Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Risteilyt Turusta

Silja Baltic Princess

Risteily Turusta Baltic Princess

Lähtöpäivät:

Lähtöjä joka päivä

Matkan kesto:

22h (ajalla 2.6.-17.8.2024 kesto 23h)

Hinta:

Hinta alkaen 12,8€

Tarjous -50%

Risteily Turusta Baltic Princess

alk. 12,8 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

🍓☀️ KESÄTARJOUKSIA!
23h -risteilyt Turusta Baltic Princessillä

 • Kesäkuun lähtöjä alk. 44 €/B-hytti 
 • Heinäkuu lähtöjä alk. 70 €/B-hytti

Parhaat hetket risteilyllä

Baltic Princess tarjoaa merellistä lomaa kaiken ikäisille. Lähde nauttimaan 22 tunnin mittaisesta arjen irtiotosta. Lähdöt Turusta päivittäin. Muista myös aina edulliset merihinnat ja maailman mahtavimmat merimaisemat!  Runsaasti viihdettä, mm. tähtiartisteja, Club55-risteilyjä, Iskelmäkeskiviikot ja lapsia viihdyttää viikonloppuisin Harri Hylje ja Muumi. Silja Land -leikkitilasta löytyy aina tekemistä.


Risteilylähdöt Turusta klo 20:15 ajalla 2.6. - 17.8.2024

Baltic Pincessin risteilyt Turusta lähtevät kesällä klo 20:15 ja palaavat Turkuun klo 19:15. Samalla kohdesatama Ruotsissa vaihtuu kesäksi Kapellskäristä Tukholmaan.


🚌  Matkaan myös tilausajolla

Risteilyyn voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Tilausajobussit vievät suoraan satamaan ja takaisin lähtöpaikkakunnalle. Kuljetuksen hinta/hlö/suunta alk. 16€. 

KATSO REITIT, LÄHTÖPÄIVÄT JA HINNAT >>


MeriTango-risteily 17.6.

MeriTango-risteily Baltic Princessillä 17.6.2024 Pitkät perinteet omaava MeriTango-risteily tulee jälleen ja vastaa yleisöltä kantautuneisiin toiveisiin. Matkaan lähdetään juhannusviikolla Baltic Princessillä (Turku-Tukholma-Turku). Laivalla Seinäjoen Tangomarkkinat 2024 -laulukilpailun finaalivaiheisiin valitut laulajat pääsevät esiintymään yleisölle Jackpot-orkesterin säestyksellä. Tilaisuuden juontaa tuttuun tapaan viihteen moniottelija, Tangokuningas vuodelta 2008 Jukka Hallikainen. Merimatkalla on mukana myös hallitseva Tangokuningatar Charlotta Saari ja Tangokuningas Pasi Flodström. Risteilyväkeä viihdyttää myös Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva Orkesteri sekä triona Lasse Laaksonen & Hotline, joten laiva on mahtavasti viihdettä tulvillaan.


VIIHDETTÄ BALTIC PRINCESSILLÄ

Live-musiikista nautitaan laivalla joka päivä, kun suomalainen orkesteri soittaa Starlightissa ja pianisti Piano Barissa. Voit laulaa karaokea, pelata bingoa ja voittaa palkintoja tai loistaa tiedoillasi tietovisassa! Trubaduuri viihdyttää Sea Pubissa.

KATSO BALTIC PRINCESSIN VIIHDE TARKEMMIN  >


Esiintyjät sitoumuksetta.


Kuninkaallisen kivaa - joka ilta klo 18:30 Turun Linnan kupeesta!

Kuninkaallista hemmottelua löydät Baltic Princessiltä joka ilta. Nouse laivaan jo ennen muita (Priority Boarding) ja nauti lasi kuohuvaa ja tapaksia.* Varaa hohdokkaampi hytti, shoppaa kimaltelevat korut ja kuplivat juomat myymälöistä merihinnoin ja nauti makoisten unien jälkeen ruhtinaallinen brunssi Happy Lobster -ravintolassa. Harri Hylje hoveineen odottaa kesällä ja viikonloppuisin. Hovimuusikot kuten bändi ja trubaduuri viihdyttävät joka päivä, karaokessa saat kuninkaalliset suosionosoitukset ja näet tähtiartisteja. * Priority Boarding varaukset vain myyntipalvelustamme 010 2323 200. Soita ja kysy lisää!


