sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Joulutorien tunnelmaa

Berliini

Berliinin joulutorit

Lähtöpäivät:

13.12.2018

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 589€

Berliinin joulutorit

alk. 589 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Berliini

Berliini on Saksan pääkaupunki ja yksi Saksan osavaltioista. Noin 3,4 miljoonalla asukkaallaan se on myös Saksan suurin ja Euroopan unionin toiseksi suurin kaupunki Lontoon jälkeen. Toisin kuin joidenkin muiden kaupunkialueiden, Berliinissä kaupungin viralliset rajat ja kaupunkimaisesti rakennetun alueen tosiasialliset rajat vastaavat melko hyvin toisiaan. Löyhemmin määritelty Berliinin metropolialue jatkuu kuitenkin kauas ympäristöön ja sillä asuu alueen tarkasta määritelmästä riippuen noin 4,4-5,9 miljoonaa ihmistä. Berliiniin joulutorit

Berliinin joulutorit

Joulun aikaan Berliinissä leijuu hehkuviinin ja mausteisten herkkujen tuoksu. Perinteisiä joulumarkkinoita löytyy toreilta ja pieniltä aukioilta, ja niissä voi nauttia musiikista ja tunnelmasta ja katsella tarjontaa, joka usein koostuu käsitöistä, lahjatavaroista sekä paikallisista herkuista. Ilta-aikaan torit on valaistu värikkäästi ja ne ovat varmasti kauneimmillaan. Toreilla on usein oheisohjelmaa, konsertteja ja tapahtumia. Suomeksi opastetulla kaupunkikierroksellamme saat helposti tietoa Berliinin värikkäästä historiasta ja nykypäivästä, ja kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet tulevat mukavasti tutuiksi. Virittäydy joulun odotukseen ja tule tutustumaan eläväiseen Berliiniin ja sen hurmaaviin joulutoreihin!

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki-Berliin-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla
  • Opastettu kävelykierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla
  • Lentokenttäkuljetukset (opas mukana tulokuljetuksella)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa.  Saksassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Berliini 11:30 - 12:25

Berliini - Helsinki 19:20 - 22:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

De Luxe huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Berliini

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 11:30 kohti Berliiniä, jonne saavumme klo 12:25. Perillä Berliinin lentokentällä odottavat paikallinen bussi ja suomenkielinen paikallisopas. Kentältä lähdemme noin 2,5h mittaiselle Berliinin kaupunkikierrokselle bussilla sekä jalkaisin. Näemme Berliinin tärkeimmät nähtävyydet mm. Brandenburgin portin, joka on yksi Berliinin tunnetuimmista ja merkittävimmistä symboleista. Se nähdään nykyisin myös Saksojen yhdistymisen tunnuskuvana. Näemme myös Saksan uuden kanslerinviraston - Kanzleramtin, Checkpoint Charlien: Itä- ja Länsi-Berliinin välisen rajanylitysaseman, Reichstag eli Berliinin valtiopäivätalo on Saksan parlamentin eli liittopäivien kokoontumispaikka. Rakennus valmistui vuonna 1894, mutta vaurioitui ensin tulipalossa 1933 ja sen jälkeen toisen maailmansodan pommituksissa. Vanhaan loistoonsa kunnostettu valtiopäivätalo on nykyään yksi Berliinin näyttävimmistä rakennuksista. Kierroksen aikana käymme viemässä matkalaukut hotellille ja jatkamme vielä matkaa kohti Potsdamer Platzia, jossa näemme muutaman pätkän vanhaa Berliinin muuria ja vierailemme joulumarkkinoilla. Opas kertoo joulutorista hehkuviiniä nauttiessamme, jonka jälkeen voi tutustua omaan tahtiin joulutorin tarjontaan. Paluu hotellille omatoimisesti ja omaan tahtiin.

2. matkapäivä, Berliini

Aamiainen hotellissa. Noin. klo 11 aikaan tapaaminen oppaan kanssa hotellin aulassa ja lähtö kävelykierrokselle, jonka aikana kuulemme pysäyttäviä tarinoita Berliinin lähihistoriasta. Hotellin sijainnista riippuen siirrymme tarvittaessa ensin S-junalla Alexanderplatzille, missä DDR:ssä syntynyt oppaamme kertoo tapahtumista ”myrskyisenä syksynä” 1989, kun muuri murtui, sekä elämästä muurin sillä puolen DDR:ssä. Kierros jatkuu kävellen punaisen raatihuoneen edessä olevaan torille, ja siitä Nikolai-korttelin kautta valtionoopperan ja Hedwigin katedraalin välissä olevalle joulutorille. Mahdollisuuksien mukaan vierailemme katedraalin sisätiloissa. Kävelykierros päättyy Gendarmenmarkin joulutorille, missä voi jatkaa omatoimista tutustumista alueeseen. Opas neuvoo reitin takaisin hotellille ja reitin nähtävyyksille, kuten Alexanderplatzille TV-torniin, DDR-Museoon, Berliinin Tuomiokirkkoon, museosaarelle tai esim. Brandenburger Torille.

3. matkapäivä, Berliini

Aamiainen hotellissa ja omatoiminen lomapäivä Berliinissä.

4. matkapäivä, Berliini – Helsinki

Aamiainen hotellissa. Iltapäivällä kuljetus hotellilta (ilman opasta) Berliinin lentokentälle, josta Finnairin lento lähtee klo 19:20 kohti Helsinkiä. Saapuminen Helsinkiin klo 22:10.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display