Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kiertomatka Amalfin rannikko, Rooma ja Capri

Amalfin rannikko, Rooma ja Capri

Lähtöpäivät:

18.9.2021

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1399€

Amalfin rannikko, Rooma ja Capri

alk. 1399 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Amalfin rannikko

Amalfin rannikko sijaitsee Napolista etelään ja se on Sorrenton niemimaan etelärannikko. Rannikko on tunnettu upeista maisemistaan, idyllisistä pikkukylistä sekä Limoncello -sitruslikööristään. Tällä matkalla pääset tutustumaan Unescon maailmaperintökohteisiin kuuluva rannikon idyllisiin pikkukyliin ja niitä ympäröiviin maisemiin. Tutustut myös kristallinkirkkaan veden ympäröimään kauniiseen Caprin saareen, Pompein rauniokaupunkiin ja Amalfin rannikon viehättäviin pikkukyliin.


Capri

Kuvankaunis Capri Napolinlahden suulla on suosittu lomakohde niin taiteilijoiden, julkkisten kuin ihan tavallistenkin turistien kesken. Saaren jylhät kalliot ja tunnelmalliset kylät ihastuttavat ja ympärillä välkehtivä turkoosi meri on häkellyttävän kaunis. Tällä matkalla käymme mm. 280m korkeudessa, Anacaprin kylässä, jossa myös kuuluisan kirjailija-lääkäri Axel Munthen huvila sijaitsee. Saarella myös omaa aikaa tutustua Caprin keskustaan. Vietä aikaa ostoksia tehden, kapeita katuja kierrellen tai istahda kahville johonkin idylliseen kahvilaan. Tiedä vaikka osuisit viereiseen pöytään julkkiksen kanssa...

Pompei

Pompein historiallinen kaupunki jäi vuonna 79 laavavirtojen alle Vesuvius-tulivuoren purkautuessa. Kaupunki on ollut argeologisten tutkimusten kohteena jo vuodesta 1748 ja kiinnostaa tutkijoita edelleen. Matkan hintaan sisältyy Pompein-retki, jossa pääset tutustumaan Pompein rauniokaupunkiin. Näemme mm. kaivauksissa esiin tulleita temppeleitä, asuinrakennuksia, kauppoja ja kylpylöitä. Osassa rakennuksista löytyy myös alkuperäisiä seinämaalauksia.

Rooma

Ikuinen kaupunki Rooma on aina vierailun arvoinen paikka. Paljon nähtävää, hyvää ruokaa, tunnelmallisia kujia, aukioita ja suurkaupungin sykettä. Historialliset nähtävyydet kiehtovat niin ensikertalaisia kuin jo aiemmin Roomassa käyneitä. Poikkea Trasteveren kaupunginosassa, joka poikkeaa ydinkeskusta tyylillään. Kapeita katuja, joiden varsilla pieniä kahviloita ja ravintoloita. Tässä kaupunginosassa törmäät paikallisten leppoisaan elämänmenoon.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Rooma – Helsinki Finnairin reittivuorolla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 1 lounas, 1 illallinen
  • Viininmaistajaiset
  • Retket: Caprin saari (säävaraus), Pompein rauniokaupunki ja Amalfin rannikko
  • Rooman kävelykierros
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Rooma 07:33 - 09:55

Rooma - Helsinki 19:45 - 00:05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 180€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki-Rooma-Sorrento

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 7.30 kohti Roomaan, jonne saavumme klo 09:55 paikallista aikaa. Bussi sekä suomenkielinen paikallisopas ovat vastassa kentällä. Heti saapumisen jälkeen lähdemme ajamaan kohti Sorrentoa. Pysähdymme matkan varrella viinitilalla, jossa syömme lounaan ja nautimme tilan viinejä. Majoittuminen Sorrenton hotelliin. Kävelykierros Sorrentossa, jonka jälkeen nautimme yhteisen illallisen hotellin ravintolassa. (Päiväajo n. 285km).

Yöpyminen: Grand hotel Flora.

2. matkapäivä, Capri

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdemme Caprin kauniille saarelle (säävaraus). Saari sijaitsee n. 30min. laivamatkan päässä Sorrentossa. Capri on perinteisesti koko maailman jet-setin rakastama lomakohde! Täällä ovat olleet valtion päämiehet, filmitähdet ja laulajat! Caprin keskusta ihastuttaa pienillä aukioillaan, kapeilla kaduillaan, luksus–hotelleilla sekä putiikeilla. Nousemme pikkubusseilla Anacaprin kylään, jonka tunnetuin nähtävyys on ruotsalaisen Axel Munthen huvila. Paluu Caprin keskustaan, joka ihastuttaa pienillä aukioillaan ja kapeilla kaduillaan. Kävelemme keskustan läpi näköalapaikalle, josta aukeavat mahtavat maisemat sinivihreänä kimaltavalle merelle ja Faraglioni-kallioille! Iltapäivällä kuljetus Caprin satamaan ja paluu Sorrentoon.
Yöpyminen: Grand hotel Flora.

3. matkapäivä, Amalfi-Pompei

Hotelliaamiainen. Heti aamiaisen jälkeen pääsemme ihastelemaan Amalfin rannikon häikäisevän kauniita maisemia. Matkalla ohitamme vuorenrinteeseen rakennetun, entisen kalastajakylän, värikkäistä taloista tunnetun Positanon. Ajamme kohti korkeiden vuorten väliin rakennettua Amalfin idyllistä kaupunkia. Amalfissa omatoiminen lounastauko. Amalfi on historiallisesti merkittävä satamakaupunki, joka upeiden maisemien vuoksi on nykyisin myös turistien suosima lomakohde.  Rannikolta matka jatkuu Pompein arkeologiselle alueelle. Pompein vauras satamakaupunki jäi laavavirtojen alle Vesuvius-tulivuoren purkautuessa. Kierroksen aikana näemme kaivauksissa esiin tulleita temppeleitä, asuinrakennuksia, kauppoja ja kylpylöitä. Osassa rakennuksista on nähtävänä myös alkuperäisiä seinämaalauksia. Illansuussa palaamme takaisin Sorrentoon.
Yöpyminen: Grand hotel Flora.

4. matkapäivä, Sorrento-Rooma

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme kohti Roomaa. Matkalla pidämme lounastauon kahvilassa, josta jokainen voi ostaa mieleistään pientä purtavaa. Hotelliin majoittuminen, jonka jälkeen lähdemme tutustumaan kävellen kaupungin nähtänyyksiin suomalaisen paikallisoppaan johdolla. Kierroksen aikana näemme mm. espanjalaiset portaat, Fontana di Trevi suihkulähteen ja Pantheonin kirkon. Kävelykierros kestää n. 2,5-3h (hyvät kengät mukaan). Loppuilta omaa aikaa.
Yöpyminen: Hotel Torino.

5. matkapäivä, Rooma-Helsinki

Aamupäivä omaa aikaa Roomassa. Matkatavarat voi jättää hotellin säilöön. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, josta Finnairin lento lähtee klo 19:45. Helsinkiin saavumme seuraavan vuorokauden puolella klo 00:05.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.