi, tilava vaatekaappi, hiustenkuivaaja, televisio, kylpyhuone ammeella, minibaari sekä tallelokero. Hytin koko on 27-31 m² ja parveke on noin 6 m².

Huom!

Matkustusasiakirjat ja passi

MATKUSTUSASIAKIRJAT (PASSI)

* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä, kaikilla matkustajilla tulee olla passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta paluupäivän jälkeen. Tarkistathan myös, että passi on ehjä ja voimassa! Muiden maiden kansalaisten on tarkistettava oman maansa määräykset.


* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä, myös Euroopassa, tarvitsemme kaikilta matkalaisilta selkeät valokopiot passeista sekä seuraavat tiedot: kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä Suomeen jäävän yhteyshenkilön (lähiomaisen/ystävän) nimi ja puhelinnumero (hätätilanteiden varalta).


Toimitattehan nämä tiedot toimistoomme heti ennakkomaksun maksamisen jälkeen, dokumentit tulostuvat yhdessä varausvahvistusten kanssa!


* Matkadokumentit (matkaohjelma, risteilyliput) lähetetään noin 1 - 2 viikkoa ennen lähtöä valitsemallasi tavalla (sähköpostitse/postin välityksellä).


MATKAVAKUUTUS

*Suosittelemme, että kaikilla matkustajilla on voimassa oleva, kattava matkavakuutus, joka kattaa myös koronataudista johtuvan karanteenin, hoitokulut sekä kotiinpaluun.

 

Ohessa tämänhetkiset varustamon koronasäännöt:

* Suosittelemme, että kaikki matkustajat ovat ottaneet vähintään 2 koronarokotetta, mutta laivayhtiö ei enää edellytä sitä. Laivayhtiö ei myöskään enää vaadi etukäteen tehtävää koronatestiä.


* Koska lähtöön on vielä aikaa, ohjeistukset voivat muuttua ja ne tulee tarkistaa lähempänä lähtöä uudelleen. 

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt