Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Baltian joulumatkat

Joulumatka Tarttoon

Joulumatka Tarttoon

Lähtöpäivät:

22.12.202

Matkan kesto:

5 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulumatka Tartto

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto muuttuu joka vuosi ennen joulua tarunhohtoiseksi satukaupungiksi, joka tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Joulumatkamme hintaan on majoituksesta riippuen sisällytetty jouluaaton illallinen, jolloin tehtäväksesi jää joulun rauhasta ja valmiista joulupöydästä nauttiminen.


Bussimatkat suomalaisella bussilla

Laivamatkat taittuu kansipaikoin Viking XPRS:llä, meno-paluukuljetukset suomalaisella bussilla Tallinna – Tartto – Tallinna ja 4 yötä valitsemassasi hotellissa Tartossa. Helposti matkaan kuljetuksin tai satamasta - joulun matkalle myös laajat kotimaan tilausajokuljetukset!


🚌  Laajat kotimaan tilausajokuljetukset

Tarton joulumatkalle tilausajokuljetukset seuraavilta reiteiltä:

Imatra-Lappeenranta-Hamina-Kotka-Porvoo

Kouvola-Kuusankoski
Ähtäri- Jyväskylä- Heinola-Lahti-Orimattila-Mäntsälä
Sastamala-Nokia-Tampere-Hämeenlinna

Hinnat alk./ suunta
Tampere, Lahti, Kotka 24€
Sastamala, Heinola, Kouvola, Lappeenranta 29€
Imatra 39€

Hintaan sis. majoituskohteesta riippuen jouluillallinen 24.12.


Matkan hintaan sisältyy jouluillallinen 24.12. seuraavassa hotellissa: Dorpat Hotel

Tarton joulumarkkinat 10.12. alkaen

Perinteiset joulumarkkinat järjestetään Küüni-kadulla Tarton torirakennuksen ympäristössä. Kauniisti koristeltuun Tarton keskustaan odotetaan noin 200 kauppiasta, jotka antavat vierailijoille mahdollisuuden ostaa Virossa valmistettua käsityötä, savuliha- ja kalatuotteita, mustaamakkaraa, hapankaalia, leivonnaisia, hunajaa, makeisia, lämpimiä juomia, piirakoita ja muuta. Tarton joulumarkkinat jatkuvat torirakennuksessa jouluun asti.

Tartto

Tere tulemast Tartusse! Tervetuloa Tarttoon! Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys ja viimeistään idyllisellä Raatihuoneen torilla pääset kiinni joulun tunnelmaan. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa.

Tartossa on tapahtumia ja nähtävää

Tutustu Tarton vinkkeihin täältä >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


 

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno- paluukuljetukset suomalaisella bussilla Tallinna – Tartto – Tallinna
  • Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisin

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 Viking XPRS
18:00 15:30 Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetus

Yhden hengen huone

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Tarton kaupunkikierros -retki

Lisämaksulliset retket

Hinta 20 € /hlö

Kuva retkestä

Tarton kaupunkikierros

Tarton kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla 23.12. klo 9:30-11:30.


Viron toiseksi suurin ja koko Baltian vanhin kaupunki Tartto on kuuluisa yliopistostaan, museoistaan, kirkoistaan ja rikkaasta kulttuurielämästä.
Retken aikana tutustutaan Tarton menneisyyteen, nähtävyyksiin ja nykypäivään. 
Alussa tutustumisretki bussilla, sen jälkeen jatkuu kävelykierros historiallisella linnoitusvuorella Toomemäella ja vanhassa kaupungissa. Kierros ei sisällä sisäänpääsyä kohteisiin. 


Retken hinta on 20 €/ aikuinen ja 15 € / lapsi 0-11 v. Retki tulee varata etukäteen. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Tartto

Tallinnaan saapumisen jälkeen siirtyminen terminaalin edustalla odottavaan Matkapoikien bussiin ja matka jatkuu kohti Tarttoa. Perille saavutaan iltapäivällä. Majoittuminen hotelliin. Hotellihuoneen saa esittämällä Matkapoikien osallistumistodistuksen/varauserittelyn hotellin vastaanotossa. Ajomatka Tallinna - Tartto noin 180 km.

2. matkapäivä, Tartto

Aamiainen hotellissa. Omatoimista aikaa Tarttossa.

3. matkapäivä, Tartto

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Majoituksesta riippuen jouluaaton illallinen.

4. matkapäivä, Tartto

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

5. matkapäivä, Tartto – Tallinna – Helsinki

Aamiainen hotellissa. Bussi noutaa noin klo 11:00 (riippuen liikenteestä) samasta paikasta kuin mihin sunnuntaina jättänytkin. Tallinnaan jää aikaa lounastaa ja tehdä tuliaisostoksia tai piipahtaa vaikka Tallinnan raatihuoneen ihanalla joulutorilla. Viking Linen terminaalissa tulee olla viimeistään 45 min ennen ja laivassa viimeistään 20 min ennen laivan lähtöaikaa.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Menun kantava ajatus on skandinaavinen keittiö – Pohjolan puhtaat raaka-aineet ja raikkaan konstailemattomat maut. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Streetfood on rento ravintola, jossa on tarjolla katukeittiöiden herkullisimpia makuja eri puolilta maailmaa. Menusta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun – jälkiruokaa unohtamatta! Astu sisään ja nauti mutkattomasta tunnelmasta.  

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. 

Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. 

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! 
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.