Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Baltian joulumatkat

Joulumatka Tarttoon

Joulumatka Tarttoon

Lähtöpäivät:

23.12.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 279€

Joulumatka Tarttoon

alk. 279 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulumatka Tartto

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto muuttuu joka vuosi ennen joulua tarunhohtoiseksi satukaupungiksi, joka tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Joulumatkamme hintaan on sisällytetty jouluaaton illallinen, jolloin tehtäväksesi jää joulun rauhasta ja valmiista joulupöydästä nauttiminen.


Tartto

Tere tulemast Tartusse! Tervetuloa Tarttoon! Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys ja viimeistään idyllisellä Raatihuoneen torilla pääset kiinni joulun tunnelmaan. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa.

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno- paluukuljetukset suomalaisella bussilla Tallinna – Tartto – Tallinna
  • Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisin
  • 24.12. jouluaaton illallinen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetus

Yhden hengen huone

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Tarton kaupunkikierros -retki

Lisämaksulliset retket

Hinta 17 € /hlö

Kuva retkestä

Tarton kaupunkikierros

Tarton kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla 24.12. klo 9:30-11:30.


Viron toiseksi suurin ja koko Baltian vanhin kaupunki Tartto on kuuluisa yliopistostaan, museoistaan, kirkoistaan ja rikkaasta kulttuurielämästä.
Retken aikana tutustutaan Tarton menneisyyteen, nähtävyyksiin ja nykypäivään. 
Alussa tutustumisretki bussilla, sen jälkeen jatkuu kävelykierros historiallisella linnoitusvuorella Toomemäella ja vanhassa kaupungissa. Kierros ei sisällä sisäänpääsyä kohteisiin. 


Retken hinta on 17 €/ aikuinen ja 12 € / lapsi 0-11 v. Paikan päällä ostettuna retken hinta on 20€/aikuinen. Suosittelemme retkien varaamista etukäteen myös paikkojen varmistamiseksi. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 16 osallistujaa.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Tartto

Tallinnaan saapumisen jälkeen siirtyminen terminaalin edustalla odottavaan Matkapoikien bussiin ja matka jatkuu kohti Tarttoa. Perille saavutaan iltapäivällä. Majoittuminen hotelliin. Hotellihuoneen saa esittämällä Matkapoikien osallistumistodistuksen/varauserittelyn hotellin vastaanotossa. Ajomatka Tallinna - Tartto noin 180 km.

2. matkapäivä, Tartto

Jouluaatto.

Aamiaisen jälkeen klo 9:30, on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle Tarton kaupunkikierrokselle. Retki toteutetaan suomenkielisen oppaan johdolla ja sen kesto on noin 2 tuntia. Illalla tarjolla jouluaaton illallinen, ravintola ja aikataulu määräytyvät majoituspaikan mukaan (illallinen sisältyy matkan hintaan).

3. matkapäivä, Tartto

Joulupäivä.

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

4. matkapäivä, Tartto – Tallinna – Helsinki

Tapaninpäivä.

Aamiainen hotellissa. Bussi noutaa noin klo 11:00 (riippuen liikenteestä) samasta paikasta kuin mihin sunnuntaina jättänytkin. Tallinnaan jää aikaa lounastaa ja tehdä tuliaisostoksia tai piipahtaa vaikka Tallinnan raatihuoneen ihanalla joulutorilla. Viking Linen terminaalissa tulee olla viimeistään 45 min ennen ja laivassa viimeistään 20 min ennen laivan lähtöaikaa.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Viking XPRS:n Wine & Dine à la carte -ravintolasta saat maukkaita annoksia – sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on sekä klassikoita että koko joukko muita herkullisia annoksia. Ravintola Blue Delin valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä. 

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. 

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! 
Kuva
Kuva
Kuva

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.