Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kyydillä mukavasti satamaan!

Hyppää liityntäbussiin!

Lähde matkalle omalta pysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussi vie sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetuksen voit varata Viking Linen ja Tallink Siljan risteilyihin sekä Baltian matkoille. Liityntäkuljetus on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu lisää - tarkemmat laiva- ja reittikohtaiset tiedot löytyvät alta. Tervetuloa kyytiin!

Alensimme liityntäkuljetusten hintoja!

KOTIMAAN TILAUSAJOKULJETUKSET BALTIAN MATKOILLE NYT ALK 10€/hlö/suunta

Kuljetuksen hinta sisältää:

* tilausajokuljetus suoraan satamaan
* ei jonottamista terminaalissa - saat mahinnousukortit bussin kuljettajalta
* pre-order ennakko-ostomahdollisuus bussissa - tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista
* matkatavarat kulkevat bussin mukana Tallinnaan mennen tullen
* ei pysäköintihuolia eikä kalliita parkkimaksuja
* ympäristöystävällisempi valinta matkustaa bussilla

Lue lisää: Kuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle >>

Tilausajot laivoille

Tilausajoreittimme kattavat yli 400 pysäkkiä, joten matkaan on helppo lähteä kautta koko eteläisen Suomen. Lähditpä sitten laivalle kohti Tukholmaa tai Tallinnaa,  aloita lomasi jo omalta kotipaikkakunnaltasi.

Ennakkotilaa tuliaiset bussiin!

Tiesithän, että kotimaan meno-paluu tilausajokuljetuksen varanneet asiakkaamme voivat hyödyntää tuliaisten ja juomien ennakkotilaus-palvelua lähtiessään päiväristeilylle Tallinnaan Viking XPRS:llä tai 22h viihderisteilylle Europalla. Saat menomatkalla bussissa ennakkotilauskaavakkeen, jonka täyttämällä tilaamasi tuotteet tulevat paluubussiin toimitettuna ilman kantamista ja valmiina paluumatkaan. Maksun ostoksista suoritat laivalla. Tervetuloa kyytiin palveltavaksi!

Tarkemmat ennakkotilausohjeet saat tilausbussissa pre-order kaavakkeesta ja kuljettajalta. Mukavaa matkaa!

Voit tutustua etukäteen Tallink Siljan ja Viking Linen tuotetarjouksiin alla olevista linkeistä. 

7 hyvää syytä valita liityntäbussi!

Näin se on - bussilla matka taittuu hauskemmin! Hyppää kyytiin ja jätä omalla autolla sompailu sikseen. Liityntäbussissa hermo lepää kun vältät ruuhkat ja parkkipaikan etsinnän. Matkakassaakaan ei nakerra kalliit parkkimaksut ja ikävät sakkoyllätykset voit unohtaa kokonaan. Menomatkan ennakkotilaus-palvelusta tilaat tuliaiset kätevästi suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan!

Klikkaa ja katso 7 hyvää valita liityntäbussi!

Asiakkaat suosittelevat


8. syyskuuta 2019

" Eka kertaa tuli matkustettua tälläsellä bussi pakettimatkalla viroon. Aivan super kätevää ja matka sujui aivan loistavasti! Kiitoksia teille ja bussi kuskeille! ehdottomasti tulen käyttämään näitä palveluita jatkossakin! "


8. elokuuta 2019

" Olimme tyttäreni kanssa Matkapoikien järjestämällä Tallinnan matkalla 6.-7.8.2019. Kaikki sujui oikein hienosti, kuski kertoi hyvin aikataulut ym. Hienoa että järjestätte matkoja niin että myös Heinolasta pääsee kyytiin. "

7. elokuuta 2019

" Tänään 7.8.2019.taas kerran Tallinnan bussiostosmatkalla Viking XPRS;llä. Petri Markkanen, Saimaa Expressiltä, kuljettaja-matkanjohtajana. Parasta asiantuntevaa, kaikkien tarpeet huomioivaa palvelua. Kuskina ihan Paras. "

1. elokuuta 2019

" Matkamme oli Pärnu 27-30.7.2019 Tallinnan satamassa oli vastassa bussi ja kuljettaja Jarmo Karhu. Ystävällinen tervetulotoivotus, lähtiessämme liikkeeseen kuljettaja kertoi tärkeistä rakennuksista, ja koko matkan ajan rupatteli niitä näitä. Kyseli välillä onko ilmastointi sopivalla lämmöllä. Kertoi matkan kulusta ja aikataulusta sekä saavuttuamme perille ja lähtöpäivän aikatauluista. Harvoin tapaa näin ammattilaista ja joka itsekin nauttii työstään. Toivon että kiitokset menee Hänelle perille.  "

26. heinäkuuta 2019

" Oravaisten liikenteen kuljettaja Tommi oli todellinen alansa ammattilainen ja muutenkin kaikki toimi täydellisesti.
Reissusta jäi positiivinen fiilis ja uskallan kyllä suositella Matkapoikia muillekin. "

Pelkkä bussikyyti satamaan? Soita 010 2323200

Tiesithän, että voit ostaa myös pelkän bussiliitynnän satamaan. Ota yhteyttä myyntiplaveluumme 010 2323 200, niin katsotaan sinun lähtöpäivääsi ja reittiisi sopivin kyyti satamaan.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA