Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kyydillä mukavasti satamaan!

Hyppää liityntäbussiin!

Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussi vie sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetuksen voit varata Viking Linen ja Tallink Siljan risteilyihin sekä Baltian matkoille. Liityntäkuljetus on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu lisää - tarkemmat laiva- ja reittikohtaiset tiedot löytyvät alta. Tervetuloa kyytiin!

Tilausajot laivoille

Tilausajoreittimme kattavat yli 400 pysäkkiä, joten matkaan on helppo lähteä kautta koko eteläisen Suomen. Lähditpä sitten laivalle kohti Tukholmaa tai Tallinnaa,  aloita lomasi jo omalta kotipaikkakunnaltasi.

Ennakkotilaa tuliaiset bussiin!

Tiesithän, että kotimaan meno-paluu tilausajokuljetuksen varanneet asiakkaamme voivat hyödyntää tuliaisten ja juomien ennakkotilaus-palvelua lähtiessään päiväristeilylle Tallinnaan Viking XPRS:llä tai 22h viihderisteilylle Europalla. Saat menomatkalla bussissa ennakkotilauskaavakkeen, jonka täyttämällä tilaamasi tuotteet tulevat paluubussiin toimitettuna ilman kantamista ja valmiina paluumatkaan. Maksun ostoksista suoritat laivalla. Tervetuloa kyytiin palveltavaksi!

Tarkemmat ennakkotilausohjeet saat tilausbussissa pre-order kaavakkeesta ja kuljettajalta. Mukavaa matkaa!

7 hyvää syytä valita liityntäbussi!

Näin se on - bussilla matka taittuu hauskemmin! Hyppää kyytiin ja jätä omalla autolla sompailu sikseen. Liityntäbussissa hermo lepää kun vältät ruuhkat ja parkkipaikan etsinnän. Matkakassaakaan ei nakerra kalliit parkkimaksut ja ikävät sakkoyllätykset voit unohtaa kokonaan. Menomatkan ennakkotilaus-palvelusta tilaat tuliaiset kätevästi suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan!

Klikkaa ja katso 7 hyvää valita liityntäbussi!

Pelkkä bussikyyti satamaan? Soita 010 2323200

Tiesithän, että voit ostaa myös pelkän bussiliitynnän satamaan. Ota yhteyttä myyntiplaveluumme 010 2323 200, niin katsotaan sinun lähtöpäivääsi ja reittiisi sopivin kyyti satamaan.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA

Cxense Display