Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Linnojen lumoa

Kiertomatka Irlannin Galway ja Dublin

Galway ja Dublin

Lähtöpäivät:

1.4., 29.4., 27.5.,1.7., 12.8., tulossa 23.9.2022

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 999€

Galway ja Dublin

alk. 999 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tervetuloa Irlantiin!

Lähde vihreän saaren ystävälliseen syleilyyn. Moherin kalliot ovat yksi tämän matkan huippukohdista! Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen. Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dubliniin, jonka tunnetuin nähtävyys on Guinnessin panimo.


Galway

Galway sijaitsee meren rannalla ja se on yksi Länsi-Irlannin suurimpia kaupunkeja. Galwayssa yhdistyvät uusi ja vanha. Se on nuorekas yliopistokaupunki täynnä musiikkia, ravintoloita, pubeja ja tapahtumia. Keskustan kadut ovat kuitenkin perinteisiä irlantilaisia kapeita, vilkkaita katuja värikkäine kaupparakennuksineen.


Connemaran alue ja Moherin kalliot

Connemara on tunnettu upeista suo- ja vuoristoalueista, täällä maisemat ovat kuvankauniit! Tutustumme Kylemore Abbey -luostariin, jonka rakensi aikoinaan rikas englantilainen aatelisherra, joka ihastui alueen kauniiseen luontoon. Luostarin alueella on upea puutarha ja kaunis goottilaiskirkko, jonka sisustuksessa on käytetty neljää eriväristä marmoria. Moherin kalliot ovat yksi tämän matkan huippukohdista. Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen 8km pituisena ja 210m korkeudesta. Kallioilta on upeat näköalat Atlantille ja kirkkaalla säällä näkee Aranin saarille saakka.


Dublin

Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dubliniin, jonka tunnetuin nähtävyys on Guinnessin panimo. Vanhaan varastohalliin rakennettu laaja näyttely perehdyttää niin oluen valmistuksen saloihin, 200-vuotiaan yrityksen historiaan kuin myös maailmankuulun brändin syntytarinaan. Dublinissa on lisämaksusta mahdollisuus osallistua myös Celtic Night -irlantilaiseen iltaan.


Belvedere House Gardens & Park

Vierailemme myös upeassa Belvederen kartanossa, jonka on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Richard Castles vuonna 1740. Kartano rakennettiin ajanviettopaikaksi lordi Robert Rochfortille ja hänen vaimolleen Marylle. Robert sai myöhemmin kutsumanimen ”The Wicked Earl” julmasta käytökstään. Hänen kerrotaan lukinneen vaimonsa 31 vuodeksi heidän kotitalonsa kellariin, sillä hänellä väitettiin olevan suhde Richardin veljen Arthurin kanssa. Tämä oli valtava skandaali aikoinaan ja Arthur-veli kuoli pennittömänä velkojien vankilassa ja Richard jätti myös veljen yhdeksän lasta sekä vaimon pennittömäksi. Kartanoa ympäröi kiehtova viktoriaaninen aidattu puutarha, josta löytyy yksi Irlannin hiennoimmista harvinaisten kasvien kokoelmista.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Dublin-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 1 päivällinen
  • Dublinin ja Galwayn kaupunkikierrokset
  • Tutustumiset Kylemore Abbey -luostariin, Guinness Storehouseen ja Belvederen kartanoon
  • Kokopäiväretket Connemaran ja Burrenin aluille, vierailu Moherin kallioilla
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair.
Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Irlannissa kello on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Dublin 08:15 - 09:30

Dublin - Helsinki 18:05 - 23:05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 160€

Celtic Night -irlantilainen ilta

Lisämaksulliset retket

Hinta 45 /hlö

Kuva retkestä

Celtic Night -irlantilainen ilta

Illan ohjelmassa on hyvää ruokaa sekä perinteistä irlantilaista musiikkia ja tanssia. Illan aikana esiintyy maailmankuulu Celtic Rhytm tanssiryhmä. Irlantilainen bändi esittää irlantilaisia balladeja. Ravintola on kävelymatkan päässä hotellista, omatoiminen siirtyminen ravintolaan. Retkellä ei ole minimiosallistujamäärää. Retki on varattava viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä.

Asiakkaat suosittelevat

Vierailukohteet ja upea luonto olivat lumoavia. Opas hyvin asiantunteva ja piti hyvin kiinni aikatauluista.

Erittäin iso plussa ja kiitos oppaallemme! Hämmästyttävän monipuolinen ja ihanasti kerrottu historian tuntemus.

Matkaopas oli aiva loistava, hän teki matkasta ikimuistoisen!

Lyhyessä ajassa nähtiin paljon! Matkakohteet oli valittu hyvin.

Mukava päästä näkemään kauniita paikkoja kaupunkien ulkopuolella.

Hotellit olivat keskeisillä, mutta rauhallisilla paikoilla sekä Galwayssa että Dublinissa. Hotellit tasokkaita, vaikka tähtiä ***.

Matkaohjelma

1. matkapäivä Helsinki - Dublin - Belvederen kartano- Galway

Finnairin aamulento Helsingistä Dubliniin. Suomalainen opas ja bussi ovat vastassa Dublinin lentokentällä. Lähdemme kohti Irlannin länsirannikkoa. Matkan varrella pysähdymme vierailemaan Belvederen kartanossa, jossa on mahdollista nauttia myös omakustanteinen lounas. Kartanon on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Richard Castles vuonna 1740. Kartano rakennettiin ajanviettopaikaksi lordi Robert Rochfortille ja hänen vaimolleen Marylle. Robert sai myöhemmin kutsumanimen ”The Wicked Earl” julmasta käytökstään. Hänen kerrotaan lukinneen vaimonsa 31 vuodeksi kotitalonsa kellariin, sillä hänellä väitettiin olevan suhde Richardin veljen Arthurin kanssa. Tämä oli valtava skandaali aikoinaan ja Arthur-veli kuoli pennittömänä velkojien vankilassa ja Richard jätti myös veljen yhdeksän lasta sekä vaimon pennittömäksi. Kartanoa ympäröi kiehtova viktoriaaninen aidattu puutarha, josta löytyy yksi Irlannin hiennoimmista harvinaisten kasvien kokoelmista.