Harri Hylje Summer Center 14.6.–10.8.

Lastaa koko perhe laivaan ja suuntaa kesäloman viettoon! Baltic Princessin kesän 23 h -risteilyllä lapset viihtyvät Silja Land -leikkimaailman ja pelihuoneen lisäksi 14.6.-10.8. Harri Hylje Summer Center -puuhamaailmassa, missä on mm. leluautoja, kiipeilyseinä, paljon pelejä sekä pomppulinna. Harri Hylje ja Muumi ovat 14.6.–10.8. lähdöillä laivalla viihdyttämässä perheen pienimpiä. Kesä-elokuussa suositut Lasten Festarit. Kesällä 14.6.-10.8. näet myös menomatkan myöhäisillassa ja paluumatkalla klo 18.00 hämmästyttävän Andrew O'Ryonin illuusioshown.


Lasten Festarit -risteilyjen esiintyjät Baltic Princess

ti 25.6. Benny Törnroosin Muumilaulu-konsertti
ti  2.7. Hevisaurus
ti 9.7. Vatsastapuhuja Sari Aalto
ti 16.7. Taikuri Kim Wistt
i 23.7. Kikattava Kakkiainen
ti 30.7. Aarne Alligaattori & Viidakkorumpu
ti 6.8. Hevisaurus


FriendSHIP ranneke lapsille ja nuorille

Ystävyyden laiva on lastattu jännittävillä seikkailuilla, yhteisellä hauskanpidolla ja uusilla elämyksillä. FriendSHIP-ranneke tuo uusia elämyksiä lapsille ja nuorille laivalla. Rannekkeen hinta on 21,90€ (Club One 19,90€) ja sen voit ostaa suoraan laivalta tai myyntipalvelustamme 010 2323 200.

Rannekkeen hintaan sisältyy:
• kirje kapteenilta (toimitus hyttiin, kun varaat viimeistään 2 vrk ennen lähtöä, tai nouto infosta)
• lahja kapteenilta (yksi tuote kapteenin lahjavalikoimasta myymälästä)
• laivarahaa, arvo à 10,00 € (voimassa kaikissa laivan myyntipisteissä, ei peli- tai muilla automaateilla)
• osallistuminen aarrejahtiin yksin, sisarusten tai perheen kanssa (ohjeet kapteenin kirjeen yhteydessä)
• 1 x ilmainen lapsen sisäänpääsy kylpyläosastolle (maksavan aikuisen seurassa).


Uudistunut Grande Buffet

Laivalla nautitaan uudistetun buffetin makuja ympäri maailman ja jokaiseen makuun. Myös Grill Housen menu on uudistettu. Menuissa paljon uusia vegaanisia ruokia! Grande Buffet -ravintolassa uusi valikoima sekä Piknik-teemapöytä mm. minihodareineen.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI RISTEILYT >Tietoa Ruotsiin matkustaville

Rajalla viranomaiset saattavat tarkistaa matka-asiakirjat, mahdollinen tarkistus tehdään Suomesta lähdettäessä. Myös Ruotsin viranomaiset saattavat tehdä tehostettua tarkistusta. Suosittelemme mukaan passia tai EU-henkilökorttia. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.


 Esiintyjät sitoumuksetta.

