Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Satumainen Brändö päiväretki

Satumainen Brändö päiväretki

Ryhmämatkaehdotelma satumaisen Brändön maisemiin

Brändötä voidaan kutsua Ahvenanmaan portiksi - huikeita maisemia, kiehtovia tarinoita ja historiaa. Se sijaitsee noin 2 tunnin ajomatkan päässä Turusta, lähellä Kustavia. Brändölle tunnusomaista on siltojen, pengerteiden ja lauttojen yhdistämä saarien muodostama helminauha.

MATKAOHJELMA

Retki alkaa aamulla Kustavista, jossa vieraillaan Vuosnaisten Meriasemalla ja juodaan aamupäiväkahvit. Retki jatkuu Vuosnaisten lauttarannasta, josta Ålandstrafikein lautta vie nopeasti Brändön puolelle. Brändöön kuuluu tuhat saarta, mutta vain 10 niistä on asuttuja. Sillat yhdistävät pääsaaret ja tällä yhdellä retkellä päästään tutustumaan useaan saareen. Retken aikana pysähdytään tärkeimmissä kohteissa kuten Brändön puukirkolla, perinteisessä kyläkaupassa ja tutustutaan Postitiehen. Postin kulku Suomen ja Ruotsin välillä alkoi vuonna 1638 ja Brändö on tämän vanhan postitien varrella. Lounas nautitaan merellisessä ympäristössä Hotell Gullvivanissa.

Tämä päivämatka on toteutettavissa keväästä syksyyn.

Hinta noin/hlö

109€

Hintaan sisältyy

• bussikuljetus n. 3 tunnin ajomatkan päästä Kustavista
• lauttaliput
• opastus Brändössä Turun saaristossa 
• aamukahvi
• lounas Brändön omassa saaristohotellissa Gullvivanissa

Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Matkapojat Oy


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa Satumainen Brändö ryhmämatkaesiteMyyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.