sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Baltian joulumatkat

Tartto

Joulumatka Tarttoon

Lähtöpäivät:

23.12.2018

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 249€

Joulumatka Tarttoon

alk. 249 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Joulumatka Tartto

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto muuttuu joka vuosi ennen joulua tarunhohtoiseksi satukaupungiksi, joka tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Joulmatkamme hintaan on sisällytetty jouluaaton illallinen, jolloin tehtäväksesi jää joulun rauhasta ja valmiista joulupöydästä nauttiminen.


Tartto

Tere tulemast Tartusse! Tervetuloa Tarttoon! Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys ja viimeistään idyllisellä Raatihuoneen torilla pääset kiinni joulun tunnelmaan. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa.

Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno- paluukuljetukset suomalaisella bussilla Tallinna – Tartto – Tallinna
  • Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisin
  • 24.12. jouluaaton illallinen

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetus

Yhden hengen huone

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Tarton kaupunkikierros -retki

Lisämaksulliset retket

Kuva retkestä

Tarton kaupunkikierros

Tarton kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla 24.12. klo 9:30-11:30, 17 €/ aikuinen ja 12 € / lapsi 0-11 v. Paikan päällä ostettuna retken hinta on 20€/aikuinen. Suosittelemme retkien varaamista etukäteen myös paikkojen varmistamiseksi. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 16 osallistujaa.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Tartto

Tallinnaan saapumisen jälkeen siirtyminen terminaalin edustalla odottavaan Matkapoikien bussiin ja matka jatkuu kohti Tarttoa. Perille saavutaan iltapäivällä. Majoittuminen hotelliin. Hotellihuoneen saa esittämällä Matkapoikien osallistumistodistuksen/varauserittelyn hotellin vastaanotossa. Ajomatka Tallinna - Tartto noin 180 km.

2. matkapäivä, Tartto

Jouluaatto.

Hotelliaamiaisen jälkeen klo 9:30, on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle Tarton kaupunkikierrokselle. Retki toteutetaan suomenkielisen oppaan johdolla ja sen kesto on noin 2 tuntia. Jouluaaton illallinen hotellilla klo 18:00 (sisältyy matkan hintaan). Huom hotelli Lydian ja Dorpatin asiakkaat ruokailevat Dorpat-hotellissa klo 16:00. Matkaa Lydiasta Dorpattiin on n. 700m.

3. matkapäivä, Tartto

Joulupäivä.

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

4. matkapäivä, Tartto – Tallinna – Helsinki

Tapaninpäivä.

Aamiainen hotellissa. Bussi noutaa noin klo 11:00 (riippuen liikenteestä) samasta paikasta kuin mihin sunnuntaina jättänytkin. Tallinnaan jää aikaa lounastaa ja tehdä tuliaisostoksia tai piipahtaa vaikka Tallinnan raatihuoneen joulutorilla. Viking Linen terminaalissa tulee olla viimeistään 45 min ennen ja laivassa viimeistään 20 min ennen laivan lähtöaikaa.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display