 
 

Hintaan sisältyy

 • Risteily valitussa hyttiluokassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Turku, Silja terminaali

Kapellskär / Tukholma,Värtan

(ajat ovat paikallista aikaa)

Turku Kapellskär 21.8.2023-1.6.2024
18:30 06:00
16:30 07:15
Turku Tukholma/Värtan 2.6.-17.8.2024
20:15 06:15
19:15 07:10

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Erikoisaamiainen

Brunssi

Lounas

Illallinen

Ateriapaketti

Ostosraha

Kotimaan liityntäkuljetukset

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Turku - Tukholma

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Kotimaan tilausajokuljetuksillamme saapuvat matkustajat saavat matkaliput kuljettajalta satamassa. Voit myös hoitaa lähtöselvityksen itse lähtöselvitysautomaatilla satamassa. Tähän tarvitset varausvahvistukselta löytävän varausviitteen sekä nelinumeroisen turvakoodin

2. matkapäivä, Tukholma – Turku

Laiva on Tukholmassa klo 06:10-07:10 (Ajalla 21.8.2023 - 31.5.2024 satamana Kapellskär). Laiva saapuu takaisin Turkuun.

Laivan esittely

Silja Baltic Princess

Grande Buffet

Herkuttele sydämesi kyllyydestä ja valitset itse omat suosikkiherkkusi. Grande Buffetissa on useampia ruokapisteitä, esim. antipasto-tori, vihannestori, kalatori jne. Samaan buffet-hintaan nautit myös juomista (olut, puna- ja valkoviini sekä virvoitusjuomat).

Grande Buffetin valikoimassa on tarjolla yli 140 erilaista vaihtoehtoa. Kestosuosikkien lisäksi valikoimassa on paljon uusia makuja ja kesän teemapöydässä pääsee maistamaan ruotsalaisen smörgåsbordin parhaita paloja, kuten lukuisia kalaruokia, jotka on valmistettu kestävästi tuotetuista silakoista ja katkaravuista. Myös Grande Buffet -valikoiman lämpimät ruoat on uudistettu, ja valikoimasta löytyy maistiaisia myös laivan muiden ravintoloiden annoksista. Grande Buffet-valikoimaa kruunaa myös on entistä laajempi valikoima vegaanisia ruokia, jotka on sulavasti sijoiteltu buffet-pöytiin muiden ruokalajien viereen. Lisäksi kesän aikana on tarjolla Silja 65 -erikoismenu, jonka eri laivojen keittiötiimit ovat yhdessä suunnitelleet.


Ravintolat

Baltic Princessillä on Grande Buffetin lisäksi neljä erilaista tasokasta ravintolaa: Grill Housen ruokalistalta löydät lihanystävien herkut, mm. hampurilaiset ja mehevät pihvit. Italialaisessa Tavolàta-ravintolassa maistelet ihania italialaisia herkku-annoksia, listalla mm. maukkaita pizzoja. Nauti Happy Lobsterissa tasokkaista kala- ja äyriäisherkuista merellisessä tunnelmassa kaikessa rauhassa. Fast Lane -ravintolasta saat sekä kahvilatuotteita että lämmintä ruokaa nopeasti ja vaivattomasti.

Ostokset

Baltic Princessillä on viisi erilaista myymälää täynnä hyviä tarjouksia ja kotiinvietävää: Tax Free Shop on suuri täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi niin väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, makeiset kuin elintarvikkeetkin. Savukkeet ja muut tupakkatuotteet myydään Tax Free Shopin vieressä sijaitsevassa Tobacco-myymälässä. Baltic Princessin parfyymimyymälä Cosmetic Boutiquesta löydät tunnetuimmat parfyymi-, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteiden laatumerkit. Gift & Toys -myymälästä löydät lahjatavaroita, lasten leluja, matkamuistoja ja vaikka mitä. Uudistutetussa Fashion Street - myymälässä muodinnälkäiset pääsevät nauttimaan entistä laajemmasta valikoimasta ja tilasta!

Huom! Myymälät ovat avoinna porrastetusti 15.9. lähtien. Kaikki myymälät ovat edelleen joka päivä avoinna porrastetusti. Myymälöiden tarkat aukioloajat kannattaa tarkistaa laivan infotiskiltä, sillä ne saattavat vaihdella mm. matkustajamäärien mukaan. Joka päivä voi kuitenkin edelleen tehdä merihintaisia ostoksia, hinnat ovat aina vähintään 20% maahintoja edullisempia.