Iltapäivällä matkamme jatkuu Irlannin länsirannikolle Galwayn kaupunkiin, joka on Länsi-Irlannin suurimpia kaupunkeja. Galway sijaitsee meren rannalla ja kaupungin läpi virtaa Corrib-joki. Galwayssa yhdistyvät uusi ja vanha. Se on nuorekas yliopistokaupunki täynnä musiikkia, ravintoloita, pubeja ja tapahtumia. Keskustan kadut ovat kuitenkin perinteisiä irlantilaisia kapeita, vilkkaita katuja värikkäine kaupparakennuksineen. Majoitumme hotelliin ja teemme lyhyen kävelykierroksen Galwayn keskustassa. Illalla yhteinen 2-ruokalajin illallinen hotellin ravintolassa.

2. matkapäivä Connemaran alue - Kylemore Abbey - Clifden

Irlantilainen aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdemme Galwaysta kokopäiväretkelle Connemaran alueelle. Connemara on tunnettu upeista suo- ja vuoristoalueista, päivän maisemat ovatkin kuvankauniit! Päivän aikana tutustumme Kylemore Abbey -luostariin, jonka rakensi aikoinaan rikas englantilainen aatelisherra, joka ihastui alueen kauniiseen luontoon. Luostarin alueella on upea puutarha ja kaunis goottilaiskirkko, jonka sisustuksessa on käytetty neljää eriväristä marmoria, joista vihreä on Connemaran vihreää marmoria. Täältä matkamme jatkuu viehättävään Clifden kalastajakylään, jossa aikaa myös omakustanteiselle lounaalle. Iltapäivällä paluu takaisin Galwayhin ja loppuilta vapaa.

3. matkapäivä Burrenin alue - Moherin kalliot - Dublin

Irlantilainen aamiainen hotellissa. Tämän päivän aikana retkeillään Burrenin alueella, joka on maailmantunnettu luonnon ihmeistään. Aamiaisen jälkeen suunnataan kohti Moherin kallioita Atlannin rannalla. Reitti kulkee Burrenin erikoisen kallioperäisen alueen halki. Burren nimi tulee iirin kielisestä nimestä, joka tarkoittaa kivistä paikkaa. Burrenin kalliot ovat saaneet muotonsa jääkauden aikana. Alue on luonnonsuojelualue, ja alueelta tavataan monia erikoisia kasveja. Ajoreitti kulkee pitkin Burrenin kukkuloita serpentiinitietä pitkin. Matkan varrella on useita maisemapysähdyksiä.


Moherin kalliot ovat yksi tämän matkan huippukohdista. Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen 8km pituisena ja 210m korkeudesta. Kallioilta on upeat näköalat Atlantille ja kirkkaalla säällä näkee Aranin saarille saakka. Matkan varrella pidämme omakustanteisen lounastauon. Iltapäivällä matkamme jatkuu kohti Dublinia, jonne saavumme illan suussa ja teemme lyhyen kaupunkikierroksen. Majoittuminen hotelliin ja loppuilta vapaa.

4. matkapäivä Dublin

Irlantilainen aamiainen hotellissa. Aamupäivällä lähdemme tutustumaan Dublinin kävellen. Kaupunkikierroksen aikana tutustutaan kaupungin historiaan ja vilkkaaseen nykypäivään. Näemme mm. pääkatu O’Connell Streetin, jonka varrella on uusi monumentti Spire of Dublin sekä GPO-pääpostitalon, joka aikoinaan toimi Irlannin itsenäisyystaistelujen näyttämönä. Näemme myös Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit sekä St. Stephen’s Green ja Phoenix Park -puistot, jotka muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta.


Kierroksen jälkeen tutustumme Guinnessin panimonäyttelyyn. Vierailemme Guinness Storehouse -keskuksessa, jossa tutustutaan Guinness-oluen historiaan ja valmistukseen. Kierros päättyy Gravity Bar -näköalabaariin, josta aukeaa mahtavat näköalat Dublinin ylle! Baarissa voi nauttia Guinness-maistiaisen maisemia ihaillessa. Baari on 360-asteessa ympyränmuotoinen ja 150m korkeudessa.  Loppupäivä vapaa.


Illalla mahdollisuus osallistua lisämaksulliseen Celtic Night -irlantilaiseen iltaan. Illan ohjelmassa on hyvää ruokaa sekä perinteistä irlantilaista musiikkia ja tanssia. Illan aikana esiintyy maailmankuulu Celtic Rhytm tanssiryhmä. Irlantilainen bändi esittää irlantilaisia balladeja. Ravintola on kävelymatkan päässä hotellista, omatoiminen siirtyminen ravintolaan. Retki tulee varata viimeistään 2 viikkoa ennen lähtöä.

5 matkapäivä, Dublin - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja vapaapäivä Dublinissa. Tutustu kaupungin nähtävyyksiin omatoimisesti tai tee viime hetken ostoksia. Matkatavarat voi jättää hotellille säilytykseen päivän ajaksi. Kuljetus lentokentälle lähtee hotellilta klo 15:00. Finnairin iltalento takaisin Helsinkiin.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.