Viihde

Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, joka tarjoaa uutta koettavaa viikon jokaisena päivänä. Huippuesiintyjistä, musiikista, tanssista ja uusista elämyksistä nautitaan laivalla lähes kellon ympäri.


Baarit

Täyteläisten oluiden ja raikkaiden siidereiden olohuoneessa viihdyt varmasti! Laivalta löytyy monta erilaista baaria: Lämminhenkisen Sea Pubin laajasta valikoimasta löydät parhaimmat merkit ja rennon tunnelman. Trubaduuri viihdyttää elävällä musiikilla. Tyylikkäässä Piano Barissa nautit aperitiivit tai kahvi avecit. Piano Bar on myös loistava vaihtoehto viettää iltaa rauhassa pianomusiikkia kuunnellen. Iskelmä Baarissa voit näyttää laulutaitosi karaokessa tai pyörähdellä parketilla. Upeasti sisustettu baari on hyvän iskelmämusiikin tyyssija, jossa tarjoillaan tietenkin myös maistuvia juomia.
HUOM! Laivan baareissa ja yökerhossa ei voi maksaa käteisellä!  

Yökerhot

Klubissa tanssit aamuun saakka parhaimpien hittien tahdissa. Tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämään raikkaaseen meri-ilmaan peräkannen terassille.

Lapsille

Leikkimaailma Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, leikkiä, piirtää tai pelata Playstation videopelejä. Lisäksi interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille. Hauskaa saa pitää muistaen, että lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Baltic Princessillä seikkailee päivittäin lasten suosikki Harri Hyljemaskottimme ja Muumi-animaatiot näkyvät hytti-TV:stä.

Hyvän olon palvelut

Baltic Princessillä on aikaa rentoutua. Laivan saunaosaston löylyt kutsuvat joka ilta. Baltic Princessin saunaosastolta löytyy uima-allas sekä pieni lastenallas. Sauna lisämaksusta.

Kokoustilat

Baltic Princessin kokousosasto tarjoaa käyttöösi yhdeksän erilaista tilaa ja kaikkiaan 450 kokouspaikkaa aulatiloineen. Suurimpaan tilaan saadaan asianmukaiset tilat peräti 324 kokousvieraalle. Varustetasoltaan kokousosasto pystyy tarjoamaan viimeisintä tekniikkaa, kaikkea sitä, mitä vaaditaan onnistuneelta kokoukselta.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

A-premium hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Parivuode
 • Kansilla 8-9
Kuva hytistä

A2-hytti

Ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

A4-hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9-10 m2
 • Kannella 5
Kuva hytistä

B2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

B4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 hengelle

 • 9 m2
 • Kansilla 5 ja 8-9
Kuva hytistä

E2-hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua
Kuva hytistä

E4-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 9 m2
 • Sijainnin vuoksi hyttiin saattaa kantautua melua
Kuva hytistä

A4A-hytti (allergia)

Erikoishytti

 • Ikkunallinen allergia-hytti kahdelle tai neljälle henkilölle.
 • Kannella 5
 • Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja.
Kuva hytistä

B4A-hytti (allergia)

Erikoishytti

 • Ikkunaton allergia-hytti kahdelle tai neljälle henkilölle.
 • Kannella 5
 • Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Sisustuksessa käytetty allergikoille soveltuvia materiaaleja.
Kuva hytistä

Harri Hylje perhehytti

Harri Hylje -teemalla sisustetussa ikkunallisessa perhehytissä viihdytään varmasti. Kaksi väliovellista hyttiä yhdistettynä toisiinsa perhehytiksi.

 • Kaikki perhehytit ovat ikkunallisia hyttejä. Neljän hengen hytit ovat 4 hengen lapsiperheille (vähintään 2 lasta). Hytit sijaitsevat kannella 5. Hyteissä on wc, suihku ja LCD-TV. Kuva on viitteellinen ja leluja voit ostaa laivan myymälästä.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt